Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Serpente
Lad os håbe at det betyder at Bacca er solgt, ellers kunne det ligne en udfrosset spiller. Trods alt ikke en metode jeg håber vi benytter.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Serpente
Jeg ville nu også beholde Zlatan næste sæson også. Jeg er enig i at der ikke er en umiddelbar super løsning, men på dette tidspunkt i markedet frygter jeg mere en falcao end Costa i et halvt år
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Lentini
Nej, det er jeg enig i. Omend jeg ikke nærer nogen sympatier for hverken B1 eller B2. Man er dog fristet til at spørge Barilla om ikke det er en formssag at få Bacca videre i systemet med alle de storklubber, Barilla evig og altid har snakket om, som alle er ekstremt interesseret i spilleren.
Skrevet af Lentini
Personligt er jeg vild med Falcao. Han er en fantastisk afslutter imo.

Modsat kan jeg dog sagtens se argumenterne der taler imod en sådan tilføjelse.
Skrevet af Serpente
Ja det køre meget godt for ham efter magre år, så for hans og vores skyld bør vi ikke jinx noget.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Kardinalen
@Lentini: din teori lyder meget plausibel, men det er dog bekymrende såfremt det er korrekt.
Der er ikke mange der slipper en spiller fra øverste hylde, så sent i vinduet - med mindre summen er er meget fordelagtig.

Det er lige før at jeg starter grillen og slår dørene på vid gab for alle interesserede hvis der kommer en ny Capocannoniere så sent på sæsonen.
"..."
Skrevet af Great Milan
Serpente

"Jeg synes det ville være fallit for ledelsen at ende med at give efter for Belottis pris. Lad nu Costa komme det halve år på lån, og lad Zlatan tage over i det nye år. Så taber vi ikke ansigt og har de 2 klasseangribere på skift."

Jeg synes ikke, vi taber ansigt ved at gå med på Torinos krav. Sådan er gamet jo i fodbold. Den sælgende klub vil altid forsøge at få mere for deres spiller, især hvis det er en stjerne spiller man står med i hånden. Omvendt kan den købende klub sommetider blive nødt til at give efter og betale ved kasse 1. Det er lige præcis dette scenarie jeg ser mellem Torino og Milan i forhold til Belotti.

Tænk engang at Neymar er blevet solgt for 222 mil euro. Er han det værd? I min verden nej, og det er der ingen fodboldspillere der er, men sådan er fodbold i dag, og i morgen bliver det blot værre/dyrere. Så kan man så kigge på Belotti´s frikøbsklausul, den siger 100 mil euro for klubber udenfor Italien, ergo må han være billigere for os. Måske en pris mellem 80-90 mil euro. Hvad vil Belotti koste næste sæson, hvis han gør en god figur igen i den kommende sæson? 160 mil eller mere. Han kan naturligvis også få en dårligere sæson end den foregående og dermed falde i pris. Det er naturligvis noget Cairo er indforstået med.

Altså mener jeg, at Belotti skal købes koste hvad det. Om så de vil have 90 mil + Niang, værsgo! Vi står og mangler en verdensklasse angriber, og det mener jeg helt bestemt Belotti er. Så vil det være oplagt at kaste de mange penge efter ham, da vi egentlig ikke har mange alternativer ved hånden.

Jeg må ligesom Lentini takke nej til lån af Costa for en halv sæson. Det duer simpelthen ikke. Jeg vil have en mand, der er 100% engageret i klubben og dens ambitioner. Det vil Costa ikke være. Han vil være ligeglad, hvordan det går med Milan. Han er jo alligevel væk til januar. Desuden har han sit hovede andet steds - Atletico.

Men Zlatan er ALTID velkommen, og i min optik skal en som ham have lov til at spille for Milan, så længe han leverer varen. For den mand er noget helt ekstremt. Han er snart 36, men han scorer stadig mål på samlebånd, og så længe han gør det, skal han have lov at spille i vores smukke trøje, der i øvrigt klær´ ham fantastisk godt.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
P.S.: Vi har haft et fantastisk transfer vindue hidtil, og hvis arbejdet skal gøres færdigt, skal det hverken være Costa på lån, Kalinic eller Falcao. Belotti, Aubameyang eller en unavngiven angriber i samme klasse + Zlatan de sidste dage i august. Så har vi sat prikken ovet i´et. I modsat fald falder det hele til jorden, da en stjerne angriber er så vigtig for en klub, der har store ambitioner. Han skal score 23 + i ligaen.
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
Og apropos voksenmobning som også er emner vi tilsyneladende runder her i tråden, er det da lidt spøjst at se listen over spillerne til næste kval-runde i EL som nu inkluderer to af de tidligere tre outcast, Sosa og Paletta, mens Bacca må sejle i egen sø.

Det har jeg godt nok også studset over. Det kan da ikke være fordi man vil fryse Bacca ud, da Sosa egentlig kører samme stil med at afvise klubber. Nu har Bacca som sådan ikke afvist nogen direkte, men han vil jo kun til Sevilla ifølge agenten..
Skrevet af Great Milan
Milanisti

"Det har jeg godt nok også studset over. Det kan da ikke være fordi man vil fryse Bacca ud, da Sosa egentlig kører samme stil med at afvise klubber. Nu har Bacca som sådan ikke afvist nogen direkte, men han vil jo kun til Sevilla ifølge agenten.."

Jep, jeg har også tænkt mit med hensyn til frysningen af Bacca. Jeg er ret sikker på, at Bacca har sagt noget til Montella, som han ikke skulle. Ellers har jeg svært ved at forstå, hvorfor Bacca skal fryses ude, når ikke Paletta og Sosa skal. Alle tre var jo nærmest skubbet ud i kulden. Så der må foreligge stridigheder mellem Bacca og Montella, tænker jeg.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
@ Kardinalen

Tja, det er kun en tese og gisning for min side. Jeg tror nøglen i forespørgslen og bevillingen i det ekstra budget ligger i Bonucci.

Bonucci har definitivt ikke været en del af planlægningen af mercatoen. Det var en mulighed som opstod lidt ud af det blå, som man fornuftigt og rigtigt imo slog til på.

Rygterne omkring Simon Kjær lød på en pris omkring de 10-12mio euro. Vi endte med at spendere 40 istedet på Bonuccis. Altså står vi og "mangler" 30 millioner ud fra det oprindelige budget. De millioner har Fassone og Mirabelli så forespurgt på ifbm mødet med Li under Asien turnéen.

Timing er alt. Og lige nu arbejder den ikke synderligt godt for os forbi Barcelona er på "krigsstien" og har øjnene rettet imod Dembélé og jeg tvivler oprigtigt på at Dortmund så sent i vinduet afgiver både Dembélé og Aubameyang. Og jeg tror egentlig man gerne vil give det er skud på ham.

Vi kan dog blive tvunget til den alternative løsning pga ovennævnte scenarie som vi befinder os i.
Skrevet af Great Milan
Vi har en leder i forsvaret - Bonucci. Vi har en leder på midtbanen - Biglia. Vi mangler en leder i angrebet - Zlatan.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Rygterne omkring Simon Kjær lød på en pris omkring de 10-12mio euro. Vi endte med at spendere 40 istedet på Bonuccis. Altså står vi og "mangler" 30 millioner ud fra det oprindelige budget. De millioner har Fassone og Mirabelli så forespurgt på ifbm mødet med Li under Asien turnéen.

Timing er alt. Og lige nu arbejder den ikke synderligt godt for os forbi Barcelona er på "krigsstien" og har øjnene rettet imod Dembélé og jeg tvivler oprigtigt på at Dortmund så sent i vinduet afgiver både Dembélé og Aubameyang. Og jeg tror egentlig man gerne vil give det er skud på ham."

Først skal vi lige runde den af med Simon Kjær. Kan du forestille dig danskeren i midterforsvaret fremfor Bonucci. Shit mand jeg vil skide grønne mænd af skræk i hver eneste kamp ;)

Nå men med hensyn til Dembele. Barcelona har allerede budt 70 mil euro for ham, og det blev afvist prompte af Dortmund. De vil have 100 mil for ham. Så er spørgsmålet så, vil man give det for Dembele? Jeg vil i hvert fald ikke.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
"Interessant" at man kan anse en spiller med én god sæson på CVet som "verdensklasse".
Det synes i så fald at være et lidt udvandet begreb.
Gad vide hvad Messi og Cristiano er....

Selvfølgelig skal vi ikke give 100m euro for katten i sækken - det ville være det rene vanvid.

Det er ligeledes ikke til at få øje på logikken i at Belotti ligefrem skulle være billigere for rivaliserende klubber, fremfor udenlandske.
Det ville i hvert fald være stik imod al historik. Og i øvrigt stik imod alle meldinger fra Cairo.

Cairo vil ikke sælge - Belotti vil ikke presse på for en transfer. Derfor tydet alt på at han også slår sine folder i Torino når sæsonen skydes igang.
Med mindre der kommer en udenlandsk klub og indløser hans klausul - det er dog meget svært at forestille sig.

Jeg tror reelt ledelsen valgte verdens bedste forsvarsspiller på bekostning af en klasse 9er.

Det ville undre mig hvis der ikke var et nogenlunde fastlagt transferbudget fra start.
Et budget der ligeledes har indeholdt nogle anslåede salgsposter.

Med en "ekstraregning" til forsvarsforstærkningen på ca. 30m samt en væsentlig opjusteret lønpost, ville det være nærliggende at tro at der må gøres kompromiser andre steder.
De berømte gynger og karruseller.

I det lys ville det overraske mig om vi hentede en angriber i den kaliber der tidligere har været talt om - en Aubameyang eller Morata.

@Lentini
Du har helt ret i at Zlatan selvfølgelig kun kommer på en fri transfer på papiret.
Alle ved at han er en dyr herre - og han kender én der også nok skal sørge for at tage sig godt betalt.

Jeg har faktisk ikke rigtigt et begreb om en potentiel pris på Falcao - skulle Monaco være klar til at sælge. Men med hans seneste sæson bliver det nok på den forkerte side af hvad vi synes er sjovt.
Lønningen vil givetvis også være skyhøj.

Kalinic er vel også ude af billedet, såfremt Fiorentina (forståeligt nok) vil have svar senest fredag.
Spilleren selv må vel også snart have gjort sig nogle tanker om vores manglende aktivitet.

Jeg har p.t. meget svært ved at se oplagte forstærkninger til holdet i forreste kæde.

Skrevet af Great Milan
Zlatan: Det er ikke kun Milan han rygtes til. Ifølge journalisten Michael Warrington har Zlatan den seneste måned fået tilbud fra Melbourne City, Marseille, Newcastle og nu også fra Galatasaray.

Kilde: Telegraph
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Mirabelli: Som bekendt udtalte han jo, at en ny angriber vil komme til omkring midten af august. Idéen er simpelthen den, at man vil presse priserne ned hos de sælgende klubber. Nogen tænker, "jamen det gør man jo ikke på den måde". Jo, det gør man faktisk. Har man i sinde at sælge og tjene nogle penge på de dyre spillere, så vil man gerne af med dem, inden det bliver for sent.

Den der med at en klub præsident eller sportschef står frem og siger "Han er ikke til salg, og døren er lukket i", den køber jeg ikke! Døren er næppe lukket i, den står på vidt gab, mens præsidenten står og afventer et større beløb. Alle spillere er til salg til de rigtige penge, og sådan har det altid været. Med andre ord er hverken Belotti eller Aubameyang lukket i hos undertegnede.

Lad os lige se på de potentielle angribere (dem vi er bekendt med):

Aubameyang: Kontraktudløb 2020
Kalinic: Kontraktudløb 2019
Belotti: Kontraktudløb 2021
Zlatan: Transferfri (ham skal vi nok hente omkring ultimo august).

Det er alle spillere, som er tæt på kontraktudløb. "Sikke noget sludder" er der nogen der vil mene. Men sådan er det nu engang for klubberne. 2021 er langt fremme ja for os, der kigger med fra sidelinjen men ikke for klubben, der ejer en stjerne spiller.

Både Torino og Dortmund har ønske om at forlænge Aubameyang og Belotti´s kontrakter, men det er ikke lykkedes. Og lige præcis dette er vigtigt. Spillerne vil nemlig ikke forny deres kontrakter, ergo vil de være på vej væk før eller siden.

Kalinic er dels billigere end de andre to, fordi hans kontraktudløb er tættere på, 2019, og dels fordi han ikke er på samme niveau som de andre to. Derfor den billige pris på ham til omegnen af 25 mil euro.

Dortmund vil have nogle penge i kassen denne sommer. Det har de ligesom signaleret ved at flirte for vildt med Milan og Barcelona. Sidst nævnte har allerede kastet 70 mil euro efter Dembele, men dette er blevet afvist af Dortmund, som ønsker 100 mil euro for spilleren. Aubameyang koster mellem 70-80 mil euro. En af dem ryger med næsten 100% sikkerhed. Begge ryger næppe i samme transfer vindue. Så spørgsmålet er egentlig ret simpelt: Vil Barcelona smide 100 mil euro efter Dembele? Hvis ja, så ryger Dembele, og Aubameyang bliver i Dortmund. Hvis nej, kan Milan hente Aubameyang for 70-80 mil euro.

Milan har jo udtaget 23 spillere til EL. Det vil sige, der stadig er 2 pladser ledige til nye spillere. Det er nemlig sådan, at man må registrere disse spillere helt op til den 17. august ved midnat. Det passer jo ganske fint med den dato Mirabelli har sat som ankomst dato for den nye angriber og midtbane/forsvar.

Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
Læste lige på en dansk fanside at der skulle være udsolgt til både Milan-Juve og Milan-Inter. I hvert fald af de billetter de har.

Er der tal på billetsalget ift diverse allerede planlagte kampe?
Skrevet af Great Milan
Det forstår man jo godt ;)
Grande Milan!
Skrevet af Bosse1983
Mirabelli: Som bekendt udtalte han jo, at en ny angriber vil komme til omkring midten af august. Idéen er simpelthen den, at man vil presse priserne ned hos de sælgende klubber. Nogen tænker, "jamen det gør man jo ikke på den måde". Jo, det gør man faktisk. Har man i sinde at sælge og tjene nogle penge på de dyre spillere, så vil man gerne af med dem, inden det bliver for sent.

Ja, der er jo oplagt ikke en effekt der virker i den anden retning og de sælgende klubber med gode spillere, er jo magtesløse sidst i vinduet.

Det er alle spillere, som er tæt på kontraktudløb. "Sikke noget sludder" er der nogen der vil mene. Men sådan er det nu engang for klubberne. 2021 er langt fremme ja for os, der kigger med fra sidelinjen men ikke for klubben, der ejer en stjerne spiller.

Priceless.

Jeg forstår godt ønsket om en god angriber, men det betyder ikke at et narrativ fra Omvendtland, halvt i panik og halvt fordi man sindsyg gerne vil noget, er specielt tåleligt.
Hvis du gerne vil have at folk lader være at plage dig, er det måske værd at tænke over hvad du skrive en ekstra gang. Det du netop fik forfattet er ganske enkelt ikke sandt, og alt empiri peger i modsat retning.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Martinovic
Men er der nogen klubber, der har en stjerne de for alvor vil af med?

Chelsea har Costa, men han vil til Atletico?

Hvem ellers?
Mojn do!
annonce
0