Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Bacca: Marseille har nu oppet deres bud på Bacca. De tilbyder nu 20 mil Euro.

Kilde: MilanWorld


Ja, de vidste jo udmærket godt, at 15 mil euro var til grin. De forsøgte med en "går den, så går den", men den hoppede Fassone og Mirabelli altså ikke på.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Sky Sports siger at F&M ikke var i London, men på Sardinien for at mødes med Jorge Mendes.

Emner: Sánches, Diego Costa & Falcao.
Skrevet af Great Milan
Ved sgu snart ikke hvor meget godt der er kommet/kommer ud af vores nye venskab med agenten Mendes. Falcao? On and off - meget svingende i sine præstationer og bliver vel næppe bedre. Costa? Tja en dygtig angriber men han har også problemer med hjernen. 3. Sanches? En spiller vi ikke har brug for.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Hvis vi skal arbejde i hypoteser, på angriberen vi søger, kunne Diego Costa give mening det næste års tid, hvis vi søger en "stand-in" for Belotti indtil næste sommer mercato.

Jeg ved ikke om der ligger en gentlemen agreement i det møde mellem Caïro og Belotti. Der har været lidt historier ude med at Belotti ikke ville tvinge et skifte til Milan igennem, alt imens Caïro ville belønne ham med en lønforhøjelse samt et skifte til næste sommer. Men der foregår jo mange sådanne teorier i det italienske. Svært at blive klog på.
Skrevet af Lentini
Ift Falcao var sidste sæson første gang i årevis at den Falcao alle kender, igen viste sit "sande" ansigt. Han er fandeme en dygtig afslutter. Men også 31.
Skrevet af Great Milan
Korrekt, jeg læste også, at Cairo havde lovet Belotti at flytte klub næste sæson. Men som du også er inde på Lentini, så er det sgu svært at blive klog på de mange teorier og rygter i disse tider. Der kommer jo en ny angriber ind i billedet dag for dag.

Men ikke nok med det har vi jo også svært ved at komme af med vores egne spillere. Bacca, Niang, Paletta, Gomez, Ely, Mauri. Mens vi endnu ikke har forhandlet en forlængelse på plads med Suso. Der var ellers en aftale om en forlængelse på plads omkring årsskiftet, men så kom det pludselig frem, at Suso ikke var tilfreds med udspillet fra Milans side. Han mener åbenbart selv, at han er mere værd. Derfor er hans kontrakt forlængelse gået i stå. Milan har siden ikke gjort noget ved situationen, omend man har haft masser af tid til det. Så umiddelbart ligger den nok midt imellem de to parter, hvor Milan ikke vil give ham mere i løn, mens Suso forventer, at han får lidt mere i lønposen.

Med andre ord skal vi se at få lukket nogle af de "gamle" spillere. Det er som om de ligger og spærrer vejen for nye tilgange. Blot en tanke.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Ja, som jeg skrev sidste dag så tror jeg først der kommer nye tilføjelser såfremt vi er langt i forløbet med at afskaffe en der optager en plads såsom fx Niang, Bacca og Mauri.

Jeg tror også at så snart man kan skrive Bonucci ind i Euro-truppen så får Paletta fripas til at smutte. Ely undrer jeg mig over man ikke har sluppet endnu. Han burde kunne finde sig en La Liga klub efter gode præstationer gennem foråret i Alaves.

Mht Suso mener jeg faktisk at Galliani havde tilbudt ham en bedre kontrakt end den han fik tilbudt af F&M. Desuden har han udløb i 2019, så jeg tror de har nedprioriteret den snak hidtil. Cutrone har jo udløb næste sommer og er også noget man skal have forhandlet på plads. Så det kunne tyde på at forlængelser har mindre prioritet som tilstanden er just nu.
Skrevet af Great Milan
Galliani gav Suso, så vidt jeg husker omkring 2,7 mil euro i hans nye kontrakt, som aldrig blev underskrevet. Man brugte da undskyldningen "Milan er ved at skifte ejer". Øhh ja men det er sandelig ved at være længe siden nu, så se dog at gøre arbejdet færdigt. Men ja Lentini, prioriteten ligger i tilgange og ikke i forlængelser eller afgange (tilsyneladende). Jeg er bare bange for at brænde inde med typer som Niang. Nøj hvor bliver jeg skuffet, hvis ikke den klovn ryger. At en træningskamp mod Bayern, hvor han viste et par gode ting i første halvleg er nok til give ham endnu en chance, bliver jeg virkelig vred. Det kan simpelthen ikke være rigtigt. Håber og forventer, at han ryger. Ely? Han burde jo aldrig spille for Milan. Kan nu godt forstå, at vi har svært ved at komme af med ham, så elendig han er. Superligaen kunne være et godt bud på hans fremtid.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Skrevet af Great Milan
Han var helt fantastisk til frispark. Tror enhver målmand sked i bulserne, når han stod bag bolden. Han kan sgu stadig den gode gamle Sinisa.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Det er (stadig) ikke rigtigt at sige at Suso kan bebrejdes for manglende forlængelse.

Klubben har meldt klart ud at man skal til forhandlingsbordet, så snart der er mere ro på - og at dette er aftalt med Suso og dennes bagland.

Dette understreges også af at diverse bejlere (Wolfsburg, Tottenham m.fl.) har fået tydelig besked om at spilleren ikke er til salg.

Yderligere har Suso selv bekræftet ovenstående.

Intet drama der!

Jeg tror Falcao hives op ad hatten fordi han også er Mendes klient. Intet mere.
Jeg tvivler på at det har noget på sig.

Først og fremmest har jeg svært ved at se Monaco ville sælge ham, i lyset af Mbappes afgang til Madrid.

Columbianeren er ikke, qua sin alder, et oplagt salgsemne.
Spilleren selv, synes også endelig at have fundet sig til rette (igen) som du skriver @Lentini.

Det er muligt at Costa har udtrykt ønske om at ville vende tilbage til Atletico.
Men mon ikke rollen som stjerneangriber på et hold med meget store ambitioner, også kan lokke?

Jeg tvivler på at klubben skulle være interesseret i at hente Costa for en halv eller hel sæson.
Heller ikke med tanke på en potentiel Belotti transfer.

Der er simpelthen for mange ubekendte.
Hvad fx Costa får en kanon sæson og Belotti ikke kan leve op til sidste sæsons niveau?
Hvor efterlader det os i vores planer om at spille om Scudetto i 18/19?
En ansvarlig ledelse (som jeg i den grad anser vores som), efterlader os ikke i sådan en situation på sådan en vigtig plads.

Det var jo også fremme at vi ikke ønskede at tage Costa på lån et halvt år, for at han derefter kunne tage til Madrid.
Det er svært at se hvorfor det pludselig skulle være attraktivt blot fordi en aftale nu løb frem til næste sommer.

Omend jeg ikke kan døje Costa, så tror jeg han ville være et regulært uhyre for os.
Kan vi hente ham for rimelige penge (40-50m), synes jeg det er værd at gå efter.Skrevet af Great Milan
Nummer 7: Det siges, at Mr.X skal have trøje nummer 7. Trøje nummer 7 er altså reserveret.

Kilde: MilanWorld
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Pedullá skriver det er Jorge Mendes som har bragt Falcaos navn til bordet og ikke Milan. Han ville nu også være en dårlig agent, hvis han ikke brugte Sánches drøftelserne til at hive nogle klienter op af lommen, nu når hele verdenen ved vi leder efter en "starattacker".

Mirabelli har jo gjort en dyd ud af at fortælle hvordan den sportslige sektor kommer til at arbejde/arbejder med scouting. Så at de skulle nappe på krogen med Falcao vil være stik modsat det han plæderer for.

Som skrevet tidligere kan man dog blive tvunget til alternative ideer/planer af en række omstændigheder. Vi virker dog ikke til at være på det plan endnu.

Diego Costa er en mærkelig case, fordi både Di Marzio og Pedulla nævner igen hans "hjemve" til Atletico, og at det er noget som der blir rykket på til vinter når karantænen for Atletico udløber.

Jeg kan godt se ham som en kortsigtet løsning hvis andre muligheder går i vasken. Men mit korte sigte strækker sig altså til næste sommer. Ikke til vinter. Det ville være højst ubelejligt.

F&M har desuden dikteret dedikation til projektet, og det smadrer så mit ovenstående kortsigtede løsningsmodel.

Men vi gør da alt for at undgå købe Kalinic... Lidt prekær situation at stå i for ham.
Skrevet af Great Milan
Diego Costa: Nu har Inter også meldt sig interesseret i Costa.

Kilde: Calciomercato.it
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Suso: Han er også hoppet på moden, og skifter agent. Hans nye agent bliver Alessandro Lucci.

Kilde: MilanWorld


Hmm Lentini ...
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Lucci er Montella og Bonuccis agent. Vi har handlet en del med ham i år. Cuadrados agent også for det ikke skal være løgn.

Tror ikke vi skal lægge så pokkers meget i det, fordi mener det var farmand Suso som stod for den del før. Hvis han er ligeså introvert og forsigtig som Suso, er det nok meget godt at få en professionel indover.

Hvis det skal tolkes nogen steder hen, vil jeg skyde i retningen af en forlængelse.
Skrevet af Lentini
Aubameyang skulle i øvrigt være Mirabellis favorit fremfor alle andre navne nævnt.

Kilde; Pedulla.
Skrevet af Great Milan
Craiova: Bonucci, Biglia og Conti flyver ikke med til Rumænien i dag. De er alle tre ude af kampen mod Craiova i morgen aften kl.20.

Kilde: MilanWorld
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Craiova: Bonucci, Biglia og Conte flyver ikke med til Rumænien i dag. De er alle tre ude af kampen mod Craiova i morgen aften kl.20.


Jeg tror også, at Conte har travlt med Chelsea ;-)

Er de også ude af returen?

Uanset er det et hold, vi skal kunne slå.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Foggy

He he ;) jeg vil også nødigt se ham trække i en Milantrøje.

Ved ikke om de alle er ude af returen. Biglia er ude.
Grande Milan!
annonce
0