Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Det er i hvert fald offensivt, hvis de spiller med alle fire fra start. Der kommer ikke noget defensivt arbejde fra de fire.

Jeg håber virkelig ikke, at vi henter den klovn til Cuadrado.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Emre Mor: Milan har sat Emre Mor på listen over potentielle nye spillere. Der er tale om et lån med mulighed for køb. Pris i alt: 35 mil Euro.

Kilde: MilanWorld
Grande Milan!
Skrevet af Wise1964
Great Milan

MilanWorld og MilanNews virker som om de hiver navne ned fra alle hylder i alle ligaer og spreder dem som rygter.

Er de 2 medier virkelig regnet for at være seriøse?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Martinovic
Forhåbentligt ikke. Emre Mor kan vi ikke bruge til noget.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
@ Wise

Milannews og MilanWorld samler alle nyheder og lægger dem ud. Derfor får du denne horde af rygter, hvis du ikke tjekker op på den oprindelige kilde, der har bragt historien. Derfor, uden at jeg har tjekket samtlige GMs indlæg, kan der sagtens finde rygtestrøm fra useriøse medier som Premium, Tuttosport, Corriere dello Sport etc., som ikke aner en kæft om hvad der sker i Milan.

Ligeledes kan der findes noget fra Sky, Laudisa, Di Marzio etc., som er en del mere valide.
Skrevet af Lentini
Iflg Peppe Di Stefano, Sky Sports, er eneste hovedbrud ift EL-kampen mod Craiova, den offensive tridente.

Donna på kassen. Abate, Zapata, Musacchio og Rodriguez fra højre mod venstre i forsvarsgeleddet. Midtbanen med Kessie, Montolivo og Bonaventura.

Helt fremme siger Di Stefano at Cutrones form giver Montella positive problemer, men han mener vi starter med Borini, Niang og Hakan.

Jeg køber den sgu ikke helt, fordi hvorfor skulle Montella sætte Niang helt på toppen, når han ikke har afprøvet den mulighed i Kina? Jeg tror og håber at vores unge krafttog starter i front. Jeg kan ikke få øje på hvorfor han ikke skulle.
Skrevet af Great Milan
Wise

"Er de 2 medier virkelig regnet for at være seriøse?"

Det er svært at svare på. Min opfattelse er, at deres historier og sandhedsværdi er ca. 50/50. Tror man skal bruge sin egen sunde fornuft/fantasi til at tro eller ikke tro på de links, der kommer derfra.

Selve Emre Mor historien figurerer også på diverse Instagram sider. Om der er hold i rygterne, må tiden vise.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Skulle der være hold i Emre Mor historien, må jeg blankt erkende at jeg har mistet overblikket / ikke forstået situationen.

Jeg har i hvert fald meget svært ved st se lighedstegn mellem Sanches og Mor.

Ligeledes har jeg svært ved at se en plan for hvad der skal ske, når/hvis (7-9-13) Kessie bliver ramt af skade eller karantæne.

Sanches giver mening i den sammenhæng - Mor gør slet ikke (fra min synsvinkel).
Skrevet af paolomaldini
Er der nogen der ved, om det er muligt at se kampen på torsdag et sted? Synes jeg hørte, at den kunne ses på Eurosport online, men jeg kan umiddelbart ikke finde noget.
Forza Milan!
Skrevet af Lentini
Tja, hvis udgangspunktet skal tages i det Montella fortæller til Gazzetta dello Sport, så sigter vi som hovedprioritet efter en angriber. Dernæst en central midtbanespiller og en wing.

Jeg har en tese om at jeg ikke tror på yderligere tilføjelser, før der er nogen som er forsvundet ud af truppen. Eller at man i hvert fald er rigtig langt i bestræbelserne på et salg af en given spiller, før man henter spillere ind.

Angriberen giver egentlig sig selv, fordi vi ikke ønsker Carlos Bacca som en fremtidig del af Milan. Hidtil er han nået til enighed med Marseille om en kontrakt, men klubberne mangler at nå til enighed omkring overgangssummen og betalingen deraf.

Så har vi været rygtet til nogle primære personer, men det sjove er at Gazzetta dello Sport er gået i konspirationsteorier, fordi de pt. ikke har styr på hvor Mirabelli & Fassone befinder sig. Sidst det var tilfældet, var F&M pludselig i Wolfsburg, i gang med at strikke aftalen for Ricardo Rodriguez sammen. Og Gazzetta dello Sport ligger åbenbart meget i Fassone’s Mr.X snak. Jeg hader lidt den betegnelse, når man tænker tilbage på Gallianis historik indenfor samme benævnelse.

Til den centrale midtbane; Vi har lige nu 7 mand + Zanellato. Med tanke på at vi skal spille i 3 turneringer er det et fint antal. Men dermed skal der også en ud, før der kommer en ny ind, og pilen, synes jeg, peger unægtelig imod José Mauri.

Vi er egentlig også dækket ind helt i front med Hakan, Niang, Borini, Suso, André Silva, ny 9er samt Cutrone. Hvis Montella vil have en ny winger, så skal en af de 4 førstnævnte lader livet, og pilen peger unægtelig imod Niang. Egentlig tror jeg gerne Montella vil have en hybrid-model som Niang ind, som kan dække andre positioner end bare en decideret wing, fordi fleksibiliteten han søger gør det svært for endimensionelle offensive spillere at være en del af Montellas Milan. Jeg håber bare ikke det bliver Cuadrado. Der er simpelthen for meget spild, og prisen samt hans alder taler imod, eller det er bare mit syn på sagen. Jeg smider gerne Luan i potten igen pga. typebetegnelsen som matcher hans fleksibilitet samt alsidighed.

Vi skal i øvrigt også have kigget lidt på afgang til det centrale forsvar. 7 mand er alt for mange. To mand skal gerne barberes af derfra, selv med tanke på et 3-mands forsvar. Rodrigo Ely og Paletta synes som de mest naturlige afgange.
Skrevet af Great Milan
Mahrez: Der går nu rygter om, at Milan og Leichester skulle være enige om en handel for Mahrez.

Kilde: Bein Sport
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Den handel vil bare ikke give nogen mening, da vi har Suso til samme plads.
Mojn do!
Skrevet af La Mir!!
Send Suso til Roma tak. Nøj, han vil pynte på holdet.
Daje!
Skrevet af Pirlo21
@GM
Mahrez rygtet er allerede skudt ned..
Skrevet af Great Milan
Kan heller ikke se det fornuftige i at kaste 40 mil euro efter Mahrez, når vi allerede har Suso. Dog skal sidst nævnte snart stoppe sine primadonna nykker og forlænge med Milan. Ellers kan han finde sig en ny klub.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Retfærdigvis skal det siges at det er Suso der venter på klubben ift forlængelse - og ikke omvendt.

Derfor er en sådan kritik fuldstændig uberettiget.
Skrevet af Lentini
Mirabelli tilbage på Casa Milan efter den hemmelige rejse udenlands. Der blir skudt på at rejsen gik til London.

For min skyld måtte han gerne hive en Batshuayi-handel med hjem.
Skrevet af Martinovic
Batshuayi vil være fantastisk. Han har været en habil målscorer for Chelsea, når han har fået chancen.

Mojn do!
Skrevet af Slettet(551159212602)
@ Foggy

Vi kan hurtigt blive enige om at han aldrig rigtig fik chancen for Chelsea i sidste sæson, men at kalde en spiller med 5 ligamål i 20 kampe (19 som indskifter) en "habil målscorer for Chelsea" er i mine øjne måske lige at stramme den.......

Vi har brug for en etableret målscore ikke en spiller som uden tvivl har et stort talent men som ikke har været første valg for en topklub.
Skrevet af Martinovic
Jeg ser et uforløst potentiale i ham. Desuden kan han formentligt fås til det halve af Aubameyang og Belotti.
Mojn do!
annonce
0