Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Catenaccio

"Du har ikke fulgt særligt godt med. Juventus spiller med en 4-2-3-1, hvorfor der kun er brug for én spidsangriber til denne opstilling. Der er jo en grund til, at vi henter spillere til kanterne."

Mod Real Madrid i CL finalen spillede i da 3-4-1-2. Skifter i ikke lidt imellem 2-3 formationer alt efter hvem i møder? Eller tager jeg helt fejl? Måske har Allegri mere 4-2-3-1 i tankerne denne sæson? Det må tiden vise.

Men det vil da kun være godt for os, hvis ikke i springer ind i Belotti handelen.

Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Bonucci: Der arbejdes ihærdigt på at få Bonucci registreret til EL listen. UEFA skal have papirerne senest onsdag i den kommende uge. Kun en af følgende to spillere kan nå at blive registreret, Bonucci eller Biglia. Her har Montella så fornuftigt nok valgt Bonucci, da Romagnoli er ude med en skade.

Men der kommer vel igen en ny dato, hvor klubberne får lov at registrere spillelisten på ny? Tænker måske inden de indledende grupper går i gang. Nogen der er klog på det?
Grande Milan!
Skrevet af Catenaccio
@GM
Jo, ind imellem har vi spillet med en bagkæde med tre mand, hvor kanterne kan gå med tilbage og virke som backs. Allegri har klart en 4-2-3-1 i tankerne, hvorfor man også har haft fokus på at hente forstærkning til kanterne (Costa og Berna).

I de tilfælde, hvor der skal spilles med to angribere, og man ikke længere har Dybala, så vil man nok bruge Mandzukic sammen med Higuain. Men jeg ville da gerne have en ekstra angriber - hvis Dybala smutter. Men jeg tror ikke Belotti er den rette her - der skal vi bruge en mere kreativ type, som kan spille som trequartista og eventuelt på kanten også. At der så ikke er mange af disse fra øverste hylde, er en anden snak.

Sælger vi Dybala, hvilket jeg tvivler på, så tror jeg man vil bruge Berna på hans position, og gå benhårdt efter en klassespiller til højre/venstre kant. Nu må vi se :)
Skrevet af Great Milan
Catenaccio

Enig med dig i din antagelse omkring brug af kanterne noget mere i den kommende sæson. I har jo stadig et ret godt hold, selv om i har mistet Bonucci. Så send nu lige Dybala afsted også så vi andre kan komme lidt tættere på jer ;)

I hvert fald en meget spændende sæson vi går i møde.
Grande Milan!
Skrevet af Catenaccio
Bestemt - det bliver spændende :)
Skrevet af Magnifico
i et land med to daglige sportsaviser

Der er tre og egentligt fire, idet Corriere dello Sport/Stadio er én avis, men i to helt forskellige udgaver på papir (CdS som dækker syd og Stadio som dækker nord):

- Gazzetta dello Sport (red. i Milano)
- Corriere dello Sport (red. i Rom)
- Stadio (red. i Bologna)
- Tuttosport (red. i Torino)

Ret skal være ret :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Udgives Stadio som Stadio? Syns aldrig jeg har set den avis.

Jeg syns dog de store avisers hitrate blir dårligere og dårligere. De er vel nærmest tabloid agtige efterhånden.
Skrevet af Magnifico
Hvis du går ind i en edicola vil du opleve en avis med CdS´s røde logo forrest og Stadios logo nedtonet i baggrunden. Det er CdS.

Ved siden af står en avis med Stadios grønne logo forrest og CdS´s logo nedtonet i baggrunden. Det er Stadio.

Syd for Toscana vil du dog næsten kun se den røde CdS, mens det i og nord for Toscana er helt normalt at se begge udgaver side om side. Jeg køber fx kun den grønne Stadio og aldrig den røde CdS.

https://www.google.dk/amp/www.fiorentina.it/quotidiani-la-prima-pagina-di-qs-stadio-gazzetta-corriere-dello-sport-tuttosport-23/amp/

EDIT: Stadio - som er lokalt stærk - er langt mindre tabloid end GdS og såmænd også storebror CdS. Tuttosport gider jeg ikke engang kommentere.

PS: Stadio blev relanceret for nyligt, hvor man lagde endnu mere vægt på analyser, tendenser og historisk stof - og mindre vægt på rygter og sladder. Jeg tror at typer som fx dig og Flying D ville elske den.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Milanisti
Neymar: Barcelona har efter sigende mistet Neymar, som skifter til PSG. Han får en kontrakt på 6 år med en ugeløn på 4,1 mil kr.

Kilde: MilanWorld


Knap €28m i en årlig løn?

1. Det må være brutto.

2. Vanvittigt.
Skrevet af Milanisti
Montella har i et interview med Gazzetta snakket om at Niang er en god spiller og at han kan blive en stor spiller, men antyder at han mangler lidt i attituden, som der også har været nævnt herinde.

I forhold til markedet, så nævner han specifikt at vi mangler en angriber, en wing og en central midtbanespiller.

Hvorfor endnu en midtbanespiller? Det må da betyde at Sosa og Mauri er væk - samt Locatelli. Ellers har vi vel for mange.
Skrevet af Martinovic
Mauri og Locatelli vil begge have godt af at blive lejet ud. Håber på en forlængelse og lejeaftale til begge.

Som Montolivo spillede mod Bayern, så er han en fin backup for Biglia.

Sosa får vi ikke sendt videre pga. hans løn. Han er også en ok reserve.
Mojn do!
Skrevet af Milanisti
Sassuolo og Torino er interesseret i Niang, som vi godt ved - men nu er Fiorentina også interesseret. De vil gerne have Niang som erstatning for Bernardeschi.

Kilde: Milannews
Skrevet af Milanisti
Jamen er der en backup til Kessie vi søger? I så fald - hvem? Benassi?

Og hvem er Sosa så backup for?
Skrevet af Martinovic
Calhanoglu-Biglia-Kessie
Bonaventura-Montolivo-Sosa
Mauri-Locatelli

Det er de midtbanespillere, vi har. Hvis Locatelli og Mauri lejes ud, har har vi stadig seks spillere til tre pladser. Så det er ikke fordi, det er livsnødvendigt med en ekstra midtbanespiller. Montella er dog af en anden mening.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Blandt dem er det dog kun Mauri med nogenlunde samme egenskaber som Kessie. Og det er tvivlsomt at det er en reel erstatning.

Sosa kan samtidig spille 10er.
Skrevet af Great Milan
Foggy

6 midtbanespillere er alt for lidt. Personligt ser jeg ikke Mauri i Milan den kommende sæson, så umiddelbart er vi nede på 7 med Sosa og Locatelli inkl. Det er stadig for lidt. Vi skal efter min mening have 8-9 midtbanespillere. De går jo i stykker som ægge skalle. Det så vi bl.a. sidste sæson.

Badelj ville være fantastisk at få hentet.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Hvis vi beholder Locatelli, har vi tre mand til 6´eren, hvilket jeg synes, er fint. Vi har ligeledes tre 8´ere i Bonaventura, Calhanoglu og Kessie. Måske vi mangler en ekstra mezzala, hvis Sosa eller Mauri ryger videre.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@foggy
Det er nok vigtigt lige at se på midtbanekonstellationerne.

På en tremands midtbane, har vi en regista (Biglia, Montolivo, Locatelli og Sosa), en kreativ mezalla (Bonaventura, Calhanoglu, Sosa og til dels Montolivo), samt en dynamisk bolderobrer (Kessie og Mauri - som man nok må forvente skal videre).

Med en to-mands midtbane, vil han have en playmaker med defensive egenskaber (Biglia, Montolivo og Locatelli) samt en rolle som Kessies i det andet scenarie.

Dermed savner vi også balance i truppen.
Skrevet af Great Milan
Cuadrado: Montella har i dag udtalt, at han gerne vil have Cuadrado.

Kilde: MilanNews


Det er lidt spøjst, at Fassone (i går) sagde, at Milan fremover ikke vil angive navne på de spillere, man er interesseret i. I dag står Montella så frem og fortæller, at han gerne vil have Cuadrado, en angriber og en midtbanespiller.

Det er vel også en måde at tie på ...
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
@GM

ja det havde været mærkeligt... men faktum er at montella ikke har sagt det! Montella sagde bare at hoved fokus nu var en angriber, måske derefter en wing og måske en midt.

Igen bliver jeg nødtil at sige, at man bør overvej sine kilder...

NB crazy angreb Juve har fået!!
annonce
0