Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Magnifico
Handlen med Kalinic er sat på hold. Milan kan ikke præsentere de tilstrækkelige bankgarantier for handlen. Samme situation som tidligere med Bonucci og Biglia. Ikke et ord om dette herinde. Bekymrer det jer slet ikke?
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Er Cabaye ikke også bedst på 6´eren?

Jeg skal ikke gøre mig til ekspert på Cabaye.

Det kan dog nævnes at han primært har spillet som 8er i en 4-3-3 / 4-1-4-1 (afhængigt af hvordan man vil tolke det) i de to forgangne sæsoner hos Crystal Palace.

I PSG spillede han i højere grad som 6er, mens tiden i Newcastle bød på flere placeringer (i flere systemer). Dog var 8er også den primære placering.

Generelt set, synes jeg dog det giver bedst mening at se på hvad spilleren kan - fremfor hvor på banen han mere specifikt har været placeret i udgangspunktet.

Navnlig med den "flydende" filosofi Montella har.

Jeg er som sagt ikke ekspert, men jeg mener at Cabaye har en rigtigt stor motor, han er en dygtig bolderobrer og har en OK teknik.
Og det er vel netop dét Montella efterspørger og som rollen foreskriver. Jeg er meget enig med @Bishop i at Kessie har gjort andre spillere bedre - derfor er det naturligvis vigtigt at vi finder en tilføjelse der kan noget af det samme.

Cabaye må dog ses som et alternativ - snarere end et primært mål. Jeg vil dog hellere have en spiller som ham, fremfor ikke at have en gardering på pladsen.
Skrevet af Rossoneri
Handlen med Kalinic er sat på hold. Milan kan ikke præsentere de tilstrækkelige bankgarantier for handlen. Samme situation som tidligere med Bonucci og Biglia. Ikke et ord om dette herinde. Bekymrer det jer slet ikke?

@Magnifico
Har du kilde på at dette skulle være tilfældet? Jeg spørger fordi jeg har læst at det er Fiorentina der (forståeligt nok) prøver at presse citronen idet der ligger et finansielt bedre bud fra Everton.
Kalinic skulle dog kun være interesseret i at komme til Milan.

Vi skal lige huske at skille skidt og kanel i disse historier.
Garantierne for Bonucci og Biglia kan per definition ikke have noget med dette at gøre.
Disse garantier var nemlig dem man skal præsentere for FIGC, mod at kunne registrere deres kontrakter.
Da der ikke er gennemført en handel og der derfor ikke er nogen kontrakt at registrere, kan det ikke være tilfældet.

Jeg har dog andetsteds læst at Fiorentina skulle ønske en anderledes betalingsplan for købet. Her kunne man forestille sig at det var betalingsperioden der er tvist omkring.
Det er nærliggende at tro at det er dette der bliver forvekslet med Bonucci/Biglia udfordringen.
Skrevet af Rossoneri
En af mine gamle personlige helte, Shevchenko, var igår ude med en kritik af sommerens transferaktivitet i Milan - ifm et større interview med ham.
Han kalder bl.a. de foretagede indkøb som "kaotiske".

Alle er naturligvis berettiget til deres egen holdning og vurdering og ingen kan med sikkerhed spå om hvordan de mange nye spillere vil falde til.

Personligt mener jeg dog at Shevas udtalelser er ganske forfejlede. Jeg er faktisk lodret uenig med ham.

Personligt er jeg dybt imponeret over den professionelle tilgang der har været til markedet - til trods for at man vidste at der ville være meget aktivitet.
Samspillet mellem træner, dennes filosofi og ønskede system og den sportslige ledelse, har været nærmest forbilledlig. Det forstærkes formentlig også af at vi har været vant til alt andet end dét.

De spillere der er hentet ind, passer alle "perfekt" i det Montella gerne vil og ikke mindst det der manglede for at kunne udføre det.
Vi har fået to forsvarere der kan spille bolden ud af egen zone.

Vi har fået en 8er der kan løbe i dybden, erobre bolde, lægge tungt pres og afslutte fra distancen.

Vi har fået én (formentlig snart to) angriber(e) der kan spille med ryggen mod mål og deltage i opspillet.

Vi har fået en kreativ midtbanespiller/angriber, der både kan spille seconda punta, wing og - som vi så igår - 8er.

Dertil er der kommet to backs der skaber god konkurrence på pladserne.

Hvis vi henter Kalinic og yderligere en dynamisk 8er, mener jeg at der er topkarakter til mercatoen.

Skrevet af Magnifico
Jeg har læste mig til, at det også her drejer sig om den såkaldte fideiussione, altså bankgaranti, hvilket La Nazione - som er kilden - også omtaler. Om der er forskel i denne sag og de to andre, er jeg dog ikke ekspert på. Pointen er mere, at det virker som om, at der er noget, der halter rent solvensmæssigt.

http://www.violanews.com/stampa/la-nazione-kalinic-muro-contro-muro-la-cessione-di-niang-puo-essere-la-chiave/
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Bishop
Det er jeg ikke enig i, at det skulle halte. Ærlig talt virker det snarere til at pressen forsøger at skabe en stemning. Der var jo netop ikke noget som helst odiøst i de to førnævnte handler.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
@ Rosso

Helt enig, at kalde transferaktiviteten for kaostisk, synes yderst forfejlet, en ting er at spillerne netop passer som fod i hose til Montellas ønsker og spillestil, men også at man allerede inden vinduet var åbnet havde flere aftaler på plads tyder på alt anden end en kaotisk tilgang fra vores kære ledelse.

Der har været ET impulsindkøb, men den handel kan næppe kritiseres, da vi snakker om en verdensklasse spiller hentet fra en direkte konkurrent.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Magnifico
Jeg ved ikke om det halter med solvensen.
Man skal huske på at spillere jo sjældent bliver handlet "kontant".

Som oftest spredes betalinger ud på en nærmere aftalt periode. Der stilles, mig bekendt, ikke garantier for disse betalinger. Derfor har jeg også svært ved at se at dette skulle kunne være relevant.

Jeg kan dog forstå hvis Fiorentina har nogle forventninger omkring betalinger som måtte være kortere end det vi foreslår.
Heri kan der naturligvis være et emne omhandlende solvens. Det skal jeg ikke gøre mig yderligere klog på.

Det er dog vigtigt at understrege at der aldrig var et problem omkring garantierne vedr. de to omtalte spilleres kontrakter. Alle klubber i Serie A, havde på daværende tidspunkt kontrakter der ikke var registreret og dermed stillet garanti for.

Senest har der været historier der fortæller at Yonghong Li skulle have gjort ekstra transfermidler tilgængelige. Dét sagt, så giver det nærmest sig selv at vi ikke har en kæmpe pengetank at tage af.
Skrevet af Magnifico
Okay, fair nok, lad os glemme sammenligningen med Bonucci og Biglia, da det i deres tilfælde drejede sig om fideiussioni ift FIGC, hvor en klub inden sæsonstart skal præsentere en tilstrækkelig økonomisk garanti for at kunne få lov til at spille i Serie A og europæiske turneringer i den kommende sæson.

Mht Kalinic drejer det sig dog om en anden form for fideiussioni. Det handler om en økonomisk garanti for, at Milan kan betale de aftalte fremtidige rater, som man indgår med viola. Dette er bestemt ikke unormalt, og et udtryk for økonomisk ansvarlighed.

Man skal huske på at spillere jo sjældent bliver handlet "kontant".


Hvis vi ser bort fra ren leje eller leje med købsoption/købspligt, er der i princippet kun to måder at erhverve sig spillere på: kontant eller i rater (aka afbetaling). Og spillere bliver altså købt såvel kontant som på afbetaling. Og kontante handler er ikke så sjældne. Fx fik PSG først udleveret Neymars spillerlicens, da der var indbetalt 222 mio euro på én gang til det spanske fodboldforbund.

Nå, det virker under alle omstændigheder som om, at det ikke bekymrer jer synderligt. Fint nok. Det skal jeg ikke gøre mig til dommer over. Personligt ville jeg være bekymret, hvis min klub ikke kunne købe en spiller kontant eller ikke kunne opnå accept af de stillede garantier for ratebetaling fra den sælgende klub. Det ville for mig ikke være sunde tegn.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Bishop
Men nu var dit udgangspunkt jo netop at vi burde være bekymret pga at det skulle være en tilbagevendene problemstilling. Det kan vi jo hurtigt afkræfte i og med at alle handler er gået efter bogen

Så derfor er det svært at være bekymret over denne her handel, for det første er jeg ikke overbevist om at den manglende signatur skal findes i din udlægning, for det andet så er det jo netop en enkeltstående sag.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Magnifico
Selvom det drejer sig om to forskellige typer fideiussione (ift FICG og Viola), handler det grundlæggende stadig om økonomiske garantier. Måske er det "æbler og pærer", men de er begge frugter :-)

er jeg ikke overbevist om at den manglende signatur skal findes i din udlægning

Jamen, så må jeg jo prøve at overbevise dig ved også at henvise til dagens velargumenterede artikel i GdS med overskriften Nodo garanzie og pointen "Niente garanzie, niente Kalinic" è il motto della Fiorentina:

http://www.gazzetta.it/Calciomercato/18-08-2017/milan-fiorentina-niente-garanzie-niente-kalinic-niang-non-vuole-mosca-2101082718259.shtml

for det andet så er det jo netop en enkeltstående sag.

Korrekt, hvis vi ellers skelner mellem "æbler og pærer", men en tendens starter altid med én sag :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Bishop
Men der var jo netop ikke problemer med at få de første garantier på plads? Ikke andet end tiden, men den var der ikke så meget at gøre ved. Handlerne kom jo i hus ganske kort før tidsfristen for registeringen til de første EL kampe udløb, hvorfor at der ikke var tid til at få papirarbejdet på plads inden. Som du sikkert ved er alle spillere registeret på nuværende tidspunkt, hvorfor det er nærliggende at tro at alt er som det skal være.

Der har aldrig været et problem, pressen har jo en klar agenda om at få folk til at klikke på deres nyheder, hvorfor at man søger vinkler der netop generere klik.

Jeg kan da godt forstå at man som konkurrent ønsker at skabe sig et indre scenarie der går på at Milan kastellet falder sammen dagen før sæsonstart, men jeg synes at du går ret langt for at tilfredsstille din indre fantasi.

Jeg skal ikke udelukke at der kan være et økonomisk twist i Kalinic handlen, men umiddelbart så er det ikke noget der bekymre mig, Milan har allerede spenderet stort, og det er da muligt at der skal frigives nogle penge fra Kina skal handlen lukkes nu og her, frem for at vente på et Niang salg.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Magnifico
Jeg kan da godt forstå at man som konkurrent ønsker at skabe sig et indre scenarie der går på at Milan kastellet falder sammen dagen før sæsonstart, men jeg synes at du går ret langt for at tilfredsstille din fantasi.

Jeg er viola, så jeg er ligeglad med Milan. Men jeg ønsker sgu da på ingen måde, at I falder sammen. Det er objektivt set godt, hvis der igen kan blive mere spænding i Serie A, fordi der er flere om buddet. Mit motiv er ene og alene, at jeg hellere end gerne ser, at Kalinic-handlen går igennem. Han vil væk, han vil til Milan, Montella vil have ham, vi vil gerne af med ham, vi har købt en afløser og prisen er ok. Så irriterer det mig bare, at Milan øjensynligt ikke kan stille de tilfredsstillende økonomiske garantier. Denne saga har varet længe nok, og har kun skabt unødvendig uro i Firenze, så nu skal den sluttes.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
@Magnifico
Nu har jeg stadig til gode at sidde med til bords ved et spillersalg/-køb.

Jeg har dog aldrig hørt at der skulle stilles garantier i forbindelse med ratebetalinger.
Du er selvfølgelig velkommen til at gøre mig klogere.

Omvendt, så synes det netop at være denne præmis som hele historien hænger på.

Med andre ord kunne man påstå at der slet ikke er en historie.

Hvis historien derimod er at vi prøver at få de mest favorable vilkår og ikke lader os presse ift prisen, sover jeg ganske roligt.
Jeg ville faktisk blive urolig hvis vores ledelse ikke kæmpede for at få den bedste handel.

På den anden side, ville jeg også (hvis jeg var Fiorentina-fan) forvente at klubledelsen pressede citronen mest muligt.

Personligt tror jeg at det drejer sig om at der stadig er små knaster i de endelige forhandlinger.
Milan er, som bekendt, et meget interessant emne for aviserne i disse tider.
Lad os nu se om det hele ikke falder på plads henover weekenden.
Skrevet af Bishop
OK men hvorfor så bruge 3-4 indlæg på at forklare hvorfor at du ville være bekymret, med mere eller mindre søgte argumenter? når det i virkeligheden blot handler om at du er træt af at handlen trækker i langdrag. Jeg så skam også gerne at vi får de sidste brikker på plads hurtigst muligt.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Magnifico
Nu har jeg stadig til gode at sidde med til bords ved et spillersalg/-køb.

Jeg har dog aldrig hørt at der skulle stilles garantier i forbindelse med ratebetalinger.
Du er selvfølgelig velkommen til at gøre mig klogere.

Viola beder netop om garantier ifm ratebeteling af Kalinic. Hvis det var første gang i verdenshistorien, at man bad om det, var det nok blevet til en historie i sig selv. Det er vel heller ikke ulogisk, at når man vil være sikker på at få fx 30 mio euro hjem over tre år, at man udbeder sig en garanti for at dette sker.

OK men hvorfor så bruge 3-4 indlæg på at forklare hvorfor at du ville være bekymret, med mere eller mindre søgte argumenter?

Jvfr. ovenstående har jeg svært ved at se, at dét at Milan ikke kan stille tilfredsstillende garantier, er et søgt argument. Hvis viola ikke er tilfreds med Milans økonomiske garantier, er det jo validt - uanset hvad Milan måtte mene om dette. Og hvis fx Simeone købes fra Genoa i rater og viola ikke kan stille tilfredsstillende garantier, så handlen ikke var blevet til noget, ville jeg da også være bekymret.

Nå, de herrer. Vi ser forskelligt på det. Fair nok. Case closed. Lad os nu se, om ikke handlen falder på plads alligevel - trods alt.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
@Magnifico
Hvor har du fra at Fiorentina kræver garantier?

Det at en nyhedsmedie har skrevet det, gør det jo ikke nødvendigvis sandt.

Man kan vende den på hovedet og spørge; hvis hhv Juve og Lazio havde fået stillet garantier for de to spillere, hvorfor var de så ikke tilstede da spillerne skulle registreres?
Der vil helt sikkert ikke blive stillet to garantier - det ville jo ikke give mening.
Skrevet af Rossoneri
Nu er jeg ikke ekspert i italiensk. Men snakker artiklen ikke om at der tales om et lån. Heri vil Fiorentina have en obgligatorisk købsaftale efter aftalens udløb.
Heraf kravet om garanti.

Jeg har kun Google-translated, så jeg kan meget vel tage fejl.
Skrevet af Lentini
Jo, det er korrekt. Eller det er ihvertfald det som GDS skriver. At det er den obligatoriske købsklausul, som er problemet.

Jeg kender dog ikke praksis på området.
Skrevet af Magnifico
Hvor har du fra at Fiorentina kræver garantier?

Det er ikke kun et men flere medier, der fortæller samme historie om garantierne. Og især dagens velargumenterede artikel i GdS taler indgående om præcise tal, som ikke bare kan være opfundet. Jeg vedlægger igen artiklen:

http://www.gazzetta.it/Calciomercato/18-08-2017/milan-fiorentina-niente-garanzie-niente-kalinic-niang-non-vuole-mosca-2101082718259.shtml

Man kan vende den på hovedet og spørge; hvis hhv Juve og Lazio havde fået stillet garantier for de to spillere, hvorfor var de så ikke tilstede da spillerne skulle registreres?


Nu er det dig, der blander æbler og pærer. Det er ikke samme garanti, der skal gives til FIGC og til en sælgende klub. FIGC interesserer sig ikke for, om man kan betale en præcis klub et præcist beløb over en præcis periode. FIGC ser bl.a. på balancen mellem køb og salg - og derefter skal man stille garanti i successive tempi for et evt. minus for at imødegå konkurser, som Italien jo historisk er kendt for. Hvis man ikke kan det, får man ikke licens til at spille den kommende sæson.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0