Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@maggi
Det er naturligvis helt fint - det er det jeg lægger op til.

Jeg er dog ikke helt sikker på at jeg præcis forstår hvad du mener. Kan du uddybe?
Skrevet af MaggiMagg
altså, de små hold lægger sig og spiller på kontra. spiller bolden ofte til en bestemt target man som skal høvle den ind. di natale er et fint eksempel (selvom udinese har leget med i den øvre halvdel så er de vel beset ikke et storhold). derfor er der ofte en spiller der har flere mål end den på 2. plads i de små hold
Skrevet af Martinovic
Jeg synes nu, at Belotti fysisk er udmærket. Han er måske ikke helt så god som Morata og Kalinic til at dække bolden af, men omvendt ser jeg ham bedre til de små dybe løb i feltet.

På mange måder minder han om Pippo, der ikke havde nogen særlig fysik.

Mojn do!
Skrevet af Great Milan
De Sciglio: Så skulle Juventus som ventet have sikret sig De Sciglio. Prisen skulle gerne ligge på ca. 12 mil Euro.

Kilde: Sky Sport


Det passer mig ganske udmærket.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@maggi
Jeg vil nu påstå at Belotti lever utroligt meget på sin speed og evne til at løbe i ryggen på modstanderen.
Her har først og fremmest Ljajic og dernæst Falque været dygtige til at smide bolde ind i rummet bag modstandernes forsvarskæde.

Min pointe omkring Belotti ift til Milan, er at vores modstandere må forventes at stå væsentlig dybere end mod Torino. Dermed stækker man også, til en vis grad, Belottis kompetencer og det han har været dygtig til.

På landsholdet spiller han i et to-mands angreb, hvor han ligeledes er dygtig til at tage de rigtige løb. Men her har han naturligvis en medspiller til at tage fokus og skabe plads.
Bacca har fx vist at det er rigtigt svært at være ene mand på toppen, når man har meget svært ved at udfordre sine modspillere i luften og/eller er god til at modtage bolden med ryggen mod mål.

Retfærdigvis skal det naturligvis siges at Belotti er en meget mere arbejdsom spiller end Bacca, hvorfor han nok også bedre ville kunne indgå i vores angreb.

Vurderet ift de tre andre, mener jeg dog at de har en fordel over vores italienske ven.
Skrevet af Rossoneri
På mange måder minder han om Pippo, der ikke havde nogen særlig fysik.

Pippo var i særdeleshed også bedre i et to-mands angreb.

Jeg er dog helt enig i at Belotti er bedre til de såkaldte "små løb". Men spørgsmålet er om det er en kompetence der virkeligt kan forventes at bringe ham succes.
Man kan jo påstå at det netop også er dette Bacca er dygtig til.

Hvis Montella går væk fra wings, til mere trequartista typer bag en enlig angriber, kan jeg dog bedre se tegningen til succes.
Skrevet af Rossoneri
En pris på €12m for De Sciglio skal givetvis også ses i lyset af Bonuccis transfer..
Skrevet af Lentini
Overraskende pris. Havde forventet lavere efter Bonucci-handlen.
Skrevet af Pirlo21
Fint nok MDS smutter. Han ønskede ikke at forlænge og derfor skulle han selvfølgelig sælges i dette vindue. Prisen kan jeg acceptere, hvis der kommer bonus oveni - så salget lander omkring de 15 mio euro. Det svare til 112.5 mio kr, hvilket jo ikke er ret meget i dagens fodboldverden.
Selvom folk har travlt med at gøre De Sciglio dårlig, så er faktum at MDS kun er 24 år. Han har masser af kamperfaring, dækker begge sider og er landsholdback. Så en pris på 12 mio euro, er altså meget billigt sluppet også selvom han kun havde et år tilbage af sin kontrakt.

Personligt havde jeg håbet at De Sciglio havde forlænget, da jeg mener han er en bedre back end Calabria og Antonelli og derved en bedre gardering for RR.
De Sciglio har selvfølgelig lidt under skader og dårlig psyke. At han har spillet venstreback for os, har jeg ikke set som en hæmsko for ham. Tværtimod har jeg set det som styrke hos ham, at være så alsidig.
Sidste sæson under Montella ledelse syntes jeg, at De Sciglio begyndte at genfinde sig selv. I Juve er jeg overbevist om han nok skal blomstre, da de har de ledertyper han har manglet ved hans side. Syntes det ærgerligt at en ægte Milandreng smutter, men tvivler på jeg kommer til at savne ham med RR og Conti i vores trup

NB Hvorfor var det nu lige MDS skulle med til Kina??!!
Skrevet af Great Milan
Pirlo

"NB Hvorfor var det nu lige MDS skulle med til Kina??!!"

Det tror jeg ikke du skal ligge så meget i. Det er vel bare ren formalitet. Så længe spilleren ikke er solgt, så skal han vel med på turen sammen med alle andre spillere.
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
@GM

jamen jeg ligger nu ikke noget i det, andet end at det var torske DUMt at han skulle med!!
Skrevet af Great Milan
Lapadula: Lapadula har gennemgået flere test i dag med henblik på skifte til Genoa. Dog er der ingen meldinger om, hvor vidt det står til med disse test. Genoa lader sig vente på en afgørelse omkring et evt. skifte fra Milan til Genoa.

Kilde: MilanWorld


Den handel må altså bare ikke kikse. Den skal simpelthen gå igennem.
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
Ifølge TMW er Milan kommet med et forbedret bud på Belotti. €50m + Niang og Paletta. Derudover ryger Locatelli på lån hos dem i 2 år.

Det er da godt med en 2-årig låneaftale for Locatelli. Det giver mere stabilitet end 1-år - og så er han tilbage, når Biglia kun har 1 år tilbage af kontrakten.
Skrevet af Great Milan
Milanista

Ja, det ville være en rigtig god handel på alle måder, hvis Torino accepterer dette bud.

Lapadula: Dagens test er efter sigende gået rigtig godt. Det er nu kun et spørgsmål om tid, før Lapadula kan kalde sig Genoa spiller. Milan tjener 13 mil. på ham.

Kilde: Calciomercato.com


Fantastisk handel. 13 mil. Euro for Lapadula fåes næppe bedre.

Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
I morgen skal vi møde Dortmund i en træningskamp. Holdet forventes at starte således på banen:

Donnarumma - Abate - Musacchio - Paletta - Rodriguez - Kessie - Montolivo - Sosa - Borini - Bacca - Calhanoglu

Altså en 4-3-3 opstilling.
Grande Milan!
Skrevet af Bishop
Mht valg af angriber, står valget mellem de 3 førnævnte, så håber jeg klart på Morata

Jeg mener han passer perfekt ind i Montellas system hvilket er utrolig vigtigt, han kan noget på egen hånd, ender vi med at spille med 3 i front så er det vigtigt at vores mand på toppen kan sætte et par mand af på egen hånd, Morata er en utrolig stærk dribler. Der efter så vægter jeg hans erfaring højt, han har på trods af sin lave alder spillet på de bedste hold i verden, spillet store kampe med "alt" på spil, og vist at kan score og præstere uagtet liga og hold. Og ja så er hans unge alder selvfølgelig også et plus i forhold til at sikre investeringen, omend det ikke tæller så højt.

Ligesom Rosso mener jeg også at Belotti vil være det "dårligste" fit, omend han selvfølgelig skal være velkommen og uanset sikkert vil være en forstærkning til truppen..

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
Absolut. Jeg bryder mig bare ikke omkostningerne ift erhvervelsen af Morata. Selve transfersummen er latterlig for en mand der konstant blir fravalgt i Madrid. Lad alene lønnen får en til at lave himmelvendte øjne.
Skrevet af Lentini
Lapadula andet lægetjek gik som håbet. Han skriver med Genoa.
Skrevet af Milanisti
Bild gentager de seneste rygter. Milan har budt €60m på Auba, mens at Dortmund ønsker €70m.

Ifølge Pedulla, så vil Belotti kun til Milan - og Milan er ikke interesseret i at miste Locatelli, hvorfor de gerne vil sende ham på en 2-årig låneaftale til Torino ifbm. et potentielt køb af Belotti.

Kom nu; Byd €55m + Paletta, Niang & 2-årige låneaftaler for Locatelli og Calabria med krav om minimum 25 kampe hver.

Haha, jeg drømmer. Men det er nu tilladt i disse dage.
Skrevet af Great Milan
Noget siger mig, at vi nærmer os Belotti ;) Det har tilsyneladende hjulpet os at inddrage Locatelli med i handelen i form af lån. Det er tre fluer med ét smæk. 1. Vi holder Juventus væk fra Locatelli. 2. Locatelli får en masse spilletid, og kan dermed styrke/udvikle sit eget spil. 3. Vi nærmer os fantastiske Belotti.

Nøj hvor bliver det vildt, hvis Belotti trækker i Milan trøjen!
Grande Milan!
annonce
0