Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
Det er ikke et medie.

Og hvad så? Det er lidt ligesom at citere Milannews, hvilket der ikke noget er galt i. Hvis man vil undersøge det nærmere, så må man selv skrive Milanworld i søgefeltet - og vupti.

Det er fint at Milanworld bruges som reference.
Skrevet af Rossoneri
Og hvad så? Det er lidt ligesom at citere Milannews, hvilket der ikke noget er galt i.

Two wrongs don´t make a right....

For noget tid siden, aftalte vi her i dette forum at kildeanvise de rygter der blev postet. Det har folk generelt været flittige til, hvilket (efter min personlige mening) har hævet kvaliteten af den informationsstrøm der kommer igennem.

Der kan selvfølgelig ikke være en forventning om at alle rygter har noget på sig - det siger selv.
Omvendt, så kan man i det mindste kildeanvise, så man som bruger selv kan lave en vurdering - omend naturligvis subjektiv.

Udfordringen med en "kilde" som MilanWorld i denne henseende, er at det "blot" er et forum der mere eller mindre trawler nettet for alle historier omkring AC Milan - uanfægtet kilde, seriøsitet m.m.
Hermed forsvinder også kilden og heri muligheden for at lave sin egen vurdering af validiteten.
Det bliver reelt et sammensurium af rygter med alt fra DiMarzio til en 13-årig fanboy som afsender.

Det svarer reelt til at gengive enhver teori ens venner og bekendte har - det ville de fleste nok også hurtigt blive træt af, eller?

Jeg henviser egentlig også blot til det jeg antog var en mere eller mindre intern "aftale" i netop denne tråd.

Hvor folk vælger at hente deres information, er selvsagt deres egen sag, men det er vel fair nok at man efterspørger en vis seriøsitet for det forum som vi alle går ganske meget op i (?).

Det antager jeg kommer alle til gode - uanfægtet hvilken mening man måtte have om dette og hint.


Skrevet af Great Milan
Serpente

"GM
Tommel op for det du står igennem af voksenmobning. Jeg synes det er fedt at du tackler det som en mand. Du har masser af gode indlæg så bare fortsæt."

Tak for de fine ord :) Jeg er verdens mest stædigste mand, så mig er der ingen der kan vælte af hesten. Hvis jeg har sat mig for at ignorere en vis person herinde, så gør jeg det resten af livet (ville ønske han kunne gøre det samme, men det kan han desværre ikke). Om det er godt eller skidt kan diskuteres, men jeg kan ikke se, hvad jeg skal skrive/debattere med en mand om, som jeg er 100% uenig i hele vejen igennem, hvad angår fodbold. De spillere han finder gode, finder jeg elendige og omvendt. De trænere jeg finder gode, finder han elendige osv.. Når jeg så påpeger hans tidligere forkerte antagelser af diverse spillere, får jeg at vide, at jeg lyver ;) Derfor er der ingen grund til at debattere med ham, for vi er som dag og nat. I min verden har han ingen forstand på fodbold. Dette skriver jeg ud fra hans mange indlæg herinde, hvor jeg gang på gang må ryste på hovedet. At Pasalic er bedre end Sosa, Kucka og Bertolacci. At Bayerns Sanchez skulle være mindst lige så god eller bedre end Kessie eller Niang på et tidspunkt var lige så god som Icardi og Higuain osv. Det gider jeg sgu ærlig talt ikke spilde min tid på ;) Livet er for kort til at diskutere fodbold med en mand man er håbløst uenig med i ALLE aspekter.

MilanWorld er et "samle sted" for samtlige Milan nyheder hvad end de kommer fra det ene eller andet medie. Det er sådan, at flere af nyhederne er kilde betegnede, men der er også mange nyheder uden angivelse af kilde. Så det er ikke altid man kan læse sig frem til, hvem kilden egentlig er på den enkelte nyhed. Dog vil jeg vove at påstå, at ca. 50% af MilanWorld´s indlæg har en vis form for realitetssans. F.eks. nyheden omkring de 70 mil + Paletta og Niang for Belotti kan læses på nærmest samtlige italienske medier i dag.

Den enkelte bruger kan naturligvis bare se igennem eller sortere det fra, han/hun finder falsk. Det burde ikke være så svært.

Så kort sagt så fortsætter jeg, som du også foreslår Serpente, hvor jeg slap - blæser på voksenmobning og tager det som en mand ;)
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Vi kan fint være uenige - det tror jeg er evident for enhver.

Men lad vær at sprede løgne om mig. Det er ikke værdigt - uanfægtet om man er uenig eller ej.
Skrevet af Serpente
Det er rigtig at det er fint med kilder. Der er dog ikke nogen regel om det, og jeg synes det er dårlig stil at se 3 personer håne en medfan på den måde, og det er jo langt fra første gang. Vi burde stå samme omkring milan eller i det mindste ignorere de man ikke kan med
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af MaggiMagg
men gm, i modsætning til ham tager du fejl 99% af gangene. så at i er uenige er jeg ret sikker på at han er fint tilfreds med. højere chancer for at han faktisk har ret i sine sager.
Skrevet af Rossoneri
@Serpente
Jeg havde egentlig tænkt mig at sidde din kommentar overhørig - først og fremmest fordi du selvfølgelig er fuldstændig berettiget til den.

Men jeg bryder mig ikke om at du skal gøre dig til dommer og komme med udsagn omkring "voksenmobning" og "hån".

Og inden du kommer for godt igang, så synes jeg du skulle tage et lidt grundigere kig på forløbet.
Faktisk så kom jeg med en venlig opfordring til at følge de "regler" vi dog trods alt har aftalt internt her i forummet.

Og så runger det også "lidt" hult at snakke om "voksenmobning" og "hån", når vedkommende har gjort det til sin stil at decideret lyve omkring ting jeg skulle mene og ikke mene.
Hans seneste indlæg hvor han hævder at ignorere mig, men ufortrødent igen kommer med deciderede løgnagtige påstande om mig, er selvsagt ingen undtagelse.

Bare af nysgerrighed - hvordan vil du betegne det?

GM får den respons han fortjener og selv indbyder til. Som jeg tidligere har skrevet, er jeg 100% sikker på at hans provokerende facon er helt bevidst.
Han efterspørger denne slags "dialog" - og der er naturligvis mange der skyder tilbage når han ruller ud med det.
Helt i tråd med hans hensigt.

Når man ytrer sig i et forum, må man i øvrigt forvente at få feedback på sine indlæg. Navnlig når meget af det er lodret forkert. Det er jo netop heri formålet med et forum ligger.

Men - min opfordring til dig er at sætte sig bedre ind i sagerne, inden du skyder folk i skoene at "mobbe" og "håne" (set i relation til at der skulle sidde et uskyldigt offer i den anden ende).

Skrevet af Milanisti
99% er en lige lovlig overdrivelse. Begge har vel fornuftige og ufornuftige meninger - og begge har forskellige tilgange.
Bidrag til debatten fremfor at hakke ned på GM konstant @maggi. I modsætning til Rosso, så er det altid en omgang ævl fra din side af.

Det er trættende at læse. Man kommer herinde for at læse kommentarer om Milan, nyheder, rygter m.m. og deltage selv af og til. Det er ikke en børnehave.
Skrevet af Great Milan
MaggiMagg

"men gm, i modsætning til ham tager du fejl 99% af gangene. så at i er uenige er jeg ret sikker på at han er fint tilfreds med. højere chancer for at han faktisk har ret i sine sager"

Sidste gang du kom med en påstand lignende den her, efterspurgte jeg beviser på mine fejl, men du var tavs. Nu spørger jeg så igen. Hvilke fejl henviser du her til? Der må være nok at tage af, når nu 99% af alt hvad jeg antager, er forkert. Værsgo´ at henvis ...

P.S.: I øvrigt kan jeg ikke huske et eneste indlæg fra din side, som skulle forestille at være en debat/saglig snak. Du kommer kun her i Milan tråden i ny og næ for lige at kaste lidt mudder, og så er du væk igen. Synes du selv det er en voksen mand værdigt?!

Vil anbefale, at du fremover kommer her ind og bidrager med fornuftige indlæg omkring Milan. Kan du ikke li mig, er det også i orden at ignorere mig. Det vil jeg have det ganske fint med.
Grande Milan!
Skrevet af Serpente
Jeg er nu rigeligt inde i den kamp mellem jer. Jeg har fuldt tråden dagligt selv om jeg ikke har skrevet i noget tid. Jeg siger ikke at GM aldrig har fortjent en bemærkning, men den voksenmobning der længe har kørt mod ham er for meget. Og ja det er voksenmobning når et kor af flere personer håner en samtidig. Der er ikke andre der får den behandling. det er altid sjovt nok GM. At du ikke kan anerkende det skyldes selvfølgelig at du er den der oftes går forrest. Jeg synes det er synd at du bruger alt dit krudt på at nedgøre GM, for du er samtidig den mest interessante bruger når du fokuserer på klubben. Du er virkelig inde i stoffet, og tydeligvis intelligent og velformuleret. Der er naturligvis ingen som vinder en diskussion mod dig uanset hvad emnet er, så modtag det istedet som min holdning, så modtager jeg at du er lodret uenig. Du har jo også ret til at fortsætte din storm mod ham, det tror jeg heller ikke der er regler for.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Martinovic
Hvornår er næste kamp?

Jeg håber, Montella fremover stiller med det hold, han venter at stile med i Serie A. Vi skal have holdet spillet mere sammen, når det for alvor går løs.

Bliver det 4-3-3?

Jeg håber det ikke, men det ser sådan ud.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
17. august, Foggy. Dog har vi også en træningskamp her den 9. august mod Betis.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Foggy

"Bliver det 4-3-3?"

Jeg udelukker ikke en 3-5-2 og en 4-2-3-1. Kommer lidt an på, hvilke spillere vi har med at gøre pr.31.08.17. 4-3-3 vil nok også blive brugt, afhængig af hvem modstanderen er.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@Serpente
Først og fremmest tak for de pæne ord. Dem er jeg glad for.

Dernæst vil jeg ikke diskutere dine meninger med dig - dem er du selvfølgelig (som skrevet før) fuldt berettiget til.

Et par spørgsmål dog - og så må du selv om hvorvidt du vil svare.
Hvorfor tror du det netop er @GM der så ofte kommer på kant med så mange? Du bruger det som argument for at der skulle være tale om mobning - jeg anser det som udtryk for at @GM bevidst søger at komme i "clinch" med en række brugere herinde.

Og med henvisning til mit spørgsmål før - du kalder min respons til @GM for "voksenmobning". Hvad vil du kalde det når han spreder løgne omkring mig?
Jeg spørger selvfølgelig ikke for at få "medlidenhed" - men fordi jeg ikke forstår at @GM anses som et "offer".
Det kan han jo kun selv svare på, men personligt er jeg sikker på at det er den type kommunikation han stiler efter. Dermed får han præcis hvad han efterspørger - og i det svært at tale om et offer.

Jeg har hørt din mening - og er, givetvis ikke overraskende, lodret uenig (som du selv skriver). Det er naturligvis helt fair. Vi har jo heldigvis patent på vores egne holdninger og de indeholder automatisk sin egen sandhed.

Slutteligt vil jeg dog sige at jeg forbeholder mig retten til at skyde tilbage, når folk spreder løgne og direkte provokerer mig.

Hvilket udestående GM (eller andre for den sags skyld) har med andre brugere i dette forum, vil jeg ikke blande mig i. Det må være en sag mellem dem.
Skrevet af Martinovic
Fint nok. Vi har brug for de kampe.

Jeg er ikke nervøs for forsvaret - for første gang i mange sæsoner. Midtbanen virker også på plads.

Angrebet er jeg til gengæld nervøs for. Vi har en angriber, vi vil sende videre, men ingen klubber gider købe. Vi har nogle fine breddespillere i Borini, Cutrone og Niang, men vi mangler starteren i front og på venstre kant, hvis vi spiller 4-3-3.

Hvis vi gik over til at spille med to angribere i enten 3-5-2 eller 4-3-1-2, ville vi kunne nøjes med en spidsangriber og droppe kantspilleren.

Silva-Ny mand
Calhanoglu
Bonaventura-Biglia-Kessie
Rodriguez-Musacchio-Bonucci-Conti

Silva-Ny mand
Rodriguez-Bonaventura-Biglia-Kessie-Conti
Romagnoli-Bonucci-Musacchio
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Serpente

"Der er naturligvis ingen som vinder en diskussion mod dig uanset hvad emnet er, så modtag det istedet som min holdning, så modtager jeg at du er lodret uenig."

Det er lige nøjagtig det her det handler om. Er man uenig med Rosseneri, får man altid at vide, at man er dum at høre på. Manden tåler ikke, at man er uenig med ham. Han bliver aggressiv og angriber brugeren. Det er set mod mig og især Gusten flere gange. Enten skal man være enig med ham, eller også må man finde sig i at blive svinet til. Med andre ord må du ikke have din egen mening om en spiller eller træner. At jeg bevidst skulle provokere ham, er virkelig langt ude. Den tror han helt hundrede ikke engang selv på. Men han bruger det som undskyldning for at rakke ned på mig konstant. Hvad skulle jeg dog få ud af at provokere folk på et offentligt forum?! Jeg som løber fra at være personlig herinde modsat en vis anden herre. Får mig til at tænke på ordsproget "en tyv tror hver man stjæler".

Nå men nok om ham .. jeg er for at snakke Milan og ikke Rossoneri, som ikke kan tåle, at andre er uenig med ham. Endnu engang tak for opbakningen og dine pæne ord. Fortsat god aften ;)
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Vi har mange muligheder med de spillere der er købt ind, Foggy. Bonucci giver en vis sikkerhed i forsvaret, hvilket gør det muligt for os at spille med 3 bagerst. Suso, Hakan, Bonaventura giver igen en masse muligheder på den offensive midtbane. Angrebet er noget tyndt, som det er p.t., og her skal vi naturligvis forstærkes. Om vi henter 1 decideret angriber og en wing, eller om vi henter to 9´ere, afhænger jo af, hvem vi sælger. Bacca lader til at være sikker på afsked, men så er der stadig Cutrone og Niang. Cutrone gør det godt, men spørgsmålet er, om han er klar til Milan. Måske bliver han lejet ud. Niang? Her behøver jeg vidst ikke at tilkendegive min mening ;) Jeg er blot af den opfattelse som flertallet af Milan tilhængerne rundt omkring i verden - han SKAL absolut sælges. Han har fået chancer nok. Udlejet 3 gange indenfor de sidste 4 sæsoner er mere end rigeligt. Væk med ham.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Hehe, en ufrivillig part som mægler, Serpente?

Tror det var mig der i sin tid foreslog at kildeføre rygtestormen her i vores lille tråd, fordi GM er meget ivrig omkring alle nyheder der involverer Milan. Og det skal han have lov til, fordi jeg skal ikke bestemme hvorvidt han finder interesse i det ene eller andet medie. Det er op til ham selv.

Det var egentlig ment som en slags service fra den ene bruger til den anden, så man selv kan vælge og vrage i de nyheder som findes angående af- og til-gange til klubben. Personligt har jeg meget lidt interesse i fx Corriere dello Sport fordi de efter min erfaring/overbevisning ikke aner en kæft om hvad der foregår i Milan.

Milanworld er en videreformidling af nyheder. Derfor har man ikke den reelle kilde til historien. Det kan være din fede nabo som skriver et eller andet tilfældigt derinde. Derfor blir det en anelse broget.

Falcaos påståede ja til Milan kom fra CM, hvor der ikke engang er tilføjet en journalist/skribent på nyheden.

Det påståede bud på Belotti kommer oprindeligt fra GDS.

Men GM kan for min skyld godt referere til Milanworld. Jeg søger bare selv efter den reelle kilde på historien.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er lige nøjagtig det her det handler om. Er man uenig med Rosseneri, får man altid at vide, at man er dum at høre på. Manden tåler ikke, at man er uenig med ham. Han bliver aggressiv og angriber brugeren. Det er set mod mig og især Gusten flere gange. Enten skal man være enig med ham, eller også må man finde sig i at blive svinet til. Med andre ord må du ikke have din egen mening om en spiller eller træner.

Det er simpelthen ikke rigtigt. Jeg har haft flere debatter med Rosso - velsagtens flere end du - og selvom vi har været uenige, så har tonen altid været saglig og respekterende. Han er netop en bruger, der kan tåle, man er uenig med ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Tidligt i opstarten udtalte Montella at 4-3-3 ville være hans udgangspunkt, med alternativer med tre-mandsforsvar.
Det tolker jeg personligt som 3-5-2 samt 3-4-3.

Min egen vurdering er at Montellas udgangspunkt (med en skadesfri trup) vil være 3-5-2. Ikke nødvendigvis af taktiske årsager, men simpelthen fordi det giver plads til vores bedste spillere.
Skiftet er primært drevet af indkøbet af Bonucci - det var tiltænkt at der skulle købes en stærk reserve til kæden, ikke verdens bedste på pladsen.
De andre systemer vil blive brugt flittigt både som udgangspunkt og som reaktion på kampenes gang.

Rent numerisk, mener jeg faktisk at vi er fint dækket ind på nær backup for Kessie. Dertil kan man diskutere om vi mangler en ekstra kreativ 8er til venstre mezalla, såfremt Sosa bliver sendt videre.
Vi har dog Zanellato, men han er stadig nok for grøn - omend et stort talent.

Det er naturligvis heller ingen hemmelighed at vi søger en ekstra 9er.
Kalinic ligner dog stadig en mand der spiller i vores trøje når sæsonen bliver fløjtet igang, hvilket jeg ville være meget mere tryg ved.
Niang har tidligere vist sig god helt i front - også i en tridente. Men med hans historik, er det et for stort gamble blot med ham - ikke mindst fordi Silva stadig skal spilles ind på holdet og vænne sig til ligaen, endsige få noget generel erfaring.

Jeg har lige skitseret hvordan jeg anser at vi kan rotere imellem de tre systemer med nuværende trup.

3-5-2:
http://lineupbuilder.com/?sk=f646

3-4-3
http://lineupbuilder.com/?sk=f647

4-3-3
http://lineupbuilder.com/?sk=f648
annonce
0