Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Facundo Roncaglia: Tidligere Fiorentina og Genoa spiller og som nu spiller i Celta, rygtes til Milan.

Kilde: MilanWorld


Roncaglia er 30 år, forsvarsspiller og samtidig argentinsk landsholdsspiller.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@gusten
Det må blive et fortolkningsspørgsmål.

Jeg synes det er ganske reelt at kalde det for "sludder", når historien blev blæst op til at de to omtalte handler skulle være i fare.

Som jeg læser det @Foggy skriver (og refererer), er det vel netop pointen.

Men du har omvendt ret i at der ikke var sikret garantier for de to handler på daværende tidspunkt - det er dog som sagt helt standard og derfor næppe en "historie".
Skrevet af Rossoneri
@GM
Kunne man forestille sig at vi gik efter en reel kilde på historier som denne? MilanWorld er jo blot et forum på linje med NewsNow og andre og dermed ikke en kilde.

Det ville gøre det lidt lettere at navigere i historier som denne.
Skrevet af Martinovic
Vi mangler ikke forsvarsspillere. Heller ikke selv om Paletta forhåbentligt smutter.
Mojn do!
Skrevet af Gustenv@rius
Du har ret i at det er et fortolkningsspørgsmål, hvilket jeg også skrev tidligere. Men at det aldrig har været et issue for Milan passer i hvert fald ikke. Ellers havde både Bonucci og Biglia været registreret til kval. kampene i EL. Ikke noget stort issue, men et issue ikke destro mindre.

Jeg ved ikke hvor standard det er ikke at have 2 formodede nøglespillere klar til europæiske kval. kampe grundet manglende bank garantier. Jeg kan i hvert fald ikke umiddelbart mindes at have hørt om den slags før. Det virker ærligt talt en smule uprofessionelt.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
Jeg ved ikke hvor standard det er ikke at have 2 formodede nøglespillere klar til europæiske kval. kampe grundet manglende bank garantier. Jeg kan i hvert fald ikke umiddelbart mindes at have hørt om den slags før. Det virker ærligt talt en smule uprofessionelt.

Biglia blev signet 17. juli mens Bonucci blev signet 21. juli - eller med andre ord samme dag som som der var deadline for registrering til 3. runde af EL.

Derfor synes jeg egentlig at det er svært at få øje på både drama og kritik om manglende professionalisme.
I tilfældet Bonucci, må man anse det som en praktisk umulighed (at få ham med på listen).
Skrevet af Gustenv@rius
Med rettidig planlægning og omhu kunne man jo godt have nået at registrere begge spillere, hvis garatierne lå klar. Selvom begge spillere så var blevet signet en uge før registreringsfristen, så ændrer det jo ikke på at de stadig ikke var blevet registreret, af den simple årsag at garatierne ikke var klar.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
@gusten
Jeg må indrømme at jeg har "lidt" svært ved at forstå dit ærinde og din pointe her.

Virkeligheden er at vi ikke havde problemer med at fremskaffe de pågældende garantier - det kan ses ud af den meget korte proces.
Dermed er det også reelt når @Foggy kalder det "sludder" at det skulle være et problem.

Ergo må man konstatere at det ikke har været en prioritet - hvilket naturligvis også kan ses i lyset af at Montella ønskede at bruge spillere der kendte hans system og filosofi.

Dermed har jeg også svært ved at forstå hvorfor du anfægter at klubben skulle have udvist "rettidig planlægning og omhu".
Det kunne synes at du prøver at stampe et drama op ad jorden, som reelt ikke findes.

I hvert fald har hverken træner eller pågældende spillere udtrykt utilfredshed omkring situationen.

Så hvad er egentlig din pointe?
Skrevet af Rossoneri
Der kommer fortsat modstridende meldinger omkring Suso.

CdS melder at vi skulle have tilbudt ham til Lazio - ligesom Roma også skulle være interesserede.

Kan vi få en god pris for ham, ville det ikke være den store udfordring at lade ham gå.
Vi har masser af alternativer på wings i skrivende stund og det er stadig et åbent spørgsmål om Montella tænker sig en tridente i udgangspunktet.

Suso har et rigtigt flot topniveau. Desværre står vi igen tilbage med en spiller der ikke har fundet kontinuiteten i sit spil - det han hele tiden har været kritiseret for.

Til hans forsvar, skal selvfølgelig siges at vi nærmest ikke havde alternativer på hans plads det meste af sæsonen og at der derfor blev trukket tunge veksler på ham.

Spørgsmålet er også om han ønsker at blive i klubben idet det må vurderes at han er blevet overhalet i hierakiet.
Skrevet af Lentini
Jeg tror de keder sig i det romerske. Lazio diske op med ca 20-25mio? Og tilmed tilbyde en tilfredsstillende lønpakke? No Way. Lazios ambitionsniveau syns jeg er fint udstillet med Leiva, di Gennaro og senest, gumpetunge Caicedo.

Roma er en anden sag. De syns dog at insistere i retningen af Mahrez.

Jeg forventer dog en forlængelse af Suso.

Modsat har jeg lidt svært ved at se hvorfor vi nøler sådan med den skide angriber. Men kan sagtens være jeg er blevet en del klogere d.1. september på den front. Pt har jeg noget svært ved at se hvad det er vi venter på, medmindre man gerne vil barbere truppen lidt ned inden vi begiver os i kast med noget nyt.
Skrevet af Rossoneri
Suso skulle være relevant i Lazio i tilfælde af et salg af Keita.

Pt har jeg noget svært ved at se hvad det er vi venter på, medmindre man gerne vil barbere truppen lidt ned inden vi begiver os i kast med noget nyt.

Mit bedste bud er at Bacca og dennes superagent er svære at have med at gøre.

Senest har Barila udtalt at Bacca gerne ville tilbage til Sevilla, men at klubben (Milan) nølede for meget (underforstået at Sevilla så valgte Muriel i stedet).
Nu er det så en mulighed at blive i klubben.

Jeg vælger dog at tro at dette er en manøvre for at få klubben til at slække på kravene (læs: acceptere et "tørt" lån). Bacca og Barila var jo ikke sene til at lovprise Marseille for nyligt og mon ikke også at der bliver taget imod en transfer til Valencia med kyshånd.

Vores udfordring i denne sammenhæng, er at vi må antages at være "lidt" på hælene rent økonomisk. I det lys tror jeg også vi skal se den manglende udvikling i forreste geled - og hvem ved, måske Niang bliver "svaret" i sidste ende (omend det ville være meget langt fra drømme om Aubameyang, Morata m.fl.).

Problemet med et såkaldt "tørt" lån af Bacca, er naturligvis at det stiller os uden økonomiske garantier. Dermed kan det også være svært at finansiere et nyt indkøb - det til trods for at det måske "kun" drejer sig om €20-25m for Kalinic.
Skrevet af Rossoneri
Mirabelli siger at vi vil se på muligheder (til angrebet) efter 15. august.
Måske jeg har misset noget, men er ikke lige med på hvorfor denne dato skulle være "magisk". Det kan næppe have noget med EL at gøre.
Skrevet af Great Milan
Niang: Endnu en avis skriver, at Niang er uønsket blandt Milan fansene. Han er den eneste, der bliver kritiseret i øjeblikket. Man ønsker ham solgt, hedder det.

Kilde: Tuttosport

http://www.milannews.it/rassegna-stampa/tuttosport-milan-niang-unico-flop-i-tifosi-vogliono-la-sua-cessione-263594
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Bacca: Han har afvist et nyt låne tilbud fra Galatasaray.

Kilde: Tuttosport
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Det er en grov overdrivelse at sige at "fansne" (som en samlet størrelse) ønsker sig af med Niang.
I denne agurketid er det fyldstof til spalterne at en lille gruppe ønsker sig af med en given spiller.

Jeg er sikker på at størstedelen også har øjne i hovedet og kan se at han har gjort en ganske fin figur i pre-season.
Skrevet af Great Milan
Mirabelli: Han blev af en flok journalister spurgt, om Milan er færdige med at handle med spillere under Raiola. Til det svarede Mirabelli følgende: "Vi ved, at han (Raiola) er svær at tackle, men han ved også, at vi er svære at tackle". Dog vil jeg ikke afvise, at vi vil handle med ham igen.

Kilde: MilanNews


Dermed har Mirabelli åbnet døren for kongens (Zlatan) retur til Milan.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Det ville da også være hovedrystemde dumt at sige at man aldrig mere vil handle med en agent der repræsenterer nogle af de støste navne i fodboldverdenen.

Meget svært at se hvordan det kan hinte i retning af Zlatan.
Skrevet af Kardinalen
@Lentini
Jeg klandrer ikke Milan for ikke at give Niang, Pato, Auba, etc. mulighederne. Det jeg mener er at vi har set nogle spillere som er blomstret op efter de har forladt Milan, men vi har også set nogle som er forsvundet ud i glemslen (Alexander Merkel).

Niang måske kan blive til en meget bedre spiller under andre, men det kan også være at klubben med de nye rammer kan give Niang nogle bedre muligheder.
Min pointe er bare at det er svært at sige hvad der sker, hvad enten vi beholder, eller sælger Niang.
Det virker som om fødder er skruet nogenlunde rigtigt på, men hovedet følger ikke helt med - og det har vi jo set for mange spillere.
Så hvad Niang ender med at blive til er uvist, men han kan være den næste late bloomer eller Bendtner fra Senegal - pointen er at vi ved det ikke.

Når det nu synes at være hovedet den er gal med, så synes det at være en mulighed at give ham sæsonen med, sammen med nogle der virkelig kan lære ham hvad der skal til.
"..."
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Ja, det er sgu et meget godt spørgsmål. Den europæiske kalender kan det ihvertfald ikke have noget at gøre med, ser det ud til. Hvad enten vi snakker EL eller CL.

Det kan være det har noget med markedskræfter at gøre. Det skal jeg ikke gøre mig klog på. Virker dog som et gamble i så fald.

@ Kardinalen

Enig. Jeg tror også Niang bliver. Både fordi han egentlig har gjort det pænt i træningskampene, men også fordi det formentlig vil koste os yderligere 20-30mio at hente en erstatning som tilmed vil være en forstærkning, der kan dække flere positioner som Niang. Medmindre man kan finde noget spændende på lån..

I PSG vil ihvertfald nogen på kanten blive klemt af Neymars tilgang. Om det så er Lo Celso, Pastore, Lucas eller Di Maria er svært at gisne om. Men dygtige spillere allesammen, men også i den dyre ende.

Derfor syns jeg at vægtskålen tipper imod at han bliver.
Skrevet af Great Milan
Man kan jo godt forstå, hvorfor denne mand er Mirabelli´s favorit som 1. angriber til Milan. Sikke en afslutning!

https://www.youtube.com/watch?v=zpaGNE0Pi3A
Grande Milan!
annonce
0