Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
Ifølge Pedulla er Milan i konstant kontakt med Leverkusen omkring Calhanoglu. Milan vil byde €20-21m og man bevæger sig tættere på de €25m som Leverkusen kræver.

Kilde; Milannews
Skrevet af Milanisti
Officielt: Borini er Milan-spiller. Låneaftale med tvunget køb.
Skrevet af Lentini
Der mangler kun en halv million mellem Milan og Leverkusen for at nå til enighed omkring transferen af Calhanoglu. Leverkusen har krævet 25mio, mens Milan har tilbudt 21mio + bonusser. Milan regner med at nå i mål med Calhanoglu og offentliggørelse på mandag.

Kilde: Di Marzio
Skrevet af Bishop
Det ville sgu være supert, så passer det med at Conti, Donna og Calhan kommer i land i næste uge, og så blover deadlinen med 3/4 spillertrup på plads også overholdt.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@ Milanisti

Syns Benassi er godt. Ok teknisk, og arbejder hårdt i begge retninger. Jeg vil gerne have ham, men må næsten erklære mig inhabil fordi jeg har en tendens til at overvurdere italienere en smule. Men ser gerne et bytte med Kucka.

Normalvis vil jeg også fraråde at læse artikler i Tuttosport og La Stampa. Men lige når det omhandler Torino kan der måske være noget. Man har vel lov at håbe.
Skrevet af Lentini
Desuden syns jeg det er slående hvor hurtigt vi når til aftaler udenrigs, modsat indenrigs hvor det godt nok er nogle lange travere mht Conti(som dog ser ud til at gå igennem) samt Biglia. Nu får vi se hvad agenten til sidstnævnte kan udrette næste uge. Syns det er mærkeligt han først kommer til landet nu.
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/105052/milan-put-suso-market

Bliver Suso solgt, er det endegyldigt slut med 4-3-3.
Mojn do!
Skrevet af OC
Håbløs pris for jeres bedste spiller.
La prende Vecino.
Skrevet af Lentini
Corriere dello Sport...
Skrevet af Lentini
Poli officiel i Bologna.
Skrevet af Bishop
"Håbløs pris for jeres bedste spiller."

Bedste spiller? Det er en sandhed med modifikationer i mine øjne, bedste offensive kan jeg til nøds gå med til, men jeg mener at både Jack, Romagnoli og Donna er bedre spilere. Og at han er bedste offensive spiller skyldes nok mere at Bacca har meldt sig mentalt ud, for Suso har desværre også været svingende. Og havde Dølle haft en hel sæson, så tror jeg godt at han kunne have målt sig med Suso.

Forstå mig ret, jeg ser gerne at vi beholder ham, men jeg mener ikke 30mio er for lidt, dertil har han været for svingende i niveau..
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg ved ikke hvordan, jeg har det med, at Suso bliver solgt. Han havde en god første sæson som starter hos os, men jeg har det sådan med ham, at han var alt for forudsigelig i sit spil. Jeg ved ikke hvor meget mere upside, der er over ham.
Skrevet af Pirlo21
Selvfølgelig bliver Suso ikke solgt. Montellas favorit spiller sidste sæson, medmindre vi har brug for penge giver det ingen mening at sælge ham.
Det rygte tror jeg ikke en meter på!
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Det rygte skal givetvis tages med en god portion skepsis.

Montella har dog udtalt at han ikke mener wingrollen er optimal for Suso.

Samtidig har han vist sig tilpas pragmatisk til at det ikke ville være en kæmpe overraskelse hvis det skete.
Skrevet af Bishop
Uanset så lyder det til at Hakan er så godt som sikret og at handlen bliver gennemført tidligt næste uge.

Jeg sgu lidt spændt på om der også bliver plads til en marquis signing. Jeg er meget tilfreds med transferstrategien til nu, og jeg er overbevist om at vi kommer stærkere ud på den anden side, men mest af alt så ser jeg tilføjelserne som spillere der ikke har toppet endnu, hvilket er positivt med henblik på sult og fremtid. Men jeg så gerne at man også fik hentet en enkelt spiller der virkelig vil flytte noget med det samme.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bosse1983
Du er en grådig satan, er du.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lentini
Som hvem, Bisp?

Jeg synes man har handlet ret klogt. Jeg vil dog pokkers gerne have Biglia ind. Coolness og rutine.
Skrevet af Lentini
Unge Luca Vido i øvrigt solgt til Atalanta og udlejet til Cesena med det samme. Ærgerligt hvis vi ikke har fået tilført nogle klausuler af en art på ham.

Den sidste nød i al snakken med Atalanta omhandler Pessina, som vi åbenbart skulle have lovet til Sassuolo, men nu vil Atalanta have fingrene i ham.

Ift Calhanoglu er vi på et stadie hvori klubberne diskuterer om bonusserne skal være bundet på spilleren eller klubbens fremtidige præstationer. Kilde: Sky Sports.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Er Vido og Pessina ikke ret store talenter? Det ville fanmde være ærgeligt at lade dem gå, hvis det er tilfældet.
Skrevet af Lentini
Calhanoglu til Milan imorgen.
Kilde: Di Marzio.
annonce
0