Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(551159212602)
Simpelthen for vildt hvis vi får Bonucci på plads inden Kina turen.

Efterfølgende af med Vangioni, De Sciglio, Bacca, Niang osv. og så lige Aubameyang eller Belotti som en sidste signing, prikken over i´et.

Sker det spiller vi med om scudettoen.
Skrevet af Lentini
Ja, det ved jeg ikke. Tror mere det er tilfældigheder, fordi vi kan jo ikke diktere hverken Lazio eller Juventus til at sælge deres spillere til os.

Ja, Silva støder til sammen med Conti d.18., som jeg har forstået det. Sosa d.15.

Ikke deltagende i Kina er dog Suso, Locatelli, Calabria, Lapadula og Romagnoli. Af de fem nævnte undrer jeg mig lidt over Suso; er han skadet? Lapadula skal til Genoa mens de to unge knægte har haft en lang sommer alt imens Romagnoli genoptræner.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Jeg undrede mig præcis også over Suso. Han var, som bekendt, ligeledes ikke med mod Lugano. Historien skulle være at han blev "sparet".
Hmmmm - han har ikke spillet for landshold over sommeren og med klubbens manglende europæiske deltagelse er han næppe hellere overbebyrdet.
Det kunne godt lugte af en transfer. Tottenham skulle være ganske interesserede og det kunne nemt være at Roma også ser i den retning.
Modebrillen har i hvert fald udtalt at han skal bruge en venstrefodet højre wing.
Skrevet af Slettet(551159212602)
@Lentini @Rossoneri

Både Suso og Romagnoli tager ikke med til Kina grundet skader.

Lapadula og Bertolacci bliver som bekendt hjemme da de begge ryger til Genoa.


"According to Tuttomercatoweb, Spurs are lining up a significant offer for the Spaniard, who began his professional career at Liverpool, although he is currently injured."
Skrevet af Martinovic
Fair deal vi sender vores affald til Genoa, efter vi har hentet så meget affald hos dem.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ah Ok, Rosso 2.

Så behøves Rosso 1 og jeg ikke bevæge os ned af konspirationsteoriernes smalle sti.

Syns bare jeg havde set ham træne med på Milanello. Men det kan jo naturligvis være på skånekost.
Skrevet af Rossoneri
Både Suso og Romagnoli tager ikke med til Kina grundet skader.

Jeg har ikke kunne finde info på at Suso skulle være skadet. Den historie jeg har set, er som sagt at Suso spares. Det giver i så fald ikke den store mening i min bog.

Romagnoli er, mig bekendt, heller ikke skadet. Han har fået forlænget ferie grundet U21 EM. jeg kan dog naturligvis tage fejl.
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/105725/milan-rest-spurs-target-suso

Jeg håber lidt på et salg, da han ikke er garanteret en startplads, men Spurs må op med mere end 22 mio. euro. Vi skal håbe på 30 mio. euro.
Mojn do!
Skrevet af pinturicchio
Så skulle den være sikker med Bonucci for omkring €45 mio.

Tillykke med ham - han bliver sgu vanskellig at erstatte.
Skrevet af Rossoneri
@pinturicchio
Så skulle den være sikker med Bonucci for omkring €45 mio.

Hvad bygger den sikkerhed på?
Skrevet af Lentini
Sakset fra Milannews;

22.45 - Il Milan nella giornata di domani potrebbe chiudere l?operazione Leonardo Bonucci. Ci sarà un nuovo contatto con Alessandro Lucci per definire i dettagli, ma siamo alle battute finali, il difensore a meno di clamorosi colpi di scena sarà del Milan, domani 14 luglio il giorno decisivo di Bonucci in rossonero.
22.37 - Secondo quanto raccolto dalla redazione di MilanNews.it, Milan e Juventus avrebbero superato la distanza economica tra domanda e richiesta per Bonucci, annullandola. I rossoneri sono quindi sempre più vicini al difensore della Nazionale italiana. Restano, tuttavia, da definire le modalità di pagamento.

Vi er simpelthen nede på at Milan og Juventus nu diskuterer payment terms efter at have blevet enige om en pris på Bonucci.

Det er sgu surrealistisk. Jeg vil se nogle underskrifter før jeg tror på det.
Skrevet af Slettet(551159212602)
Bestemt ikke enig, Foggy - han er vigtig ift. vores muligheder for at veksle mellem 3-5-2 og 4-3-3.

Han stod altså bagved næsten 20 mål i sidste sæson og var én af de få kreative kræfter. Vi kan alligevel ikke hente en kvalificeret afløser for 20-30 mill.
Skrevet af Martinovic
I har en upcoming i Caldara, selv om han ikke er på Bonuccis niveau endnu.

Scoop uden lige at lande Bonucci. Det er dog til vores held, at han ønskede at blive i Italien.

Nu håber jeg på en fire- eller femårig kontrakt.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Bestemt ikke enig, Foggy - han er vigtig ift. vores muligheder for at veksle mellem 3-5-2 og 4-3-3.

Han stod altså bagved næsten 20 mål i sidste sæson og var én af de få kreative kræfter. Vi kan alligevel ikke hente en kvalificeret afløser for 20-30 mill.


Med de spillere vi har hentet, er det givet, at 3-5-2 bliver den foretrukne formation. Så med mindre Suso skal spille bagved den forreste angriber, så bliver han ikke stamspiller.

Bonaventura og Calhanoglu kommer også til at kæmpe med Kessie om de to mezzala-pladser.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Rosso 1

Sakset fra MN;

Non ci sono motivi di mercato dietro le mancate partenze di Suso e Romangoli per la Cina. L?esclusione dalla lista dei convocati è dovuta solo a motivi fisici. Lo spagnolo sta effettuando una riatletizzazione dopo l?infortunio nell?ultima giornata di campionato. Romagnoli invece ha sofferto di un problema al menisco e adottando una terapia conservativa, insieme allo staff medico, ha deciso di rimanere a Milanello per allenarsi meglio

Kort fortalt. Suso er igang med et forløb efter han blev skadet i sidste kamp i sidste sæson(jeg erindrer overhovedet ikke det). Romagnoli har genoptrænet en del tid pga menisken, han skadede i slutningen af sidste sæson. Man har fra lægeligt hold anbefalet at han blev på Milanello til genoptræning.
Skrevet af pinturicchio
@Rossoneri
JuventusDanmark skriver det er officielt, og de plejer ikke at breake noget, der viser sig ikke at holde stik. Hvem deres kilder lige er i denne sag er jeg ikke sikker på, men de plejer at være troværdige. Desværre har jeg lyst til at sige i denne sag!

Skrevet af Flying Dutchman
I må næsten have noget beskidt på Bonucci. Med al respekt, men jeg fatter ikke denne transfer. Det er helt, helt vildt.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Jeg tror ikke det er en så entydigt. Montella har fået en stak nye spillere, hvor størstedelen af dem har det fællestræk at de er alsidige. Det tror jeg er meget bevidste valg for at give Montella en fleksibilitet han så gerne vil have i sit mandskab. Praktisk talt kan han spille 3-5-2 samt alle varianter indenfor 4-4-2 og 4-3-3.
Skrevet af Martinovic
Du har nok ret, Lentini. Der er mulighed for at stille meget varieret op.

Lander vi Bonucci, mangler vi kun spidsangriberen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Rossoneri_1976
Hvis købet af Bonucci falder på plads (hvilket det meste tyder på), må 4-3-3 anses som sekundær formation. I det tilfælde er Suso en dyr mand at have siddende på bænken - navnlig med de penge vi har brugt.

Skal man akkommodere vores nyindkøb med vores bedste spillere, ser jeg en formation i stil med 3-5-1-1 for mig med Calhanoglu i en fri rolle bag en enlig 9er. Her kan Borini ligeledes fungere, præcis som Silva - hvis vi henter endnu en 9er.
Silva kan i øvrigt også spille højre wing.

Derfor er Suso godt nok en dyr luksus. Læg dertil at Suso virkeligt har vist sig at være en spiller der har behov for fast spilletid og trænerens tillid. Det ser næppe ud til at blive tilfældet.
I det lys synes jeg det ville være fornuftigt at se om vi kan få en god sum for ham.
annonce
0