Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Borini har den fordel at han dækker tre positioner i front. Navnlig er det relevant at han har spillet både som højre og venstre wing. Ligeledes kan han spille som seconda punta i en angrebsduo.

Med henblik på snakken igår, så synes jeg det meste peger på at Bonaventura er starter på venstre wing.
Henter vi Calhanoglu der også kan dække pladsen og Borini der kan spille i begge sider samtidig med at vi har Silva der også kan bruges som højre wing, er vi vel meget godt dækket ind i forreste geled (forudsat at vi henter en ekstra 9er). Skulle man helgardere sig, så jeg rigtigt gerne at vi lader Luca Vido indgå i førsteholdstruppen. Han dækker begge wings og først og fremmest pladsen som support-angriber.

Derfra kan vi så koncentrere os om en ekstra forsvarer (nogen der ved om der er nogen form for hold i Koscielny rygterne?), En 6er og en backup til Kessie. Med det på plads, ser jeg faktisk at vi har en trup der ser spændende ud ift en Top4 placering.
Skrevet af Martinovic
Der meldes om 1 mio. euro i leje og købsoption på 5-6 mio. euro.

Kan vi ikke sende ham til Lazio og gøre Biglia-handlen lidt mere overkommelig.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Haha - hvor er det sygt at vi ender med Borini.. han er så ringe og har spillet så dårligt i det engelske.
Skrevet af paolomaldini
De fleste italienere gør det rigtig skidt i det engelske. Jeg tror ikke, at Borini udelukker et køb af en angriber mere. I hvert fald ikke hvis både Bacca og Lapadula bliver solgt. Borini kan også spille alle offensive positioner, hvilket gør ham til en rigtig fin back up til en overkommelig pris.
Forza Milan!
Skrevet af Bishop
"Haha - hvor er det sygt at vi ender med Borini"

I stedet for hvem tænker du? Ham skal vel ses som en tilføjelse til de emner der arbejdes på i øjeblikket og ikke en direkte erstatning.

Om nogen så er han vel en erstatning for Lapadula

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af La Mir!!
Borin scorede en del mål i Roma, inden han blev solgt til Liverpool. Måske i rette omgivelser, kunne han blive en brugbare reserve.
Daje!
Skrevet af Magnifico
Tænkte det samme, La Mir!! Genstart i et trygt hjemland. Set før...
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Borini meldes som erstatning for Honda og Ocampos. Der er ikke noget så skidt, at det ikke er godt for noget.
Mojn do!
Skrevet af Bosse1983
Hvis man kan hente Borini på lån, med option, samt indkasserere lidt på marginalspillere, er det vel en fin måde at holde udgifterne nede og balancere FFP. Han er naturligvis ikke en spiller der gør nogen fugtig i trussen, men det kan jo ikke være verdensstjerner det hele.

Koscielny kommer I til at se langt efter. Han er anfører på banen og har kontrakt til 2020. Der har været lidt snak om Marseille, som måske er aktuel om en sæson eller to, afhængig af hvad hans akillessene siger, da han modtager komtinuerlig behandling for en gammel skade på den.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
Di Marzio skriver at det en tvungen option på klausulen. 1+5 mio.

Syns ikke det er et dårligt move med tanke på reservetjansen og hans alsidighed. Noget billigere end Sansone som Mirabelli har forhørt sig på, og som dækker lidt samme områder som Borini.

Handlen virker heller ikke til at have indflydelse på interessen i Kalinic, hvor der er aftalt møde med Fiorentina imorgen.

Skrevet af Milanisti
Milan kan lukke aftalen med Calhanoglu indenfor 48 timer.

Kilde: MilanNews
Skrevet af paolomaldini
Inter svarer igen mht. indkøb og står til at betale 20 mio. euro for Pellegri (16) og Salcedo (15) + op mod 40 mio. euro i fremtidige bonusser. Det virker helt grotesk!
Forza Milan!
Skrevet af Pirlo21
Håber borinis ankomst betyder et farvel til Lapadula.
Nogen meldinger ang løn?
Fin reserve, italiener og kender sin kommende rolle. Arbejder hårdt på banen og kan faktisk afslutte udefra. Har tidligere haft en god tid i Roma og Sunderland.

NB håber godtnok vi snart begynder at afsætte folk, som poli, Sosa/ Berto, paletta/Gomez/Zapata, Niang, de Sciglio, Lapadula og Bacca
Skrevet af Pirlo21
Ang Conti.
Så bliver jeg nødtil at indrømme at jeg glæder mig til at se ham i vores smukke trøje. Jeg havde fornøjelsen at se ham mod Tyskland forleden og må bare sige, jeg har kæmpe forventninger til ham. Nøj en fart, offensiv mindet og målfarlig back han er. Jeg kan godt lide Abate. Men Conti er en fremtidens back og bliver en af de bedste tror jeg. Jeg syntes prisen virker ok og jeg tror han planter sig solidt som førstevalg på højrebacken for os og Italien. Håber snart handlen bliver officiel
Skrevet af Magnifico
Håber borinis ankomst betyder et farvel til Lapadula.
Nogen meldinger ang løn?

Efter forlydende 1.7 mio euro p.a.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/104881/borini-milan-could-block-biglia

Torskedumt hvis det betyder, at Biglia ikke kommer.

Mojn do!
Skrevet af Pirlo21

Efter forlydende 1.7 mio euro p.a.

Tak for svar, Kilde?
Skrevet af Magnifico
Kan ikke lige huske, hvor jeg så det. Og i disse digitale tider ændrer medierne hele tiden overskrifter og tekster.

Men han får 2,5 mio euro i England og så meget vil Milan ikke betale. Så mellem 1,5 og 2 mio euro = 1,7 mio euro er vel ikke helt skævt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Ikke imponerende hvis vi sælger Paletta for 0.5mio til Torino. Godt nok 31 og et år tilbage på kontrakten, men en halv million.... Sløjt.

Genoa intensivere jagten på Lapadula. Ikke noget forbandet formålsløst lån.
Skrevet af Pirlo21
Nej magnifico, det tror jeg du har ret i. Håber lønnen er under 1,5 mio euro.
Hvis Genoa vil give over 10 mio euro for Lapadula, er det bare at slå til. Anser borini som en bedre angriber, især teknisk er han meget bedre.
Paletta får vi nok ikke meget for, men fint vi slipper for hans løn. Dog lidt hård skæbne han lider, han første halv år var virkelig stærkt. Tilgængæld mistede han helt hovedet i slutningen af sæsonen.

annonce
0