Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Jeg er enig med Rossoi, udover at jeg er en fornuftig mand, at der synes at tegne sig et uheldigt mønster i hvordan man skiller sig af med de spillere der ikke er en del af fremtiden.

Helt nøgternt mener jeg ikke at man som klub kan tillade sig at forvente meget andet end en sygemelding, hvis man ikke selv er for fin til at bruge ufine metoder som, ekskludering under træning osv. Hvis man fratager en spiller det fælleskab som der som oftes er i trup, så fjerner man helt basale nødvendigheder for at trives, særligt for unge spillere må det ganske ubehageligt.

I bund og grund så burde klubben på dette punkt være et forbillede og acceptere at en aftale er en aftale, det er jo netop det man ønsker skal gå den anden vej, når f.eks. Real Madrid står og lokker med guld og grønne skove.

Og med hensyn til Niang så er jeg bestemt ikke ude på at få det til at fremstå som at han er et uskyldigt lam blandt ulve, blot at det er passende med et lidt mere nuanceret billede på situationen..

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af OC
Præcis. Ligesom Kalinic og ligesom Keita. Det er åbenbart blevet det nye inn at opføre sig sådan, når man ikke selv kan få lov at vælge klub. Jeg bifalder det i hvert fald ikke.


Mon ikke også der bliver foretaget nogle indgreb fra FIFAs eller UEFAs side på det område inden for en kort periode, med alle de konkrete situationer vi har set bare i den her transferperiode.
La prende Vecino.
Skrevet af Great Milan
Enig Bishop. Da Montella valgte at eksludere Bacca, Sosa og Paletta fra træningen med resten af holdet, rystede jeg på hovedet. En ting er at lade være at udtage dem til truppen til den kommende kamp, men hvorfor i alverden må de ikke træne sammen med resten af holdet?! Det giver ingen mening i min verden. Sommetider er ham Montella bare så mærkelig. Spørgsmålet er, om det er fordi han er for grøn til jobbet. Synes ellers altid, at Milan netop har kendetegnet klubben som en "familie". Det kan man ikke just kalde det, Montella har gang i.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
OC

"Mon ikke også der bliver foretaget nogle indgreb fra FIFAs eller UEFAs side på det område inden for en kort periode, med alle de konkrete situationer vi har set bare i den her transferperiode."

Det kan vi kun håbe på. Kommer der ikke snart et indgreb fra UEFA/FIFA, bliver det kun værre med tiden. Ærgerligt nok.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Det er enormt naivt at tro Montella egenhændigt står bag ekskluderingen af nævnte spillere.

Edit: Derudover burde du søge på nøjagtigheden af ekskludering af spillerne.
Skrevet af Great Milan
Gustavo Gomez: Hans agent Augusto Paraja har udtalt følgende i dag: "Vi har modtaget et rigtig godt bud fra Fenerbahce. Det er vi glade for. Der er ingen uenigheder mellem os og Fenerbahce. Men da Gomez stadig er Milan spiller, er det dem, der skal tage den endelige beslutning. I øvrigt har jeg ikke udtalt, at Gomez bliver i Milan. Det er noget medierne har fundet på. Vi er optimistiske omkring en transfer".

Fenerbahce ledere befinder sig stadig i Milano, og afventer det endelige svar Milan kommer med.

Kilde: Fotomac


Hmm det lugter lidt af en handel. Mon ikke Milan accepterer.
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
Bishop havde ret. Niang har lige udtalt at det hele handler om at han gerne selv vil vælge destination. Det er egentlig også fair nok, men den pågældende klub skal hoste op.
Skrevet af Martinovic
FCK kiksede. Så kan vi passende trække dem i EL´s gruppespil.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
FCK vil være en ønske modstander. Sidste gang var jeg inde og se dem blive klasket med hele 6-0 i Parken mod Milan ;) Såå lad os da bare have den fornøjelse igen ;)
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Ganske sympatisk udtalelse af Niang (hvad end man så måtte synes om hans handling).

Desværre synes jeg at navnlig Mirabelli (og dermed klubben) får nogle ridser i lakken for dårlig mandskabsbehandling.
Det ville være skidt hvis vi skulle have et renomé omkring at vi ikke behandler vores spillere ordentligt. Det kan ultimativt skade fremtidige transfers.

Det må Fassone og Mirabelli rette op på - pronto.

Ingen kan forhåbentlig være uenig i at Niang kan forbeholde sig retten til at (fra)vælge hvor han vil spille.

Isoleret set er det naturligvis ærgerligt at en spiller vil et sted hen, hvor tilbuddet er lavere. Men kan naturligvis aldrig være hans hovedpine.
Skulle han træffe, hvad han mener er, et dårligt karrierevalg for at klubben kan få flere penge for ham?
Det er jo en absurd tanke.

Jeg håber hurtigst muligt at vi finder en fair og ordentlig løsning for alle parter.
Skrevet af Rossoneri
Egentlig også utroligt at Mirabelli og Fassone kan finde på at hidse sig op omkring det.
Vi har jo netop stået i en lignende situation med Kalinic, hvor Everton havde budt højere end os.
Skrevet af Lentini
Men er der da nogen som siger de har hidset sig op?

Mirabelli kunne jeg godt forestille mig. Fassone? Overhovedet ikke. Han virker alt for afbalanceret til at handle i følelsernes vold.
Skrevet af Rossoneri
DiMarzio meldte i hvert fald i dag en historie om at de skulle være rasende.
Så, det tyder på det.
Skrevet af Great Milan
Lentini

"Men er der da nogen som siger de har hidset sig op?"

Det de herrer er rasende over er, at han afviser alt og alle, der viser interesse i ham. West Ham, Everton, Watford, S. Moskva osv. Og så er der lige Torino, som byder for lidt, og da Milan ikke vil sælge ham til under pris (samtidig beder Torino om at øge buddet), melder han sig syg. Det er dét, der pisser Fassone og Mirabelli af. Og det kan jeg godt forstå.

Fassone og Mirabelli er rasende, mens Montella er skuffet over Niang. Men det er fedt, at han i hvert fald ingen fremtid længere har i Milan efter dette stunt.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Jeg tror der ligger mere i det bag linjerne.

At man skulle gå on rage fordi han ikke vil skifte til Spartak forekommer mig irrationelt og voldsomt overgearet af en leder højt i hierarkiet.

Jeg tror der er et gran af sandhed i begge jeres indlæg.
Skrevet af Great Milan
Niang har netop udtalt, at han selv ønsker at udpege hans kommende arbejdsgiver. Fint, så må han sætte hans agent på overarbejde og finde ham en klub, der vil betale en acceptabel pris (set med Milan øjne) for ham. Raiola er jo ikke bleg for at banke i bordet og kræve penge, så værsgo at trække i arbejdstøjet.

Efter min egen personlige mening er 12 mil ganske fint for Niang. Tag pengene og send ham til Torino. Så er vi da af med ham. Sådan noget som det her skal vi ikke bruge ret meget tid og energi på.
Grande Milan!
Skrevet af Milanisti
Ifølge Sky har Rafinha sagt ja til at skifte til Milan.
Skrevet af Lentini
Sky Sports skriver at vi allerede er enige med Rafinha om de personlige betingelser, og at spilleren skulle have fravalgt andre muligheder. Nu er spørgsmålet bare om vi vælger at trykke på knappen, og gøre noget ved det. Spilleren skulle i øvrigt ønske et skifte væk fra Barcelona.
Skrevet af Lentini
Det er nu forståeligt nok at Niang gerne selv vil bestemme, hvor han skifter hen.

Jeg tror dog også at den kære franskmand har sat næsen op efter bedre bud, end det som reelt set er havnet konkret på hans bord. Derfor skiftet af agent til Raiola midt på sommeren. Og med Raiola søger man noget helt specifikt, og næppe en kontraktforlængelse i Milan.

Og jeg kan godt forstå irritationen ved Mirabelli, når en spiller søger andre græsgange, men konstant vrænger næsen af de tilbud som kommer til ham. Fordi han har en økonomisk værdi som spiller for klubben, og Milan er i sin fulde ret til at bede om de penge de mener han er værd. Yderligere fylder han en plads ud i truppen, som kan anvendes på en anden som har en fremtid i klubben.

Og nu har Petrachi fra Torino(fucking gnier) siddet og lurepasset en hel sommer på Niang. Formentlig håbende på et lån med købsklausul.

Nu bliver Torino så jaget ud af busken, fordi Spartak kom lidt ud af det blå med økonomisk gunstige vilkår for både spiller og klub. Og nu har to klubber trods alt budt minimum 18mio? for Niang, hvorfor Milan ikke bare skal acceptere 12mio? fra Torino, sådan uden videre. Vi har fint råd til at lade ham blive på tribunen, hvis vi vel og mærke skal sætte hårdt mod hårdt. Ikke at jeg dog tror vi gør det, men når lige præcis Torino giver den som Joakim von And, efter deres latterlige værdisættelse af Andrea Belotti, må vi gerne lade dem hænge til tørre et stykke tid.

Gerne hente Rafinha også for at vise Torino, at vi faktisk ikke behøver at slippe Niang inden vi henter en erstatning.
annonce
0