Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Serpente

Under Galliani fik mange elendige Milan spillere ALT for lang snor. Du har selv nævnt navnene på nogle af dem. Niang har fået chancen 2 gange under Galliani ledelsen og 1 gang under den nye ledelse. Hvorfor skal han have en 4. chance?. Det er der ingen grund til. Hvilken spiller får 3-4 chancer i en topklub? Ingen. Med andre ord skal vi som ledelse være langt mere konsekvente, når en spiller ikke leverer varen.

I øvrigt går der rygter om, at Mirabelli vil gå langt for at få Niang afsted til S. Moskva.
Grande Milan!
Skrevet af MaggiMagg
nu er det montella som vil gerne beholde niang. heldigvis vælger du ikke holdet gm. tvivler på at vi nogensinde får dækning af serie D
Skrevet af Rossoneri
Jeg følger i øvrigt ikke lige argumentet omkring "chancer".
Det er jo ikke sådan at Niang har fået chancer han ikke har taget...

At spillere bliver sendt ud på lån for at udvikle sig, er en helt normal praksis. Opholdene hos både Montpellier og Genoa må anses som ganske vellykkede og Niang kom tilbage med mere erfaring og som en bedre fodboldspiller.
Altså er missionen lykkedes.

Det har været en del af den udviklingsplan der er lagt for spilleren og derfor kan det også synes "en smule" urimeligt at han nu skal klandres for det.

Kun i vinter hvor han ragede uklar med Montella, kan der være tale om at tingene ikke har fungeret.
Derfor må vi karakterisere den nuværende situation som en potentiel anden chance.

Igen - det kan vi diskutere om han skal have - der kan med rette argumenteres både for og imod.

Jeg tror i den forbindelse at de fleste nok havde regnet med en mere etableret spiller på nuværende tidspunkt, da vi hentede ham som et meget ombejlet talent som 17-årig.

Historien er dog også fyldt med spillere som først har fundet deres rette plads midt i 20erne.
Aubameyang er jo et ganske glimrende eksempel. Han var udlejet til mindre klubber som Dijon, Lille, Monaco (bundhold på daværende tidspunkt) og St. Etienne, før han blev solgt til sidstnævnte og derefter som 24-årig fik sit gennembrud med skiftet til Dortmund.

Lukaku var udlejet to gange fra Chelsea, før han blev solgt til en (efter forholdende) mindre klub. Nu er han netop solgt til en af de største klubber i verden for et rekord-beløb.

Ovenstående er naturligvis solstrålehistorier og derfor ikke nødvendigvis repræsentative for eksempelvis Niang.
Men det synes ret hårdt at kaste endelig dom over en spiller som øjensynligt besidder et vist talent.

Bliver han solgt til €18m er det ganske fint at få trimmet truppen, men lad os dog lige give knægten en chance såfremt det ender med at han bliver i klubben.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
F&M skal huske at bruge den avancerede torinske lommeregner når markedsprisen på Niang skal udregnes.

Det betyder så at Niangs prisleje går fra 10-15mio til at ramme noget omkring 20-37mio.

HAHAHA - spot on.

Noget kunne i øvrigt tyde på at Cairo har lånt den ud til udvalgte klubber henover sommeren. Ajax har i hvert fald nok haft den i hænderne da de solgte Davinson Sanchez som historiens 5. dyreste forsvarsspiller - en pris der overgik Bonuccis.
Skrevet af Milanisti
Ifølge GdS er både Paletta og Gomez på vej til hhv. Fenerbahce og Trabzonspor.

Af hvad jeg kan læse mig frem til så har vi selv henvendt os til PSG angående Krychowiak. Ifølge CdS har vi henvendt os vedrørende et lån uden købsaftale.
Skrevet af Rossoneri
Af hvad jeg kan læse mig frem til så har vi selv henvendt os til PSG angående Krychowiak. Ifølge CdS har vi henvendt os vedrørende et lån uden købsaftale.

Det synes at være lidt gætværk der er lagt oveni diverse oversættelser (antager at du henviser til Football Italias artikel).

Jeg læste det selv først på den engelske udgave af Calciomercato.

Ser man dog på den oprindelige CdS artikel på italiensk, melder den faktisk intet om hvem der har initieret kontakten og hvordan en potentiel handel skulle strikkes sammen.

Hvis vi vinker farvel til både Paletta og Gomez, har vi naturligvis behov for en backup.
Her ville Krychowiak være et fint bud fordi han også kan spille i forsvaret.
Skrevet af Milanisti
Men er det interessant for os at have ham på lån uden købsoption?
Skrevet af Rossoneri
Spørgsmålet er om det er det der er præmissen.

Krychowiak har efter alt at dømme ikke en fremtid i Paris, hvorfor de næppe har det store problem med at vi har en option på at hente ham permanent.

Som sagt melder artiklen intet om hvorvidt der er tale om en regulær transfer eller lån uden/med option og om en sådan option i så fald er obligatorisk eller ej.

Derfor skal vi nok væbne os med tålmodighed inden der potentielt set kommer mere konkrete oplysninger.
Skrevet af Serpente
Jeg mener slet ikke dette handler om præstationer, men om dårligt opførsel. Intet undskylder de metoder visse fans bruger. Det er helt naturligt at man som tilskuer kan undre sig over at en spiller er på holdet, men jeg savner mere opbakning til klubben og de beslutninger de træffer istedet for den evige utilfredshed
Milan siden 92 Fck siden 98 Hader usportslig optræden elsker passionerede spillere
Skrevet af Great Milan
Suso: Inter vil byde 25 mil euro for Suso.

Kilde: MilanWorld


De kan glemme alt om det kan de.
Grande Milan!
Skrevet af jensriis
Kommer heller ik til at ske.
Forza Inter
Skrevet af Great Milan
MaggiMagg

"nu er det montella som vil gerne beholde niang. heldigvis vælger du ikke holdet gm. tvivler på at vi nogensinde får dækning af serie D"

Hmm så Montella har udtalt, at han gerne vil beholde Niang efter, at Spartak Moskva har budt på ham? I så fald skider Fassone og Mirabelli godt og grundigt på Montella ved acceptere en handel på 18 mil euro med russerne. Niang er sat på transferlisten. Er det noget Fassone og Mirabelli har gjort uden Montellas accept? I øvrigt giver det da slet ingen mening for Montella at smide en spiller ud af truppen til kampen mod Crotone (han er ikke engang på bænken), hvis han (Montella) virkelig ønsker at beholde ham. Det giver slet ingen mening i min verden, men det giver mening for nogen.

Tror du skal sætte dig lidt mere ind i, hvad der egentlig foregår i Milan, inden du bliver lidt for smart i kæften.


http://www.milannews.it/primo-piano/tuttosport-niang-il-milan-fissa-il-prezzo-servono-18-milioni-ma-ce-anche-il-nodo-buonuscita-265138

http://www.football-italia.net/108468/milan-send-defenders-turkey

Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Montella har udtalt at han gerne vil beholde Niang men at Niang ønsker at se på andre muligheder. Da Montella kom til sidste sommer, udtalte han da også at Niang var den spiller han så mest frem til at træne.
Ved hans tilbagekomst denne sommer, sagde han at han stadig anser franskmanden som et stort talent, men at det er op til ham selv (Niang) hvad han vil drive det til.

Min egen konklusion er at det er fordi Montella ikke har ville stille garantier for spilletid.

Derfor er der ikke nogen modsætning mellem Montella og Fassone / Mirabelli.
Skrevet af Rossoneri
Både hhv. Zorc og Mihajovic er idag i øvrigt ude od udtale at Aubameyang og Belotti definitivt bliver hos deres respektive klubber.

Jeg vurderer at det skal tages for pålydende, idet de ville miste enhver respekt hos deres fans, hvis de pludselig solgte deres stjerner (i dette vindue).
I Dortmunds tilfælde er det egentlig blot en gentagelse af tidligere udmeldinger, mens det er første gang Mihajlovic kommer med meldingen.

Skrevet af Martinovic
http://www.football-italia.net/108474/mihajlovic-belotti-staying

Så er der også lukket for Belotti. Altid noget det ser ud til, at vi får Kalinic i hus. Han kan godt gå for at være førstevalg i front.
Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
igen så aggressiv gm. men ikke uforventet. prøv at lære lidt om menneskelig kommunikation før du fører dig ud på internettet.
Skrevet af Great Milan
MaggiMagg

Det var blot svar på tiltale fra din side. Du er altid lidt for smart i dine veninder her i Milan tråden.

Er du egentlig kun Milan fan, eller er du også en af de der medløber fans med en favorit klub i Danmark og en i England? Blot nysgerrig. Hvis du ikke kun er fan af Milan, giver det hele mere mening for undertegnede.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Han kan godt gå for at være førstevalg i front.

Jeg forestiller mig egentlig at der ikke vil være tale om et decideret førstevalg, men snarere at han og Silva roteres og bruges udfra forskellige taktiske dispositioner.
Vi kommer givetvis også til at se dem sammen.

Kalinic blev ikke den marquee signing der var lagt op til. Skulle jeg vælge, er jeg dog klart tilhænger af Bonucci + Kalinic fremfor Aubameyang eller Morata og helt klart over Belotti.

I Kalinic får vi en habil (og stabil) angriber der passer perfekt ind i Montellas system(er). Han har trods alt scoret 55 mål og lavet 13 assists over de seneste tre sæsoner.
Det er mere end godkendt.
Skrevet af MaggiMagg
hvad rager det egentlig dig? og jeg skriver til dig som du fører dig frem her på dette fora. du er altid hurtig at skyde efter andre, for derefter at påtage dig offerrollen. er du muligvis skabs-barcafan? det ville i hvert fald forklare meget.
Skrevet af Great Milan
Maggi Magg

Ha ha du er ikke kun Milan fan, det er hermed forstået ud fra dit seneste indlæg ;) Tænkte det nok. Jeg har kun været fan af én klub, og sådan forbliver det. Det har jeg været lige siden 1986/87 sæsonen. Bare lige til din orientering. Kan du ha en fortsat god dag min ven.
Grande Milan!
annonce
0