Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Ja, han er en dygtig spiller, Aubameyang.

Også helveds dyr, 75mio euro.
Skrevet af Lentini
Når vi nu runder snakken omkring Aubameyang, så syns jeg ikke at F&Ms taktik omkring et strike i midt- eller slut-august, som @Rosso referere til, vil hjælpe på den kant. Hvordan skal Dortmund nå at finde en afløser for ham, hvis vi rykker så sent i vinduet?

Ydermere har Barcelona nu a shitload af penge efter Neymar afgangen og skal hente en erstatning. Der går røster om at de kigger imod Dembélé, forståeligt i øvrigt. Men hvis de har held med at sikre sig ham, tror jeg ikke Dortmund slipper Aubameyang fordi det vil være en væsentlig devaluering af frontkæden.

Det er vel kun Kalinic blandt de mange nævnte som syns simpel.
Skrevet af Great Milan
Suso: Han har takket nej til Roma. Han ønsker at forlænge med Milan. Det forventes, at Susu, hans agent og Milan ledelsen sætter sig sammen i den kommende uge og finder en løsning til forlængelsen.

Kilde: MilanNews
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Sådan er det at være professionel og disciplinær. Det kan vores "gamle" spillere (fra sidste sæson) lære noget af. Ikke mindst vores så kaldte anfører Montolivo tsk tsk.

Der hersker vist ingen tvivl om, hvem der bærer anførerbindet den kommende sæson.

http://www.football-italia.net/107269/bonucci-rules-milan-locker-room
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/107271/aubameyang-staying-dortmund

Så blev der lukket for Aubameyang. Det har taget for lang tid for Milan, hvis han reelt har været et mål.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Belotti: Milan har netop tilbudt Torino 70 mil Euro + Paletta og Niang. Cairo siger stadig nej.

Kilde: MilanWorld


Han er godt nok et stædig bæst ham Cairo.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Milan har tilbudt 70 milliarder australske dollars for Ronaldinho.

Kilde: en gut jeg mødte nede på tanken.
Skrevet af Great Milan
Wesley Sneider: Han står kontrakt fri efter at Galatasaray har ugyldiggjort hans kontrakt. Der er to klubber efter ham - Nice og Milan.

Kilde: Voetbal International
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Foggy

"Så blev der lukket for Aubameyang. Det har taget for lang tid for Milan, hvis han reelt har været et mål."

Salget af Neymar til 222 mil euro har gjort, at flere klubber fremover vil kræve sindssyge summer. Aubameyang som Dortmund for 3 uger siden krævede 75 mil for, vil nu have 100 mil euro. Desværre bliver tendensen den, at flere og flere klubber vil kræve absurde beløb for deres stjernespillere. Som om de ikke var dyre nok i forvejen.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Haha, Rosso. Good one.
Skrevet af Rossoneri
Omkring Sneijder, så opstod rygtet for længe siden, fordi spilleren selv udtalte at han ikke ville have et problem med at trække i Milan-trøjen (med henblik på hans Inter-fortid).

Vi skulle dog have gjort det meget klart at vi ikke var interesseret i spilleren.

Det virker da umiddelbart også som ren spekulation, da vi ikke har behov for en type som ham.
Skrevet af Lentini
Sampdoria var jo faktisk, iflg Di Marzio, ret tæt på Sneijder, men Giampaolo ville ikke have ham, hvorfor det skifte kuldsejlede.

Hvorom alting er så passer han overhovedet ikke ind, og jeg syns heller ikke Sneijder har det topniveau længere som gjorde ham til en fabelagtig 10er i sin tid.

Selv på en højhellig søndag kan angribersituationen pisse mig lidt af.

Belotti: Caïro insisterer på 100mio på en spiller der reelt er halvdelen værd = galimatias.

Diego Costa: Vil kun spille for Atlético.

Aubameyang: har nu fået en seriøs prisstigning fra 75mio til ca 100mio. PSG lidt skyldig, men vi er også så sent i vinduet at Dortmund skal tage sig virkelig godt betalt for at afgive en nøglespiller.

Morata: Udkonkurreret af Premier League.

Falcao: Har lige forlænget sin aftale i Monaco, som også har afgivet flere nøglespillere fra sidste sæson.

Zlatan: Skadet, 35år(blir 36 inden han er skadesfri) og et køligt forhold til Raiola.

Kalinic: Peace of cake men har intet markedsappeal som jeg mistænker Fassone for at have som en del af den ønskede pakke.
Skrevet af Martinovic
Det bliver næppe noget Mr. X, og jeg er også træt af det udtryk. Det holder aldrig vand.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Falcao: Seneste nyt omkring Falcao skulle være positiv set med Milan øjne. Spilleren accepterer Milan som destination så frem Monaco gerne vil sælge ham. Mirabelli arbejder på en løsning med Monaco.

Kilde: MilanWorld
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Jeg vil hellere have Kalinic end Falcao. Falcao er snart 32, og jeg tvivler på, at han er billigere end Kalinic, eftersom han er anfører, og Monaco har solgt en del ud.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Foggy

"Det bliver næppe noget Mr. X, og jeg er også træt af det udtryk. Det holder aldrig vand."

Rolig nu Foggy, det er ikke Galliani, der står og lover en Mr.X. Det er Fassone og Mirabelli. Mr.X skal nok komme til, det er jeg ikke et sekund i tvivl om. Forventer stadig to nye angribere inden 1. september. Vi har god tid, tålmodighed.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Altså 2 rendyrkede angribere, GM? 9ere?
Skrevet af Lentini
B1&B2s mission omkring et skifte til Sevilla virker også som en besværlig aktion.

Berizzo er blevet træner dernede og spiller udpræget 4-2-3-1 med en offensiv midt bag angriberen. I skrivende stund har Sevilla både nyindkøbte Muriel samt Ben Yedder til den enlige post på toppen. Hvorfor pokker skulle de smide 20mio efter Bacca uden videresalgspotentiale?

De er sgu nogle fjolser.
Skrevet af Great Milan
Det kommer lidt an på hvem der ryger. Cutrone, Niang og Bacca er ikke garanteret en plads i truppen for den kommende sæson endnu. Så alt afhængig af hvem der ryger. Borini erstatter Lapadula, altså en reserve spiller. Så må vi vente og se, hvem af de tre nævnte der ryger, derefter finde ud af, hvad vi har brug for i front.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Med ankomsten af Neymar har PSG vel ikke tænkt sig at hente Alexis Sanchez, som der ellers var rygtet til Paris? I så fald ryger Cavani. Så er det jeg tænker ... Sanchez til Milan som Mr.X?

Ved godt, at han har udtalt, at gerne vil til en CL spillende klub, men hvem har brug for en som ham her og nu, når vi ser på de store klubber? Barcelona? Jamen de vil jo have Dybala eller Coutinho. Real Madrid? De har ikke brug for en på den plads. Bayern München har Sanchez mig bekendt selv afvist. Juventus? De er ved at være godt fyldt op i front, desuden er de ude efter Keita. Man. United? De går jo all in for Perisic. Hvem er der så tilbage? City? Ja, lige præcis dem kan jeg godt frygte i kampen om Sanchez. De kan tilbyde CL bold og en masse penge i lønposen, men derudover synes jeg ikke, der er andre hold, der kan tillokke Sanchez.

Alexis Sanchez og Zlatan er ikke umulige i min optik. Nu må vi se, hvad de resterende 3 uger viser.
Grande Milan!
annonce
0