Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@Flying
Det er lidt synd, fordi det er første gang siden hans tilbagekomst, at jeg rent faktisk "ryster i bukserne" - og så er han ikke her til at opleve det.

HAHAHAHA - you´re killing me :)
Skrevet af Rossoneri
Men lad os få nogle underskrifter inden champagnen poppes.

For sent....
Skrevet af Lentini
Hehe, ja kan godt mærke at det hele koger over.
Skrevet af Rossoneri
Det var nu mere fordi jeg har drukket champagne hele aftenen :)
Skrevet af Sheriffen
@Foggy

Biglia er sikret.


Fedt fedt, så kan man se, hvor lidt jeg får fulgt med for tiden.

Men jeg tror, at det er rigtigt set af ledelsen, at vi har behov for noget rutine og et par ledertyper. Derfor giver købene af Bonucci og Biglia rigtig god mening.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Sheriffen
GM går helt i koma. Men lad os få nogle underskrifter inden champagnen poppes.Jeg tog en gokker istedet, nu hvor kæresten er gået i seng...
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Lentini
Hehe, det er vel ondt i ferietiden, Rosso.

Enig, Sherif. Der skal solide støttepæle til de unge talentfulde spillere. Derfor jeg har jamret løs om Biglia den halve sommer.

Sky melder i øvrigt at Kalinic er taget til Kroatien for at tvinge et skifte igennem. Altså ingen familiære problemer. Heftige skænderier med Viola inden han skred. Det sejler sgu i Firenze.
Skrevet af Martinovic
Fedt fedt, så kan man se, hvor lidt jeg får fulgt med for tiden.


Nej nej. Biglia er også først sikret her sidst på aftenen. Næsten lige så nyt som Bonucci-nyheden.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Sky melder i øvrigt at Kalinic er taget til Kroatien for at tvinge et skifte igennem. Altså ingen familiære problemer. Heftige skænderier med Viola inden han skred. Det sejler sgu i Firenze.


Men hvorfor sejler det? Er det efter, della Valle-familien meldte ud, at de ønskede at sælge klubben?

De har heller ikke ligefrem forstærket sig. Badelj vil ikke forlænge, og Valero er skiftet til Inter.

Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Ifølge Pedulla er Milans bud €30m + De Sciglio.

Fra Milannews:

"23.07 - La trattativa aveva del clamoroso, ma nel giro di poche l´accelerazione è stata tale da portare Leonardo Bonucci ad un passo dal Milan. Ora le parti sono vicinissime alla chiusura della trattativa, con il centrale pronto a passare dalla Juventus al Milan. Gli ultimi aggiornamenti, rivela Alfredo Pedullà a Sportitalia, vedono la chiusura dell´affare come questione di ore. Il Diavolo ha offerto 30 milioni più 5 di bonus e l´aggiunta del cartellino di De Sciglio, terzino che momentaneamente è convocato per la tournée rossonera. La distanza è minima, quasi nulla, e Bonucci vede il Milan per sua precisa volontà. Il centrale non voleva lasciare l´Italia per andare in Inghilterra, ha scelto la Serie A, ha scelto i rossoneri. "

Og selvsamme Pedulla skriver at Bonucci skal til lægetjek i morgen.
Skrevet af Milanisti
http://www.football-italia.net/105725/milan-rest-spurs-target-suso

Jeg håber lidt på et salg, da han ikke er garanteret en startplads, men Spurs må op med mere end 22 mio. euro. Vi skal håbe på 30 mio. euro.


Ifølge Sky Sports har Milan afvist budet.BREAKING from Gianluca Di Marzio: Bonucci to Milan is a DONE DEAL! Milan just finished meeting with agent Lucci and €40m will be paid to Juventus. Bonucci will be a Milan player tomorrow.

Bonucci will earn €6.5m/yr, tentatively making him the highest earner at the club.

JA TAK!

Forhåbentligt også ny anfører i klubben.Rolig nu. Anfører? Aldrig i livet.
Skrevet af La Mir!!
Fuck jer røvhuller. Sidder med store øjne og er vildt misundelig på jeres vindue so far. Nu, er spørgsmålet nærmere, hvem der bliver første udfordre til Milan i næste sæson. Spøg til side, Montella kan næppe have håbet på dette, da han satte sig i sædet sidste år. Presset og forventningerne er nok sky høje nu. Alt andet end 4.plads vil være en kæmpe fiasko.

Godt nok er Roma blevet decimeret med Salah salget og Spaletti afgangen, men jeg forventer ikke, de kommer til at slippe Juve & Napoli så let. Juve er selvsagt, står stadig knivskarpt. Med Bonucchi eller ej. Napoli har formået at holde på stammen, Mertens er ikke blevet minde varm hen over sommeren. Kampen om den sidste 4.plads bliver et grimt. Hvis Spaletti får styr på Inter hurtigst muligt, så står selv Roma og Napoli i farezonen. & Hvor længe går der, før Milan kommer til åbne for sluserne? En Biglia på holdet vil gøre forskellen, så jeg håber naturligvis ikke, han rykker nordpå.

Edit: hvordan står det til med bredden?
Daje!
Skrevet af Milanisti
Milans motto år 2017:

If you can´t beat them, buy them.
Skrevet af jensriis
Vildt vindue i har gang i. Tror vi afskibede de forkerte sportsdirektører. Det bliver spændende om Montella kan få alle sammenspillet.
Forza Inter
Skrevet af Great Milan
Så er jeg tilbage efter en fantastisk ferie ;) Det blev dog ikke udelukkende plasken rundt i vand, masser af sol og varme himmelstrøg, der skulle også arbejdes. Når nu ikke Fassone og Mirabelli kunne finde ud af lukke handlerne, så måtte jeg jo tage arbejdstøjet på og få sat de nødvendige underskrifter ;) Nå men spøg til side...

Man må sige, at vi har gjort det glimrende på transfermarkedet indtil videre. Conti og Calhanoglu er stærke spillere, som klart styrker truppen. Donnarumma forlængelsen er jeg selvfølgelig meget tilfreds med, da jeg altid har set ham som "nøglen" til øvrige gode køb. Men han skylder virkelig Milan og fansene en undskyldning - en undskyldning som han må betale af den kommende sæson med pragtredninger gennem hele sæsonen. Biglia og Bonucci skulle efter sigende også sætte deres underskrifter i morgen - to spillere som i min optik kan træde direkte ind på startelleveren på ethvert hold i Europa.

Bonucci fra Juventus til Milan? Hvis nogen sagde "hvem vil du have fra Juventus"? Så ville svaret jo klart være netop Bonucci nummer 2 ville være Dybala. Helt klart bedste forsvarer i Juventus og dermed en kæmpe svækkelse for dem. Samtidig en kæmpe forstærkning for os. Med Romagnoli i forsvaret ville vi ikke stå ret godt, men nu får vi en mand, der virkelig kan sit kram - at styre forsvaret.

Who will be the next? Belotti? Ja tak!

Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Mon ikke dagens to handeler (såfremt de går igennem), har diskvalificeret både Aubameyang og Belotti af økonomiske årsager.
Vi skal huske på at Li havde problemer med at skaffe den nødvendige kapital til at købe klubben. Der må derfor også forventes at være grænser for den økonomiske formåen.

Kan vi hente Kalinic for et beløb i omegnen af €20m, synes jeg egentlig at det er ganske godkendt.
Skrevet af Milanisti
Præcis.

Kunne lige foretille mig at man solgte Suso for €30m til Tottenham og tog til takke med en gratis Ghezzal.
Bacca for €25-30m og Niang for €15m ville kunne skaffe os i omegnen af €70m til at dække nogle af de massive udgifter vi har haft.
Skrevet af Rossoneri
Jeg elsker i øvrigt den nye tråd-titel :)
Skrevet af Pirlo21
Vildt med bonucci. Intet mindre, dog håber jeg at lønnen bliver på maks 6 mio euro og at de Sciglio fratrækkes prisen for Bonucci.
Endvidere må jeg indrømme jeg ikke rigtig tror på bonucci aftalen før den er officiel! Stort er det.

Noget der også er stort, er at vi ser udtil at have landet Biglia! Hold nu op, var begyndt at opgive den handle og BUM, så kommer en aftale på plads. Vild vigtig signing, en leder og jeg håber virkelig at det betyder at den kære monty kigger sig efter en ny klub. Lad heller vores unge Locatelli hver andet valg til den plads og hav Sosa som reserve.

Sidste gode nyhed i dag, er jo også at Lapadula er fortid. Har intet imod den kære mand, han er bare ikke god nok - længere er den ikke og vi tjener endda lidt på ham. Godt solgt

Mama mia en dag og dagen imorgen kan blive endnu bedre når handlerne forhåbentlig bliver officielle!
Skrevet af Milanisti
Hvis Swansea har afvist et bud på €40m på Gylfi Sigurdsson, så bør Milan ikke sælge Suso til under €35m.
annonce
0