Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
http://onside.dk/primera…ck-i-januar

God offensiv back. Forhåbentligt kan han løse nogle backproblemer.
Mojn do!
Skrevet af Viola 4 Ever
Han er i hvert fald en opgradering, uanset hvilken en af backerne han skal dække.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Hehe, sjovt tilfælde at en Real Madrid-overskudsvare popper op. Galliani classic!

Jeg ved ikke hvor troværdige El Mundo Deportivo er ift. kilder i Real Madrid, men jeg undres da en smule over det rygte. Hvorfor skulle man også hente Fabio Coentrao, når man er i indgående forhandlinger med Torino om en overtagelse af Danilo D´Ambrosio nu? Det er jo ikke fordi man mangler muligheder for at blive enige med Torino pt.

Mm. man har fundet destinationer til både Zaccardo og Constant, ville det virke som voldsomt overkill, da vi yderligere har Abate, De Sciglio og Emanuelson til positionerne på backs.

Samtidig er Coentrao et profil-køb til back, og derfor vil en af de andre profiler på backs skulle forlade klubben til sommer, såfremt der er nogen form for hold i rygtet, og det peger pilen hen imod De Sciglio og Abate. Jeg har om noget svært ved at se Milan skille sig af med De Sciglio under nogen omstændigheder, og det efterlader jo så et navn.
Skrevet af Lentini
Jeg har også fået en underlig overbevisning om at Milan til sommer, skiller sig af med Mexes.

Han er 31 år og tjener 4mio€, mens modparten Zapata er 27år og tjener det halve. Det giver ikke så meget mening, at skulle holde på Mexes, når han ikke længere er sikker starter.

Mon ikke man kan tørre ham af på Monaco? Carvalho er vel snart moden til veteranfodbold.

Jeg har dog ingen fornemmelse for hvem der kan erstatte ham, såfremt min overbevisning holder stik. Det irriterende navn, Astori, runger dog igen i baghovedet.
Skrevet af Lentini
I så fald skal vi tørre alt af på Monaco.

Det franske parlament har stemt for en millionærskat på 75%, såfremt man tjener over 1mio€ årligt. Monaco er en selvstændig stat, og er derfor ikke omfattet af disse regler.

Jeg vil gerne se de mange millionærer i PSG, isærdeleshed Zlatan, tygge lidt på den. Generelt vil jeg bare gerne se de folk som tjener over 1mio€ i Frankrig. Den pille må være svær at sluge. 75% lyder også helt vanvittigt!

Det er desuden en konkurrenceforvridning af de større. Fransk fodbold bliver da også noget uinteressant.

Come on home, Thiago Silva !!
Skrevet af Gasbarroni
I første omgang er det klubberne, der hænger på den. Det er dem, der skal lægge de ekstra penge i statskassen, så spillerne kan beholde deres nettoløn.

Et estimat på, hvad det vil koste PSG, er €19,5 mio.

Konkurrenceforvridende kan man måske nok kalde det, men den forvridning eksisterede også inden vedtagelsen af millionærskatten. Det estimeres således, at klubben hidtil er sluppet €50 mio. billigere

Foreløbigt er den højere skat i øvrigt kun gældende for 2013 og 2014.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Viola 4 Ever
Det er ganske rigtigt klubberne der hænger på den i Frankrig. PSG er jo lidt et kapitel for sig selv, med deres ejer som hidtil bare har svunget sit Centurion Card lystigt.

Til gengæld vil det nok åbne sluserne for franske talenter, for de øvrige klubber har ikke råd til at holde det nuværende lønniveau med de ekstra omkostninger der lander i skødet på dem nu.
Det er ikke en helt uinteressant udvikling for os der holder med hold fra andre ligaer end den franske.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Lentini
Ok, jeg så bare en nyhed omkring det. Selvfølgelig med et billed af Zlatan.

Men hvad er planen så efter 2014? Det lyder lidt som en flok politikere, der tager sig ud som bøddel, og har valgt fodboldverdenen som offer, for deres egen uformåen indenfor økonomisk politik? Hvis det er scenariet, kan man da godt forstå hvorfor der blev strejket.

Ser man udenfor Monaco og PSG, er der jo andre klubber som generelt indeholder spændende spillere såsom Lille, Lyon, Marseille, St.Etienne og Rennes. De kan vel blive tvunget til at sælge spillere fra noget før?

Men jeg kan da godt ændre mit udråb til:

Come on home, Simon Kjær !
Skrevet af Gasbarroni
Det er jo ikke noget, der kun rammer fodboldklubberne. Det er en generel skat. Fodboldklubberne har blot af en eller anden grund følt, at de skulle slippe for at betale den. Det er naturligvis ren symbolpolitik i stil med den tidligere så omtalte danske millionærskat. Det er let at kommunikere under en valgkamp, og Hollande har så valgt at stå ved sit ord og indføre den.

Der er angiveligt 115 spillere og 8 trænere fordelt på 14 klubber, der tjener mere end €1 mio. I alt kommer det til at koste klubberne €44 mio.
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Slettet(042125212608)
Når man kigger på hvor mange talentspejdere (for nu at bruge et dansk ord) hver klub har tilsluttet sig, samt det faktum at markedet i dag svømmer over med spiller agenter, (der nok skal gøre opmærksom på deres spillere) ja så finder jeg det temmeligt utænkeligt at lande der netop er kendt for at producere utal af talenter skulle gemme på juveler som ikke allerede er kendt i alle større og mellemstore klubber. Desuden er klubberne i Brasilien blevet så dygtige at de ikke blot stiller sig tilfreds med at forhandle med en klub, det er i deres interesse at så mange som mulige kender deres spiller og byder ind på dem, eftersom det kan betyde en højere salgspris.

Som andre har været inde på, så handler det i langt højere grad om man slår til på det rette tidspunkt, og om hvor god man er til at forhandle og ikke mindst om hvor godt og tæt et netværk man har. og altså i langt mindre grad om antal af talentspejdere etc.

Skrevet af Lentini
Det er der vidst ikke nogen som er uenig i. Dória eller Éderson Silva er næppe nogen overraskelse for de fleste storklubber(Éderson krævede dog en research fra min egen side, og jeg er da positivt stemt grundet hans kliniske afslutninger og alsidighed).

Snakken gik på hvorvidt Galliani forstår at anvende sin stab, altså hans sportsdirektør samt de scouts som er tilknyttet klubben direkte eller indirekte. Min påstand er at han ikke magter at give opgaverne videre til folk med større ekspertise - enten pga. mistillid til sin stab, eller han selv tror han ved bedst, eller et andet mærkeligt grundlag.

Deri min kommentar om den ligegyldighed det vil være at skifte ud i staben, som Berlusconi har dikteret overfor Galliani. Det ændrer ikke noget. Fordi problemet er at Galliani stadigvæk sidder for bordenden, og blander sig i for mange sportslige affærer, som reelt set ikke er hans bord. Jeg tvivler ikke på Braidas evner, eller de tilknyttede scouts(pånær Serginho). Jeg tvivler dog meget på at Galliani skulle have en evne til at ændre sin ageren på transfermarked, hvor han angiveligt sigter efter spillere hvis navn som den gængse "fodboldfan", kender.

Og selvom jeg nærer sympati for Galliani, og godt kan få ondt af ham pga. de nedslagtninger han har været ude for i tornadoen Barbara, så er det tilsyneladende det bedste for Milan. At indskrænke Gallianis dominans. Og det er den blevet, og nok også grunden til at han opførte sig fornærmet i pressen for at få hjælp frra Silvio. Barbara har opbakningen i bestyrelsen, hvilket tydeligvis bliver illustreret ved de formodede ansættelser af Sogliano og Seedorf, som formelt set ikke er hendes anliggende. Derfor tror jeg heller ikke at man skal langt ud i fremtiden, før Galliani er fortid i Milan. De konstante ydmygelser kan hans stolthed ikke holde til(det har vi set med hans turné i pressen), og er desuden også en synd afsked at skulle tage. Det kan så lede frem til Barbaras sidste punkt i hendes planlægning: Paolo Maldini som teknisk direktør.

Så snakken gik reelt set på om hvorvidt Gallianis formår at bruge sin stab. Det mener jeg ikke, og derfor er han et problem snarere end en løsning.
Skrevet af Viola 4 Ever
Der er da ingen tvivl om at Galliani blander sig i det sportslige, og har haft the final word hvad angår hvem der skulle hentes eller ikke hentes.
Problemet er mindst lige så meget Berlusconi familien, som det er Galliani.
Det er det som man i danske fodboldkredse kalder for "Bjerregaard syndromet", altså at man ikke lader folk som har bedre indsigt på det sportslige område passe deres arbejde som man burde, men i stedet skal blande sig i tide og utide. Der ligner Milan faktisk Brøndby ganske glimrende, også at man helst rekrutterer folk der har en fortid som spiller i klubben til forskellige jobs i klubben. Det ændres næppe selvom Barbara sidder for bordenden. Hun er fars pige og man holder næppe længe i Milan hvis man ikke er med hende.

Det er desværre meget typisk italiensk at ejeren blander sig og har travlt med at skulle tale med journalister omkring det sportslige. Det er amatøragtigt at Berlusconi taler med pressen omkring spillesystem, træneren og offentligt lover tilhængerne at man vil hente stjernespillere. Men desværre handler det meget ofte mere om at ejerne bruger klubberne til at promovere sig selv, selvom det nok var mest hensigtsmæssigt at man ansætte folk der var eksperter på det sportslige område, ligesom man gør når man ansætter en CFO, kommerciel direktør, IT-chef osv. og så lader dem om at passe deres arbejde.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Skrevet af Slettet(042125212608)
Problemet med Galliani skyldtes vel også at han før hen kunne hente nogle af de bedste uden at han skulle tænke alt for meget på det økonomiske aspekt, men pga. Milans nedagående råderum pga. Årtiers overforbrug og nye vilkår, ja så er han i dag i en hel anden situation, som gør at hver køb skal være langt mere vel overvejet og at man derfor skal ligge en meget mere klar og tydelig transfer plan end tidligere. Man kan ikke længere blot smide 20-40mil uden at det får konsekvenser Bl.a i form af et eller flere salg. Noget man lige skal vende sig til, det tog også Moratti og co. noget tid at vende sig til tanken om at man ikke blot kan smide 20 mil på en enkelt spiller uden at det får fatale konsekvenser på ens yderligere muligheder på transfermarkedet.

Hvilket alt andet lige gør arbejdet langt sværere og langt mere kompliceret, og så nytter det ikke at man ikke lytter til sine spejdere, underordnede og rådgivere, for dem er man i den grad afhængige af når man skal købe mindre kendte spillere og talenter. For en mand som Galliani kan umuligt have den viden det kræves at skulle handle mindre i øjnefaldne spillere ind, og det skal han vel til at indse.

Spørgsmålet er vel bare om Barbara og co. vil give ham tiden til at omstille sig og om hvorvidt han er i stand til at fjerne sig fra sin tidligere alt dominerende rolle. Personligt mener jeg at Milan skal være yderst påpasselig med at smide ham på porten, for det er slet ikke givet at det ville gøre jeres situation bedre. For i er i en ny realitet og i skal til at vende jer til tanken om at andre klubber nu kan mere og vil mere end jer og at Milan ikke nødvendigvis er en drømme destination for spillere og talenter.
Skrevet af Lentini
V4E,

Jeg ved ikke rigtig om jeg er enig i at det ikke skulle blive bedre, med Barbara som enlig CEO for Milan. Selvfølgelig er hun en Berlusconi, og de tænker på dem selv og deler ikke. Derfor meget paradoksalt at hun skal dele førersædet med Galliani. Men modsat Silvio, som nærmest udelukkende har brugt Milan som et slags pr-maskine, synes jeg at fornemme at hendes tilgang til Milan er anderledes. Det handler mere om penge, og en ordentlig drift. Hun virker desuden på mig kynisk nok til ville afgive dele af Milan – eller sågar klubben, hvis det finansielt kan betale sig for La Familia. Hun udstedede jo bl.a. også den 18 siders lange rapport på, hvorfor Milan ikke skulle sælge Thiago Silva, fordi det rent økonomisk ville kunne betale sig i længden – samt sportsligt kortsigtet og langsigtet. Rapporten var ikke bare lavet af hende, men i samråd med mennesker omkring hende. Det synes jeg vidner om en vis form for grundighed.

Derfor virker hun ikke til at være for stolt til at have mennesker omkring sig med ekspertise, til at tage beslutninger på områder hvori hun ikke har sine forcer. Og det synes jeg er positivt. Fordi det er de egenskaber, jeg synes er nødvendige for det nuværende Milan. At man skaber et ordentlig set up med klar ansvarsfordeling. Ud fra de udtalelser hun er kommet med, giver en mand som Sean Sogliano også rigtig god mening, selvom jeg ikke anser Braida for inkompetent. Desværre for ham, er han bare stemplet med et Galliani-mærkat, og derfor no good for Barbara. Det koster så også ham jobbet som sportsdirektør. Sogliano har vist sig dygtig til at finde spillere til lave omkostninger i en tidlig alder, og det matcher meget godt den kurs Barbara gerne vil have stukket ud.

Når man nævner ”Bjerregaard” i dag bliver det ofte misfortolket som noget negativt, grundet hans sidste periode i front for Brøndby, som bestemt ikke var særlig køn. Jeg synes ikke nødvendigvis at den ”familiefølelse” man har i Milan er en dårlig ting. Den kan have sine minusser som fx at man holder for længe på spillere, der har været tro soldater igennem en længere periode. Men på den anden side, er det da absolut positivt at høre hvor glade spillere er for at være i og omkring Milanello, og at der bliver taget af en. At man gør meget ud af at skabe et sammenhold på tværs af spillere, ledere og andet personale. Leonardo som teknisk direktør var en succes og trænerne Ancelotti og Capello viste sig også at være gevinster. Så er der selvfølgelig andre tilfælde, hvor det har været knapt så succesfuld(Leo som træner eksempelvis), men ramme plet hver gang kan man ikke.

Clarence Seedorf er naturligvis et sats, men det var Fabio Capello dæleme også i sin tid, og dengang var Milan stenrig. Særligt ovenpå en så succesrig og nyskabende træner, Arrigo Sacchi, var dengang i slut 80’erne og start 90’erne. Den arv, skal Seedorf ”heldigvis” ikke starte fra. Seedorf er tit blevet betegnet som ”ham alle er venner med”, og har altid fremstået som intelligent, veltalende og sympatisk. Det er der naturligvis både plus og minus ved som cheftræner, fordi han ikke kan være venner med alle. Skulle man overføre noget fra fodboldspillere til træneregenskaber ville jeg tage Seedorfs intelligens og krydre den med Pippos ukuelige vindermentalitet og determination(noget Seedorf manglede som spiller).

Som Milan fan ville jeg dog ønske at den uholdbare situation på ledelsesniveau snart bliver løst. Og jeg ser helst, at Barbara kommer til at stå med hovedansvaret som enlig CEO. Fordi det betyder at Paolo Maldini bliver sat ind som teknisk direktør, med Sogliano som sportsdirektør og meget sandsynligt, Clarence Seedorf som cheftræner. Det er meget nyt og ”grønt” på ledelsesniveau, og forandringer er ikke lig med succes. Men det er en gruppe af mennesker, med hver deres ansvarsfordeling som giver gode forudsætninger for ordentlige beslutninger, som ikke alle skal tages af klubbens CEO. For kursen Galliani kører ud af, er forældet på Milan-niveau og ødelæggende nu – men også i længden for Milan. Jeg kan sagtens forstå at en CEO vil være indblandet af forskellige årsager, men konstant at ville tage alle beslutninger om dit eller dat giver for mange halve løsninger, og flere problemer end godt er.

Jeg glemte at komme ind på dit svar, på nødvendigheden omkring salgene af Silva og Zlatan. Fordi, gu var de nødvendige. Men den ansvarshavende for at sætte Milan i den situation, hvoraf man blev nødsaget til at afskibe de to profiler, er udelukkende Galliani. Det er ham, som har ansvaret for det økonomiske, og det var ham som postede ekstremt mange penge efter Zlatan Ibrahimovic, og også Robinho. Han er den ansvarlige for at overophede Milans økonomi endnu engang, og illustrerede tydeligvis at han ikke havde lært en skid af situationen nogle få år forinden med Kaká. Det er skandaløst ringe ledelse! Derfor bider Curvaen ikke længere på profilindkøb af fx Kaká og Balotelli, da man er blevet kastet rundt i en følelseskarrusel, fordi Galliani ganske enkelt ikke besidder personligheden til forandring og nyskabelse. Han veksler mellem nødvendighed og leflen, og det går simpelthen ikke. Det er amatøragtigt, og Milan træder i vande med ham som øverst ansvarlig.
Skrevet af Lentini
La Stampa opsummerer meget fint de tre aktuelle transfersnakke vi har gang i pt. her tæt på transfervinduets åbning:

1) Radja Nainggolan for 7mio€(HP) + Bryan Cristante(HP). Eneste trussel til denne handel ikke skulle gå igennem skulle være en Cellino der løber fra en mundtlig aftale med Galliani. Pt. befinder Cagliari-chefen sig i Miami, mens vores ditto stadigvæk fører sig frem på Copacabana. Medierne konkurrerer nærmest på livet løs til at fastslå aftalen mellem Milan og Cagliari. Godt nok har Roma været nævnt, men sandsynligheden for at de skulle kunne fravriste os Nainggolan synes meget lille. Juventus ville først røre på sig til sommer, mens Inter er uaktuel.

2) Danilo D’Ambrosio. Nogle forhandlinger som Braida står for. La Stampa hævder at Milan sender Antonio Nocerino af sted på lån i Torino den resterende del af sæsonen, sammen med vores unge colombianske midterstopper, Jherson Vergara. Yderligere diskuteres et muligt halvpartssalg af Riccardo Saponara. Nocerino ser jeg som sikker starter i Torino. Det bliver nok lidt mere vanskeligt for både Vergara og Saponara.

3) Zdravko Kuzmanovic på leje den resterende del af sæsonen i bytte for Alessandro Matri, som ligeledes bliver skippet af sted på en halvårlig lejeaftale. En handel der ser lidt mere vanskelig ud, også fordi det er svært at spotte hvem der har taget den første kontakt klubberne imellem. Der har også været rygter om at Inter ville bytte sig til Matri med Pereira, som Milan umiddelbart ikke kunne se nogen idé i. Handlen kan afhænge af om Inter sælger Guarin til Chelsea. Gør de ikke det, ser Kuzmanovic lettere ud at opnå for Milan, og han ville skulle dække den tomme plads Nocerino efterlader med sit lejemål i Torino. Personligt anser jeg Kuzmanovic for en middelmådig spiller, uden deciderede spidskompetencer. Derfor nok den lidt matte fornemmelse man har omkring serberen.

Samtidig kan man godt skyde en hvid pil efter rygterne omkring spillere som Marco Parolo og Hernanes. Ghirardi i Parma vil som minimum have penge for et halvpartssalg af Parolo. Den slet finanser har Milan ikke til at efterkomme. Med Hernanes nævnes et salgsskilt konstant omkring de 18mio€. Det har Milan ikke finanserne til, og samtidig kan jeg slet ikke se en klub smide den slags penge efter Hernanes.

Foggy viderebragte rygtet omkring Fabio Coentrao. Det rygte har også nået Italien, og heri nævnes det faktisk at det er Real Madrid som har tilbudt Coentrao til Milan på lån med købsklausul til sommer, der ikke er bindende. Men der skulle ikke være kommet et bud endnu fra Milans side. Desværre kan jeg ikke huske om El Mundo Deportivo er Madrid eller Barcelona baseret. Umiddelbart mener jeg at AS og Marca er Madrid, mens El Mundo Deportivo og Sport er catalansk. Hvis min hukommelse husker ret, skal man nok være en smule varsom og forbeholden omkring det rygte. Derudover er jeg ikke videre begejstret over den overivrige og hasarderede forsvarsstil, som Coentrao indeholder.

Alberto Paloschi, som vi har en andel i, kan skifte klub her til januar. Bologna har foreslået en byttehandel til Chievo, med Rolando Bianchi og Alberto Paloschi. Naturligvis først på lejemål.

Derudover har Raiola raset ud i medierne over medierne, der har citeret ham for at sige at Balotelli vil væk fra Milan. Kryptisk, som det fede lokum er, så siger han at der ingen chance er for at Balotelli skifter klub i januar….. Det åbner så naturligvis op for spekulation omkring det næste transfervindue til sommer, så det skal man formentlig forholde sig til over 100 gange frem mod sæsonafslutning. Mit håb er at Balotelli spiller et blændende VM, både fordi jeg synes om ham som spiller(set bort fra det overdrevne film), og fordi hans markedsværdi yderligere vil stige til et salg.

Slutteligt kan det nævnes at manden der konstant bliver rygtet til Milan, Davide Astori, igen skulle have fået interesse fra Southampton. Mirror melder i hvert fald at Astori står øverst på listen over defensive forstærkninger, til en af PRL’s positive overraskelser. Deres defensiv har også set sløj ud, når Dejan Lovren ikke har spillet.
Skrevet af Aske K
Yderligere diskuteres et muligt halvpartssalg af Riccardo Saponara. Nocerino ser jeg som sikker starter i Torino. Det bliver nok lidt mere vanskeligt for både Vergara og Saponara.

købte parma ikke empolis halvpart i saponara? for så vil milan da forhåbentlig ikke sælge sin halvpart.
milannews skrev også at det kunne blive aktuelt at han bliver i klubben, da el shaarawy er langtidsskadet, og robinho og birsa er usikre både transfermæssigt og skadesmæssigt
AC Milan http://www.kickette.com/images/uploads/may15paolomal.jpg
Skrevet af Duck
Tilbage i 90´erne var topskatten her i Danmark ca. 70%, og det gik jo alligevel ganske udmærket for os som land i den periode. Vel at mærke en topskattegrænse som man ramte, langt før man tjente millionen og milevidt før €-millionen.
Skrevet af Martinovic
Lad os endelig beholde Saponara. Han viste i glimt noget potentiale mod Inter.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Aske,

Jeg ved faktisk ikke helt hvordan det står til med ejerskaberne af Saponara. Men du kan sagtens have ret. Jeg kan kun huske at vi købte en halvpart i ham sidste vinter for 3.5mio€.

Desuden er jeg enig med Foggy. Jeg vil langt hellere beholde Saponara, fremfor andre. Isærdeleshed fremfor Robinho, men også Birsa. Han passer nemlig godt ind i det nuværende system, og har skam talent. Men lad os se hvad der sker i handlen med Torino. Der er mange scenarier.
Skrevet af Lentini
Afskedssalut i Milan. Både for Allegri, men også Ariedo Braida, som idag har sin sidste dag på arbejde som Milans sportsdirektør. Lidt vemodig omkring Braida er jeg trods alt.

http://www.football-ital…n-christmas

http://www.football-ital…braida-exit
annonce
0