Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
Apropos snakken fra den anden dag omkring potentielle emner til den dynamiske mezalla, vil jeg gerne smide et par ekstra navne i puljen.

Pedro Obiang har en kæmpe motor og er i øvrigt dygtig med bolden. Han er et navn vi er blevet kædet sammen med gennem flere sæsoner og det er vel også snart tiden at han skal tage det næste skridt i sin karriere.
Desuden giver han også nogle alternativer, da han også kan spille som 6er samt har spillet på en to-mands midtbane (hvis Montella vil spiller 4-2-3-1 eller 3-4-3).

Obiang kender sproget og ligaen fra sine syv år hos Sampdoria.

Sturaro ligner også en mand der har rimeligt langt til spilletid hos bilfabrikanterne. Vejen er ganske givet ikke kortere i og med at de søger med lys og lygte efter en mand med starterpotentiale til netop den plads.
Han bliver aldrig en verdensstjerne, men jeg anser ham som en dygtig spiller der passer rigtigt fint på beskrivelsen. Han er tidligere - rent typemæssigt - blevet sammenlignet med Gattuso.

Som italiener, må han forventes at kunne integreres relativt gnidningsfrit.
Skrevet af Milanisti
Gazzetta og Mundo Deportivo melder om at Sevilla har budt på Bacca. En låneaftale med en købsoption - €2m + €13m.

HVAD TROR DE SELV?
Skrevet af Milanisti
Ifølge La Stampa, som er baseret i Torino og må være troværdig på den front, så har Milan budt €75m + Niang for Belotti.

CM melder at Viola har sat en ny deadline for Kalinic - 16. August. Milan kunne inkludere Paletta eller Antonelli i en evt aftale.

Sidst men ikke mindst, så melder Tuttosport om et mærkeligt rygte. Milan skulle - såfremt de ikke får held med Belotti eller Auba, hente Dolberg for €30-35m udover Kalinic. Det ville betyde at man vil have 3 angribere i form af Kalinic, Dolberg og Silva........
Skrevet af Magnifico
Milan kunne inkludere Paletta eller Antonelli i en evt aftale.

Ellers tak.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
@Milanisti
La Stampa er rigtigt nok Torino-baseret.
Der er dog en række omstændigheder der gør at jeg ikke finder netop dette rygte pålideligt.

For det første har La Stampe ikke være pålidelige omkring netop Belotti.
Det skyldes formentlig ikke at umiddelbart er dårligt informerede, men snarere at de som bekendt lever af at sælge afviser.
Belotti er "big news" inTorino og omegn og derfor bliver der formentligt også gisnet ganske meget i deres spalter.

Hvis jeg læser pågældende rygte korrekt, går det da også på at vi VIL byde på spilleren. Ikke at vi har gjort det.
Mon ikke baggrunden skal findes i at den tyske udgave af Sky, melder at vi forbereder et bud på Aubameyang.
Hvilket igen givetvis skal ses i lyset af gårdagens udtalelser fra hovedpersonen.
Skrevet af Great Milan
Aubameyang og Belotti transfers lever i bedste velgående stadig - det er MEGET vigtigt for Milan. En af de to skal i hus koste hvad det vil!

Med hensyn til det der med at skippe træningen for at fremtvinge en transfer til en anden klub, er på ingen måder i orden. Dog har dette jo netop op til flere gange vist sig at være "måden at gøre det på", hvis man gerne vil skifte klub. Jeg er desuden ret sikker på, at det bliver mere og mere udbredt fremover. Kan man li fremgangsmåden? Næppe! Men virker det? Ja, også i den grad!

Så kan man så spørge en Milan fan: "Hvad synes du om den måde Aubameyang téer sig på? Svaret er klokkeklart: Dårlig stil. Næste spørgsmål: "Vil du stadig gerne have ham til Milan under disse forudsærninger? Svaret er klokkeklart: JA, tak meget gerne.

Såå kort sagt er det en skidt tendens, men den købende klubs fans vil sådan set skide på det, bare man får denne store spiller i hus. I dag findes der ikke ret mange loyale fodboldspillere. Det handler meget mere om penge og ens eget ego. Sørgeligt men sandt.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
EL: Vi har nu solgt 20.000 billetter til kampen mod Shkendija på torsdag i Milano.

Kilde: MilanWorld
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
@GM

Vi lander hverken, Belotti eller auba. Dortmund sælger ikke nu og Belotti er for dyr.
Kassen virker forholdsvis tom nu og lige nu virker vi fastlåst. Vi skal sælge før vi køber mere, fornuftigt. Vi har en rigtig stor trup.
Paletta er stadig ikke væk, sosa ønsker at blive og Bacca har vi kun låne tilbud på uden tvungen købsoption og iøvrigt tilbud der ligger en del under hans værdi.

Kalinic er stadig mit bedste bud på en ny angriber. Niang ser udtil at få endnu en chance... så forventer et køb mere inden vinduet smækker i.
Personligt gad jeg godt vi hentede en kant mere, selvom niang bliver.
Skrevet af Lentini
Det er bare lidt underligt at trække den så lang tid, hvis Kalinic er eneste reelle mulighed. Muligvis har man afventet for at se markedskræfterne an, men alligevel er det lidt besynderligt taktik ovenpå hvor effektivt vi har eksekveret hele sommeren.

Næste uge gør os forhåbentlig klogere.

Det er også ved at være rigeligt med røg omkring Antonelli og forbindelsen med Fiorentina.

Edit; Jeg tager gerne Sturaro, @Rosso.
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Dortmund sælger ikke nu og Belotti er for dyr.

Helt enig.
Omkring Aubameyang, så synes jeg bare man skal se i retning af Dembele for at spekulere i hvad der sker.
Synes faktisk Dortmund har håndteret dette utroligt godt. Spilleren er suspenderet og træner alene - indtil situationen er "normaliseret" som de skrev i en pressemeddelelse.

Mit bud er at de her venter på at Barca udelukkende fokuserer på Coutinho, som laver samme stunt i Liverpool.

Dortmund har været mere end fair overfor Aubameyang. De har sat en deadline og en pris - omend de ikke er forpligtet til det. Ingen bed på, ergo må Aubameyang bare se at komme videre (fra ideen om et skifte).

Både Cairo og Belottis agent har understreget at der ikke har været bud på spilleren og det skal nok ses i lyset af den store kløft der tilsyneladende er mellem bejlernes (os selv inklusiv) og Cairos vurdering af spilerens værdi.

Så ja - Kalinic er nok vores bedste bud.

Og så er der Tuttosport historien idag (omkring Dolberg).
Jeg er umiddelbart skeptisk overfor den.
Skulle jeg finde nogen form for logik i den, er det naturligvis først og fremmest at det er velkendt at både Mirabelli og Fassone var i Ajax og tale om det unge stjernefrø i januar.

Samtidig kunne forklaringen i endnu en angriber, findes i Silvas fleksibilitet (og evne til at spille både wing, seconda punta, 10er - foruden naturligvis som 9er).

Hvem ved, måske @GM alligevel får ret i sin spådom om to nye angribere.
Skrevet af Milanisti
Hvis Antonelli ryger - betyder det så at Calabria agerer backup for RR?

Jeg tror stadig at man får solgt Sosa og Bacca inden transfervinduet lukker. Kunne godt se Monaco hente Bacca som makker til Falcao såfremt de sælger Mbappé.

Der er lidt over to uger tilbage til at vinduet lukker i og jeg ser at vi henter en af Auba eller Belotti. Det håber jeg stadig stærkt på. Hvorfor skulle Dortmund holde på spillere, som virker illoyale i deres handlinger? Det er da ikke sundt for miljøet omkring holdet.

De var stædige omkring Lewandowski og de valgte at beholde ham; så det kan ske.

Skrevet af Milanisti
Roma ser virkelig svage ud i år. Det kan godt være at det kun var en venskabskamp, men de spiller stadig elendigt. Top 3 er mulig.
Skrevet af Serpente
Når vi nu skifter hele holdet, så synes jeg det er uprofessionelt hvis de ikke har tænkt så langt som at købe spillere til deres favoritpladser. Jeg nægter at tro at vi hente 2 startere og så skubber silva ud på kanten i nød ligesom vi gjorde med Niang. Så skulle vi ikke have købt ham, men istedet have skaffet en rendyrket kant. Silva må være tiltænkt en plads helt fremme som goalgetter. Jeg tilslutter mig GM og tror vi stadig henter Auba. Ellers tager jeg gerne Dolberg istedet for Kalinic. Så er der udviklingsmuligheder.
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Rossoneri
@Serpente
Hvem har talt om at Silva primært skal være wing?
Skrevet af Great Milan
Serpente

"Jeg nægter at tro at vi hente 2 startere og så skubber silva ud på kanten i nød ligesom vi gjorde med Niang. Så skulle vi ikke have købt ham, men istedet have skaffet en rendyrket kant. Silva må være tiltænkt en plads helt fremme som goalgetter."

Jeg ser ikke Silva som en kant spiller. Han er helt klart en 9´er i min verden. Dog tror jeg ikke, at han er tænkt som starter for Milan nu. Altså.. jeg tror ikke han er tænkt som vores bedste angriber. Han skal nok få nogle kampe mod de mindre hold i ligaen samt i EL. Men sammenligner vi ham med Belotti, Aubameyang og Zlatan, blegner han fuldstændig p.t. Han virker lovende, og kan måske gå hen og blive en af de rigtig gode angribere engang i fremtiden, men p.t. er han ikke god nok til at starte for et Milan hold, som skal forsøge at tilspille sig en CL givende plads.

Den CL givende 4. plads bliver på ingen måde nem at hente. Efter min mening vil vi ende på en 5. - 6. plads med det hold vi har lige nu. Vi er slet ikke stærke nok, slet ikke. En top klasse angriber er fundamentet for mange mål og dermed også mulighed for flere point.

Vi har en klasse målmand i Donnarumma. Vi har en styrmand i forsvaret i Bonucci. Vi har en behersket midtbane styrmand i Biglia (dog skadet). Vi har en dynamisk muskel bundt i Kessie (KING KONG eller en ny version af Desailly om man vil). Men vi mangler meget mere power up front.

Derfor ser jeg det som et must, at vi henter enten Aubameyang eller Belotti. Zlatan? Ham kan vi først bruge primo 2018, men ham bør vi naturligvis også at gå efter udover Auba og Bello.

Niang, Mauri, Gomez og Calabria ser jeg gerne smutte inden vinduet lukker i 31.08.17. Jeg har faktisk en ret stærk tro på, at de alle 4 smutter. Henter vi to nye angribere, bliver Cutrone udlejet. Det vil også være fint arbejde.

Vi skal ikke bruge ret meget tid på nye talenter denne sæson. Det har vi simpelthen ikke plads til, eftersom vores mål er en CL plads. Der skal power ind på holdet HER OG NU og ikke i morgen! Talenterne kan vi så bygge videre på, når vi igen er i CL. Det er bare alfa omega, at Milan er i CL næste sæson, ellers bliver vi fuldstændig ØDELAGT som klub! Derfor ind med en masse allerede udviklet power/erfaring NU og så tænke talenter fra 2018 og fremefter.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Bemærk i øvrigt hvem det er der bliver rund barberet ved målet til 2-3 ;) Han er allerede godt i gang med at trække niveauet ned hos Juventus forsvaret - herligt!
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Gustavo Gomez: Efter sigende er han blevet enig med Fenerbahce. Nu forventes det, at man også bliver enig med Milan omkring en handel.

Kilde: MilanWorld
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Corriere della Sera skriver at min tese, tidligere i tråden, omkring frigivelse af de ekstra økonomiske ressourcer, er korrekt. Midlerne skulle blive frigivet til Mirabelli & Fassone i denne uge, hvorfor man igen så intensiverer sin angriberjagt.

Ingen forlydninger på selve beløbet.
Skrevet af MaggiMagg
er det ikke et stykke siden at juve lukkede 3 mål ind i samme kamp i serie a?
annonce
0