Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Men GM kan for min skyld godt referere til Milanworld. Jeg søger bare selv efter den reelle kilde på historien."

Jeg ville hjertens gerne tilføje kilde til de historier/rygter, der kommer fra MilanWorld. Men som du også ved, er der ingen kildefortegnelse på nogle af dem. Så er det svært at tilføje kilde. Ellers skriver jeg, som du også er bekendt med kilde på dem, der er linket kilde til.

Men det er da irriterende, at hver gang Rossoneri er uenig i et rygte, at han så straks skal svine det til. Det ser man jo nærmest 9 ud af 10 gange, at han gør. Hvorfor ikke bare lade det ligge, hvis ikke man tror på rygtet? Man er vel fri til at tro på eller ikke tro på, hvad man lyster.
Grande Milan!
Skrevet af Kardinalen
@Rossoneri:
Er der i dine lineups også listet prio, eller er det "bare" alternative spillere til pladserne?
"..."
Skrevet af Rossoneri
@GM
Nej bestemt ikke nok om mig. Uanfægtet om du "påstår" at ignorere mig. I så fald bruger du meget spalteplads på at ignorere mig.

Jeg nægter at ikke lade det være modsagt at man ikke kan være uenig med mig.
Og lad i øvrigt @Gusten om hans mening.
Det kan du fint være - du skal bare ikke lyve om hvad jeg har udtrykt mening omkring. Det burde du holde dig for god til.

Og så er det sjovt at du fortsat taler om at blive svinet til, når du jo netop lige har skrevet at du ryster på hovedet af mine meninger (som du så i øvrigt har opdigtet til formålet) og at jeg ikke ved noget om fodbold.
Hvad vil du kalde det?

Jeg forstår nu at det ikke er din intention at provokere - hvilket jeg oprigtigt er overrasket over (hvis det da er sandt).
Det vil jeg have i erindring, for så gør du det utilsigtet, hvilket man vel nærmest må have lidt ondt af (ikke ment som en provokation).
Ikke at det er en undskyldning, men alligevel.
Skrevet af Rossoneri
Men det er da irriterende, at hver gang Rossoneri er uenig i et rygte, at han så straks skal svine det til. Det ser man jo nærmest 9 ud af 10 gange, at han gør. Hvorfor ikke bare lade det ligge, hvis ikke man tror på rygtet? Man er vel fri til at tro på eller ikke tro på, hvad man lyster.

Er du nu igang med at ignorere mig igen.

Og hold venligst op med det offer-pjat. Det er trættende at høre på i længden.

Du kommer med et rygte - jeg kommer med min holdning til pågældende rygte. Det er jo netop et debat-forum vi alle har valgt at logge ind i - og dermed er grundpræmissen at man perspektiverer over de ting der bliver bragt herinde.

Når du vælger at skrive at Milan skulle være interesseret i Sneijder, vælger jeg blot at bidrage med min vinkel på det. Det er ikke at svine det til - det er blot at være uenig.

Jeg antager ikke at du poster rygter som du selv vurderer som forkerte - eller?
Skrevet af Rossoneri
@Kardinalen
Både og vil jeg sige.
Jeg har taget udgangspunkt i førstevalg - om alternativerne er 2. eller 3. valg har jeg ikke prioriteret efter.
Skrevet af Serpente
Rosso
Det er naturligvis ikke fedt at lyve eller provokerer, og jeg er sikker på at GM også har en kækhed der nogle gange kan fortjene en bemærkning, men hvorfor skal det så ofte ende med hån og skældsord, samt at det ofte er flere om en? Du kan vel heller ikke med sikkerhed vide om han lyver. Han kan vel bare tage fejl i hvad han husker du har sagt? Uanset så synes jeg altid han i det mindste holder tonen.
Lentini
Ja forsoner vil jeg altid være. Forummet er nu rarest nå vi taler ordentligt og ikke køre på hinanden.
GM
Jeg kender af gode grunde ikke til dine intentioner, jeg vælger at tro det bedste , men måske du skulle undgå 100 % at udtale dig om rosso, så kommer du ihvertfald ikke til at støde ham, også når du skriver til andre.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Bishop
Jeg forstår og ser ikke noget formål med blot at citere et transferrygte uden at ligge op til en diskussion. Det er jo ikke sådan at der er nogle der i ramme alvor finder deres nyheder her i denne tråd.

Jeg har i hvert fald ikke brug for at samtlige rygter der bliver skrevet andre steder som på Milan news osv, bliver genfortalt herinde. GM du gør det sikkert i en god mening, men hvis du ikke har interesse i at diskutere selve rygtet, så behøver du ikke skrive det her i tråden.

Jeg ved det ikke, men i min verden giver det ikke "credit" at bringe et rygte her i tråden for bare rygtes skyld. Hvis rygtet er værd at diskutere, så skriv da endeligt om det, men hvis det er så langt ude at man ikke engang selv tror og har lyst til at diskutere sandhedsværdien i det, så er der sgu nok heller ikke andre der gider, og indlægget bliver derfor værdiløst.

Forstå mig ret, jeg kan sagtens se det interessante i at diskutere et rygte der ikke nødvendigvis er super realistisk. Men så ligger jeg udgangspunkt også op til en diskussion.

Det jeg vil frem til, er at kilden ikke engang er det vigtigste, for vi læser jo hver især vores rygter andre steder end her i tråden, det vigtige er om man selv og andre finder interesse i rygtet, og om det evt. kan have en interessant vinkel osv. eller om man an bidrage om noget information om spilleren, sidstnævnte finder jeg især interesant da jeg langt fra har tid til at "følge så meget med mere".
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Great Milan
Serpente

Du kan tro jeg vil ignorere ham ;) Også i den grad! Blev dog nødt til at skrive til dit og Lentini´s indlæg omhandlende ham og hans téen herinde. Han er ikke eksisterende for mig i dette forum, og sådan forbliver det. Han bliver ikke bare 100% ignoreret, han bliver IGNORERET fra top til tå!

Nu til dét det handler om - Milan!

Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@Serpente
...men hvorfor skal det så ofte ende med hån og skældsord...
Fordi det tilsyneladende er blevet tonen mellem @GM og jeg. Du kan jo læse @GMs kommentarer om mig og vurdere om det ikke i lige så høj grad er "hån" og "skældsord". Det gør egentlig ikke mig så frygteligt meget - det er som sagt løgnene jeg ikke vil finde mig i.

...samt at det ofte er flere om en...
Nu er det jo ikke sådan at der bliver kaldt til samling for at modsige sig hans indlæg. Som jeg skrev før, så må GM og andre brugere, selv stå på mål for deres indbyrdes "opgør". Man kunne dog tolke det i retning af at der var flere der var uenige med ham - men det er selvfølgelig bare tolkning fra min side.

Han kan vel bare tage fejl i hvad han husker du har sagt...
Det har jeg endog meget svært ved at forestille mig, idet jeg utallige gange har påtalt hans løgne overfor mig. Så det synes som lidt af en påstand.

Uanset så synes jeg altid han i det mindste holder tonen.
Det har jeg meget svært ved at følge dig i. Jeg er blevet kaldt mange ting gennem tiderne af @GM - ikke at jeg brokker mig, jeg bruger jo samme tone overfor ham.

Det handler i øvrigt også om de mange løgne og provokationer, som jeg umuligt kan se som andet end et forsøg på at skabe / fastholde konflikt(en).

Skrevet af Great Milan
Bishop

"Jeg har i hvert fald ikke brug for at samtlige rygter der bliver skrevet andre steder som på Milan news osv, bliver genfortalt herinde. GM du gør det sikkert i en god mening, men hvis du ikke har interesse i at diskutere selve rygtet, så behøver du ikke skrive det her i tråden."

Jeg har såmænd lyst til at diskutere et rygte, men så snart der kommer en sviner fra ham der (og det gør der fluks), så gider jeg ikke spilde min tid på at debattere netop dét rygte. Så er den ligesom allerede ødelagt.

Hvis du går tilbage i tråden, vil du også se, at jeg debattere flere rygter med andre brugere end netop ham.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Jeg har såmænd lyst til at diskutere et rygte, men så snart der kommer en sviner fra ham der (og det gør der fluks), så gider jeg ikke spilde min tid på at debattere netop dét rygte. Så er den ligesom allerede ødelagt.

Hahaha, hvad blev der af "Han bliver ikke bare 100% ignoreret, han bliver IGNORERET fra top til tå!"

Men bare for argumentets skyld - prøv lige at find et sted hvor jeg har sendt en "sviner" retur på de rygter du har sendt. Du er velkommen til at sende det henvendt til @Serpente eller en anden når du nu er så principfast...
Skrevet af Bishop
GM

Jeg tror ikke du har fanget essensen af mit indlæg, jeg tror vitterligt ikke at du har den store interesse i at diskutere et rygte omhandlende en tidligere interspiller der måske, måske ikke skal til Nice? Du ligger i hvert fald ikke op til det. Hvis nu du bed mærke i hvilke af dine rygteindlæg der ingen respons modtager, og sorterede den type fra, så tror jeg vi ville komme ret langt.


https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Serpente
Jeg tænker alle er rimelig glade for alle de nye spillere og udsigten til en lysere fremtid, men er jeg den eneste der alligevel sidder med en blandet følelse? Jeg er stadig ikke helt tryk ved vores nye ejere og deres store planer. Måske er det Bee der er skyld i denne skepsis, men jeg sidder med grim Kasi Jesper fornemmelse. Er det hele ikke lidt rigeligt bundet op på storhedsvanvid? Havde vi så bare vished om at HanLi var loaded til modgang, men det synes jeg at kunne forstå at han ikke er? Jeg tænker bare på hvad konsekvenserne bliver hvis det er en Kasi type der ikke indfrier. Det var upassende af romas præsident at udtale det han gjorde, men jeg synes han havde en pointe. Det er sku svært at forstå at det regnskab skal kunne gå op.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Martinovic
Sikkert nok, men så må vi nyde det, mens det varer :)
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Serpente
Jeg synes det er rimeligt at have sin skepsis omkring de nye ejere. Ikke mindst set i lyset af de udfordringer der opstod i 11. time af overtagelsen, samt at størstedelen af den oprindelige ejerkreds ikke længere er involverede (i hvert fald ikke direkte).

Problemet har først og fremmest været forbundet med den kinesiske regerings forsøg på at begrænse / stoppe kinesiske investeringer udenfor Kina. Mere om det lidt længere nede.

Når det er sagt, så er jeg rimeligt optimistisk når jeg ser på de kommercielle aktiviteter der er sat i søen. Her tænker jeg primært på de tiltag der allerede er påbegyndt i Asien.

Jeg mener at det var The Economist der bragte et længere interview med Yonghong Li, hvor han gav detaljer omkring den overordnede økonomiske plan.

Man kan sige at den primært beror på to "ben".

Det ene er en væsentlig forbedring i de direkte kommercielle aktiviteter. Herunder kan man igen dele det op i to - match day indtægter samt udviklingen af brandet, primært i Asien.
Målsætningen som blev fremlagt på seneste aktionærmøde, er at vi skal overgå Juventus indenfor en fem-årig periode. Alt i alt ganske ambitiøst, men formentlig ikke uladsiggørligt.

Det andet (og her tilbage til den oprindelige investor-gruppe og udfordringerne med investeringer) handler om en børsnotering i netop Kina.
Dermed kan man få den oprindelige investor-gruppe med ombord i fuld overensstemmelse med at de investerer deres penge i Kina.
Dette er allerede estimeret til 2018.

Man kan så stå tilbage med mere eller mindre tillid til at disse strategiske tiltag udføres succesfuldt - det har jeg personligt svært ved at vurdere.
Men der er i hvert fald en plan, hvilket jeg først og fremmest anser som positivt.
Skrevet af Rossoneri
Sikkert nok, men så må vi nyde det, mens det varer :)

Hakuna Matata :)
Skrevet af Serpente
Jeg synes også at det taler til fordel, at de siden overtagelsen har virket top prof. og har håndteret alt overraskende godt med markedet, og alt virker nogenlunde til at gå efter planen, men så får jeg alligevel følelsen af at der foregår noget vi ikke hører om. Noget modgang. Den dato bliver ved med nage. Kan det være en deadline for Baccas agent der er afgørende for markedet? Jeg håber at det blot handler om at montella skal vurdere den nuværende trup. Jeg frygter dog at kassen er tom, og vi ender med at brænde inde med bacca. Nu hvor han er bedt om at smutte, så er han næppe mere motiveret end sidste år.

Ang den børsnotering i Kina. Hvordan er det lige at vi vinder på det? Du talte om at en oprindelig ejerkreds igen kunne forenes. Min forståelse for Børsen er lille, og jeg troede egentlig at det altid handlede om at trække overskud ud til aktionære og ikke omvendt.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
@Serpente
Det er en måde hvorpå vi kan få de oprindelige "deltagere" ind i ejerkredsen.

Det var de før forhindret i, da de ikke kunne binde deres penge i et udelandsk firma (Italiensk i dette tilfælde).
Nu investerer de "blot" i aktier der handles på en børs i Kina - men opnår det oprindelige mål af bagvejen.

Det positive for klubben, er at vi ikke længere vil være afhængige af Lis personlige "formue" - ej hellere hænger vi på relativt dyre lån, som i sidste ende naturligvis er en kæmpe ulempe.

Udbyttet bestemmes af aktionærerne / bestyrelsen - der behøver reelt ikke udbetales udbytte.

Dertil kommer at der som børsnoteret selskab også findes flere muligheder for kapitaludvidelse.
Jeg skal dog være ærlig og sige st jeg ikke ved hvordan dette fx spiller sammen med FFP.

En børsnotering, bringer dog naturligvis også nogle ulemper og ricisi med sig.

Jeg er faktisk ikke klar over hvor mange af de store klubber der er børsnoteret og om der er specielle ulemper ift en fodboldklub.
Så langt rækker min viden på området ikke.

I sin tid var PS&E dog et forbillede for mange europæiske klubber, pga netop børsnoteringen.

Skrevet af Serpente
Jeg læste godt om kinaplanen med en milanby og store udviklingsplaner. Som jeg forstår det så vil de tromle ind over nogle igangværende planer som det tyske forbund og merkel står med. Det lyder jo som en hård battle om det ene "ben" i vores masterplan. Det lyder også som en smule ufint at snuppe planen. Tyskerne er vel heller ikke bare så gavmilde at de giver os sådan en mulighed som de ellers har arbejdet på til dem selv. Er projektet besluttet, eller er det stadig noget vi bare håber på sker?
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Sheriffen
Plantation 20th Anniversary XO Rum

I skulle prøve det, fisser, det dulmer nerverne.


@Foggy

Jeg er enig. Både forsvaret og midtbanen har efterhånden en fornuftig bredde, hvor vi godt kan tåle de klassiske Milan-skader eller et program med europæisk bold.

Men angrebet er godt nok tyndt besat, hvilket vi efterhånden har været vandt til de seneste sæsoner. Jeg kunne dog godt blive bange for, at vi kommer til at score alt for få mål, medmindre det viser sig, at vores midtbanespillere og wings pludseligt har tænkt sig at bidrage hertil.

Vi skal vel helt tilbage til Zlatan-dagene, hvor vi sidt har scoret en anstændig mængde mål.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
annonce
0