Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Bonucci får nr. 19 og bliver ny kaptajn.
Så må vi se hvad Kessie siger til at få taget sit nummer. Mon ikke han kan komme over det?
Skrevet af Bishop
Bonucci´ s høje løn skræmmer mig ikke, slet ikke når vi ser på prisen, han kunne sagtens have kostet 60-65 mio. Det er en no brainer til den pris.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Det er da helt klart sommerens transferscoop
Skrevet af Bosse1983
Er der nogen speciel grund til at Bonucci skifter, bortset selvfølgelig fra en fin lønpose og mere ansvar? Juventus er jo stadig favoritter til mesterskabet og har positioneret sig til at gå efter Champions League. Jeg synes ikke Bonucci havde sin bedste sæson i den overståede, men det kan siges om flere af Juves forsvarsspillere. Man ved jo at han er ren kvalitet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Martinovic
Der er nævnt flere årsager. Den mest basale må være hans forhold til Allegri, som ikke er det bedste. Allegri skal man ikke toppes med, for den duel taber man som spiller. Det fandt Pirlo ud af i Milan.

CL-finalen skulle være en anden faktor.

En tredje ting kan være, at han bare trænger til at prøve noget nyt. Det er det samme i Juventus år efter år. Suveræne i Serie A og ikke gode nok i CL.

Desuden har jeg læst, at hele hans familie skulle være Milan-fans. Det siger nok ikke det store i det samlede billede i forhold til det andet.

Han kan nu se frem til en fyrstelig hyre og et anførerbind, hvor han skal gå forrest i genopstandelsen af Milan.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Iflg Di Marzio bliver Bonucci også anfører.

Gad ikke være i Montolivos sko. At blive degraderet på den måde, må ikke være synderligt morsomt på nogen måde.
Skrevet af Martinovic
Nej, slet ikke. Montolivos position har dog hele tiden været på lånt tid. Jeg betvivler ikke hans evner som anfører, men han bliver ikke stamspiller, og jeg ser det som essentielt, at anføreren også er stamspiller.

Jeg finder det også besynderligt, at Kessie skal afgive sit rygnummer, men der skal opbygges et nyt hierarki, og det må være sådan, det er.
Mojn do!
Skrevet af Wise1964
Tillykke til alle Milan fans - det ligner et meget spændende projekt der er sat gang i
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Rossoneri
Lønnen er givetvis ikke en faktor. I så fald havde han nok takket ja til tilbuddet fra City sidste år.

Der skulle være to primære årsager til at Bonucci skifter og én til at det bliver til os.

Som flere steder nævnt, har Bonuccis forhold til Allegri været alt andet end godt på det seneste. Det skulle bl.a. være kommet til udtryk under CL. Ikke mindst i finalen hvor både Alves og Bonucci skulle have været åbentlyst frustreret over Dybala.
Allegri skulle have gået til "modangreb" på de to og der har ikke været kommunikation siden.

Klubben skulle faktisk selv have besluttet at de to spillere skulle finde nye destinationer - hvilket også hænger meget godt sammen med at Alves fik lov at smutte på en fri.

Vi skulle ikke have været eneste bejlere. Både City, Chelsea og Barcelona har været på banen med store bud (og formentlig også større kontrakter).
Et ?60m skifte var egentlig på plads med City sidste år, men Bonuccis ene søn blev forholdvis alvorligt syg - og er det stadig.

Derfor har Bonucci også afvist at skifte væk fra Italien - ja faktisk Norditalien.
I erkendelse af dette, har Juventus indset at Milan var eneste reelle mulighed.
Da Lucci var på besøg tirsdag, var det altså ikke kun Bertolacci der var på dagsordenen - men også vores nu (formentlig) kommende anfører. Det hele i fuld overensstemmelse med Marotta & co.
Deri skal nok også findes forklaringen på den relativt lave transfersum og ikke mindst det yderst gnidningsfri forhandlingsforløb.
Skrevet af Rogosjin
@Pirlo (og andre interesserede).

Det var ikke min påstand at du (eller Milan) har taget fejl, og jeg starter da også mit indlæg med ordet ´rigtigt´, jeg ville blot tilføje nogle oplysninger.

Men 3 års reglen handler om at man skal møde sit break even mål over en treårig periode.

Kort sagt skal man tjene lige så meget på fodboldaktiviteter som man bruger på fodboldaktiviteter (men på indtægtssiden er ejerdonationer f.eks. ikke en indtægt der tæller, og på udgiftssiden er indtægter der lægger uden for almen fodbolddrift og anlægsudgifter friholdt).

Det særlige ved et ejerskifte er at man kan få tilladelse til at nulstille perioden, så det der sker er at Milan nu starter en 3 årsperiode, så man er friholdt for at hvad man gør i nuværende sæson er påvirket af hvad der er sket de 2 forgående.¨

Konkret betyder det at i ikke behøver at skæve til de 75 millioner i havde i underskud sidste år - de belaster jeg ikke i år, næste år eller næste år igen, men har i et stort underskud år, skal i sørge for at få det til at hænge sammen med resultaterne de to kommende sæsoner, så i samlet set rammer break even målet i 2020 ellers kan i risikere at skulle ud i en sitaution hvor UEFA tilbageholder de premierpenge i ellers skulle have haft (f.eks. har PSG og Man City mistet et par hundrede million på den måde).

Håber det opklare hvad i får ud af ejerskiftet, og grænsen for hvor behjælpsomt det er.
Someday, someday, someday, someday, someday, someday Leeds United
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Gad ikke være i Montolivos sko. At blive degraderet på den måde, må ikke være synderligt morsomt på nogen måde."

Når man ikke er egnet til at være anfører, skal man heller ikke have ondt et vis sted, når bindet bliver taget fra en. Montolivo burde aldrig have anførerbindet i Milan. Men sådan er det jo, når hele holdet nærmest bestod af amatører.

Nye tider nu - ENDELIG!
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/105770/psg-duo-market

Klarer Biglia lægetjekket, er der ikke plads til Krychowiak, da vi også har Monty og Locatelli som 6´ere.

Til de to mezzalaer har vi Kessie, Calhanoglu, Bonaventura, Sosa og Mauri. Hvis Mauri lejes ud, skal vi have en ny mand ind. Bertolacci bliver præsenteret i Genoa en af dagene.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Meget kunne nok tyde på at det (i udgangspunktet) ikke bliver en tremands midtbane.
Derimod ligner det en duo bestående af Biglia som playmaker og Kessie som bolderobrer.

Så er spørgsmålet hvordan det ser ud længere fremme på banen.
Efter at have sovet lidt på Bonucci-sjokket igår, tror jeg Mister kunne finde på at lade sig inspirere af Contes Chelsea og hermed to trequartistaer bag en 9er.
Det ville passe både Jack og Calhanoglu mens Suso stadig ville kunne få godt med spilletid.

4-3-3 og formentlig 3-5-2 (i en eller anden facon) vil givetvis også være i spil.
Skrevet af Bishop
Jeg kunne også godt se for mig at Montella kunne finde på at kaste sig ud i en 3-4-3 eller 5-2-3 om man vil. Et yderst positivt aspekt ved Bonucci handlen er at man nu ikke er afhængig af om Mateo falder til fra dag 1. Er han ikke klar til at gå ind i startformationen når vi rammer den tid, vil vi givetvis se den mere "klassiske" 4-3-3. Med Hakan, Biglia og Kessie på midtbanen, og så Jack, Silva og Suso oppe foran, og henter man også et angrebses som det jo lyder som, så vil Silva måske ikke være sikret en fast plads.

På sin vis håber jeg på en 4-3-3 for på den måde vil vi bevare lidt af sidste års kontinuitet, med henblik på både system og spillere.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Bare Montella holder tungen lige i munden. Han skal ikke nødvendigvis beslutte sig for et bestemt system, men det vil være optimalt med en base at gå ud fra.

Hvis vi får en topangriber, vil det være nærliggende at gå ud fra en 3-5-2 eller 3-4-3.

Vi har nu tre stærke midtstoppere og to reserver i Zapata og Gomez. Vi skal udnytte Conti og Rodriguez´ evner på kanterne. Derfor er jeg mest til 3-5-2, da angriberne kommer til at få en masse indlæg at arbejde med. Jeg vil ikke være ked af at få Kalinic, da han er stærk i boksen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes at Montella har indikeret at han ikke helt ser Silva som et færdigt produkt. Derfor er jeg også i tvivl om hvorvidt han som udgangspunkt vil spille med to angribere - omend det helt sikkert vil være en mulighed.

Jeg har ligeledes svært ved at se enten Jack eller Calhanoglu starte ude i en foretrukken startformation.

Idag har der i øvrigt lydt rygter om at vi vil forsøge at bruge Bonucci til at overbevise Morata om "projektet".

Med Utd ude af billedet, er hans primære bejler væk.
Chelsea synes også at have øjnene rettet mod enten Aubameyang eller Belotti.

Det ville klart være en drøm at se spanieren i trøjen. Og langt at foretrække over en relativt uprøvet Belotti.

Skrevet af Flying Dutchman
Nå. Så er den officielt. Tillykke med Bonucci. Det er enormt flot gået. Jeg håber, han falder igennem i de to kampe mod os ;)
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Med Morata tilbage på rygtebasis er der igen åbnet op. Pt. er det svært at vide, hvem det bliver af ham, Kalinic, Aubameyang og Belotti.

For et par dage siden lignede Aubameyang favoritten, men rygterne om ham er døde igen.

Lige nu forsøger vi med bud på Belotti, men hvis Cairos pris er urokkelig, kommer han ikke.

Morata kunne være interessant på lignende vilkår, som Bayern hentede James på. Jeg tvivler på, at Milan vil give 60-70 mio. euro for Morata.

Kalinic er den billige løsning, men jeg ser ham ikke som en nødløsning.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Hvis Belotti eller Auba hentes, kan man ikke regne med 2(Calhanoglu, Suso og Bonaventura) bagved 1 angriber. Det ville efterlade Silva på bænken, hvilket kan umuligt er tiltænkt.
Skrevet af Rossoneri
@milanisti
Det kan lige præcis meget vel være tiltænkt (med Silva på bænken).
Montella har udtalt at selvom Silva har været dyr og er et stort talent, så mangler han stadig at udvikle sig.

Bonaventura er blandt Montellas klare favoritter og Calhanoglu er helt klart ikke købt til bænken (tolket udfra vores træners udtalelser).

Det meldes at Suso ikke er på markedet og at bud fra både Tottenham og senest Wolfsburg er afvist.
Det ville undre hvis man var så kategoriske omkring et tredjevalg.

Silva er dog en alsidig spiller der både kan spille alene på toppen, som seconda punta, wingangriber og faktisk også som 10er.
Derforfor skal han nok få masser af spilletid.

Jeg tror dog klart også at vi kommer til at se to angribere til tider.
Montella har i hvert fald fået en trup der giver enormt mange taktiske muligheder.
annonce
0