Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Forstå mig nu ret. Ingen skal fundamentalt set bedømmes på én isoleret kamp, nej. Det afgørende er her at se på kampens betydning og spillernes evne til at træde i absolut karakter, når det gælder for alvor. Og nu er vi ved en slutrunde - kun tre (indledende) kampe, som hver for sig er tre små finaler, hvor man sgu skal præstere optimalt hver gang. Ellers er/bliver man ikke stor. Det er her, at fårene bliver skilt fra bukkene. Det er i disse store og afgørende kampe, at kvaliteten viser sig. Det er pari med at vi er mange, der siger, at Higuain choker, når det gælder, selvom han ugen før har scoret hattrick mod Pescara. Det tæller sgu ikke rigtigt oppe i toppen Og mht en keeper, når nu jeg er i Donnas tråd: En god målmand redder de ting, som man forventer. En stor målmand redder de ting, som man ikke forventer.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Forstå mig nu ret. Ingen skal fundamentalt set bedømmes på én isoleret kamp, nej.

Det er umiddelbart svært at forstå det du skriver anderledes. Du stiller spørgsmålstegn ved nævnte spilleres evner (og heraf værdi), baseret på den fodboldkamp du har set her til aften (ret beset igår).

Hvorfor er det lige præcis denne kamp der gøres til grundlag for denne vurdering? For du nævner jo reelt ikke at disse spillere generelt ikke præsterer i store kampe. Jeg ved så ikke om dette er dit synspunkt (?).

Personligt har jeg primært fulgt med i Milans kampe i år, så jeg vil holde mig til en vurdering af Donnarumma (som jo også ansporede snakken).
Men din vurdering indeholder fx ikke henvisning til at han i første runde reddede straffe få minutter før tid og dermed sikrede os alle tre point.
Mod Juventus, laver han en verdensklasseredning på Khediras langskud - igen i de døende minutter ved resultatet 1-0.

Generelt set er der masser af eksempler på at han redder de chancer som man "ikke forventer" (som du henviser til).

Og hermed tilbage til min pointe. Hvorfor tages dette ikke med i din vurdering?

Skrevet af Bishop
Desuden er det vel også yderst sjældent at landsholdspræstationer udgør en stor del af prisvurderingen på en spiller, og selvfølgelig langt mindre en U21 landskamp
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Det er gået lidt død det hele, som om Dollarumma-sagen har taget al opmærksomheden.

Biglia var millimeter fra at komme til klubben, og nu ser den handel ud til at være endt i sandet.

Conti-handlen trækker også ud.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Vi skriver trods alt også kun 22. juni i dag. Vinduet er ikke officielt åbent endnu.

Som jeg ser det, mangler vi stadig at hente følgende:

Central(e) forsvarer(e): vi mangler minimum én til det centrale forsvar. Ikke mindst hvis (og det er vist rimeligt sikkert) Mister ønsker at have muligheden for at spille med tre i backkæden.

Playmaker: tror stadig Biglia er prioriteten. Et andet bud kunne være Badelj, selvom jeg synes det er step ned.

Bolderobrer: vi mangler en backup til Kessie. Ingen i truppen har en profil der passer. Det skulle da lige være Gabbia, men har er slet ikke klar til at indgå fuldt i truppen.
Personligt har jeg et godt øje til Cagliaris Nicolo Barella.

Wings: her er der naturligvis mange konstellationer der kan komme i spil. Personligt tror jeg det peger i retning af 4-2-3-1 og 3-4-3 (samt 3-4-1-2 - men det indebærer som bekendt ikke wings).
Hvis det holder (og det er naturligvis stadig et stort "hvis"), er Bonaventura tænkt en af pladserne bag angriberen. Dette kan være som venstre wing eller offensiv midt.
Jeg har dog samtidig en ide om at Montella tænker at bruge Suso som 10er, hvilket efterlader Jack på venstre wing.
I den sammenhæng mangler vi en backup i venstre og minimum ét stort navn til højresiden.
Andre Silva kan dog også bruges som backup på højre wing (ligesom Suso naturligvis). Derfor tror jeg vi ser ét indkøb til pladsen.

Angriber: vi mangler en ekstra 9er. Alt tyder på at dette bliver Kalinic.

Dertil kommer at vi efter alt at dømme henter Conti. Personligt synes jeg at det er lidt overflødigt ift at vi har Abate og Calabria.

Skrevet af Magnifico
@ Rosso

Fair nok. Jeg var måske lidt for hurtig på aftrækkeren midt i den store skuffelse. Lad os se om de ikke tager sig sammen mod tyskerne og præsterer på det niveau, som de kan og vi forventer af de unge stjerner in spe. Derefter kan man bedre tillade sig at lave en samlet bedømmelse af holdets præstation i gruppespillet - og ikke kun baseret på én kamp.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
@magnifico
Jeg må indrømme at jeg stadig synes det er et "lidt" tyndt grundlag at vurdere en spillers reelle niveau på. Vi taler tre kampe, mod de 30-40 kampe mange af spillerne har været involveret i gennem sæsonen. Og jeg vil samtidig påstå at det er på højere niveau end U21.

Læg dertil at den italienske mentalitet til turneringer, altid har været en smule laissez faire - i hvert fald indtil de er nået videre.

Min pointe er at jeg grundlæggende er uenig i din betragtning omkring at en række af de italienske talenter skulle være overvurderet.
Jeg mener at vi har med en gylden årgang at gøre - det kan en enkelt turnering ikke ændre på.

Jeg er sikker på at spillere som Bernardeschi, Berardi, Pellegrini, Rugani, Donnarumma m.fl. kommer til at være stjerner på deres respektive pladser når vi kommer et par år frem.
Skrevet af Magnifico
Jeg må indrømme at jeg stadig synes det er et "lidt" tyndt grundlag at vurdere en spillers reelle niveau på. Vi taler tre kampe, mod de 30-40 kampe mange af spillerne har været involveret i gennem sæsonen.

Jo, men nu er det en slutrunde, hvor der i første omgang kun er tre kampe, hvorefter man så er videre eller ude. Det fordrer, at man i disse tre kampe præsterer på et højt niveau i hver kamp. Man bliver direkte målt på disse tre kampe. Succes eller fiasko.

Og jeg vil samtidig påstå at det er på højere niveau end U21.

Og derfor burde et så stærkt hold, med så meget Serie A-erfaring, da også præstere langt bedre ved et U21 EM end hvad vi har været vidner til i de første to kampe.

Læg dertil at den italienske mentalitet til turneringer, altid har været en smule laissez faire - i hvert fald indtil de er nået videre.

Ja, det må man sige kommer til udtryk også denne gang.

Min pointe er at jeg grundlæggende er uenig i din betragtning omkring at en række af de italienske talenter skulle være overvurderet. Jeg mener at vi har med en gylden årgang at gøre - det kan en enkelt turnering ikke ændre på.

Jeg mener også, at årgangen er gylden. Dét jeg ene og alene pointerer er, om de beløb (50+ mio euro), der i visse tilfælde er forbundet med spillerne kan være overvurderede. Jeg stiller altså spørgsmålstegnet ved de vanvidsbeløb, der pt er koblet på så unge spillere.

Jeg er sikker på at spillere som Bernardeschi, Berardi, Pellegrini, Rugani, Donnarumma m.fl. kommer til at være stjerner på deres respektive pladser når vi kommer et par år frem.

Enig. Som sagt er det alene den aktuelle, voluminøse prissætning af visse af spillerne, som jeg undrer mig lidt over.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Milanisti
Det ser ud til at blive svært at få solgt Zapata, Bertolacci, Bacca og Niang..
Skrevet af Lentini
@ Magnifico

I et optaktsprogram hørte jeg Niels Frederiksen snakke om at Italiens hold var rigtig stærkt, når man kiggede individuelt på de navne som er med. Men han formodede/håbede på, at der rent kollektivt ikke var helt samme styrke fordi mange af spillerne ikke havde deltaget i hoveddelen af kvalifikationen. Modsat bl.a. tjekkerne.

Ydermere er der næsten tradition for en underpræstation når Italien blev ophøjet til decideret favoritter.

@ Milanista

Hvorfor kommer du til det slutpunkt? Zapata har en klar bejler i Torino, hvor Mihajlovic rigtig gerne vil have ham.

Marseille smører også mere og mere på ift Carlos Bacca.

Så kan man jo diskutere hvad et tilfredsstillende output vil være. Fordi jeg ser ingen problemer med at afhænde nogen af dem, fordi så kunne vi bare låne dem ud. Men det er der nok ikke den store interesse i for tiden. Sådanne handler plejer som udgangspunkt at tage plads senere i vinduet, når de mest aktive skal have afsat dødvægt.

Derfor tror jeg også Genoa lurer på Bertolacci til senere i vinduet. Marseille håber fx vi sikre os Kalinic for det giver dem et godt udgangspunkt i forhandlingerne omkring Bacca etc.

Edit; Og at sælge på en god måde er også et parametre hvorpå Mirabelli og Fassone skal måles. Og det blir interessant at følge, fordi helt så ligetil er det ikke.
Skrevet af Rossoneri
I så fald gør folkene i Sevilla det ikke lettere for Marseille. De udtaler i hvert fald at de arbejder på at hente Bacca hjem.
Skrevet af Lentini
Nja både og; at Castro siger de evaluerer mulighederne syns jeg ikke gør så meget i den sammenhæng ift Marseille. Milan kan godt bruge Sevilla som argument, men det kan Barillá ret let skyde i sænk, hvorpå vi lander ved status quo.
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/104582/spurs-consider-suso-bid

Hvad kan vi få for Suso - 30 mio. euro?

Og når det er en engelsk klub, kan vi presse den op på 40.

Milan presser på for James Rodriguez, og så kan jeg godt se en fidus i at sælge Suso.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg undrer mig lidt over hvis vi skulle sælge Suso. Det er jo ikke just fordi vi vader i wings.

Mister vil givetvis gerne kunne være fleksibel ift systemer og det ville klart være en begrænsning ift dette.
Skrevet af Lentini
Enig. At afsætte Suso vil give større kvaler ift markedet samt trupmæssigt. Så medmindre han ligefrem går med et ønske om et skifte skal det slet ikke på tale.

Jeg ved nu heller ikke om vi ligefrem presser på ift James. Det er vidst kun de mere kulørte dele af pressen som også skyder ret meget i øst og vest, hvor prisen varierer fra 40-60mio.

De mere seriøse dele af pressen nævner at Jorge Mendes har bragt hans navn til bordet ifbm møderne i Cardiff og at man har taget det til eftertanke. Men målrettet seriøst mod James virker det ikke til. Endnu.

For egen regning, ville jeg dog være ret positivt indstillet overfor James selvom det varierer lidt væk ift det jeg troede ville ske i vinduet.
Skrevet af Milanisti
@ Milanista

Hvorfor kommer du til det slutpunkt? Zapata har en klar bejler i Torino, hvor Mihajlovic rigtig gerne vil have ham.

Marseille smører også mere og mere på ift Carlos Bacca.

Så kan man jo diskutere hvad et tilfredsstillende output vil være. Fordi jeg ser ingen problemer med at afhænde nogen af dem, fordi så kunne vi bare låne dem ud. Men det er der nok ikke den store interesse i for tiden. Sådanne handler plejer som udgangspunkt at tage plads senere i vinduet, når de mest aktive skal have afsat dødvægt.

Derfor tror jeg også Genoa lurer på Bertolacci til senere i vinduet. Marseille håber fx vi sikre os Kalinic for det giver dem et godt udgangspunkt i forhandlingerne omkring Bacca etc.

Edit; Og at sælge på en god måde er også et parametre hvorpå Mirabelli og Fassone skal måles. Og det blir interessant at følge, fordi helt så ligetil er det ikke.


Jeg håber at de ryger.
Skrevet af Bishop
Ny meldes det at Raiola er innstillet på en klausul der skulle tilfredsstille alle parter. Som jeg skrev for et par dage siden så forventer jeg en avtale med en klausul på + 60 mio.

Det er sgu ærgerligt med de agenter, når nu deres worst case scenario er at deres klienter aldrig skifter klub.

Det kan meget vel være spin, men med tanke på på de sidste dages udmeldinger fra Donna familie, så har Donna virkelig været dårlig til at sige fra og melde klart ud over for Raiola.

Som hele sagen har foregået vil jeg dog heller ikke blive synderligt overrasket hvis Donna ryger til Madrid for 30-35 mio.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Raiola kan stikke de klausul skråt op.

Hvis Dollarumma forlænger med fem år og vil væk efter to eller tre år, vil Milan næppe sætte imod et salg.

Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Milans U16-hold er italiensk mester efter en 5-2-sejr over Roma i finalen. Christian Maldini er bl.a. på holdet.

Forhåbentligt kommer der mere fra egen avl. I øjeblikket ser det bedre ud, end det har gjort i årevis.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
annonce
0