Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri

"Montella skulle ikke anse Suso som en nøglespiller. Heri skal nok også ses en del af forklaringen på at klubben ikke har haft travlt med at sætte sig til forhandlingsbordet. Og måske også at Suso heller ikke har haft super travlt."


Hvor har du dog ovenstående fra?? Det er da noget af en påstand at komme med, vil gerne have du smider et link!!
Skrevet af Pirlo21
OFFICIAL XI vs. Shkendija (3-5-2): Storari; Zapata, Bonucci, Romagnoli; Calabria, Mauri, Locatelli, Zanellato, Antonelli; Cutrone, A.Silva

Bliver spændende at se 3-5-2 i aktion, glæder mig til at se Zanellato :)
Skrevet af Great Milan
Sådan stiller vi op til aftenens kamp mod Shkendija (3-5-2):

Storari - Zapata - Bonucci - Romagnoli - Calabria - Zanellato - Locatelli - Mauri - Antonelli - Cutrone - Silva.


Vi er godt nok tynd besat. Men bliver spændende med en 3-5-2 formation.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Hov! Så ikke dit indlæg Pirlo, sorry.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Hvor har du dog ovenstående fra?? Det er da noget af en påstand at komme med, vil gerne have du smider et link!!

Hvad mener du med et link? Det er jo ikke fordi det er fakta - ligesom det ikke er fakta at han skulle være det. Mig bekendt har Montella ikke udtalt at Suso er en nøglespiller - ligesom han ikke har udtalt at han ikke skulle være det.

Men mange kommentatorer omkring klubben, har sommeren igennem spekuleret i at Suso netop ikke ville være en nøglespiller - ikke dermed sagt at han er uønsket.

Nu må vi se hvad den kommende tid bringer. Hvis det står til troende at Montella vil tage udgangspunkt i 3-5-2, så er det svært at se Suso som fast starter.
Han skal nok få sine kampe i løbet af sæsonen.
Skrevet af Pirlo21
@rossoneri
Men du må da stå til ansvar for hvad du selv skriver. Du skriver jo ordret: "Montella skulle ikke anse Suso som en nøglespiller"

Det forstår jeg intet af, hvor har du det fra? Derfor spørger jeg efter et link!
Manden spillede 34 kampe for os i serie a sidste sæson under Montella og lige siden han er kommet tilbage fra skade har han også være fast starter for os i denne sæson.
Og selvom vi muligvis på sigt går over til en 3 mandsbagkæde har jeg svært ved at tro at Suso ryger på bænken.
Endvidere har klubben afvist en masse flotte bud på Suso i dette transfervindue - hvis man tror på de rygter der florerer. Det fortæller jo også tydeligt, at Suso er en nøglespiller for vores hold! Eller er du uenig?
Skrevet af Great Milan
Jeg må indræmme, at jeg har svært ved at se, at Montella ikke skulle se Suso som en nøglespiller uagtet om vi spiller 4-3-3 eller 3-5-2. Som Pirlo nævner, spillede Suso en masse kampe for os sidste sæson. Hvis ikke han blev skadet, havde han også spillet flere kampe sidste sæson. I øvrigt har han også gjort det glimrende i starten af denne sæson med masser af spilletid. Det må også undre de fleste, at vi allerede har lagt et nyt tilbud på bordet til ham med en forbedret løn, hvis ikke træneren skulle se ham som en vigtig spiller for klubben. I så fald han ikke skulle være i Montella´s planer, ville han være solgt for længst i dette vindue. Igen, så er der udelukke én grund til, at Suso endnu ikke har forlænget. Det er p.g.a. hans løn. Han vil have mere, end det Milan har tilbudt ham. Så nu må vi se, om vi kan mødes midtvejs og få forlænget hans kontrakt.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Men du må da stå til ansvar for hvad du selv skriver.

Jeg skal vel stå til ansvar på præcis sammen måde som alle andre der kommer med antagelser og rygter.
Ordet "skulle" henviser jo netop til en antagelse - præcis som du antager at Suso rent faktisk er en nøglespiller.
Jeg skriver nedenfor hvad jeg baserer mine antagelser på.

Og så skal vi vel også starte med at definere hvad det vil sige at være en nøglespiller.

I mit univers har vi få nøglespillere på holdet - Donnarumma, Bonucci, Kessie, Bonaventura og muligvis Biglia og Calhanoglu.
Men det er jo blot min vurdering.

Det forstår jeg intet af, hvor har du det fra? Derfor spørger jeg efter et link!

Det står i mit forrige indlæg.
Jeg har i den forbindelse ikke tænkt mig at sidde og trawle nettet igennem for samtlige kommetarer jeg har læst sommeren over.
Du må jo selvom hvorvidt du deler den holdning eller ej (og herunder vil søge den information) - det er nok kun Montella og dens sportslige ledelse der sidder med det endelige svar.

Manden spillede 34 kampe for os i serie a sidste sæson under Montella....

Nu har vi jo mere eller mindre købt et nyt hold.
Bacca, Kucka og Paletta spillede ca. lige så mange kampe, så du begiver dig ud i et non-argument. Og hvem skulle dog have slået Suso af sidste år - Honda?
Men nu skal det ikke være en diskussion om Susos niveau - vi to ser jo forskelligt på ham og det er også helt fair.

...og lige siden han er kommet tilbage fra skade har han også være fast starter for os i denne sæson.

Ja, det er vel evident at Suso stadig er vores klar førstevalg på højre wing.
Personligt mener jeg dog ikke at vi kommer til at spille med en tridente i udgangspunktet.

Og selvom vi muligvis på sigt går over til en 3 mandsbagkæde har jeg svært ved at tro at Suso ryger på bænken.

Det kan naturligvis meget vel være at du har ret. Jeg har bare svært ved at få øje på det.
Hvordan mener du at Suso passer ind i "puslespillet" med et tre-mands forsvar?

Endvidere har klubben afvist en masse flotte bud på Suso i dette transfervindue - hvis man tror på de rygter der florerer.

Nu er "flotte bud" jo en subjektiv størrelse og jeg skal ikke kunne sige hvad du lægger i det.
Hvis man skal tro på de rygter der florerer, har klubben afvist de bud der har været fordi de ikke levede op til forventningerne.

Det har tidligere været fremme at Tottenham skulle have budt €20m - men at vi ville have €25m. Det bud er antageligt ikke kommet.
Mig bekendt er det i øvrigt ikke bekræftet at et sådant bud faktisk skulle være reelt. Måske jeg har misset det, men kan ikke komme på "holdbare" rygter om andre bud på ham.
Det eneste var da Suso selv over sommeren sagde at han havde bud "hjemmefra" der var tillokkende. Jeg har dog ikke hørt at det skulle være yderligere konkretiseret.

Så for at svare på dit spørgsmål - ja, det er jeg naturligvis uenig i.

Det tegner ikke just en billede af en nøglespiller i min bog - men igen, det kan vi jo have hver sin mening om.
Skrevet af Great Milan
Kan allerede nu se, at 3-5-2 ikke duer en skid! Det giver en masse blottelser i det defensive. Og så oven i købet mod sådan en dårlig modstander. Jeg er ikke tilhænger af den 3-5-2, ellers tak.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Det må også undre de fleste, at vi allerede har lagt et nyt tilbud på bordet til ham med en forbedret løn, hvis ikke træneren skulle se ham som en vigtig spiller for klubben. I så fald han ikke skulle være i Montella´s planer, ville han være solgt for længst i dette vindue.

Hov - nu skal vi lige passe på at vi ikke blander pærer og bananer sammen her.

Vi har vel ikke kun nøglespillere på holdet - eller? At vi er parat til at forlænge en kontrakt med Suso er jo ikke ensbetydende med at vi taler om en nøglespiller. Det betyder blot at vi gerne ser ham som en del af truppen.

Endvidere at han ikke skulle være en del af Montellas planer, må også siges at være langt fra en snak om at være såkaldt nøglespiller.

@Pirlo har citeret min præcise kommentar ovenfor - og jeg ville sætte pris på at jeg ikke skydes argumenter i skoene som jeg ikke har fremført.

Skrevet af Rossoneri
Kan allerede nu se, at 3-5-2 ikke duer en skid!

Aaah - skal vi nu ikke lige give det bare lidt mere end seks minutter før vi kaster en endelig dom over systemets levedygtighed...?
Man kunne påstå at det var en smule forhastet...
Skrevet af Great Milan
Så fik Cutrone endnu engang sat streg under "Han bliver i Milan". Den knægt har virkelig overrasket mig positivt. Utroligt han ikke har fået chancen noget før.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Bum! Iskoldt fra Cutrone.
Skrevet af Rossoneri
Er det mig eller var der tyk offside?
Skrevet af Rossoneri
Ikke at det skal tage noget fra knægtens afslutning.
Skrevet af MaggiMagg
syntes ikke der var offside på cutrone. den anden der var i omløb dog, havde han fået bolden skulle der have været offside. men jeg er farvet, og ser det på en miniskærm. så kan være offside på begge. flot afslutning dog.
Skrevet af Great Milan
"Kosovo club Milan" tilhængerne sidder musse stille på stadion, mens Shkendija tilhængerne hopper, danser og synger, som om de har vundet den første kamp, og er foran lige nu. Hvad fanden mon de har sniffet ;)
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
http://www.flashscore.dk/kamp/UN8EAbbK/#video

Cutrones mål, bestemt ikke offside på ham
Skrevet af MaggiMagg
det er jo ikke hverdag at de fine tilskuere får set europas fineste klub. så kan godt forstå de er glade. resultatet har nok heller ikke været så vigtigt for dem (de vidste sådan set at det var farvel efter lodtrækningen)
Skrevet af Great Milan
Vi bliver ved med at få mange kort. Den tendens har vi dog taget med os fra sidste sæson.
Grande Milan!
annonce
0