Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MaggiMagg
for mig virker belotti som sorteper i den her kabale. en god sæson. falder bare der er det mindste nys i hans retning. er ret sikker på han falder igennem i hans kommende klub (uanset om han fortsætter i torino eller drager videre)
Skrevet af Rossoneri
GdS melder at der skulle være et møde mellem Cairo og Belotti (læs: hans entourage) idag.
Belotti skulle ønske at skifte til os - hvilket næppe overrasker.

Spørgsmålet er dog om Cairo vil lade sig skubbe sådan rundt. Umiddelbart kan Cairo minde lidt om Lotito på det punkt - han er svær at forhandle med. Og får han ikke det han kræver, stiller han sig på bagben.
Med Maksimovic var det først da spilleren truede med at strejke at man "tillod" et skifte til Napoli.
Belotti synes (heldigvis) ikke som typen der kunne finde på at gøre den slags.

Jeg vil skyde på at Belotti får at vide at han godt kan skifte til Milan - vi skal "bare" møde hans krav, som tilsyneladende ligger omkring de €100m.
Der tror jeg så romancen stopper for denne gang.
Skrevet af Kardinalen
Alt andet lige, så er jeg ikke meget for at vi deltager i sådan et spil som Belotti synes at være ude i. Vi har lige været igennem et lignende med Donnarumma, og det er ikke smukt at se på - lige meget hvad resultatet så end bliver.

Belotti ligger som han har redt, og vi skal ikke smide mere benzin på det bål. Lad os vende blikket mod de spillere som er tilgængelige og som har en "nogenlunde" moral:-)
"..."
Skrevet af Martinovic
Du kan jo ikke give Belotti skylden. Han ville blot sikre sin fremtid. Lige nu tilkendegiver han jo, at han gerne vil til Milan.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Er der nogen der kan forklare mig hvorfor så mange mener at frikøbsklausulen er en dårlig ting for Belotti? Og hvad der menes med at han ligger som han har redt? Der findes da masser af spillere der slet ikke har en klausul? Det overhovedet at få indført en klausul vil da altid være et gode for spilleren.

Mig bekendt er der da ikke en eneste af vores spillere ud over Donna der har en frikøbsklausul?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Nej og heldigvis for det.

Mojn do!
Skrevet af Bishop
Derfor forstår jeg heller ikke alle de kommentarer med hvor dårlig Belotti´s agent har været. At tvinge en lav klausul igennem ved kontraktforlængelse er et dick move, man skudkelov ikke ser så tit.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@bisp
Djælven findes i detaljen, som man siger.
Og i dette tilfælde er "djævlen" at frikøbssummen på €100m er langt fra hvad en klub formentlig er parat til at betale.

Dermed bliver det også en "valid" grund for Cairo for at afvise bud der ligger under denne pris, hvorimod han uden en klausul, i højere grad, ville være "tvunget" til at forholde sig til mere realistiske bud.
Grunden til ordene i anførselstegn er at Cairo naturligvis ikke behøver en valid grund til at afvise tilbud, ej heller er han tvunget til at diskutere et sådant, så læge spilleren er på kontrakt.

Dermed bliver kontrakten de facto 100% i klubbens favør.

Og så skal det jo også ses i lyset af at Belotti pt frister en tilværelse i en "lille" klub. Han har næppe tænkt sig at skulle spille hele sin karriere i Torino og har dermed selv sat sig forhindringer i vejen for at komme videre i sin karrieremæssige udvikling.

Dumheden i Belottis gerning, ligger således i at gå med til en klausul på et sådant beløb. Havde den eksempelvis været på €50-60m, ville han formentlig være attraktiv for en række klubber, mens Torino også ville have lavet en rigtigt fin handel og få kredit for at udvikle ham (videre fra Palermo).

Hans agent må naturligvis også stå for skud her. Men han har nok mere tænkt med pengepungen fremfor at give sin klient god rådgivning.
Skrevet af Bishop
Jeg kan ikke se at det skulle gavne klubben at have en klausul, uden en klausul kunne de ligesåvel have meldt ud at prisen er 100 mio take it or leave it, sådan gør alle andre klubber. Og er klubben villig til at sælge for 60 mio så gør klubben også det, klausul eller ej. Og at klubben skulle være "tvunget" til noget mener jeg heller ikke holder stik.

Hvis klubben mener de har råd til at afvise 70 mio så er det jo sådan landet ligger om man vil det eller ej.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
At tvinge en lav klausul igennem ved kontraktforlængelse er et dick move,

Det synes jeg lidt er en sandhed med modifikationer.

Og jeg mener i øvrigt heller ikke at en klausul på under €100m kan betegnes som en "lav klausul". Der findes nok et leje, der i dette tilfælde ville repræsentere en mere realistisk værdi.

Men tilbage til modifikationerne.
Sagen er jo den at Belotti kontrakt blev forlænget vel før den udløb - netop fordi de i Tornio godt vidste at de havde et dygtigt talent på hænderne (læs: ville sikre at han ikke smuttede på en fri transfer ved kontraktudløb).

Det er der selvsagt ikke noget odiøst i, men det begrænser jo Belottis muligheder for at komme videre i sin karriere - som må være en naturligvis udvikling. Torino kan bare ikke tilbyde det sportslige niveau som Belottis talent (formentlig) retfærdiggør.
Så at indføre en klausul i en kontrakt, skulle jo gerne være en win-win. Spilleren får mulighed for at komme videre i sin karriere, mens klubben sikres en fair/god transfersum.
Dermed "noget for noget".
Cairo er jo selvfølgelig ikke så naiv at han tænker at han kan holde på Belotti hele karrieren - med mindre han ikke kan leve op til sidste sæsons præstationer og flyder ud i glemslen som de mange andre der var udset til at være den næste store italienske 9er.

I dette tilfælde er der dog skrevet en aftale, som (efter min bedste overbevisning) ikke giver Belotti en mulighed for at komme videre i karrieren.
Skrevet af Bishop
Nu har jeg ikke undersøgt det, men umiddelbart vil jeg tro at 90% af alle handler bliver gennemført uden brug af frikøbsklausuler, og selvfølgelig er Belotti ikke låst mere med en klausul i kontrakten end uden. Og selvfølgelig bliver Belotti solgt kommer der et bud klubben er tilfreds med
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@bisp
Der er jo den markante forskel at uden en klausul, ville spilleren selv formentlig forholde sig til tilbuddet. Dermed kan han med rette sige at han føler sig uretfærdigt behandlet, at klubben bremser hans karriere etc.
De fleste ville jo nok mene at et bud på €60m på Belotti ville være mere end generøst.

Vi taler trods alt om en spiller der har præsteret én god sæson. De to foregående bød på en noget mere beskeden målhøst.

Med en klausul, kan Cairo med rette bare sige at Belotti skal stikke piben ind. Han har jo trods alt selv sagt ja til et frikøbsbeløb på €100m.

Hvor mange ville mon tale om en pris på €100m for Belotti, hvis det ikke havde været for den famøse klausul.
Jeg ved godt at man ikke kan sætte en brugsværdi eller et objektivt prisskilt på en fodboldspiller, men jeg tvivler på at den slags beløb ville være nævnt for en spiller som Belotti.

Noget kunne også tyde på at vi vurderer ham markant lavere. I hvert fald skulle vi have budt €40m + spillere til en vurderet værdi på €20m.
Jeg vurderer Fassone og Mirabelli for kloge og dygtige til at komme med et skambud, som man senere er klar til at hæve markant - det er næppe taktikken.
Skrevet af Bishop
Det er jeg lodret uenig i, jeg nægter at tro at Belotti har dårligere kort på hånden pga klausulen, det er jo ikke sådan at en spiller på magisk vis bliver mere værd på grund af en klausul.

Det man kan bebrejde Belotti er at han i det hele taget vælger at skrive under på en forlængelse, at der er en klausul gør ingen forskel.

Desuden så mener jeg at det lige lovlig bombastisk når du skriver at Belotti ikke har mulighed for at komme videre i karrieren. Han har kontrakt til 2021, og skal han sælges uden markant prisfald skal han helst sælges 2 år før kontraktudløb, så vi snakker et salg senest i 2019. Hvilket hans unge alder i betragtning ikke vil være en hæmsko.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
...og selvfølgelig er Belotti ikke låst mere med en klausul i kontrakten end uden.

Teoretisk set har du naturligvis ret.
Men man bliver jo nødt til at se på om det er realistisk at spilleren ville kunne blive solgt til den værdi klausulen repræsenterer.
Hvis ikke, er den uden værdi for spilleren.

Omvendt kan Belotti ikke tillade sig at blive sur hvis Cairo afviser et bud på €99m (for nu at understrege pointen).

Og selvfølgelig bliver Belotti solgt kommer der et bud klubben er tilfreds med

Og det er jo så netop dette der er det springende punkt.
Det klubben er tilfreds med, er tilsyneladende €100m.
I hvert fald var Cairos respons til vores tilbud at han var cool med en byttehandel - så længe den samlede værdi løb op i €100m.

Dermed er det selvfølgelig ikke klausulen i sin natur der er problemet (for Belotti) - det er beløbet i klausulen.

Det her bliver jo rent og skær gætværk, men jeg ville bestemt tro at Cairo ville acceptere et bud til en værdi af €60m hvis klausulen ikke havde været der.
De €100m er blevet en eller anden magisk målstreg - problemet er bare at den ikke stemmer overens med virkeligheden.

Og så er det vigtigt at notere sig at vi taler om tingene fra Belottis perspektiv.

Belottis ønske er, meget åbenlyst, at komme videre.
Han har accepteret en frikøbssum, der tilsyneladende er langt fra det hans bejlere egentlig vurderer hans værdi til.
Dermed er der en overhængende risiko for at Belotti ikke får sit ønske opfyldt, hvorfor det også var et dumt karrierevalg at gå med til den pågældende kontrakt i sin ordlyd.
Skrevet af Slettet(100659192308)
Ærligt, så kunne Milan jo også bare lade vær at fedtspille i at få ham. Istedet for at prøve at smide en 31 årig forsvarsspiller, et evighedstalent, og en spiller som kun Milan vil få gavn af i det lange løb med i handlen.

Vi bliver ikke enige om Niang, så den lader vi ligge. Men Belotti må være mand nok, til at stå ved den kontrakt han har underskrevet, hvis Milan ikke vil betale prisen.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Rossoneri
...det er jo ikke sådan at en spiller på magisk vis bliver mere værd på grund af en klausul.

Det er han jo netop. Beløbet på €100m er jo netop "magisk" i den forstand at det er fremtryllet.

Lad os lege med tanken om at Chelsea, Milan og Man Utd alle sendte bud afsted på Belotti. Buddene ligger alle i omegnen af €50-55m (som jeg stadig mener er en ganske generøs pris for en spiller af hans kaliber).

Forløbet ville formentlig være at Belottis agent for forelagt dette og at han melder retur at hans klient ønsker at tage det næste step i sin karriere.
Hvis Cairo meldte tilbage at han vurderede Belotti til €100m, ville både spiller og agent nok blive grønne i hovedet af raseri og deri ligge et pres på den kære præsident.
I de fleste sager af den art, ville de nok komme til enighed idet ingen klubber er tjent med at have spillere der ikke ønsker at være der.
Resultatet ville formentlig være at man prøvede at presse prisen i vejret og nok ramte en pris omkring €60m.

Problemet for Belotti, er at han nu ikke kan tillade sig at blive sur over at Cairo ikke vil acceptere bud på €60m. For han er jo selv gået med til en evaluering af sin potentielle salgspris på €100m

Dermed kan man med rette argumentere for at Belotti pris rent fakt er blevet hævet, som følge af den pågældende klausul.
Er du ikke enig i det?

Og hvis du selv skulle forsøge at komme med et objektivt bud, hvad ville du så mene at Belottis salgspris skulle ligge på? Her tænker jeg ift de andre spillere der realiserer transfers i dette vindue.
Skrevet af Bishop
Sådan tror jeg ikke at en nogenlunde professionel person som Cairo ser på det. Jeg tror at han mener at Belotti er mere værd end det der er budt, uafhængigt at hvor høj klausulen er. Og kommer det rigtige bud, om det så er 80 mio så sælger han også.

Cairos stærke kort ligger i at han har et par år at gå på, og at tilsyndeladende er villig til at satse påsat Belotti vil have endnu en stærk sæson, hvorfor at han vil kunne høste endnu mere.

Set fra Belottis synspunkt så skulle han for det første ikke have forlænget, for det andet så skulle dhan have gået efter frikøbsklausul der var mere spiselig. Men som nævnt tidligere så er frikøbsklausuler heldigvis slet ikke så udbredte, at han fik en 100mio skrevet ind i forbindelse med kontraktforlængelsen handlede nok mere om at skulle drømmebudet komme fra Real eller Barca, så kunne han smutte. Men ellers var han indstillet på tage et år eller to til i Torino.

Så nej jeg kan ikke se at det er dumt at Belotti fik den klausul som der findes på nuværende tidspunkt, og jeg synes det er skønt med spillere der forlænger med deres klubber for at sikre klubben maksimalt udbytte.

Min anke går på at man tilsyndeladende bebrejder Belotti for at have fået en klausul og skulle mene at han ville være bedre stillet uden, den logik kan jeg simpelthen ikke følgehttps://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
Nej Rosso det er jeg ikke enig i, i og med at Milan ikke har budt 100mio er han jo ikke på magisk vis steget så meget i værdi.

Real Madrid har uden at blinke meldt ud at Morate er 90 mio værd, det samme havde Cairo formentligt gjort hvis ikke klausulen havde været der.

Som jeg skrev tidligere så bliver masser af handler gennemført uden brug af klausuler, også de pengestærke handler. Jeg kan ikke komme i tanke om nogle tidligere handler der skulle understøtte din teori?
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
Hvis Belotti ved han ikke er 100mio værd, vi ved det, og Milan ved det, så ved Cairo det nok også, og derfor står Belotti med samme kort på hånden og kan bede om at blive solgt skulle Milan byde 60 mio, at man er blevet enig om en klausul på et tidspunkt er da irelevant. Cairo har jo også alt at tabe ved ikke at takke ja til bud der er højt nok.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Set fra Belottis synspunkt så skulle han for det første ikke have forlænget, for det andet så skulle dhan have gået efter frikøbsklausul der var mere spiselig.

Men så er vi jo også 100% enige :)

Min anke går på at man tilsyndeladende bebrejder Belotti for at have fået en klausul og skulle mene at han ville være bedre stillet uden, den logik kan jeg simpelthen ikke følge

Modsiger du ikke det du har skrevet ovenfor?

Og nu har Belotti jo ikke "fået" en klausul. Han har indgået en kontrakt hvori den er indeholdt. Det burde han, som du skriver i øverste citerede afsnit, ikke have gjort hvis hans mål var at komme videre.

Jeg mener dog stadig godt at han kunne have gået for en kontrakt der både tilgodeså ham selv og klubben (via en mere realistisk frikøbsklausul, som du også selv er inde på).
annonce
0