Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Hehe, ja det syns måske som lidt overkill. Specielt når vi ikke spiller CL. Lige i tilfældet Alexis, så ligner det mere Bayern og City, hvis han skulle skifte.

Overall syns jeg vi har handlet ret godt når man tager i betragtning af at vi står udenfor CL.

Der venter lidt af en opgave til Montella, fordi det blir ca 10 nye spillere, som han skal have introduceret i sin filosofi. Det er ret mange imø.

Yderligere står der et oprydningsarbejde tilbage, hvor vi skal have afsat på bedst mulige måde.
Skrevet af Bishop
Når man starter sæsonen ud med 8-9 nye spillere i startformationen så er det svært at være sådan for alvor optimistisk på slutplaceringen. Der er ingen tvivl om at vi har grundlaget for et tophold inden for de næste 3 sæsoner, men det er sgu alligevel noget af en udfordring at levere det fra dag 1 med så mange nye hoveder.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bosse1983
£50 mio. og ækvivalent til £280-300k i ugen, og han kan været på vej til Milan, Bishop. Ikke noget problem. Det kunne selvfølgelig være fint med "et navn" for at søsætte projektet, men i en opbygningsperiode som den Milan begiver sig ud i, hvor bøgerne også skal balanceres, er det ikke let. Enten må man betale ud af næsen, da ønskespilleren ofte må tage et skridt ned, eller også må man gøre som Arsenal med Özil og Sanchez, og være oppotunistiske når noget løsner i vinduet. Det er ikke nødvendigvis den spiller man har mest brugt for, som bliver klemt af transferkarrusellen. Det kræver også typisk at de store rører på sig, og det er ikke rigtig sket endnu. Özil og Sanchez er vel ikke de mest oplagte, når man ser på bejlerne. Du har dog Costa i Chelsea, Costa i Bayern og Moura i PSG, som kunne hænge løst. Agüero i City kan også pludselig stå med det korteste strå, så mulighederne eksisterer. Alternativt er der vel folk som Matic og Fabregas, som Chelsea ikke virker afvisende i forhold til at sælge, men igen skal man så se på hvem der er med i køen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Pirlo21
Spændende med Hakan, ham glæder jeg mig virkelig til. Han har allerede meget erfaring og har vist et højt stabilt niveau i flere sæsoner på trods at han kun er 23 år.
Prisen og lønnen virker helt fair. Er spændt om det betyder at vi er færdig med indkøb til midten, eller om vi stadig vil gå efter Biglia.

Lige pt, vil jeg tro vi vil bruge følgende midt: Kessie, Monty og Hakan.
Udover dem har vi: Kucka, Locatelli, Sosa, Berto og Jack som alternativer. Jeg håber personligt ikke at vi henter yderlig ind til midten, før vi har afsat nogle spillere.

Conti skulle også være på plads i løbet af næste uge. Hvilket vil betyde at vi har lavet 7 indkøb, hvor af 6 af dem nok går direkte ind i start 11´veren. Conti og Kessie kender heldigvis ligaen og sproget.
Det er selvfølgelig mange nye spillere at få ind og jeg forventer minimum en mere signing (ny kantspiller).

Men i store træk, vil holdet med Conti og Hakan være på plads.
Herefter bør det handle om at afsætte spillere, før nye kommer ind.

Paletta virker solgt til Torino for 0.5 mio euro, De Sciglio, Vangioni/antonelli, Berto, Sosa, Niang, Lapadula og Bacca må være de næste der står for skud.

Skrevet af Rossoneri
Bonaventura er helt sikkert tænkt som starter. Han har jo udviklet sig til en nøglespiller for os og er, efter min bedste overbevisning, en af de første på Montellas holdkort.

Der går jo en del snak om at Montella vil tilpasse sit system til at passe til de nye indkøb. Lige nu afhænger det dog af hvad man er i stand til at supplere med i angrebet (jagten går, som bekendt, efter en 9er).

Såfremt Montella fortsat vil tage udgangspunkt i 4-3-3, ser det ud som at Calhanoglu skal spille 8er, mens Bonaventura ryger tilbage som venstre wing.

Et alternativ kan være en 4-2-3-1 med Bonaventura til venstre og Calhanoglu bag angriberen. Dette vil stadig give plads til Suso (som naturligvis med en 4-3-3).

Der er dog også rygter om at Mister overvejer en diamant på midten, med Jack som 8er og tyrkeren som 10er. Dette for at gøre plads til både Silva samt en ny 9er (Kalinic) og hertil muligheden for at bruge Calhanoglu på hans favoritplads.

Dette ville i så fald gøre Suso til reserve, eller alternativt gøre ham helt overflødig, afhængigt af hvordan Montella ser hans rolle.

Vores kære træner har jo netop peget på at Suso ofte kunne blive lidt låst på kanten, men jeg tvivler omvendt på at han ser ham som spilfordeler bag to angribere.
Det skulle snarere være i en mere fri, flakkende rolle bag en eller to angribere.

Men ja, det er kun Montella der kan svare på i hvilken retning de anskuelser peger.

Antager at det er Antonelli du henviser til - den gode Antonini har ikke været en del af truppen i en del sæsoner efterhånden.
Og så mangler du i øvrigt Kucka som helt sikkert også er fortid.
Skrevet af Rossoneri
Tror i øvrigt at vi skal forvente to yderligere indkøb til midten.
En starter til 6eren har vel nærmest være Montellas 1. prioritet, så det ville være en overraskelse af de større, hvis dette ikke blev opfyldt.
Biglia skulle stadig stå øverst på ønskesedlen, mens Thiago Maia senest har været nævnt. Tor dog at sidstnævnte stadig anses som "for grøn" til at hæve niveauet fra først færd. Så kunne man jo reelt ligeså godt satse på Locatelli.

Dertil mangler vi en til at rotere med Kessie som den dynamiske midtbanemotor. Bl.a. CM melder om interesse i Benassi, hvilket ville være en klassesigning i mine øjne. Torino skulle i øvrigt være med på at lade både Kucka og Paletta indgå i en sådan handel.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg håber iøvrigt også, at klubben ikke smider 20-30 for Kalinic, medmindre at det bliver 4-3-1-2
Skrevet af Lentini
Det håber jeg, fordi vi har været mere end almindelig overbebyrdet når vi har haft skader. Springet fra starteren til erstatningen har været enormt stort.

Vi må meget gerne have 18-20 mand som allesammen vil være berettiget til en startplads. Så har vi pludselig det som kaldes for konkurrence om pladserne, som vi ikke har haft i årevis.

Tag bare et blik på Niangs absurde formdyk og skaden til Jack sidste sæson, med et krakeleret angrebsspil til følge. 2 spillere væk og vi var totalt fucked.

Jeg vil have det ganske fint med at hvis Andre Silva ikke leverer så hiver vi eksempelvis Kalinic op af posen. Det andet er alt for sårbart.
Skrevet af Rossoneri
Står det til troende at Dolberg kan hentes for €15-20m, er det mig en gåde hvis vi ikke skulle gå efter ham.

Man kan selvfølgelig argumentere for at der vil mangle noget rutine i forreste geled, Men både Silva og Dolberg har trods alt erfaring som førstevalg på dominerende hold.
Skrevet af Pirlo21
Så længe Bacca ikke er solgt, så skal Kalinic ikke signes.
Jeg er enig i at vi skal have en god bredde. Men det skal gøres med omtanke, så vi ikke havner i den situation som Roma er i lige pt.
Ser man på Baccas målsnit for os, så scorer han cirka i hver anden kamp. Jeg har intet imod Kalinic kommer, men først skal Bacca væk.

Niang håber jeg vi sælger. Man burde kunne lande 15 mio euro for en ung spiller som ham. Men ellers er han en okay reserve der ikke høster en høj løn.
De Sciglio, Berto, Sosa og Vangioni - må også meget gerne sælges.

De Sciglio især vil jeg sætte på auktion hvis ikke Juve byder det vi kræver. Manden ønsker selvfølgelig ikke at gå glip af VM næste sommer og når han nu gerne vil smutte, så må vi sku køre hårdt på. "Du sælges til højeste bud, eller også sidder du på bænken resten af sæsonen!"
Skrevet af Pirlo21
Som ser jeg vores hold lige pt, når man medregner Hakan og Conti.
Så er truppen tæt på at være på plads.
Det vil sige at, vi ikke kan handle mere - før vi har solgt nogle spillere.

Vi er stort set overbemandet i hvert geled, derfor bliver vi nødtil at sælge - før der handles mere!
Skrevet af Martinovic
Det havde været perfekt, hvis Lazio havde bidt på buddet med penge plus Montolivo for Biglia. Vi skal have en ny 6´er, som er bedre, end dem vi har.

Hvis Milan henter endnu en angriber, håber jeg, vi spiller 4-3-1-2.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@pirlo
Jeg kan egentlig godt forstå tanken omkring at sælge før vi køber mere.

Problemet er bare at vi kæmper lidt mod uret. Vores første (meget) betydningsfulde kamp er om mindre end fire uger. Derfor er der behov for at Montella kan begynde at arbejde målrettet med både trup og formation / koncept.

Samtidig ser jeg det ikke som det store problem at komme af med de spillere der er i overskud.

Både Kucka og Paletta har flere bejlere - heriblandt Torino ifm en potentiel Benassi-handel.

Vangioni og hans gamle klub, River Plate, flirter åbenlyst med hinanden og spilleren selv har taget kontakt til ledelsen i den argentinske klub.
Tilbage er kun at aftale en gensidig opsigelse af kontrakten.

Bertolacci er jeg ikke så sikker på at man vil af med. Han kan både fungere som venstre mezalla og som 10er. Med Bonaventura som wing (i en 4-3-3), har vi reelt ikke alternativer til 8eren.

Sosa og Niang kan potentielt være lidt svære at komme af med, da de begge synes at have ret høje ambitioner omkring en kommende klub.
Sidstnævnte skulle selv have lagt Everton på is i håbet om at noget bedre dukker op. Det er måske lige at spænde buen for stramt.

Skulle der ikke komme et tilfredsstillende bud på De Sciglio, tænker jeg også at det ikke er jordens undergang. Han kan dække fem pladser, med nogenlunde succes, i de defensive konstellationer Montella planlægger.
Skrevet af haraltidret
Everton har ifølge lokal engelske aldrig været interesseret i Niang, det er et rygte opfundet af et eller andet medie. Niang er ganske enkelt ikke god nok til Everton.
Skrevet af Rossoneri
Flere italienske medier bekræfter ellers at Steve Walsh har været til møde med Mirabelli og Fassone. Det er svært at se hvad det ellers skulle omhandle.
Skrevet af Rossoneri
United skulle i øvrigt være afvisende overfor at sælge Darmian.

Det er godt nyt ift at få De Sciglio afsat til Juventus.
Skrevet af Martinovic
http://lineupbuilder.com/?sk=ty512

Det hold skulle gerne kunne komme i top4. Meget afhænger af om vi får en dygtig 6´er.

Hvis ikke Kalinic kommer, vil jeg ikke have noget imod at beholde Bacca. Nu får han trods alt nogle holdkammerater, der kan sætte ham op til scoring.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Delegationen fra Everton blev fanget på rullende kameraer, af Milan TV, da de gik ind på Casa Milan. Så jo, du har fuldstændig ret i, at de har været på besøg.
Skrevet af Milanisti
Conti til lægetjek på tirsdag. Prisen er €22m + bonusser.

Kilde: Sportitalia

Nogen der kender til lønnen?
annonce
0