Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Først vil jeg lige sige at jeg sagtens kan følge dig Promo.

Men på den anden side så synes jeg også at man sender et signal om at alderen ikke skal være med til at diktere din løn. Donna er jo ikke bare et talent, han levere jo også på et ganske stabilt niveau, statistikker taler jo for at han ligger i top 3.

Men på den anden side så er 6 mio også bare uhørt, næsten uanset hvor god du er, i hvert fald i serie a. Jeg havde også foretrukket en form for sign on bonus, og så en løn på 3-4 mio.

Mht til de sidste tal der er nævnt i pressen er jeg også super tilfreds med kun EN klausul der så hedder 80 mio. Selv om der unægteligt ligger en vis procentdel til Raiola så har man sikrer sig ret godt.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Så blev Conti officiel til kontrakt til 2022.

Nu mangler vi en 9´er, en 6´er og en ekstra midtstopper, hvis Paletta bliver solgt.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Alessandro Lucci der bl.a. er agent for Bertolacci, er set ankomme til Casa Milan.
Emnet skulle være en transfer til Genoa for ca. €10m.

CM insisterer dog på at at Bertolacci ikke er eneste punkt på dagsordenen. I følge mediet, skal an anden af Luccis klienter - Cuadrado - også diskuteres. Det ville være en kæmpe overraskelse for mig hvis dette blev en realitet.
Skrevet af Bishop
Jeg har svært ved at se logikken i at Cuadrado?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Jeg har svært ved at se logikken i at Cuadrado?

Præcis.
Den eneste logik kunne være at Suso blev solgt, men set i lyset af kommentarer fra både klub og spiller, ville det være en u-vending af de mere markante.

Colombianeren dækker ligeledes pladsen som højre wing, men her har vi jo netop idag signet Conti.

Normalt ville jeg kalde det rene spekulationer, men CM plejer at have en rimeligt god finder på pulsen.

Men, Lucci er som sagt også agent for Berloacci, så det ville undre mig hvis ikke en Genoa-transfer var det primære emne.
Skrevet af MaggiMagg
skulle cuadrado ikke være inkluderet i en handel omkring den kære MDS? mener at jeg havde set det et sted.
Skrevet af Rossoneri
Det er det der spekuleres i.
Det giver bare ikke rigtigt mening ift vores trup. Hvor skulle han dog spille? Han bliver næppe købt ind til at sidde på bænken.

EDIT: har dog ikke set yderligere snak om det i løbet af dagen, så indtil videre vælger jeg at tro at mødet omhandlede Bertolacci.
Skrevet af Lentini
Kucka er i øvrigt sendt afsted til Trabzonspor for 5.5mio. Fair nok pris. Han gjorde det i øvrigt fornuftigt gennem sin Milan-karriere med de våben og begrænsninger han engang har.

Så har vi hentet en ung polak fra Ruch Chorcow til vores Primavera.
Skrevet af Lentini
Der diskuteres også om at sende Vangioni og Bertolacci "hjem" igen til deres respektive klubber, hhv River og Genoa, på lån. En omgang dødvægt der unægteligt blir svær at afsætte. Kilde; Sky Sports
Skrevet af Lentini
Og så er den ottende stigning til Serie A holdet denne sæson, efter Contis offentliggørelse tidligere idag, på vej. Den FANTASTISKE Antonio Donnarumma fra den græske storklub Asteras Tripolis.

Ift brormand forventer man underskrivning af kontrakten i weekenden eller på mandag. De italienske medier må siges at have været "lidt" interesseret i hvad Raiola del af kagen har været. Hidtil er de nået frem til at Milan betaler Raiola 0% i kommission, mens han får 5% af Donna. Altså af Donnas løn på de 6mio årligt. Lidt hovedregning er 300.000 euro net pr år.

Personligt afventer jeg lidt på hvad de graver frem ift klausulen. Både hvad den helt konkret indebærer, fordi medierne er ikke helt enige på det punkt, samt naturligvis om Raiola har formået at rage til sig, hvis klausulen effektueres.

Raiola har nok lavet en voodoo dukke af Alfredo Donnarumma, som han sidder og spider hjemme i privaten.
Skrevet af Slettet(100659192308)
Kunne nu være meget sjovt at se hvad Raiola har fået hjem af penge denne sommer, Donna og Lukaku handlerne må give godt i hans kasse.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Lentini
Med forbehold, for at vi ikke ved hvad detaljerne indebærer i Donnas nye kontrakt, og om der er andet der graves frem, så ligner det ikke at det er Donna som Raiola har tjent svimlende summer på. 5% af spillerens løn er en ganske normal takst.

De italienske medier har ganske givet søgt efter en "Pogba-klausul".

Jeg skal ikke gøre mig klog på Lukaku transferen fordi jeg følger den slet ikke nær så tæt. Umiddelbart virker Raiola dog til at have et ganske godt tag i Manchester disse dage.

Overall glæder det mig dog bare at der blir flere og flere i koret omkring den grådighed der hersker i agentverdenen, og at området trænger til kraftige reformer.
Skrevet af Rossoneri
@disco
En forlængelse af Donnarummas kontrakt må ventes at indkassere peanuts ift sign-on fee for Lukaku.

Tror Raiola havde det noget sjovere sidste sommer med både Zlatan og ikke mindst Pogba i Man Utd.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Har du mere info på den unge polak vi har signet?
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Ikke andet end han har det let udtalte navn Przemyslaw Bargiel, 17årig kantspiller(årgang 2000), og fik 12min i et indhop i denne sæson i Ekstraklasa, Polens bedste række.

Vi har alligevel spædet 350.000,- euro ud på ham plus bonusser.
Skrevet af Milanisti
Med Muriel i stalden er Sevilla ude af kapløbet om Bacca. Kan vi stadig presse prisen overfor Marseille?
Skrevet af Lentini
Studser i øvrigt over at Lucas Biglia ikke skal med på Lazios ritiro. Jeg vejrer lidt morgenluft i dødvandet. Suverænt den spiller jeg allerhelst ser i Milan med tanke på de andre yngre targets som er blevet realiseret.

Skulle hans agent egentlig ikke ankomme til Italien den her uge? Håber ikke det er den argentinske banemand, til håbløse Barilla.

Apropos Barilla og Bacca, så er det virkelig ved at være agurketid. Bacca har slettet Milan billeder fra sin Instagram og medierne går i selvsving. Jeg ser dog gerne at Marseille snart trykker på knappen.
Skrevet af Martinovic
Super fedt hvis vi kan lande en af Serie A´s bedste midtbanespillere. Den 6´er position vil passe Biglia perfekt.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja, han ville sgu gøre underværker fordi han besidder hele pakken. På trods af frasorteringen til Lazios opstart har jeg det som at gribe efter et halmstrå. Lotito er en stædig idiot.
Skrevet af Lentini
Raiola er i øvrigt godt igang med at plukke United istedet for ifbm salget af Lukaku. 10mio pund får han i kommission af United såfremt Lukaku skriver med United fremfor Chelsea der ikke vil matche den kommission. Kilde: The Telegraph.

Måske Alfredo Donnarumma skulle blande sig lidt der også...
annonce
0