Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Der er snak om, at PSG henter Neymar for 220 mio. euro, men ikke en eneste gang har jeg læst kritik af den eventuelle handel. Klubber som City og PSG er med til at forskrue markedet, hvorimod jeg mener, at den måde Milan har håndteret det på, i hvert fald ikke bidrager til dette.
"


Så hvad mener du helt præcis City og PSG skulle gøre? Når du nu mener det er forkert det de gør pt.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af paolomaldini
Jeg mener sådan set ikke, at de skulle gøre noget anderledes, jeg forstår bare ikke, kritikken af Milan i forhold til at købe én spiller til 220 mio.

Jeg kan godt se fornuften i det fra PSG´s side, da man på den lange bane måske kommer til at tjene pengene hjem igen i merchandise, reklamepenge osv.

Jeg forstår bare ikke, at mange klubber har så travlt med Milan set i forhold til de andre klubber som bruger endnu flere penge.

I forhold til City og deres omsætning, var den under det halve af Milans, da de blev købt i 2008, og brugte samme beløb på spillerindkøb.
Forza Milan!
Skrevet af Geht mit die brille Jens!
Synes der er spændende takter. Som leverkusen fan forstår jeg dog ikke at man satser på Calhanoglu. Jeg synes det er præcis samme fejl som man lavede med Honda i sin tid. Milan har ikke brug for en lidt langsom specialist på den position. Specielt hvis både Biglia og Montolivo skal spille.

Det kan selvfølgeligt også være Calh tager det sidste skridt op. Han er tit god mod stærkere modstandere som f.eks kampene mod Barca i cl. Men jeg ser ikke en hurtig løsning her, det kommer til at tage sin tid.
https://www.youtube.com/watch?v=ELUl6ghIt44
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Jeg kan godt se fornuften i det fra PSG´s side, da man på den lange bane måske kommer til at tjene pengene hjem igen i merchandise, reklamepenge osv"

PSG kommer aldrig nogensinde til at tjene de penge ind, hvis du mener via trøjesalg og reklamer. Ihvertfald ikke hvis vi snakker om Neymar handlen, om den går igennem eller ej.

"Jeg forstår bare ikke, at mange klubber har så travlt med Milan set i forhold til de andre klubber som bruger endnu flere penge. "

Hvilket klubber dette da? Sorry, hvis jeg har misset det.

"I forhold til City og deres omsætning, var den under det halve af Milans, da de blev købt i 2008, og brugte samme beløb på spillerindkøb."

Sådan er det jo, når man går fra den bløde mellemvare til et top hold i PL. Men tror du at Milan kommer til at indhente City i omsætningen? Det tvivler jeg stærkt på.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af paolomaldini
Nej, jeg ved godt, at PSG ikke kan tjene det hele hjem, men de kan nok tjene så meget på det, at handlen ikke vil se så hovedløs ud, som den umiddelbart gør. Det er trods alt det dobbelte af den nuværende rekord.

City, United, Chelsea bl.a. har brugt i den størrelsesorden i 3-4-5 sæsoner i træk.

Jeg har aldrig påstået, at Milan kommer til at hente City i omsætning, og jeg mener derudover også, at det er nærmest umuligt, med den tv-aftale de har i England. Men jeg kan heller ikke se Milan gå ud og bruge 100-150 mio. hver sæsoner i de næste mange år.

Forstå mig ret, jeg er som sådan ikke imod, at klubberne bruger penge, men forstår bare ikke, at kritikken er rettet mod Milan.
Forza Milan!
Skrevet af Magnifico
Men tror du at Milan kommer til at indhente City i omsætningen? Det tvivler jeg stærkt på.

Svært at sige, Disco. Kommer vel fx an på, hvor godt Milan, med de nye ejere, får ordentlig hul på det kinesiske marked. Men med alt hvad der sker pt i fodboldverden, skal man nok aldrig sige aldrig.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Lentini
Tror Rummenigge aflivede Sánches transferen idag, da man bare vil udleje Sánches for en sæson for at give ham spilletid. Det gør spilleren perspektivløs for Milan.

Tuttosport kører idag igen Benassi-Milan kombinationen, og den vil imo passe bedre ind i trupsammensætningen. Det profilerede kan vi gemme til førsteangriberen.

Og lad så endelig Cutrone hamre én i kassen idag.
Skrevet af Lentini
Kender to fra Craiovas startopstilling. Fausto Rossi på den centrale midt(tidl. Juvespiller) samt Mitrita, bænkevarmer i Pescara sidste sæson, mig bekendt.
Skrevet af Bishop
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Den hakker helt vildt her. Gør den også det hos jer?
Mojn do!
Skrevet af Bishop
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Rodriguez til 1-0 på frispark.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Skidt halvleg uden meget tempo fra vores side. Men vi er foran, har lukket fint ned (på nær da monty tackler dem fri til en friløber) kampen har vi under kontrol. Men vi skal spille hurtigere, Monty har alt for mange berøringer, det samme gælder Jack og Borini og Niang - kommer ikke med meget offensivt. Cutrone derimod imponer mig, god til at holde på bolden, skiller sig fornuftigt af med bolden og fylder godt i feltet, synd han ikke scorede... spændende spiller.

NB http://www.sportingvideo.com/20170727/vv597965350ff203.80835392-1740460.html

Skrevet af Nemt
Jeg syntes det ser fornuftigt ud det som Milan laver.

FFP, skal de ikke tænke på første år. Næste år vil vi nok også se dem sælge lidt spillere for at få lidt at geninvestere (Ifht FFP).

Og som markedet er i øjeblikket vil en god sæson for spillere som Rodriguez, Calhanoglu, Musacchio kunne stige ret meget...

Skrevet af Magnifico
Unge Cutrone - været på samtlige italienske ungdomslandshold - virker pt som jetes bedste "investering". Tankevækkende.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Milanisti
Nu spiller vi 5-3-2. Det er selvfølgelig vores første gang, men det er virkelig skidt at vi ikke kan kontrollere den kamp og presse dem i bund.
Skrevet af Rossoneri
Hvad er vores første gang?
Skrevet af Rossoneri
@magnifico
Det er lidt af et statement - hvis jeg forstår dig ret.

Og i så fald er jeg bestemt ikke enig.

Både Musacchio og Kessie har vist at de er spillere der har forstærket holdet væsentligt på deres respektive pladser.

Cutrone har ganske givet en meget fremtid foran sig, men at han forstærker holdet pt, er nok lige at stramme den.
Skrevet af Pirlo21
Kønt var det ikke, men godt vi vandt

Godt nok mange af vores spillere der er i elendig form, det var tydeligt og det overrasker mig godt nok lidt.
Nå men forhåbentlig ser det bedre ud på torsdag i retur opgøret på hjemmebane, hvor der ser ud til at komme rigtig mange fans!!
Syntes ikke vi skal ligge for meget i spillernes præstation i dag. Selv Kessie lavede mange fejl i dag.

Skal man fremhæve 3, Musacchio, RR og Cutrone (spillede en god første halvleg)
Skrevet af Lentini
Det er nok lige 1,2 eller 18 postgange for tidligt at komme med konklusioner på de tilkomne spilleres niveau og evt. forstærkning af holdet.
annonce
0