Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
Rossoneri og GM lyder som et gammelt surt ægtepar til tider :D
Skrevet af ilsemprelaziale
Morata til Milan for 70 mill euro. Det jo bare småpenge..::
https://c1.staticflickr.com/9/8599/16255269225_793dd48c0b.jpg
Skrevet af MaggiMagg
fantastisk. bedre end at bruge endnu flere penge på den one season wonder
Skrevet af jensriis
Fatter simpelthen hen ikke det projekt i har gang i. Det virker spændende, men hvordan pokker hænger det sammen. I skyldte enorm mange penge i forvejen og kineserne kunne ikke selv skaffe pengene, så de lånte af en hedgefond. Denne hedgefond skal vel have penge tilbage på et tidspunkt. Disse hedgefonds lever vel kun af at tjene penge, så man må formode der skal tilbagebetales med renter på et tidspunkt. Så man er meget afhængig af at klubben begynder at tjene nogle penge eller hvad?
Forza Inter
Skrevet af Gudsbenådet Gøgler
70 mio euro og 10 mio euro i årsløn... det er jo vanvid. Jeg har ellers hidtil været imponeret af ledelsens tilbageholdenhed med både købspris og løn til sommerens nyeindkøbte spillere, men hvis der er hold i disse skriverier hopper kæden da fuldstændig af. Morata er ikke 70 millioner euro værd og da slet ikke 10 mio i årsløn. Det dér er jo engelske tilstande. Det virker som om, at man er fast besluttet på at hente en stjerneangriber i dette vindue, koste hvad det vil. Jeg så langt hellere Kalinic i klubben så eller en sæson mere med Bacca, selvom det er en hylde eller to ned i forhold til Morata.

Jeg håber sgu, at det bare er sludder og vrøvl og fri fantasi fra La Gazzetta dello Sports side. Hvor troværdige er det nu, Gazzettaen plejer at være?
Frit Danmark
Skrevet af Milanisti
Hvis Milan har budt på Morata, så er det ikke €70m. Det ville ingen mening give.

Men men men.. Milan har ifølge rygterne nu budt på Belotti, Auba og nu Morata. Det er helt sikkert for at skabe en hvis konkurrence mellem de 3 sælgende klubber - hvem går først på kompromis og sælger til den ønskede pris?

Sådan tolker jeg det i hvert fald.
Skrevet af Lentini
@ Gøgler

Vedrørende Gazzetta dello Sports troværdighed er man i det tilfælde nødt til at se på hvilken journalist som bringer historierne fordi sandhedsværdien i deres historier varierer ganske meget, efter journalistens kilder.

I dette tilfælde er min bedste overbevisning dog at det holder vand, fordi historien blir bragt af Carlo Laudisa, og han er om nogen, indenfor GDS, transferguruen.

Og ja 10mio net + bonusser er det glade vanvid for Morata.

Men jeg ville afvente og se hvad der sker, fordi Milanista har ret i at vi virker offensive på tre leder, og vil næsten tro man leder efter bedste mulighed i trekløveret af Belotti, Auba og Morata.
Skrevet af Rossoneri
@milanisti

Normalt vælger jeg at tage mine diskussioner med de involverede parter. Men nu du vælger at komme med dit besyv, vil jeg ikke holde mig fra at kommentere.

Omend du givetvis er i et "nobelt" ærinde her, deler jeg ikke din holdning til at der skulle være en hetz mod @GM - eller andre for den sags skyld.
Det du vælger at kalde en hetz, vælger jeg at kalde respons. Men det handler selvfølgelig om øjnene der ser.

Man skal altid passe på med at motivtolke, men jeg ville umiddelbart forvente at @GM netop søger denne form for dialog. Ellers forstår jeg i hvert fald ikke den valgte kommunikationsform.

Når løgne, provokationer m.m. er del af det daglige repetoire, er det jo ingen overraskelse at man får tilbage i samme stil. Det er jeg ikke et øjeblik i tvivl om at @GM er intelligent nok til at forstå og, i øvrigt, 100% bekendt med.

Jeg er enig i at tonen kan være (gensidig) hård i visse tilfælde - men ingenlunde at der skulle være tale om en hetz.
Du bliver ligeledes nødt til at se en sådan dialog i perspektiv - man kan ikke bare tage enkelte kommentarer og skabe en virkelighed udfra det.

Jeg (og andre) er gentagne gange kommet med velmenende opfordringer om at ændre stil - hvilket givetvis også vil resultere i ændret respons.
Det er der dog ikke kommet noget ud af og så ender vi "her" igen.
Men som sagt, jeg antager bestemt at det er tilsigtet.

Som jeg så mange gange har skrevet, bifalder jeg forskellige holdninger - herunder naturligvis også @GMs. Det er kun heri man kan få udfordret sine egne.
Men personligt har jeg ikke tænkt mig at sidde direkte provokationer overhørig.

Du henviser til at man skal "lade ham" have sine holdninger. Det er der vist ingen der prøver at stoppe ham i - sådan opfatter jeg det i hvert fald ikke.
Men når man vælger at bringe udsagn (i et åbent forum) der er i direkte modstrid med virkeligheden, må man vel forvente at blive modsagt (?). Ellers har et forum mistet væsentlig værdi.

Et forum har jo ikke kun til formål at dele meninger - men i lige så høj grad at få og validere information. Hvis ting der er åbenlyst forkerte, får lov at stå modbeviste hen, mister man netop denne "funktion".

Skulle @GM være ked af den dialogform der er, er der alle muligheder for at ændre dette med det samme. Men det starter hos ham selv.
Hvis du opfordrer mig til at sidde løgne og provokationer overhørigt, er svaret klart at det ikke kommer til at ske. Det kan du så synes om hvad du vil.
Skrevet af Bosse1983
Kender du noget til ham Zekhnini som Fiorentina lige har signet?
Jeg ved at han var ret hypet for et års tid siden, hvor blandt andet Dortmund var interesserede. Synes også at huske at vi løst var linket til ham.
Jeg følger dog ikke så meget med i fodbold heroppe, men ser at hans udbytte ikke er særligt imponerende.


De har vist givet €2 mio. for ham, hvilket må bero på håbet om at der stadig er et talent at finpudse. I sæsonen hvor han fik sit gennembrud virkede ham meget lovende. Han har så på ingen måde kunne følge op på den. Skader har sin del at sige for den manglende udvikling, men ydermere er han ganske enkelt blevet læst. Han er en hurtig og driblestærk type, som kan spille alle pladser bag angriberen, men gør sig bedst i venstre side. Han mangler dog en del når det gælder beslutninger og blikket for medspilleren. Jeg forventer ikke at han får meget spilletid på den korte bane.

Kunstgræs-generationen er efterhånden kommet igennem i Norge. Man er i skolingen gået væk fra klassisk tonserbold og prøver at udvikle teknisk solide spillere. Desværre for Norge er de ofte kun dygtige teknikkere, men tilbyder ikke så meget andet, så man står med en bunke spillere med meget isolerede spidskompetencer, der på dagen kan se ud til at være hoved og skuldre over resten af ligaen. I Norge er man dog enormt dygtige til at hype dem, som man blandt andet så med Ødegaard også. Man mangler at udvikle den samlede pakke, ganske enkelt, og det er næppe Zekhnini.

Jeg ville ikke frygte at man var gået glip af noget, ved at Fiorentina tager ham. Det er trods alt et par hylder under de som tidligere var interesseret. Han kan selvfølgelig stadig udvikle sig, men der skal puttes meget i værktøjskassen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Rossoneri
@milanisti
Hvis Milan har budt på Morata, så er det ikke €70m. Det ville ingen mening give.

I hvilken retning mener du ikke det giver mening?

Personligt havde jeg nok forestillet mig at man var startet en smule lavere pga den ændrede situation omkring spilleren.
Mourinho udtalte dog i et interview at Man Utd havde budt på ham, men at Real krævede £79m (€90m) for spilleren.
Derfor gik de efter Lukaku, der som bekendt blev hentet til en pris lige i underkantet af dette.
Netop den transfer kan - paradoksalt nok - være med til at sende Moratas pris nedad.
Med Chelsea der tilsyneladende ser i andre retninger, blev det ikke til den hollandske auktion som Real havde håbet på (forståeligt nok).
Samtidig repræsenterer Morata et problem for klubben, idet de ikke kan / vil byde på Mbappe før de har solgt.

Ser man nøgternt på det, har vi tre spillere der forventes at have nogenlunde ens prisskilte.
For Belotti taler at han er italiener (og herunder kender ligaen). Det gør Morata dog også.

Omvendt må man sige at de to andre er mere "beviste" succeser og - ikke uvæsentligt - er vant til at spille i topklubber.
Ikke alle spillere formår at tage dette spring - Immobile værende et godt eksempel. Ikke dermed sagt at Belotti ikke ville kunne det.

Dertil mener jeg også at hhv Morata og Aubameyang passer bedre til vores koncept.

I Aubameyang har man en færdigudviklet spiller, som kan forventes at slå til fra første dag.
Morata er lidt mere en investering i fremtiden og han er knap så færdigudviklet som gaboneseren.

Med prisen in mente, mener jeg det kommer ned til to "fornuftsvalg" - Morata og Aubameyang. Der kan tales for begges sag og jeg ville være ovenud begejstret hvis vi skulle have held med at hente en af dem.
Og skal man komme med en "sidebemærkning", er Kalinic vel det aller mest fornuftige valg.

Det kunne naturligvis være smukt hvis vi formåede at hente og udvikle den næste store italienske 9er. Jeg anser dog en række væsentlige ubekendte ved dette og i det lys finder jeg at prisen er alt for høj til netop det gamble.
Skrevet af Rossoneri
@bosse
Tak for info :)
Skrevet af Bosse1983
Med Chelsea der tilsyneladende ser i andre retninger, blev det ikke til den hollandske auktion som Real havde håbet på (forståeligt nok).

Det bliver vel netop som en hollandsk auktion, hvis Real ender med at have sat en vurderingspris og efterfølgende må skære i denne til en køber melder sig.

Jeg tror desuden ikke man helt skal melde Chelsea ude af løbet. Jeg tror de er lidt i vildrede efter de nølede Lukaku til United. Plan B lå nok og samlede støv i en skuffe et sted, da an aldrig troede det blev aktuelt. Nu man har vist Costa en erigeret langemand, og var så dumme at gøre dette før man sikrede sig Lukaku, må man spille på flere heste. Det er nøjagtig de samme spillere som rygtes til Milan, plus Alexis Sanchez, men interessen er næppe stor i dem alle. Man håber vel også lidt at nogen rykker først, så noget andet løsner i markedet. Eksempelvis at Real byder på Mbappe, da de fleste ved at Morata så står i køen mod udgangen.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Rossoneri
@bosse
Jeg tænkte mere i retning af at der ville være flere bydere. Men det er vist semantik - det synes vi er enige.

Jeg følger ikke Chelsea (eller PrL) tæt, det var dog min opfattelse at de i høj grad så på Belotti og Aubameyang.
Jeg kan selvfølgelig tage fejl.

Under alle omstændigheder kunne man argumentere for at det hælder mod et købers marked omkring disse spillere.
I hvert fald er der nok nogle sportsdirektører der har forestillet sig et lidt andet scenarie.
Skrevet af Rossoneri
Jeg undrer mig i øvrigt over at der nævnes en løn på 10m.
Først og fremmest fordi det er groteskt.

Dernæst fordi det jo tidligere forlød at de kontraktmæssige forhold faktisk var aftalt med spilleren, inden han fik nys om Man Utds potentielle interesse og trak følehornene til sig.
Her skulle lønnen være på 6-7m.

Mon man har rodet lidt rundt i gross og net her? I så fald ville tallene bedre passe.
Skrevet af Martinovic
Brækker mig i lårfede stråler, hvis klubben betaler 70 mio. euro for Morata og giver ham vanvittige 10 mio. euro i løn.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Milanisti

"Slap nu af med disse nedgørelser konstant. Det er sjovt at følge med i tråden - men vi bør skrue lidt ned for at gå efter hinanden konstant. Det er nok mere specifikt omkring den hetz der altid kører imod GM."

Spot on! Der er kun én herinde, der kører hetz mod andre brugere, og det er Rossoneri. Manden er skruet sammen på den måde, at når han ikke får sin vilje, eller når andre er uenige med ham, så bliver han gal i rugen ;) Han sviner folk til, taler ned til dem, og begynder at blive personlig overfor dem. Enten skal man give ham hans vilje og være enig med ham, eller også skal man affinde sig i hans personlige hetz. Sådan ligger landet.

Jeg har i flere ombæringer forsøgt ikke at holde mig væk fra ham netop af ovenstående grunde, men han bliver ved med at forfølge en. Han KAN IKKE lade være at blive irriteret over noget, som ikke lige falder i hans smag - det er han for svag til.

Jeg har lært tre ting omkring Rossoneri:

1. Er man uenig med ham i hvilken som helst påstand, bliver man svinet til. Man får at vide, at man er dum at høre på osv..

2. Han synes alle fodboldspillere, der bliver sat i forbindelse med Milan er knald hamrende gode. van Ginkel, Pasalic og Simon Kjær er bare nogle få eksempler. Desuden er Morata gud for ham ;)

3. Fakta er det eneste manden læner sig op af. Det er som om han ikke selv har indsigt i fodbold. Han er ikke i stand til at vurdere eller bedømme en spiller ud fra egne synspunkter. Det eneste han tager udgangspunkt i er fakta. Dermed ingen personlige vurderinger eller bedømmelser af spilleren. Et godt eksempel er Sanchez fra Bayern. Manden har haft en mildest talt elendig sæson i Bayern, hvilket er årsagen til at Ancelotti ikke har tænkt sig at benytte ham fremover. Men i Rossoneri´s verden er Sanchez en fantastisk spiller, fordi han har vundet "Golden Boy" titlen i 2016. Ha ha der er mange flere eksempler af samme kaliber ;)

Min konklusion: Jeg vælger at ignorere manden 100% fremover. Så må han diskutere med Gusten, Flying Dutchman, Lentini eller hvem der nu har tænkt sig at ligge ører til hans mundlort ;)

Og nu tilbage til tråden og Milan..

Morata rygtes til i flere medier, og jeg er bange for, at det er sandt med 65 mil Euro og en løn på 10 mil Euro. Hvordan i alverden kan man byde den mand så mange penge?!
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Foggy

"Brækker mig i lårfede stråler, hvis klubben betaler 70 mio. euro for Morata og giver ham vanvittige 10 mio. euro i løn."

Det samme her! Dog kan vi håbe på, som en bruger (Milanisti) skriver herinde, at det kun er rygter for at skabe en åben kamp om prisen mellem Belotti, Aubameyang og Morata.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Torino: Klubben skulle være tæt på en aftale med Zapata fra Napoli.

http://www.football-italia.net/105895/torino-agree-zapata-terms

Det er da godt nyt for os Milan fans. Noget kunne tyde på, Belotti er på vej ud.
Grande Milan!
Skrevet af Brætmand
I skal vel ikke have både Morata og Belotti?
Skrevet af Great Milan
Brætmand

"I skal vel ikke have både Morata og Belotti?"

Nej, tror kun det bliver en af dem. Personligt håber jeg klart på Belotti, hvilket langt største delen af milan fansene håber på.
Grande Milan!
annonce
0