Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Sportitalia(Pedullá) snakker om 13-15mio for Lapadula. Syns det er en meget god pris. Jeg havde håbet på at man dækkede købssummen af ham, men kunne tyde på et lille plus. Lapa er dog ikke helt overbevist omkring destinationen, og det kan jeg egentlig ikke fortænke ham i.

Paletta tjener kun 1mio netto pr sæson, så han vælter ikke ligefrem budgettet. Zapata ligger på 1,7mio pr sæson og jeg har unægtelig svært ved at se Zapata være det bedre, hvis overhovedet, ift Paletta.
Skrevet af Bosse1983
Jeg ved ikke om Borini er bedre teknisk. Han lykkes med ganske få driblinger og excellerede i at miste bolden sidste sæson, både på fødderne og med pasninger. Han var vel blandt PrL´s største skuffelser. Han har dog vist sig som en habil energisk angriber tidligere, men han er ikke just et festfyrværkeri. Problemet er vel mest manglende intelligens. Man får dog typisk en god arbejdsindsats.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Pirlo21
Enig Lentini, Zapata er umildbart ikke bedre. Dog har han trods alt været med til at vinde noget for os og det er der ikke ret mange der kan prale af i vores klub!

Kan se Poli nok smutter kvit og frit fra os, alligevel lidt vildt. Manden er trods alt kun 27 år og har stadig mange gode år foran sig...
http://www.football-italia.net/104893/milan-hand-poli-bologna
Skrevet af Milanisti
Så kræv dog i det mindste €5m for ham. Hvad sker der?
Skrevet af Lentini
Med tanke på at Poli har udløb i 18´ er 5mio lige rigeligt for en spiller med status af decideret reservespiller. Syns dog godt at vi kunne have presset omkring det beløb ud på Poli og Paletta.

Muligvis har man lavet en aftale med Poli at han ikke kræver sin løn for sidste året i kontrakten, hvorpå man så sparer de omkring 3mio brutto han koster årligt.
Skrevet af Pirlo21
Ja det tror jeg også Lentini. Men alligevel overraskende i mit hoved at vi ikke får en 2,5 mio euro for en helt ok spiller som poli. Det samme kan sige om poli.

NB
Vores nye guldfugl starter inde for Portugal i dag mod Chile, glæder mig til at se ham i aktion.
Skrevet af Pirlo21
Bosse1983..
Jeg mener bestemt Borini er en bedre angriber end Lapadula - som jeg anser for, at være den ringeste angriber der har været i vores klub siden jeg blev fan (1988). Dette er min personlige holdning, især Lapadulas tekniske niveau er jeg målløs over er så håbløst. Så er ikke enig i det du skriver!
Skrevet af Lentini
Borini har vel været på listen over de her arbejdssomme alsidige offensiv spillere, som kan strække banen i længderetning, og gerne søger med i boksen. Lidt a la det samme som Sansone, som jeg dog syns er lidt bedre overall. Men prisen har nok været en indikator.

Vi bruger omkring en tredje- eller fjerdedel på Borini som Sansone ville have kostet. Så jeg syns det er en fornuftig tilføjelse til bredden.
Skrevet af Milanisti
?5m for 28-årige Gonalons er galskab. Det er vanvittigt og at Milan ikke var med her kan jeg simpelthen ikke forstå.
Skrevet af Lentini
Hmm, jaså Simon Kjær på blokken såfremt Paletta eller Gomez skifter. Det virker jo ret sandsynligt at ihvertfald Paletta smutter.

Husker med gru hvordan Simon Kjær skulle spille fodbold under Luis Enrique. En anden udgave af Paletta, yngre og færre røde kort.
Kilde: Di Marzio.

Kunne være en åbning i forhandlingerne omkring Kalinic. Bertolacci står på Corvinos blok. Kilde; Pedulla.

Ville sgu hellere fiske Muriel end Kalinic når nu det endelig skal være.
Skrevet af Duck
Kjær til Milan og Dolberg til Roma. Jeg kunne godt leve med det. I må tage en for holdet i bestræbelserne på at få gjort Serie A mere populært herhjemme.
Skrevet af La Mir!!
Ser ud som om, Milan er ved at hente spillere fra Enriques fiasko hold. Først Borini, så rygtes Kjær til. Hvem bliver de næste? Gago, Stkelenburg og José Angel? :)

Edit: lidt sjovt at tænke på, en spiller med begrænset talent som Borini, har været i Chelsea, Roma, Liverpool og snart Milan..
Daje!
Skrevet af Milanisti
Kjær til Milan og Dolberg til Roma. Jeg kunne godt leve med det. I må tage en for holdet i bestræbelserne på at få gjort Serie A mere populært herhjemme.


Så hellere en Eriksen eller Dolberg, hvis vi nu skulle tage en for holdet.
Skrevet af Milanisti
Donnarumma skulle ifølge et spansk medie have et ønske om en klausul i sin kontrakt. En klausul som vil tillade ham at skifte til Real Madrid næste sommer. Hvad er så pointen i at udvikle ham et helt år? Haha.

Kilde: Milannews

Så fordi han ved at han ikke kan spille fast hos Real Madrid - så vil han gøre det i Milan for derefter at skifte når han er videreudviklet? Er han dum eller hvad?
Skrevet af realmadrid7
Hvis rygtet overhovedet er sandt, så kan det være Milan måske har en aftale med Real om at få Navas den anden vej til næste sommer.
Skrevet af Rossoneri
Inden vi forhaster os med yderligere forbandelser af Donnarumma og Raiola og klubbens dumheder, så bør det nævnes at rygtet stammer fra en spansk religiøs radio kanal.

Det ville undre mig hvis lige præcis de havde eksklusive insideroplysninger.
Skrevet af Rossoneri
La Stampa melder at der er aftalt møde imorgen vedr. Donnarummas kontrakt. Mødet skulle bestå af Fassone og Mirabelli, både Enzo og MIno Raiola samt Donnarummas forældre.

Står det til troende, kunne noget tyde på at Mino Raiola ikke er så enevældig ift forhandlingerne længe.

Meget tyder også på at han, meget overraskende, har spillet sin hånd forkert her.

Først og fremmest er jeg sikker på at han er blevet overrasket over Milans håndtering af sagen. Han har ikke kunne tage dem som "gidsler", som han har gjort med så mange andre klubber. Det skal naturligvis også være til Mirabellis og, først og fremmest, Fassones ære.

Dernæst har jeg en mistanke om at hans klient i dette tilfælde ikke har presset så hårdnakket på for et skifte, som han er vant til (Zlatan, Pogba m.fl.). Deraf også årsagen til at forældrene sidder med til bords nu.
Jeg tror Mino overfor Donnarumma har spillet højt spil ift at spille klub og spiller ud mod hinanden - med historier om trusler m.m. som klubben naturligvis ikke kan stå på mål for.
Med klubbens respons, tror jeg Donnarumma har fået et lidt mere nuanceret billede på sagen.

Dette skal ikke fratage Donnarumma ansvaret for hans handlinger. Det er ultimativt ham der bestemmer hvad der skal ske i forhandlingerne. Han har da også sat tyk streg under at han eksempelvis ikke agter at skifte sin agent.

Men noget kunne tyde på at Raiola er lidt rystet i denne sag. Deraf også hans meget uvante udmeldinger og trækken-i-land retorik.

Samme medie melder i øvrigt at Real skulle have kølnet deres interesse efter Donnarummas knap så overbevisende præstationer til U21 EM.
Skrevet af Milanisti
Ifølge Sportitalia sender vi Plizzari til Ternana i Serie B ifbm. en låneaftale.

Havde håbet på bedre klubber så han kunne få mere modstand, men vi kan ikke kræve noget..


Suso har været ude at kommentere på flere emner og han slog fast at han gerne vil blive. Vi er tættere på Conti, men der er stadig et lille stykke vej til enighed.

OT:
De går virkelig til den hos den dårligere klub i Milano. Nainggolan for €60m! Den havde jeg ikke set komme. De overvejer også Gimenez fra Atletico - prisen er her €30m.
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes nu det er fint at Plizzari kan se frem til at få fast spilletid i Serie B.
Lad os antage at Donnarumma er væk om to-tre år (såfremt der kommer en forlængelse i hus), så passer det fint med første step i Plizzaris udviklingsplan.

Med øje på Inters spending spree sidste sommer, hvor de var tvunget til at udelade flere af deres spiller til EL, sammen med manglende europæisk deltagelse, synes jeg det er vildt hvis de smider €60m efter Nainggolan.
Spørgsmålet er som om der kommer gang i udsalget - Perisic er er efter sigende af markedet og Barbosa ser ud til at blive lejet ud.

At de skulle sættes i forbindelse med Gimenez ser jeg som tankespind. Atletico er, som bekendt, underlagt transferembargo og det er yderst tvivlsomt at de skulle lade en stamspiller gå.
Det samme så man med Griezman - omend det i lige så høj grad synes at væres spillerens ønske (at blive).
Skrevet af Milanisti
Eftersignede har de fjernet Perisic fra markedet. Barbosa bliver vidst lejet ud.

Nok om det.

Det ser ud til at Conti handlen bliver lukket senest på mandag og prisen vil lande på de €24m.
Ift. Calhanoglu siger Bild at Milan og Leverkusen er tætte på at kunne lukke en handel til €25m. Kunne ske i weekenden.

Tuttosport kommer med et nyt rygte.. Milan skulle være efter Benassi, som var anføren på u21 landsholdet. Nogen der kender til niveauet?

Prisen skulle være €20m, men de vil gerne inkludere Kucka og Paletta i en evt handel - hvorfor prisen kan falde.
annonce
0