Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
GM´s sidste indlæg i tråden.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
FD

"
Jeg spørger formentlig dumt, men hvad har Coutinho´s salg til Barcelona at gøre med Milan?"

Dette rygte har såmænd ikke noget med Milan at gøre. Ville blot dele den med resten af brugerne herinde, da det er en stor handel. Beklager hvis det har virket stødende på dig.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Stødende? Det er ikke min klub eller tråd, så jeg er pænt ligeglad. Jeg undrede mig da bare.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Nogle gange mistænker jeg ham for at gøre det i trods, for at stritte imod din ”ban” af ham, fordi han ikke vil finde sig i det.

Det kan jeg godt forstå at du mistænker - og der findes sikkert også en lille snert af sandhed i det et eller andet sted.

Og du har samtidig ganske ret i at jeg er stædig som et æsel - i hvert fald i en sammenhæng som denne.

Når det er sagt, så er den altoverskyggende årsag - som @GM selv er inde på - at jeg er rygende uenig i rigtigt mange af de ting han ytrer. Meget af det mener jeg faktisk er decideret forkert.

En af de primære formål med en sådant forum (i hvert fald i min optik) må også være at opnå et bredt spektre af meninger. Derfor anser jeg det som min "pligt" at opponere når jeg ser noget jeg er uenig i.
Kombinerer man det med at @GM er en af de mest aktive brugere herinde, giver det så det resultat.

Det har derfor intet med @GM at gøre (hvorfor jeg også modsætter mig beskyldninger om "mobning"). Jeg kender jo ikke manden og er sikker på at der sidder en sød og rar gut derude bag skærmen.
I det er der naturligvis også "indbygget" at det rager mig en papand om han kan lide mig eller ej.
Det handler om præmissen for et forum som dette.

Dog har @Serpente (og andre for den sags skyld) fuldstændig ret i at det skal foregå i en sober tone - jeg tager naturligvis 100% på min kappe, når det ikke har forholdt sig sådan fra min side. Men igen - der er ting jeg ikke finder mig i - internetfora eller ej.
I den forbindelse, må både @GM og undertegnede naturligvis være ansvarlig for ikke at ødelægge oplevelsen og værdien ved dette forum for andre brugere.

For at nuancere lidt, så har jeg retfærdigvis også erklæret med enig med @GM når dette har været tilfældet.
Eksempelvis deler jeg elementer af den kritik der er af Montella og har flere gange ytret dette.
Ingen regel uden undtagelser, som man siger :)

Nuvel - folk er sikkert også trætte af at høre om detaljerne for mit og @GMs stridspunkter. Vi er uenige og det vil vi formentlig fortsætte med at være.
Skrevet af Rossoneri
Tager jeg fuldstændig fejl hvis min erindring siger mig at det er Hong Kongs børs vi skal børsnoteres på og ikke Kina?

Nu er Hong Kong jo som bekendt også en del af Kina :)

Du kan dog meget vel have ret i at det netop er på denne børs AC Milan skal noteres.
Jeg ved ikke om de kinesiske børser er opdelt efter typer af virksomheder - som fx set i USA, eller om det er mere geografisk.
De to største børser i Kina er Shanghai og Shenzhen - dertil kommer Hong Kong og Taiwan.

Hvis jeg har forstået det ret, så beror problemstillingen sig på at styret i Kina søger at formindske / forhindre kinesiske investeringer udenfor landet.
Dette skal ses i lyset af den økonomiske situation i Kina, hvor væksten (til trods for at være væsentlig højere end på vores breddegrader) er på sit laveste niveau i et kvart århundrede.
Derfor vil man sikre at kinesiske penge, bruges til at skabe vækst i Kina - og ikke i udlandet.

Jeg er på ingen måde ekspert i hverken IPOs eller kinesisk handelslovgivning, men børsnoteringen skulle være en måde at omgå netop dette.
Med kinesisk ejerskab af Milan, kan det også ses som en kinesisk virksomhed. Når dens aktier handles på børsen i fx Hong Kong, vil det derfor også betegnes som værende en investering i Kina - og dermed er alle glade. Underforstået at den oprindelige investorkreds kan skaffe sig ejerskab via aktieopkøb - uden problemer med styret i Folkets Republik Kina.

At virksomhedens aktiviteter så er mange andre steder end i Kina, er i denne sammenhæng lige gyldig. Dog antager jeg at det har skattemæssig betydning - men det er en anden sag.

Man kunne sammenligne det med at A.P. Møller kun har en forsvindende lille del af sine kommercielle aktiviteter i Danmark - alligevel er de noteret på børsen i København og anses (igen i den sammenhæng) som et dansk selskab.
Skrevet af Rossoneri
@bosse
Er du mon her et sted?
Hvis jeg husker ret, er du godt inde i det finansielle stof (?). Måske du kan kaste lidt bedre lys over sagen...
Skrevet af Rossoneri
Tuttosport skriver at budgettet for en ny angriber er €30m.

Jeg synes ikke altid Tuttosport er den mest pålidelige kilde, men i dette tilfælde lader jeg logikken råde lidt.

Med den uventede udskrivning på Bonucci, giver det egentlig fin mening at vi oprindeligt havde budgetteret med en angriber i €60m klassen. Dertil havde vi regnet med €15-18m som sikkert kunne give os en backup til wing-positionen.

Står det til troende, efterlader det os med begrænsede muligheder. Kalinic er naturligvis det oplagte navn omen der stadig skulle være en mindre kløft i vurderingen af spillerens pris.

Samtidig melder avisen også at vi af samme årsag skulle have seriøse overvejelser omkring Zlatan. Han ville være en drømmesigning for mig af flere årsager og til trods for alder og skade.

Jeg er dog stadig lidt lunken omkring rygtet, idet det ville være et væsentlig gamble at lave.
Her tænker jeg primært på tiden frem til at den store svensker i så fald ville være spilleklar.

Man kunne evt tænke sig at vi måske beholdt Bacca til vinter som sikkerhed - men igen ikke en option jeg er synderligt begejstret for.

Men som Mirabelli sagde den anden dag - man skal aldrig sige aldrig.

Skrevet af Martinovic
30 mio. euro - er det så med eller uden salg af Paletta, Bacca og Niang?
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Det er et ganske godt spørgsmål.

Artiklen melder intet om det.

Men egen vurdering vil være at der ikke regnes med et salg af Niang - han ventes at blive.

Paletta ventes heller ikke a skæppe meget i kassen. Og så er der jo Bacca som er sværere at komme af med end herpes.
Skrevet af Great Milan
EL: Biglia og Bonucci er nu officielt sat på listen over berettigede spillere i EL turneringen. De kan begge dermed deltage i de kommende kampe mod makedonske Shkendija.

Kilde: MilanWorld

Sådan, så er det på plads.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Susu: Manden er åbenbart stadig ikke tilfreds med Milans tilbud på en kontraktforlængelse. Milan har et bud på bordet, der lyder på en 4-årig forlængelse med en løn på 2,5 mil euro. Suso kræver 500 tusinde mere oven i hatten.

Kilde: Football Italia News

Det er det jeg hele tiden har sagt. Den mand har kun haft én grund til ikke at skrive under på en forlængelse med Milan, og det er hans løn. Han har sikkert ondt i røven over, at Donnarumma har fået en større lønforhøjelse. Han må dog forstå, at Donnarumma er en mand, Milan på ingen måder må tabe på gulvet (han er Milans fremtid). Dette gælder ikke for Suso. Nu må han til at stramme an og skrive under på en forlængelse, ellers må vi kaste blikket efter andre alternativer. Jeg er personligt ved at være godt utilfreds med hans krav på en forlængelse.

http://www.football-italia.net/107326/suso-raises-milan-demands
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Bacca: Milan har netop afvist et bud på 17 mil euro fra Marseille.

Kilde: El Confidencial/MilanNews
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Calhanoglu: Han bliver rost til skyerne af den nye tyrkiske landstræner, Mircea Lucescu. Om Hakan siger han følgende: "Hakan er en spiller med stort potentiale. Han vil helt sikkert løfte Milan til større højder".

Kilde: MilanNews


Kloge ord fra en klog mand. Jeg forventer personligt meget af Hakan. Hvis han får den forventede spilletid af Montella naturligvis. Det er jo ikke til at sige, om han vil foretrække Niang fremfor Hakan. Det har han jo gjort hidtil. Håber dog dette kun skyldes manglende kamptræning hos tyrkeren p.t.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Omkring Suso, så er det vigtigt lige at få fakta på plads.

Klubben har ikke ventet på Suso - Suso har ventet på klubben.

Først og fremmest grundet ejerskiftet. Dernæst pga et yderst travlt transfervindue indtil videre. Begge dele helt legitime "undskyldninger". Det holder dog ikke at klandre spilleren.

Dernæst kan man så have sin egen mening til rimeligheden i Susos krav.
Der er dog næppe noget odiøst i at spilleren ikke blot bukker og nejer og skriver under på klubbens udspil. Udfra min erfaring, er det meget få lønforhandlinger der foregår på den facon.

I flg. CM er der da heller ikke noget drama i dette - både klub og spiller (og dennes agent) anser dette som ganske almindelige forhandlinger.
En kilde i klubben skulle have udtalt til en journalist fra CM at man føler sig sikre på en forlængelse og forventer at der kan nås til enighed omkring en aftale til €2,8m p.a. med udløb i 2021.
Skrevet af Rossoneri
Jeg føler mig overbevist om at Calhanoglu bliver en af Montellas foretrukne. Hvad end det bliver som seconda punta eller som venstre wing i en tridente - potentielt også 10er hvis vores træner benytter sig af en 3-4-3 a la Contes.

Den kære tyrker har ikke spillet kampe i snart et halvt år, hvilket betyder at han lige skal finde rytmen igen. Når det sker, er jeg sikker på at han er blandt starterne.

I parantes bemærket, er det Borini der primært har været valgt på venstrekanten. Niang er fortrinsvis startet i højre. Begge (Borini og Niang) må antages at være andetvalg til pladserne.
Skrevet af Rossoneri
Daniele Longo (CM) melder at vi kræver €5m for Paletta.

Genoa og Fiorentina skulle have vist interesse, men begge er lunkne på prisen.

Paletta er en dygtig spiller og for mig ville det være fint at beholde ham som reserve (hellere ham end Gomez).
Klubben synes også at være fint indstillet på at hans kontrakt kan løbe ud om et år.
Spørgsmålet er så om Paletta selv vil prøve at tvinge en transfer igennem.
Skrevet af Great Milan
EL: Vi har i dag sendt en 25 mands liste til UEFA. Alle er udtaget undtagen Bacca.

Kilde: MilanWorld


Håber snart, at der kommer et bud på 20 mil euro for Bacca, så både han og Milan kan komme videre i programmet.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Ghezzal: Han er officielt bekræftet som ny Monaco spiller.

Kilde: MilanWorld


Denne handel er jeg personligt meget glad for. Nok ikke så meget som da Simon Kjær (var jo stærkt rygtet til Milan) blev bekræftet til Sevilla, men den her giver også sindsro hos undertegnede ;) Vi har ikke brug for flere af de dersens 3. rang spillere. Farvel Ghezzal.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Nu ved jeg ikke, om Romagnoli og Silva bliver meldt klar til træningskampen mod Betis onsdag aften. Men gør de det, kunne jeg godt tænke mig at se denne konstellation i en 3-5-2 opstilling:

https://www.buildlineup.com/shared/5988990f8dd5dd25d4d1fa67
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Det er også vores stærkeste formation. Måske Calhanoglu i stedet for Bonaventura.
Mojn do!
annonce
0