Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Begge hold har været lige elendige.

At Allegri skifter Mexes ind i en kamp, Milan skal vinde, siger alt om ham.

Håber han bliver fyret i omklædningsrummet.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Lad bare Inter ryge i Europe League. Det er vi sgu ikke engang gode nok til.

Den bedste julegave vil være en fyring af tossen på sidelinjen.

Og så må Muntari gerne fise af h... til.
Mojn do!
Skrevet af Aske K
hold kæft så bittert, men det opsummerer jo efteråret meget godt... fin kamp af de sciglio og saponara dog, jeg håber det kan give allegri (eller hans afløser) en idé i at bruge de yngre spillere mere

...og vi overvintrer på 13. pladsen. vor herre bevares
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Sheriffen
Ja, en uafgjort havde ikke været urimeligt. Der var ingen af holdene der fortjente 3 point.

Nå, nu må målet efterhånden være overlevelse i Serie A, og det skal vi gå benhårdt efter.
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Soldatino
"Og så må Muntari gerne fise af h... til"

MilanChannel, sorry, SKYFO mente han sammen med Bonera var jeres bedste spiller i dagens kamp.
“Gli arbitri italiani sono i migliori al mondo. E comunque preferisco evitare ogni polemica, e parlare solo di calcio giocato”: così Antonio Conte ha risposto in Turchia
Skrevet af Martinovic
Det har de i deres gode ret til at mene, men det var han ikke.

Bonera var Milans bedste. De Jong og De Sciglio gjorde det fornuftigt. Resten var bare ikke gode nok.
Mojn do!
Skrevet af KunMilanOgOB
Tog Nagatomo ikke også med hånd??
Milan Per Sempre ❤️ Kig herind, hvis det lyster - AC Milan Support Danmark, https://www.facebook.com/milandanmark
Skrevet af Martinovic
Det kunne godt se sådan ud, men fair den ikke blev dømt, når der ikke var vished for, om han nu også brugte hånden.

Heldigvis har vi intet på spil, for så havde det været en svær pille at sluge. Forhåbentligt har Inter gjort valget nemmere for Galliani.
Mojn do!
Skrevet af El Rifle
Con Allegri non siamo allegri
https://headbandsandheartbreak.files.wordpress.com/2011/04/philou.jpg?w=490
Skrevet af Lentini
Kampen til aften, summerer egentlig meget godt vores efterår op. Jeg synes ikke som sådan, at vi er blevet spillet af brættet af noget hold, men vi er simpelthen for uskarpe i felterne – defensivt som offensivt. Jeg havde det egentlig sådan, at jeg ikke ville have noget imod at lade Allegri køre sæsonen færdig, men når vi nærmere os nedrykningsstregen mere og mere, er der simpelthen nødt til at være noget konsekvens. Så man kan muligvis være tvunget til at lave en ændring. Har vi vundet en af de sidste ni? Det burde en træner i enhver storklub ikke overleve.

Og meget overraskende at se Saponara fra start. Måske, det var for at vise de interesserede klubber hvilket niveau han er på? Han skulle i hvert fald være på tegnebrættet i Torino, og jeg tror da ikke de vil være kede af at få en spiller på hans niveau. Birsa virker i hvert fald ikke synderlig interesseret i at forlade Milan på en lejeaftale her til vinter. På den anden side, er det godt nok også et vink med en vognstang til Alessandro Matri.

Og mht. trænerposten, er der lige varierende meldinger omkring den næste Milan-træner. Det kunne meget vel ligne, at Barbara får sin vilje med Clarence Seedorf. Iflg. Corriere della Sera er det i hvert fald hovedprioriteten, og Silvio Berlusconi skulle ligeledes være mest varm på Clarence. I Gazzetta dello Sport spekulerer man dog i at man vil have en mand ind med lidt mere erfaring. Her nævnes min primære favorit, Prandelli, som manden. Både fordi han forstår at skabe en enhed, har erfaring på absolut topniveau og tilmed spiller med en form for fodbold, som Milan gerne vil.

Vores nuværende træner skulle til gengæld være et navn, som følges tæt i de franske topklubber. Og mit umiddelbare bud, er at Monaco meget vel kunne være på tapetet til Allegri. Ranieri får altid kun lov til at føre et hold frem imod deres topniveau, inden han bliver skiftet ud. Og det kunne meget vel være samme scenarie denne gang i Monaco. Jeg kender ikke så meget til deres russiske ejer, men er han ligeså ”blottet” for fodboldsans som Abramovich, kunne jeg godt forestille mig at Ranieri bliver fyret såfremt han ikke vinder mesterskabet i Ligue 1.

På ledelsesplan er det igen Braida, der bliver snakket om. Hans afgang skulle være 100% afklaret, men jeg har svært ved at tyde om det allerede bliver her til vinter, eller om der ventes til sommer. Sampdoria skulle tilsyneladende være ret vilde efter at få Braida i folden, mens han allerede skulle have afvist tyrkiske Kasimpasa, som ligger nr. 2 i den tyrkiske Süperlige. Der melder sig et par scenarier, fordi Sogliano skulle ganske vidst først støde til Milan til sommer. Men forinden er der det ene scenarie, hvori Braida bliver til sommer. Og det andet er så at han forlader Milan nu, mens Umberto G??? hjælper Galliani med vintertransfervinduet. Der er så mange meldinger, som er modstridende i Braidas afgang, at det meget vel kunne tyde på, at der bliver skudt fra hoften, og at ingen reelt set ved hvornår Braida må forlade sin plads. Sean Sogliano skulle dog blive Milans næste sportsdirektør. Det siges at Galliani er ret så begejstret for hans netværk, måden at arbejde på, og evne til at finde talenter inden at prisbyrden bliver for stor.

Der er desuden stor enighed om, at Barbara har været nødsaget til at sætte Maldini på standby efter det overraskende forløb med Galliani, og hans forbliven i klubben. Det ligner igen, at Maldini må vente til at Galliani en dag forlader klubben.

Niang er røget til Montpellier hjemme i Ligue 1, hvor der er tilføjet en købsklausul oveni lejemålet. Så får han succes, kan Niang meget vel være forhenværende spiller i Milan til sommer. Det har gjort, at interessen i Marco Parolo er kølnet en del, fordi Niang netop skulle bruges som en byttevare for at fiske den italienske landsholdsspiller. I samme moment er rygterne om Andrea Bertolacci også forsvundet, fordi Niang som skrevet, er havnet i franske Montpellier.

I stedet virker Radja Nainggolan utrolig tæt på Milan. Meget overraskende vending omkring ham, da både Inter og Juventus har været nævnt som meget store bejlere til den arbejdshidsige Nainggolan. Cellino havde angiveligt forlangt 8mio€ + en halvpart i Bryan Cristante. Milan havde lagt ud med 5mio€ + halvpart i Cristante. De seneste forlydender lyder på at Cellino har sænket sit pengekrav til 7mio€, så en aftale er kommet tættere på. Som sagt, overraskende for mig, at lige Milan skulle løbe med ham.

Der er ellers rigeligt med rygterne omkring midtbanespillere vedrørende Milan. Tåbelige som mindre tåbelige. Det mest tåbelige, er dog at der har været rygter om at Andrea Pirlo skifter tilbage til Milan. Det må mildest talt siges at være useriøst. Så tværer man stadigvæk rundt i Hernanes. Den har jeg svært ved at se kunne lykkes, og det selvom jeg synes at præsident Lotito, i Lazio, er overdrevent overbevist om en forbliven af Hernanes i Lazio. Nu har han forsøgt i et år på en forlængelse af Hernanes uden held.

Jeg kan snildt forestille mig, at det ender med en afgang af Hernanes til sommer, hvorefter Lotito spyer ild mod Hernanes, denne agent, Joseph Lee, den købende klub og alle andre end ham selv. Samme scenarie som i sommers, hvor han ikke formåede at hente hverken Burak Yilmaz eller Fabio Quagliarella, og det var naturligvis alle andres skyld end ham selv. Der er mange idioter i italiensk fodbold, men Lotito er deroppe i toppen… Jeg vil også sige, at Hernanes i denne sæson, ikke rigtig ligner en som har synderlig stor lyst til at blive i Lazio, hvis man skal tolke noget ud fra hans sløje præstationer.

Schweiziske aviser hævder at vi stadigvæk kører hårdt efter Blerim Dzemaili i Napoli, men de må have kopieret rygterne fra sidste vinter, fordi der er intet at finde i de italienske medier om det.
Udover det har vi kølnet vores interesse for Francesco Lodi, hvor det mere peger henad at han havner i enten Torino eller Fiorentina.

Vi skulle tilsyneladende også have lagt følere ud på en kun 18-årig kroatisk midtbanespiller, Pasalic, som står til 3mio€.

Der foregår også tåbelige rygter omkring Stephan El Shaarawy, og Milans interesse i at sende ham på lån i enten Torino eller Genoa. Det virker i min verden meget søgt, og helt væk…. Manden har jo været skadet stort set hele sæsonen!

Så er der desuden også havnet rygter ind om en af vores andre angrebsspiler, den uduelige cirkusklovn, Robinho. Det skulle være fordi han mangler spilletid, og han har sat øjnene på deltagelse i VM i hjemlandet, Brasilien. Adskillige brasilianske klubber skulle være interesseret, men det kræver at Robinho begynder at være lidt rimelig omkring sine lønkrav.

Til gengæld kigger vi på en anden brasiliansk angrebsspiller. En kun 18-årig herre fra Chievo, Victor Da Silva. Jeg mener egentlig at han scorede i Coppa-kamp for Chievo i år. 12mål i 10kampe indtil videre i Primaveraen. En flakkende second striker, med fart i fødderne. Både Milan og Fiorentina skulle følge hans udvikling særdeles tæt.

På forsvarsfronten kan der måske komme en afgang af Matías Silvestre allerede. Boca Juniors i hjemlandet skulle være interesseret i at få ham hjem til Argentina. Valget står tilsyneladende mellem ham eller Roncaglia i Fiorentina, som er røget ud i kulden i det toscanske. Og jeg vil sige, at det er svært at savne Silvestre, når han stort set har været skadet hele sæsonen. Sølle tre optrædener er det blevet til. Napoli skulle desuden ligeledes være interesseret i Dória, som Seedorf anbefalede for lidt over 14 dage siden til Milan.
Skrevet af Gasbarroni
. De Jong og De Sciglio gjorde det fornuftigt. Resten var bare ikke gode nok.


De Sciglio sejlede da (igen) rundt?.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Martinovic
Han startede svagt, men spillede sig op. Han mangler tydeligvis noget kamptræning og en træner, der sparker ham i røven. Hans dovne og ugidelige aittitude er trættende at se på.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Nu skal man også huske på at De Sciglio har været ude siden september. Det vil tage noget tid, før han rammer sit niveau igen, da skaden har været længerevarende. Det gør så ikke tingene bedre, at han skal indtræde i den kæde, som laver flest og mest kostbare fejl.

Men det så da bedre ud, end mod Roma, hvor han nærmest konstant var i problemer.
Skrevet af Lentini
God Jul til alle i Milan tråden! Faste som jævnligt besøgende.

Et 2013 i Milan, som går på hæld. Ikke just klubbens bedste kalenderår nogensinde, men måske et af de mere begivenhedsrige på flere fronter. Det sindssyge comeback i foråret, og det meget ukarakteristiske slagsmål på ledelsesgangen mellem Barbara Berlusconi og Adriano Galliani, har da i hvert fald sat anderledes kolorit på begivenhederne omkring Milan.
Vores pointgennemsnit for 2013 er dog gledet godt nedad efter det horrible efterår, man har gennemgået. 1,69 pts. er gennemsnittet for Allegri, medregnet både Serie A – samt Champions League kampe. Særligt vores gennemsnit på udebane, er kritisk med kun 1,30 pts. Det bliver også særligt illustreret i denne sæson, hvor vi kun har formået at vinde på udebane i Serie A over Catania(ligaens agterlanterne), og på Celtic Park mod et elendigt Celtic mandskab, som slet ikke har fordoms styrke. Ligesom os selv, for en indskudt bemærknings skyld.

Pt. står klubbens overfor ret så store ændringer. De mest markante på ledelsesplan med Ariedo Braida på vej ud, og med Barbara Berlusconis markante entré i Milan. Udover det står mange spillere i den nuværende trup med en ”trussel” over deres hoved. Faktisk kan man stille et helt hold, i et 4-2-3-1-system, som er truet på deres eksistens i Milan-trøjen: Gabriel; Zaccardo, Silvestre, Vergara, Constant; Cristante, Nocerino; Birsa, Saponara, Robinho; Matri.

Samtidig siger man igen i Milan-lejren, at truppen skal ligge på 25 spillere, inklusiv målmænd. Et skud fra hoften er 3 målmænd, 9 forsvarsspillere, 8 midtbanespillere og 5 angribere. Derfor skal nogen sorteres fra, uden at der nødvendigvis skal findes en erstatning.
Gabriel har fået chancen for at tage pladsen, som førstevalg. Det har han gjort så ringe, at han nu ikke engang bliver betroet rollen som reserve for Abbiati. Gabriels elendighed har så og sige reddet Amelia, det næste halve års tid inden jagten til sommer bliver sat ind på Mattia Perin i Genoa. Samtidig har Gabriel en alder, hvor han skal ud og spille regelmæssigt. Derfor vil man i Milan gøre alt for at finde en klub til Gabriel, hvori han kan udvikle sig.

Kommer Danilo D’Ambrosio her i januar, ender han faktisk med at gøre to andre spillere overflødige. De to er Cristian Zaccardo og Kevin Constant. D’Ambrosio kan dække begge backs, og til højreback har man både Abate, De Sciglio og i nødstilfælde Bonera til at dække ind, mens man i venstre side har Emanuelson og De Sciglio. Derfor vil en tidlig tilgang af D’Ambrosio være fornuftig, i og med, at man får en spiller ind som har sin primære force på disse positioner, samtidig med at man kan skille sig af med to spillere.

Milan mangler desuden et sidste alternativ til centerforsvaret, hvor man er dækket ind med Mexes, Rami, Zapata og Bonera. Det synes ganske klart at Vergara skal på lån til en mindre klub, og samtidig kunne Inter let fristes til at sælge floppet Matías Silvestre hjem til argentinske Boca Juniors. Jeg tror ikke Milan/Galliani vil stille sig på bagbenene over det, da Silvestre knap nok har spillet for os hele efteråret.

På midten er Bryan Cristante meget tæt på et skifte til Cagliari, som sender Radja Nainggolan den anden vej. For Milan vil det være et godt køb at få Nainggolan til klubben, men samtidig synes jeg også det er et fint sted for Cristante at komme hen, og videreudvikle sig selv. Cagliari har en smal trup, konkurrencen er mindre og de er et hold i Serie A. Jeg synes det er ideelt for Cristante.

Den sidste midtbaneplads afhænger af hvorvidt man har tænkt sig at beholde Nocerino. Eller rettere, hvem man kan forhandle sig frem til med Nocerino som byttevare. Det er en handel, som meget vel kunne komme sidst i transfervinduet, såfremt det lykkedes at finde et interessant emne til midtbanepladsen frem for Nocerino.
Man er dækket ind på trequartista-positionen såfremt, man skulle vælge system hvori sådan en spiller benyttes.

Ift. spillere som hængende angribere, med lidt bredere udgangspunkt end 10’eren er vi egentlig fint dækket ind. Der er dog en del usikkerhed, hvorvidt hvem der skal besætte den sidste plads i kabalen, da Saponara, Birsa og Robinho alle sammen er rygtet væk fra klubben, med Niang der allerede er smuttet. Alle sammen skal dog ud af klubben, hvis man gør sig forhåbning om en helt ny spiller til denne plads ift. trupsammensætningen. Helt fremme er spørgsmålet om hvorvidt Milan kan slippe af med Matri. Hvis ja, skal der hentes en afløser ind for denne.

Helt sikkert en masse løse ender, som skal gå op i en større sammenhæng i det forestående transfervindue.

MM: Christian Abbiati
MM: Marco Amelia
MM: Ferdinando Coppola

DF: Ignazio Abate
DF: Mattia De Sciglio
DF: Philippe Mexes
DF: Cristian Zapata
DF: Daniele Bonera
DF: Adil Rami:
DF: Urby Emanuelson
DF: (Danilo D’Ambrosio)
DF: Silvestre/Vergara/Ny?

MF: Riccardo Montolivo
MF: Nigel de Jong
MF: Sulley Muntari
MF: Andrea Poli
MF: Kaká
MF: Keisuke Honda
MF: (Radja Nainggolan)
MF: Antonio Nocerino/Ny?

AT: Stephan El Shaarawy
AT: Mario Balotelli
AT: Giampaolo Pazzini
AT: Valter Birsa/Riccardo Saponara/Robinho/Ny?
AT: Alessandro Matri/Ny?
Skrevet af Aske K
meget enig lentini, og god jul til dig også.
som du nok har set er nocerino sat i forbindelse med torino, som byttevare for d´ambrosio. i så fald håber jeg at milan kan få lidt penge med sig, for nocerino er, i forhold til hvor mange klubber han bliver sat i forbindelse med, en spiller som man burde kunne få et beløb for. jeg ser derimod gerne at enten zaccardo eller constant (hvis muligt) kan være byttevaren i stedet for nocerino. omvendt virker zaccardo som en spiller der ville være "nem" at komme af med, da han kunne være attraktiv for diverse midter/bundhold der mangler en pålidelig og erfaren forsvarer til overkommelige penge.
constant bliver sgu nok lidt sværere at få væk...
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Lentini
Ja, vi har faktisk hele fem spillere, som på det sidste er blevet kædet sammen med Torino, deriblandt Nocerino, men også Amelia, Saponara, Birsa og Constant.

Jeg tror/håber ikke at Nocerino bliver byttevaren for D´Ambrosio. Det ville være særdeles tåbeligt, når D´Ambrosio har kontraktudløb til sommer, og hans værdig derfor er stagneret væsentligt. Torino skulle faktisk have været villige til at tage imod Valter Birsa igen, men han skulle ikke være interesseret i at forlade Milan på en lejeaftale.

Edit: Umiddelbart ja til at det bliver svært at få Constant væk. Men jeg overrasket til stadighed over, hvad forskellige klubber er villige til at investere i.
Skrevet af Lentini
Aftalen med Cagliari, omkring penge, samt byttehandel af Cristante med Nainggolan, er nået det stadie, hvorpå Berlusconi skal give sit ja. Angiveligt fordi han skal tilføre yderligere 750.000€ mere end der var budgetteret med i handlen. Såfremt han gør det, går handlen igennem. 7mio€ + halvpart i Cristante, som tager til Cagliari, mens Nainggolan støder til Milan. Umiddelbart synes jeg det er en rigtig god aftale fra et Milan perspektiv. Så må Galliani gerne lige finde en normal lønordning, så Nainggolan ikke forgyldes fra dag 1 i Milan. Cagliari er i mine øjne også perfekt for Bryan Cristante.

Cellino nævner i samme øjemed, at han tror Astoris næste destination enten bliver i Rusland eller England. Umiddelbart tror jeg ikke han har noget på tapetet, men hæfter sig ved tidligere tilbud fra Lokomotiv Moskva, Southampton og Everton.

Samtidig er ”transferguruerne” Di Marzio og Marchetti enige om at Torino helst ser Nocerino i klubben. Han er naturligvis aktuel fordi Milan gerne ser Danilo D’Ambrosio hurtigst muligt i Milan. Nocerino er aktuel fordi Giampiero Ventura(Torino-træner) er stor fan af Nocerino, og har tidligere trænet ham. Saponara nævnes dog også som en mulighed. Der tales formentlig om en lejeaftale resten af sæsonen, hvilket fra Milans synspunkt er ganske fornuftigt.

Man fortsætter også denne handel med D’Ambrosio, fordi Zaccardo har bejlere på hånden. Den seneste er Montpellier, som ønsker at tilføje Zaccardo sammen med Niang til truppen. Jeg vil da ikke håbe at det er Montpelliers præsident som fører disse samtaler med Milan, efter den overdrevne reaktion mod Galliani for et stykke tid siden vedrørende Mapou Yanga-Mbiwa, som nu er at finde i Newcastle. Men positivt er det dog, at Zaccardo forholdsvis let kan afsættes trods sin alder på 31 år.

Lad os håbe at Constant kan afsættes ligeså let…
Skrevet af MILANMILAN
"Mediaset are claiming Inter have contacted Milan to negotiate a loan deal for hapless striker/surfer boy Matri and his €2.5m wages. Madness."

Taget fra twitter. Det ville jo være fantastisk. KØBSOPTION, please! Det ville svare til dengang Milan lejede Mancini.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af Slettet(042125212608)
Nanggolan er ikke den vilde opgradering for hverken jer eller os og slet ikke for Juve, i min bog en temmelig ordinær spiller, som dog har sine øjeblikke, men stadig intet særligt. Så fint tilfreds med at han ikke kommer.

Jeg vil ikke give for meget for det sidste rygte, Inter rygtes til snart samtlige Semi ledige angribere i Europa, så ikke videre troværdig, det lugter dog langt mere af Lavezzi eller Lucas. Jeg tror personligt på at vi ender med først nævnte dog syntes jeg det er temmeligt dumt, taget Palacio In mente.
Skrevet af OC
Hvis man sender Guarin af sted til Chelsea og får Nainggolan den anden vej for alt under 15 mio. har man gjort et kæmpe scoop, og står med et betydeligt bedre hold på stort set alle parametre, som jeg dog ikke vil analysere videre på i denne tråd.

Det samme gælder for Milan, hvor man med en central akse bestående af Montolivo - De Jong - Nainggolan pludselig har ligaens anden-bedste midtbane.
La prende Vecino.
annonce
0