Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Synes bestemt ikke det er unødvendigt at skippe en middelmådig forsvarer (Gomez) og hente en, der er noget bedre. Jeg tror 100% vi henter en centralforsvarer uagtet om vi sælger Gomez eller ej. Gomez har ikke kvalitet til at være anden violin, men tredje violin kan han godt blive. Kort sagt skal bredden være bedre end sidste år, hvis vi skal et niveau højere op. Det er ikke nok, at det kun er de faste spillere på holdet, der er blevet bedre. Bænken skal også have en ny omgang lak.

P.S.: Hvis Montella vælger at spille med 4 mand bagerst, så vil det jo sige, at Romagnoli bliver anden violin til Bonucci og Musacchio. På den måde vil der være plads til Gomez ja. For så er han nemlig 3. violin. Men vælger Montella at spille med 3 mand nede bag i, så går det ikke an med Gomez som anden violin så frem en af følgende spillere går i stykker: Bonucci, Musacchio og Romagnoli.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Det vil være fuldstændig vanvittigt overkill at købe endnu en centralstopper, når du har et firekløver bestående af Bonucci, Romagnoli, Musacchio og Zapata fra 1.-4. valg. Jeg har sjældent set mandskaber med klassespillere som 5.valg til en given position. Faktisk aldrig.
Skrevet af Great Milan
Hov glemte lige Zapata, my bad. Han kommer naturligvis foran Gomez i rækken. Men igen så kommer det meget an på, hvad Montella vælger at stille op med. 4 eller 3 mand nede bag i. Umiddelbart ligner det 4 til at starte med i hvert fald. Tror stadig vi henter en midterforsvarer, når Paletta ryger. Når så denne nye mand kommer til, er jeg ikke sikker på, at Gomez er at finde hos Milan kommende sæson.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Så har man fået registreret de nye spillere på hjemmesiden:

https://www.acmilan.com/it/squadre/prima-squadra
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Selv hvis Montella slår over i 3/5-mands forsvar har du som yderste mandat Ricardo Rodriguez, som er bekendt med positionen fra sin tid i Wolfsburg. Derfor er vi numerisk dækket ind på den ene eller anden geled, hvad end Montella vælger.

Tidligere i vinduet afviste vi Besiktas da de ville smide 10mio efter Gomez.

Det ville være dumt af mig at afvise noget, med den historik F&M har for dette vindue. Men jeg har meget svært ved at se det ske.

Palettas afløser var jo egentlig Simon Kjær. Men den døde fuldstændig da Bonucci muligheden opstod. Derfor har vi faktisk allerede hentet erstatningen for Paletta. Ingen havde dog vel troet at det skulle være i ypperste klasse.
Skrevet af Rossoneri
Ja, klubben har gjort det ganske klart at der ikke er intentioner om at sælge Gomez.
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Tidligere i vinduet afviste vi Besiktas da de ville smide 10mio efter Gomez"

Besiktas smide 10 mil efter Gomez? Snakker vi euro eller lira? For Besiktas smider næppe 10 mil efter Gomez. De er nemlig kendt for at leje de fleste af deres spillere, da de ikke har råd til andet. Hvor har du det fra?
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Di Marzio bragte den tidligere på sommeren, hvis jeg husker korrekt.
Skrevet af Great Milan
Hvis du kan finde et link på det, vil jeg meget gerne se det ;) Bare når du har tid engang. Besiktas smider ikke 10 mil Euro efter Gomez. Det nægter jeg simpelthen at tro på. Hvis det endelig var tilfældet, ville Milan ikke tænke sig om to gange. Vi havde solgt ham prompte til den pris ;)

De sidste 10 år har Besiktas kun brugt over 20 mil euro på samlede køb af spillere op til en ny sæson én gang. Det var i 2009/10 sæsonen.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Linket overfor
Skrevet af Great Milan
Det her link er fra 18. juni, og hvis man oversætter det til dansk/engelsk, kan man læse sig til, at Besiktas har tilbudt Milan at leje Gomez. Dette har Milan så sidenhen afvist. Besiktas enten lejer eller henter spillere, der er transferfri. Så jeg har virkelig svært ved at se dem smide 10 mil euro efter én spiller, når det samlede budget ligger en del under 20 mil samlet i gennemsnit. Det giver jo ingen mening.

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-gomez-icin-pazarlik-besiktas-2470618-skorerhaber/
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Her er Besiktas´ samlede købs budget op til en sæson de sidste 10 år:

2016-2017 7.3 mil Euro
2015-2016 13.95 mil Euro
2014-2015 14.45 mil Euro
2013-2014 13.95 mil Euro
2012-2013 4 mil Euro
2011-2012 13.95 mil Euro
2010-2011 13.10 mil Euro
2009-2010 23.43 mil Euro
2008-2009 16.55 mil Euro
2007-2008 10.65 mil Euro

Her i dette vindue har Besiktas brugt 1,4 mil euro på nye spillere indtil videre. Dette ifølge transfermarkt.de

P.S.: Lentini, jeg klantre dig ikke for at lyve. Du har sikkert læst, at Besiktas vil betale 10 mil euro for Gustavo Gomez. Jeg tror bare ikke på, at netop Besiktas skulle have råd til at smide 10 mil euro efter én spiller. Du kan se på deres budgetter. Men bliver da spændende at se, om vi henter endnu en midterforsvarer, og eller om Gomez ryger inden vinduet lukker i.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Det tar jeg nu ikke ilde op, GM.

Di Marzio, Sky og Calciomercato er ikke videre meddelsom om det påståede bud var inklusiv bonusser.

Men jeg holder nu fast ved at jeg har meget svært at se os investere yderligere i det centrale forsvar, da vi allerede er to for meget, og indikationerne peger ikke mod et Gomez-farvel.

Det eneste jeg lurer lidt over i de defensive geledder, er faktisk Calabria.
Skrevet af Great Milan
Ja, det er ikke meget man hører fra Calabria. Han er helt væk.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Tog lige et hurtigt kig på Prima Squadra på den officielle hjemmeside. Der fremgår Gabbia faktisk som en del af holdet, som forsvarsspiller. Men jeg har ikke set nogle nyheder om hvorvidt han vitterligt er en integreret del nu af førsteholdet. Lagde dog mærke til at han var med holdet i Asien.

I så fald er vi ihvertfald numerisk fuldstændig dækket ind i det centrale forsvar.
Skrevet af Rossoneri
@lentini
Mit bud omkring Gabbia er at det skyldes at han var opført som forsvarer til ICC.

Mod Lugano blev han dog brugt på Kessies plads.
Skrevet af Great Milan
Badelj: Han har fået ny agent. Navnet er Alessandro Lucci.

Kilde: MilanWorld


Ha ha de er blevet helt vilde med ham Lucci.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Tja, selvom han endnu er ung så er midtbanen der han har gjort sig mest igennem ungdomsrækkerne.

Min nysgerrighed gik mest på om han vitterligt er fuldbyrdet medlem af A-truppen siden han figurerer på prima squadra.

@GM

Lucci har haft en god sommer. Nogle fine salg og nye klienter.

Jeg håber dog ikke det betyder vi skal have Badelj. Imo passer han ikke til den mezzala vi søger. Dertil er han for meget 6er.
Skrevet af Milanisti
Hvor er det lækkert med de forestående afgange af Ely, Sosa og Paletta.

I et interview med Kicker snakker Forsberg blandt andet om Milan og rangerer dem som en af verdens største klubber på lige fod med Real Madrid, Barcelona og Manchester United. Kom nu Milan. Hent ham!
annonce
0