Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Lucci og Mirabelli skal mødes næste uge for at snakke om forlængelse af kontrakten til Suso.

Kilde; Di Marzio.
Skrevet af Magnifico
Ikke et ord om Niang. Men generelt...

Det er vanvid, når spillere springer fra aftaler og får udskrevet lægeattester for et godt ord, hvis tingene ikke lige går deres vej. Lær det nu: Kontrakter er bindende og forpligtende.

Det er vanvid, når klubber tror, at de bare kan sende spillere til Rusland eller Kina, fordi klubben får et godt tilbud. Lær det nu: Spillere er ikke slaver og klubber er ikke slavehandlere.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Martinovic
Enig, Mag. Men nu har Niang afvist flere klubber. Måske fordi han håber at blive i Milan, men når han er uønsket, havde jeg sat min agent i sving med det samme.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Enig, Mag.

Begge parter skal forstå at de er kontraktligt forpligtet.

Der er selvfølgelig nuancer som man skal være opmærksom på fra sag til sag.

Jeg ville ikke garantere at jeg ikke hev hovedet af en mand som fx Barillá (Baccas agent) fordi der var lige lovlig meget snak og for lidt action.

Det vigtige er konstruktiv dialog med samme målsætning.
Skrevet af Martinovic
En lejeaftale uden købsoption er ikke meget værd, med mindre vi har mange skader. Jeg vil gerne have Rafinha, fordi han kan gå ind på holdet her og nu og har en masse at byde ind med, men uden en købsoption vil vi bare agere rugeklub for Barcelona.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Niang har nu afvist Watford og Spartak M, fair nok - selvom det hæmmer os pisse meget. Men at han sygemelder sig selv på den måde, det har jeg ingen respekt for!
Håber vi finder en løsning der god for alle parter!

Nå men Rafinha rygtes nu til os, en spiller der kan dække flere pladser. Men ser ham nu ikke som en naturlig kant... nogen der kender ham godt som spiller?
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Er der ikke tale om lån med option - eller har jeg misforstået noget?
Skrevet af Martinovic
Sådan læste jeg det i første omgang.

http://www.football-italia.net/108682/rafinha-wants-milan-move

Her står til gengæld, at det kan være med købsoption.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Galliani: Han har ringet til Fassone, og fortalt, at han hverken skriftligt eller verbalt har lovet Niang en eller anden form for bonus ved et evt. videresalg.

Kilde: Tuttosport


Så har vi da fået det på det rene. Niang lyver altså overfor Milan ledelsen, og forsøger at få flere penge ud af klubben - beskidt!
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Men at han sygemelder sig selv på den måde, det har jeg ingen respekt for!

Ganske enig - det er et dumt move af Niang. Havde han blot udtalt at han ønskede selv at vælge sin destination og derefter troligt mødte op til træning, ville sympatien ligge hos ham.
Han skyder "lidt" sig selv i foden med dette.

Omkring Rafinha, så tror jeg at han er interessant grundet hans alsidighed - udover naturligvis at han er en dygtig fodboldspiller.
Jeg vil påstå at han faktisk kan dække fem pladser afhængigt af hvilket system vi spiller:

Venstre mezalla: dette vil nok anses som hans "naturlige" position. Han har et godt overblik, er dygtig med bolden og formår at bringe bolden frem i banen

Højre mezalla: der er ingen tvivl om at han savner fysik ift Kessie (dog uden at være en "væver" type). Hans arbejdsomhed og fine timing i tacklinger, gør ham dog til en brugbar brik. Navnlig når bedste bud på en erstatning hedder Mauri eller Gabbia.

Højre wing: det der gør ham til en god mezalla, synes jeg egentlig også er gældende her - krydret med god i 1:1 (han er jo trods alt brasilianer) samt good speed og acceleration. Og han er venstrebenet.

Secunda punta: Montella har tit set spillere som ham på netop denne plads (Suso, Deulofeu og Calhanoglu). Derfor mener jeg også at han kan dække denne. Han bliver dog nok ikke den oplagte reserve.

10er: hvis/når Montella vælger at vende trekanten "på hovedet" i fx en 4-3-3, er 10erens rolle ikke meget forskellige fra venstre mezalla. Han har blot en mere fremskudt rolle.
Andre variationer kunne også være i 3-4-1-2 og 3-4-2-1.

Rygterne om Susos afgang (til trods for masser af modstridende meldinger) nægter at dø. Jeg begynder at tro at en tilgang af Rafinha, kunne gøre dette til en mere sandsynligt scenarie.

Dels fordi jeg personligt antager at tridenten bliver en sekundær løsning. Hvis jeg har ret i denne antagelse, efterlader det to pladser til Suso - venstre mezalla og seconda punta.
Jeg mener ikke at Suso helt passer på profilen til mezallaen - og vi har masser af andre kandidater til den hængende angriber.
Med en tilgang af Rafinha, ville vi også være godt dækket ind på wings.

Desuden har Suso, efter min mening, stadig ikke formået at overbevise sine kritikkere om at han har udviklet sig på den primære anke - stabilitet.

Og så er der det økonomiske aspekt - det kunne synes at ledelsen er "lidt" presset for at få nogle penge i kassen.
Det har givetvis været en klar del af forretningsplanen for sommerens mercato.
Her har man allerede misset at cashe ind på Bacca, mens Niang også ser ud til at enten blive eller indbringe mindre end forventet.

Spørgsmålet er som Mirabelli og Fassone kan være tvunget til at ofre spanieren på likviditetens alter.

Skrevet af Rossoneri
Så har vi da fået det på det rene. Niang lyver altså overfor Milan ledelsen, og forsøger at få flere penge ud af klubben - beskidt!

Med mindre Galliani lyver....

EDIT: alternativt en misforståelse eller at Tuttosport er ude på at sælge aviser.
Skrevet af Great Milan
Suso: Han er ikke tilfreds med de 2,5 mil euro, som Milan har tilbudt ham ved en evt. forlængelse af hans kontrakt. Han vil have en løn på 3 mil euro årligt. Suso, mener selv, at han er en vigtig spiller for Milan, og de mange nye køb med høje lønninger dertil følge, er argumentet for en højere løn af Suso.

Kilde: Calciomercato.com


Det er det jeg hele tiden har sagt. Manden vil have flere penge, end det vi har tilbudt ham. Det er den eneste grund til, at han endnu ikke har forlænget sin kontrakt - fordi han vil have mere i løn. Ellers havde den forlængelse også fundet sted for længst. Milan har tilbudt ham 2,5 mil euro. Han vil have 3 mil euro. Mon ikke vi bliver enige omkring 2,8 mil euro.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
3 mio. euro er også fair, når han er en af de vigtigste spillere. Bare han får en lang kontrakt, så han ikke igen om to år vil have lønforhøjelse.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
De vil forlænge med ham frem til 2021, Foggy.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Montella skulle ikke anse Suso som en nøglespiller. Heri skal nok også ses en del af forklaringen på at klubben ikke har haft travlt med at sætte sig til forhandlingsbordet. Og måske også at Suso heller ikke har haft super travlt.

Jeg tænker i hvert fald at en så relativt lille forskel i forhandlingsgrundlag, næppe er grund til at der ikke er kommet blæk på noget endnu.
Skrevet af Great Milan
Gustavo Gomez: Både Trabzonspor og Fenerbahce er ude efter spilleren. Gomez vil kun til Fenerbahce. Milan vil helst sælge ham til Trabzonspor.

Kilde: Gianluca Di Marzio

http://gianlucadimarzio.com/en/milan-derby-between-fenerbahce-and-trabzonspor-for-gomez-the-latest


Se nu bare at komme af med ham i stedet for det gylle. Vi skal immervæk også gøre det svære for os selv, end det egentlig er. Så meget arbejde/energi på en spiller der er 5. violin i det centrale forsvar! Vi har sandelig ikke været gode nok / konsekvent nok i forhold til outbound transfers. Utilfredsstillende arbejde her af Fassone og Mirabelli.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Outbound: 7 dage tilbage og vi står stadig med en 4-6 spillere, som vi skal have afsat:

Calabria (muligvis på lån til en anden klub - Udinese er interesseret)
Gomez
Paletta
Mauri (muligvis på lån til en anden klub - Bologna er interesseret)
Niang
Sosa
Suso (forlænges højst sandsynligt, da der allerede ligger en ny kontrakt til ham)

Forlæng med Suso. Lej Calabria ud. Sælg de andre 5. Og få så købt det sidste ind, der skal til. Synes det trækker noget ud det outbound halløj.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Enig, GM. Det vil være det mest optimale.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Zlatan bekræfter på sin egen twitter at han tager et år mere hos United.
Skrevet af Martinovic
Forståeligt. Han skiftede til United for at vinde det engelske mesterskab. Det er der noget større chancer for i år.

Jeg havde gerne set ham i Milan, men måske næste sommer når han er sin skade kvit og i form.
Mojn do!
annonce
0