Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
I øvrigt bliver Gonzalo Rodriguez ikke vores kommende CB, da han har valgt at afslutte karrieren i sin barndomsklub San Lorenzo.
Skrevet af Milanisti
Der har virkelig været stille her på det seneste. Og nu er det vidst definitivt; Donnarumma ryger.
Skrevet af Lentini
@ Brætmand

De Sciglio er ikke en dårlig fodboldspiller. De sidste to sæsoner har dog ikke været særlig gode, hvor han sjældent har fundet en længerevarende periode uden skader. Det har påvirket ham mentalt fordi der ligeledes har været et stort forventningspres.

Han har hyret en privat mentaltræner som han benytter meget, og som han giver udtryk for har virket.

Han spillede da også ganske glimrende frem til han blev slagtet af svinet De Paul på Dacia Arena i Udine. Efter han kom tilbage var det igen en smule pauvert, og han blev naturligvis tildelt skylden for Candrevas mål i derbyet selvom vores kære målmand tog sig en ordentlig blunder samtidigt.

De Sciglio er ikke en leder, men skadesfri er han nu god. Specielt defensivt.
Skrevet af Pirlo21
@Milanists sikke noget sludder du skriver.
Donnarumma har jo bare sagt han ikke skifter agent, hvilket jo ikke er overraskende. Bare pressen der går i selvsving!
Raiola åbnede jo selv døren for fassone og co, for et stykke tid siden. Hvilket manden absolut kun har gjort, fordi donnarumma har insisteret på det (tror jeg).
Tror stadig forlængelsen kommer i hus. Men på raiolas præmisser!
Skrevet af Martinovic
Neto til Valencia, Diego Alves til Roma, Mattia Perin til Napoli, Szcezny til Inter/Juventus.

Jeg havde også været fortaler for et exit til Azzurrini i aftes, så vi kan få afklaret Dollarumma-fadæsen, inden de andre klubber får løst målmandskabalen.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Det er vel ikke så underligt at man stiller sig tvivlende til en forlængelse...Ja ja det er vel fint nok at Donna erklære sig trofast overfor Raiola, men det foruroligende ligger jo netop i at han glædeligt vælger at støtte Raiola offenligt, mens at han forbliver tavs i forhold til Milan.

Ønsker han at blive i Milan, havde det jo nok været smart ikke at sende signaler ud der kan mistolkes..
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Han kan købe et kommunikationskursus ved Fassone for rundt regnet 100mio EUR.
Skrevet af Lentini
Du skal også huske på, Bishop. Lige nu har han travlt med at flæbe over Skype til sin svoger. Hver ting til sin tid.
Skrevet af Rossoneri
Det er der vel næppe noget odiøst i. Diverse medier har stået på skuldrene af hinanden med historier om at Donnarumma ville fyre Raiola.
Det afviser Donnarumma - og så er den vel ikke længere.

At han ikke siger noget om Milan, er vel lige så forudsigeligt, idet der (efter alt at dømme) ligger en genoptagelse af forhandlingerne forude.

Jeg tror dog at disse bliver holdt langt væk fra offentligheden. Dermed behøver man ikke komme ud i endnu et sammenbrud såfremt der ikke kan findes en aftale.

Donnarumma havde formentlig slet ikke påtænkt at udtale sig (det gør Raiola jo som regel for dine klienter). Men med de historier som medierne har pisket op, har han følt sig "tvunget" til det.

Ingen i hverken Donnarumma/Raiola eller Milan-lejren har det været tale om at vælge side.
Derfor er det også kun udfra disse (sensations)rygter at der er noget kontroversielt i dagens begivenhed.
Skrevet af Rossoneri
Og selvfølgelig skal man tvivle på en forlængelse. Med den tidligere afvisning af en kontrakt, er dette naturligvis det mest sandsynlige udfald.
Skrevet af Lentini
Hvis vi skal være seriøse omkring det her Donnarumma morads, så har medierne helt sikkert en interesse i at skaffe sig clicks på historier omkring spilleren. Gerne i et alt eller intet scenarie, fordi det skærer banen tydeligere op i deres ønske om en Raiola vs Milan. Og det er med afstand den mest fulgte transfersaga, og deraf flest læsere.

Så man skal være varsom med at tillægge alt for meget værdi i de historier som kører, både for og imod. Og det gælder også de normalvis pålidelige medier.
Skrevet af Martinovic
Jeg kom til at tænke på, om Dollarumma selv sad sammen med Raiola og talte kontrakt med Fassone/Mirabelli...

Så meget hans familie har været i medierne de sidste par, så undrer det mig meget, hvis hans forældre ikke har været med til forhandlingerne. Knægten er trods alt kun 18 år, og forældrene har flere gange udtalt, at de vil ham det bedste.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ift meldingerne var Donnarumma kun tilstede ved mødet i Monte Carlo, som gik op i en spids mellem Raiola og Mirabelli, hvor begge parter i den twist mener at modparten afgav fornærmende bud på den famøse klausul.

Det benægter Raiola skulle være sket. Så kan man jo spørge sig selv, hvad pokker de så diskuterede på det møde? Og hvorfor Raiola fandt det vist at angribe Mirabelli offentligt i en artikel. Det horn han har i siden på ham kommer nok ikke at Mirabellis fortid som chefscout i Inter.
Skrevet af Rossoneri
Mirabelli skulle have forsøgt at gå udenom Raiola og bedt Donnarummas familie hjælpe knægten med at "komme til fornuft".

Det kan man ret beset godt forstå ikke er faldet i god jord hos Raiola.
Skrevet af Rossoneri
Donnarumma bekræfter at der kommer forhandlinger efter EM.

Det er satme dagens gode nyhed!
Skrevet af Bishop
"Det er der vel næppe noget odiøst i. Diverse medier har stået på skuldrene af hinanden med historier om at Donnarumma ville fyre Raiola.
Det afviser Donnarumma - og så er den vel ikke længere.

At han ikke siger noget om Milan, er vel lige så forudsigeligt, idet der (efter alt at dømme) ligger en genoptagelse af forhandlingerne forude.

Jeg tror dog at disse bliver holdt langt væk fra offentligheden. Dermed behøver man ikke komme ud i endnu et sammenbrud såfremt der ikke kan findes en aftale."

Well der er jeg uenig, det var dumt at gå ud og forsvare Raiola, diverse medier har jo også stået på skuldrene af hinanden for betvivle Donnas kærlighed til klubben, men her var der radiotavshed..

Men det har Donna nu også selv indset, sikkert med hjælp fra en rådgiver, dagens tweet om Raiola var dumt og han ligger sig nu flat.. hvis vi skulle være i tvivl om hans unge alder på baggrund af hans ageren i målet, så fjerner han da med syvtommer søm al tvivlen her i sommerpausen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Medierne påstår at Donnarumma vil fyre sin agent. Donnarumma afviser at han vil fyre sin agent.

Skrevet af Rossoneri
Der er da ikke noget forsvar deri. Han tilbageviser bare en løgnehistorie i medierne.
Skrevet af Bishop
Hvorfor kommentere på rygter vedr. Raiola, når der ellers har været fuldstændig tavshed?

Der er vel heller ingen grund til at diskutere videre, Donnas seneste sociale opslag understreger jo netop at min undren var og antagelse var korrekt?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Fordi medierne har travlt med en historie der er løgn. Det er simpel logik i min verden.

Han har jo ikke udtalt at at han vælger Raiola over Milan. Det er mediernes sensation.
annonce
0