Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af La Mir!!
Ifølge Il Messaggero har Milan budt ?15m + Niang og Paletta for Keita.


Holy Christ, har man virkelig så stor en trang til at komme af med Niang? Det er jo det samme som, at give ham gratis væk.
Daje!
Skrevet af Pirlo21
Skrevet af Milanisti
Man har tidligere budt ?35m for Keita. Man vurderer Paletta til ?5m og tilsyneladende er man tilfreds med ?15m for Niang trods Moskvas bud på ?22-23m. Knægten vil jo ikke til Rusland..
Skrevet af Lentini
Måske man bare skulle tage visse rygter med et gran salt.
Skrevet af La Mir!!
35 for Balde er da os for langt ude. Men ja, der er sket mere vanvittige ting i vinduet so far.
Daje!
Skrevet af Great Milan
Gustavo Gomez: Sad lige og surfede lidt rundt på Instagram, og bemærkede så, at Gomez er begyndt at følge Fenerbahce´s officielle profil! I min optik kan dette kun betyde én ting - at han er på vej til Fenerbahce.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Sky siger at Niang, som forventet, har sagt nej til Spartak Moskva.

Så ingen 23mio euro til Milan.
Skrevet af Milanisti
Milan hentede Jörgen Strand Larsen tidligere i dag. Larsen er en 1.93m høj 17 årig angriber, som spillede for Sarpsborg i Norge. Han er kommet til klubben på en lejeaftale med købsoption og skal i første omgang spille for Primavera.

Ifølge MN spiste Gomez middag med folk fra Fenerbache i dag, og det forlyder at de endnu ikke har opgivet håbet om at knytte midtstopperen til deres klub trods afslag fra Milan på et tilbud på en lejeaftale inkl. købsoption.
Skrevet af Great Milan
Milanisti

"følge MN spiste Gomez middag med folk fra Fenerbache i dag, og det forlyder at de endnu ikke har opgivet håbet om at knytte midtstopperen til deres klub trods afslag fra Milan på et tilbud på en lejeaftale inkl. købsoption."

Lyder godt, lad dem endelig blive ved med at forsøge at overtale ham. Det kan være det lykkes dem i den sidste ende. Hvis de får overtalt spilleren til at sige ja til et skifte, kan Milan måske god med på kompromis og leje ham ud. Hellere leje ham ud end at lade ham sidde på bænken, lave ingenting og trække hans hyre fra vores kasse. Jeg er meget stor modstander af at betale for noget, der er ubrugeligt. Det er spild af penge i min verden.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Milanisti

Det var angiveligt Gomez´ agent og Fenerbahce ledere, der spiste middag sammen. Gomez var ikke til stede under middagen. Men det antyder da, at der stadig forhandles. Det er godt.
Grande Milan!
Skrevet af Slettet(551159212602)
Mener kun vi skal gå af med Paletta - Gomez er fin nok som 5. valg, Zapata som 4.

Det bliver en lang sæson med mange kampe - nytter ikke noget både at gå af med Paletta og Gomez og førstnævnte hjerneblødning SKAL bare ud af vagten.
Skrevet af Lentini
J?rgen Strand Larsen.. Hehe. Lyder som en stjerne i svøb.
Skrevet af Lentini
Sky skriver vi sonderer terrænet omkring Rafinha i Barcelona, som lige er vendt tilbage fra skade.

Den ville jeg være positiv indstillet overfor. Stor alsidighed.
Skrevet af Lentini
Hahaha, nu har Niang gudhjælpemig fået lægeerklæring på stress også for de næste 10 dage. Sjovt nok det passer med udgangen af mercatoen. Angiveligt fordi han gerne vil til Torino.

Kilde: DI Marzio.
Skrevet af gorillapik
Måske den nye Søren Larsen i har sikret jer.
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Hahaha, nu har Niang gudhjælpemig fået lægeerklæring på stress også for de næste 10 dage. Sjovt nok det passer med udgangen af mercatoen. Angiveligt fordi han gerne vil til Torino."

Jeg har alle dage ment, at den mand er en IDIOT! Men ingen herinde har givet mig ret i min antagelse. I har evig altid taget klovnen i forsvar! Manden har storhedsvanvid. Han tror, han kan vælge og vrage imellem alle klubber på denne planet - trods hans CV kun tæller navne som Caen, Montpellier, Genoa, Watford og lejeophold hos Milan. Jeg har haft mine gode grunde til at svine ham til gang på gang på grund af hans attitude og elendige spil. Ikke nok med det har jeg sammenlignet ham og Keita, de to er en tro kopi af hinanden, dog en lille forskel - Keita er en bedre boldspiller.

Jeg håber han rådner op i røven af 4. division snarest muligt! Men væk fra Milan det skal han i dette transfer vindue - om det så er for en pose Haribo Mix! Fy for satan!

Nåå ja hvad bliver det næste forsvar af klovnen? At det er noget Raiola har fundet på? ;) Det er fuldstændig ligegyldigt! Niang har indvilget og handlet unfair overfor Milan.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Fassone og Mirabelli har begge deaktiveret deres Instagram profil p.t.
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
Pedulla skriver at Niang heller ikke vil til Torino. Han insistere på at blive i Milan.
Skrevet af Great Milan
Det er ikke måden at gøre det på, hvis han gerne vil blive i Milan. Det er uprofessionelt og respektløs overfor klubben, tilhængerne og holdkammeraterne. Lige nu bliver han svinet til af samtlige Milan fans på Instagram. Dette show her bliver næppe taget godt imod af Milan fansene. Synes faktisk, han sætter klubben i dårligt lys med den opførsel.
Grande Milan!
annonce
0