Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
€70m - det er decideret uansvarligt.

Bum-bum-bum. 80 mio euro for en Real-reserve. Dét er decideret uansvarligt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Milanisti
Hent nu Belotti. Det er ham vi skal have fat i. Ikke Auba eller Morata - heldigvis for at de holder sig langt væk!

Man kan ikke blive ved med at bruge Cerci og Immobile som skrækeksempler for enhver spiller, som har spillet godt. Belotti er langt bedre end Immobile fx.
Sheva spillede super hos os - men hvad så da han røg til Chelsea? Kaka spillede super hos os - hvad så da han røg til Real?(Jeg er godt klar over skader osv)

Immobile er kommet tilbage til Italien og spiller nu langt bedre end han gjorde i udlandet. Belotti vil spille godt hos os - slut :)
Skrevet af Milanisti
Haha, Veratti har fået den fede Raiola som agent. Han ryger snart til United så :-D
Skrevet af Rossoneri
Bum-bum-bum. 80 mio euro for en Real-reserve. Dét er decideret uansvarligt.

Det er nok værd at tage med at han står/stod bag C. Ronaldo og Benzema.

Ville du da mene at Belotti ikke ville være reserve hvis han kom til Real?

Virkeligheden er at Morata er en meget mere bevist angriber end Belotti. Spanieren har erfaring fra både La Liga og Serie A og herunder to af verdens største klubber.
Ser man nærmere på hans performance, smadrer han Belotti på nærmest samtlige parametre.

Når det er sagt, så har Milan jo netop også valgt at opgive forfølgelsen af Morata baseret på det beløb Real forlangte samt spillerens lønkrav.

Lad os håbe at samme fornuft er til stede ift at købe en spiller der har haft én god sæson.

Belotti er jo ikke en dårlig spiller - ingenlunde. Men det er naturligvis rent vanvid at der overhovedet diskuteres priser i det leje.

Som @Bishop skrev tidligere, så måtte man forvente et prisleje på €10-15m over det Silva blev hentet for.
Skrevet af Rossoneri
@milanisti
Det har ikke så meget at gøre med at sammenligne de nævnte spillere 1:1. Selvfølgelig står det ikke hugget i granit at Belotti flunker.

Det man bør se på, er om en transfersum der svæver et eller andet sted mellem €60-100m giver mening for en spiller der dels kun har haft en god sæson, dels ikke er vant til at spille på et spilstyrende (stor)hold samt mangler den fysiske tilstedeværelse som vi efterspørger.

Når man så alligevel kan sammenligne specifikt Immobile, så er det fordi dette nærmest er en 1:1 kopi af hans karriereforløb.
Han havde én god sæson i netop Torino, med en performance der faktisk er bedre end den Belotti netop har leveret. Til sammenligning blev han solgt for €18,5m.

At sige at Belotti er en meget bedre spiller (som begrundelse for hvorfor det er OK at betale så meget mere) holder bare ikke.
Immobile præsterede mindst lige så godt, var omgivet af præcis samme hype og forventninger og det meste af landet var sikre på at tronfølgen var sikret.
At eftertiden så har gjort os klogere, er ikke et brugbart argument.

Diskussionen er jo heller ikke baseret på hvorvidt det kunne være fedt at se Belotti i Milan. Det synes jeg da bestemt også.
Det er bare hul i hovedet at betale en sum som ellers kun ses i handler med etablerede superstjerner.
Skrevet af Kardinalen
Milanisti,
du kommer egentlig selv med eksempler på det som mange tænker. Sheva og Kaka var gode for ACM, men knap så gode for hhv. Chelsea og Real Madrid.

Sheva spillede super hos os - men hvad så da han røg til Chelsea? Kaka spillede super hos os - hvad så da han røg til Real?(Jeg er godt klar over skader osv)


Kan vi forvente at Belotti bliver en gevinst, eller bliver det rigtig skidt, hvis han trækker i ACM trøjen?
Det kan lige så vel blive en nitte hvis han kommer til ACM. Belotti har haft 1 god sæson, og 1 rigtig god sæson, målt på antal scorede mål, og det er måske ikke helt nok til at vurdere hvorvidt Belotti kan blive en gevinst.

Immobile er kommet tilbage til Italien og spiller nu langt bedre end han gjorde i udlandet. Belotti vil spille godt hos os - slut :)


Immobile er ganske rigtigt vendt tilbage til sit gamle jeg, men han havde også kun en god sæson inden han røg til Dortmund. Det har desuden taget ham to år at komme "tilbage" på niveau.
Det er muligt at Belotti bliver god, men det er ikke sikkert da han ikke er "afprøvet" over længere tid.
(edit: Rossoneri kom før mig... Men kan se at vi er enige)
"..."
Skrevet af Magnifico
@ Rosso

Jeg sammenligner sådan set ikke de to. Giver bare min holdning til vanvidsbeløbene. Moratta røg tilbage fra Juve for 30-40 mio - husker ikke det præcise beløb pt - for et år siden. Og nu skulle han pludseligt være det dobbelte værd. Hvorfor?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af MaggiMagg
real havde tilbagekøbsklausul så vidt jeg har læst mig til. og han spiller for real. de har råd til at sige nej til priser de ikke føler er passende for dem.
Skrevet af Rossoneri
Moratta røg tilbage fra Juve for 30-40 mio - husker ikke det præcise beløb pt - for et år siden. Og nu skulle han pludseligt være det dobbelte værd. Hvorfor?

€30m.
Og beløbet skyldtes kort og godt at Real havde fået indført en tilbagekøbsklausul i kontrakten da de solgte ham til Juventus.

Derfor er det ikke et udgangspunkt du kan bruge til sammenligning.
Skrevet af Flying Dutchman
Mon ikke priserne også bliver skruet en smule op, da I har været noget flittige med Dankortet her henover sommeren? Torino (og Real) ved I har pengene - hvorfor skulle de dog nøjes?

80-100 mio. € for Quasimodo er selvfølgelig alt, alt, alt for meget, men sådan er moderne fodbold bare. Torino sætter prisen og er ikke tvunget til at sælge ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Ahr, Rosso. De 30 mio er jo ikke grebet ud af den blå luft, men må vel have indebåret en vis indikation af hans markedsværdi sidste år. Anyhow, at en reserve for Real - uanfægtet hvem han er bag ved i køen - skulle være 80 mio værd, overgår min beskedne fatteevne. Real må grine hele vejen til banken.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Jeg sammenligner sådan set ikke de to. Giver bare min holdning til vanvidsbeløbene.

Når man køber spillere i den prisklasse, er det typisk fordi man har en eller andet forventning om at spilleren kan levere varen fra dag 1.

I tilfældet med Belotti er der bare rigtigt mange ubekendte - først og fremmest at han kun har præsteret i én sæson. Dernæst at han har præsteret på et hold der oftest har oplevet et helt andet kampforløb end det må forventes i en klub som Milan.
Sidst men ikke mindst må man se på om hans spillerprofil (og kompetencer) passer ind i det der efterspørges, eller om det skal udvikles.

Her mener jeg det er fair at sige at der er, endog, mange ubekendte. Deraf også en mere risikabel investering, hvilket bør være lig med lavere pris.

Tag en spiller som Lacazette som Arsenal netop har hentet i Lyon. Han har præsteret på virkeligt topniveau det seneste tre sæsoner, han er vant til at spille på et af de større hold i ligaen og han er vant til at spille samme type fodbold som der praktiseres i Arsenal.
Ergo kan Wenger forvente at han har en spiller der kan levere med det samme.
Prisen på ham var så €52m.

Derfor er det svært at finde ræson i at handle Belotti til den slags penge - skørt marked eller ej.
Skrevet af Great Milan
Gianluca di Marzio skriver, at Morata´s skifte til Chelsea ikke ændre noget for Milan´s transfer planer. Belotti har altid været første prioritet, og det er han stadig. Nummer 2 på listen er Kalinic.

Kilde: MilanNews

http://m.milannews.it/news/di-marzio-morata-al-chelsea-non-cambia-i-piani-del-milan-belotti-al-primo-posto-oggi-contatti-con-la-fiorentina-per-kalinic-261779

I morgen bliver en stor dag ;)
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Magnifico

"Real må grine hele vejen til banken"

Ha ha ja det tro fanden ;) Tror sgu der er gået griner flip i den mellem Perez og Zidane ha ha
Grande Milan!
Skrevet af MaggiMagg
i morgen bliver en fantastisk dag hvis cairo holder fast i sin pris. desværre er jeg bange for at vi ender med sorteper denne gang. bliver spændende at se hvor han spiller næste sæson. og hvor lidt vi får for ham
Skrevet af Great Milan
Perez har fået grinerflip ;)

https://youtu.be/EfqSFQlDae8
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Ahr, Rosso. De 30 mio er jo ikke grebet ud af den blå luft, men må vel have indebåret en vis indikation af hans markedsværdi sidste år.

?? Jamen så slå det dog selv op...
Præmissen for en tilbagekøbsklausul, er jo netop at man indsætter et beløb som den sælgende klub kan hente spilleren tilbage for på et givent tidspunt.
Hvis det skulle være styret af en "markedsværdi" (som jo ingenlunde kan objektivt fastsættes) vil klausulen miste sin præmis.
Det er samme scenarie at Barcelona kunne hente Deulofeu retur for et fastsat beløb (€12m).

Anyhow, at en reserve for Real - uanfægtet hvem han er bag ved i køen - skulle være 80 mio værd, overgår min beskedne fatteevne. Real må grine hele vejen til banken.

Det er da også helt fint - det bidrager dog bare ikke med et argument til debatten.

Personligt synes jeg da også det er for højt - og er i den erkendelse glad for at Milan trak sig med baggrund i både transfersum og lønkrav.

Det ændrer ikke på at dét at betale €70m for en spiller, der lige såvel kan være et one-hit-wonder som en kommende topangriber, er hul i hovedet og dårlig ledelse. Uanfægtet hvem spilleren er.

Skal jeg sammenligne Morata og Belotti udfra salgspriser på hhv €80m og €70m, mener jeg stadig at sidstnævnte er skudt langt mere ved siden af skiven.

Og desuden så betyder det at Florentino & co. griner hele vejen til banken, betyder jo ikke at vi skal give Cairo grund til at gøre det samme. Two wrongs don´t make a right.
Skrevet af Rossoneri
80-100 mio. € for Quasimodo er selvfølgelig alt, alt, alt for meget, men sådan er moderne fodbold bare. Torino sætter prisen og er ikke tvunget til at sælge ham.

Og vi er (heldigvis) ikke tvunget til at købe ham :)
Skrevet af Magnifico
Personligt synes jeg da også det er for højt

Så er vi jo helt enige. Hvad pokker harcelerer du så over?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Så er vi jo helt enige. Hvad pokker harcelerer du så over?

Det var dig der kastede dig ind i snakken med opposition til det jeg skrev....
annonce
0