Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Havde van Bommel ikke nummer 4? Eller husker jeg forkert?

Nej, den er god nok.
Skrevet af Martinovic
Jeg husker ad pommern til. Muntari er måske en bevidst forglemmelse, men Van Bommel var en vigtig mand i mesterskabssæsonen.

Mojn do!
Skrevet af Serpente
Det er jo også vanskeligt at være old school med numrene når både 3 og 6, af gode grunde, er låst. Godt vi ikke ser klubtro legender i fodbold længere, ellers ender vi med 3 cifre til sidst.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Martinovic
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
"Mirabelli til pokalkamp mellem Torino-Trapani. Hvem mon han kigger på der.."

Ha ha godt spørgsmål Foggy ;) Et lille hint ... B.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Hattrick af Belotti i første halvleg. Så er det godt, at Mirabelli sidder på sidelinjen.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
"Mirabelli til pokalkamp mellem Torino-Trapani. Hvem mon han kigger på der.."

Jeres interesse i Belotti er vel ganske kendt, så ingen større overraskelser der. Der skal "bare" punges de 80 mio. € op, Cairo vil have for ham.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Jeg begynder at tro, at Belotti også er planen - selv til den pris. Fiorentina vil ikke give Milan mere tid til at hente Kalinic, og så er der pludselig ikke flere realistiske navne tilbage, som også kan gøre en forskel.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Vi I spille med to angribere så?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Vi har spillerne til 3-5-2, men om Montella vil bruge den formation, ved jeg ikke. Det er heller ikke givet, at Andre Silva bliver stamspiller, men jeg håber på et tomandsangreb. Jeg kan ikke lide den 4-3-3. Lad bredden komme fra wingbacksene.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Jo jo, men skal 38 mio. € manden Silva så sidde på bænken, til fordel for 80 mio. € manden Belotti? Eller bliver Silva omskolet til en slags wing?

Ligner Belotti og Silva hinanden i øvrigt ikke meget typemæssigt?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Jeg forstår din pointe omkring Calabria. Det er samme tese, som jeg anvender ift. Cutrone. Jeg mener dog ikke de er sammenlignelige idet Calabria nu har ca. 2 år mere på bagen i A-truppen end Cutrone, og jeg kan være bekymret for Calabrias udvikling ved at være garderings gardering, efter en overstået sæson hvor han i store dele var skadet. Og selv med skaderne, ramte han 11 starter. Jeg tvivler oprigtigt på at han rammer samme total, medmindre vi får mange skader på backs.

Jeg er dog uenig med @GM at vi bare skal sælge ham. Den konklusion synes jeg er alt for forhastet at frembringe på nuværende tidspunkt.
Skrevet af Lentini
@ Mercato

Fabrizio Romano mener stadigvæk vi er varme på Renato Sanches, men at vi pt. afventer rette øjeblik at slå til på. Det kan meget vel også afhænge af den deadline, som Mirabelli tidligere på måneden har givet udtryk for.

Fra mit eget point of view synes jeg egentlig at den fysisk og teknisk kompetente mezzala, med evne til at bryde linjerne og skabe dynamik, som alternativ til Kessié allerede findes i truppen ved Locatelli. Men det er ret åbenlyst at Montella simpelthen nægter at bare afprøve Locatelli på en 8er position, selv i træningskampe. Imo kan Locatelli sagtens være et valg til både 6eren og 8eren.

Nuvel, Montella vil ikke se det.

Et eller andet sted kan Benassis salg til Fiorentina godt ærgre mig lidt, fordi det er en ganske fornuftig pris de erhvervede ham sig til.

Renato Sanches passer på beskrivelsen, og det burde ikke være helt umuligt at erhverve sig ham. Bayern har allerede afløst Xabi Alonsos afgang på midtbanen, med Rudy og Tolisso. Yderligere findes der Thiago og Vidal til den centrale midtbane, og dermed ser det småt ud med spilletidsmuligheder for Renato Sanches.

Jeg tillader mig at diskvalificere emner som Krychowiak, Badelj og Dendoncker, fordi de ganske enkelt ikke tilbyder den dynamiske drift igennem kæderne, som er så pokkers vigtig på den positionen, så vi undgår udynamisk, sterilt sidelæns fodbold. Imo burde de kun være aktuelle, såfremt Montella anså Locatellis evner mere bredt. Min fidus til den unge Ascacíbar i Estudiantes(en spiller lidt á la Torreira i Sampdoria) falder også på det punkt, selvom han er lidt vild i det.

Jeg har gravet lidt i arkivet på spillere der kunne passe ind på den mezzala, med spillemæssige variatoner og eventuelt dække flere positioner, og er nået hen til noget a la;

Mateo Kovacic(Real Madrid); Svært. En del af kvartetten på mezzalaen i Madrid. De virker ikke til at skulle ommøblere på den centrale midtbane.

André Gomes(Barcelona); Kan komme i overskud alt efter hvordan Barcelona anvender Neymar-pengene, og har været særdeles upopulær i Barcelona efter en rædderlig sæson.

Moussa Sissoko(Tottenham); Havde en elendig sæson i Spurs og har et skrækkeligt bundniveau. Han passer dog meget godt på selve beskrivelsen.

Leon Goretzka(Schalke 04); Fantastisk spiller med ét år tilbage på kontrakten. Formentlig pt. større adresser, som river i ham.

Ift. angriberen har spanske og franske medier ufattelig meget travlt med at sende Kylian Mbappé til PSG for 160mio€ + 20mio€ i bonusser til en svimlende løn af 18mio€ netto pr. år. Jeg er lidt spændt på hvor det stiller Edinson Cavani, og vi må meget gerne være årvågne på ham. Vi havde allerede planlagt et møde med hans agent helt tilbage i februar, hvilket dog blev aflyst pga. problemerne omkring klubsalget. Så han ér en spiller vi tidligt i forløbet har holdt øje med. Han vil dog formentlig blive svimlende dyr. Om vi når Belotti-niveau på pris kan jeg dog være tvivlsom overfor.

Falcao, Diego Costa, Aubameyang, Belotti, Kalinic og Zlatan er alle uvæsentlige at opdatere om.

Jeg ved sgu ikke om man kunne skole Martial fra United til at være 9er. Han har fantastiske vendinger, speed, teknik, god fysik og ganske okay afslutninger, der kan pudses skarpere. Jeg kunne godt se en ”kopi” af Aubameyang, hvis man kunne trykke på de rigtige knapper, hvis ikke det var fordi jeg tvivlede på hans mentale tilstand. Hans bundniveau er nærmest ikke-eksisterende.

Men ja, vi må vel ”nøjes” med Kalinic.

I øvrigt rigtigt fint med 28-29.000 solgte sæsonkort her 14 dage inden første hjemmekamp i Serie A.
Skrevet af Lentini
Pedulla skriver i øvrigt i et Tweet at Milans beføjelse til ekstrabudgettet er fordi man vil gå udover Kalinic.

Altså, såfremt Pedullas melding er korrekt, indeholder vi et budget pt som kan erhverve os Kalinic.
Skrevet af Magnifico
Hvis jeg må tillade mig at bryde ind midt i rygtestrømmen og henlede jeres opmærksomhed på Tipstråden for Serie A 2017/18.

Vi savner jeres deltagelse i den ugentlige afprøvning af ens viden om resultaterne i Serie A.

Det er både sjovt og lærerigt.

Og det kunne være fedt at se endnu flere fra Milano og omegn som deltagere.

I skal være hjerteligt velkommen:

http://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=4420373&start=830

PS: De sidste to sæsoner er vinderen kommet fra Roma og Juve. Det skal ændres.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Milanisti
Nu hvor snakken er faldet på Monaco og dennes påståede interesse i Bacca.. SÅ er det de har gang i vildt. Mbappé & Fabinho?! Matuidi ryger så til Juve.
Skrevet af Acheron 3
Moussa Sissoko(Tottenham); Havde en elendig sæson i Spurs og har et skrækkeligt bundniveau. Han passer dog meget godt på selve beskrivelsen.


@Lentini

Fazio var endnu værre for Spurs, men han har gjort det meget godt for Roma. Chiriches har også gjort det hæderligt for Napoli.

Nogle spillere passer bare bedre til andre ligaer og spillestile. Det kan sagtens vise sig at være tilfældet også med Sissoko.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af Lentini
@ Acheron

Det kan naturligvis tale for Sissoko, men jeg syns hans tid i England har haft nogle voldsomme kurver, fra rigtig godt til mildest talt elendigt. Han er ikke en spiller som jeg nødvendigvis vil have til klubben, men snarere et blik på hvad man muligvis kan hente ude på markedet, som er et nogenlunde match til det vi søger.

Fazio tror jeg får problemer i år. Han så klart bedst ud for Roma når de havde 3 stoppere på banen. Når de anvendte 4-kæden havde han større problemer, fordi det tager ham tid at vende færgen. Ofte syns jeg han efterlader for meget plads på ydersiden, og har problemer med at afstemme det rum mellem ham selv og backen.

Monchi og Roma skal pinedød holde på Manolas, ellers kunne jeg godt se de defensive geledder lide et nedbrud i det romerske. Han er nøglen til stabiliteten i defensiven.
Skrevet af Pirlo21
http://app.football-italia.net/?refe...&menu=news-all

Hvis jeg havde noget at sige i Milan, så kontaktede vi Jese agent. Mener bestemt vi burde kigge efter ny kant og ham her ville være oplagt at give chancen. God speed og teknisk kunnen, ja tak.
Skrevet af Martinovic
Er Jesé ikke bare en kopi af evighedstalentet Quaresma? Han var god i Real Madrid inden sin skade, men siden da er det gået ned ad bakke.

Mojn do!
annonce
0