Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pirlo21
Gutter vi har spillet 2 serie A kampe. Det simpelhen for tidligt at konkludere noget.
En spiller som Hakan fx, spillede stort set ikke sidste sæson pga karantæne, han mangler kampform. Endvidere er han kommet til et nyt land m.m Lige pt, tror jeg Montella vil gøre klogest i at bruge Hakan på venstre kanten, hvis vi antager at 4-3-3 er spillesystemet vi benytter.

Kigger vi lidt frem mod kampen mod Lazio, så tænker jeg det begynder at blive svært at se bort fra Romagnoli. Pausen burde ha været god for ham og han må begynde at presse sig på for at komme i start 11´veren. Nok ikke på søndag bliver han foretrukket, men derefter bliver han svær at have sidende på bænken. Bonucci er selvfølgelig selvskrevet.

Conti kom desværre tilskade i landskampen mod Israel, super ærgerligt. Dog er det kun en lille forstuvning han har fået på anklen, så han kan nu sagtens nå at være klar søndag. Ellers må man forvente at Abate starter.

Biglia starter selvfølgelig også inde på søndag sammen med Kessie. Hvem den sidste plads på midten går til er jeg spændt på. Det afhænger nok meget af hvilken form Jack er i, hvis han er klar - starter han selvfølgelig. Kan se pressen gætter på Hakan. Personligt ville jeg ikke blive overrasket, hvis det bliver Monty.

Angrebet giver nok sig selv. Sosu, Cutrone og Borini.
Cutrone fortrækkes nok, selvom jeg personligt heller ville se Silva. Cutrone har dog leveret i de kampe han har spillet for os. Kalanic må affinde sig med en joker rolle lige pt.

Borini starter, fordi man ved hvad man får og fordi Jack nok skal spille på midten lige pt. Borini bidrager med hårdt arbejde og laver sjældent fejl.

Kampen imod Lazio bliver rigtig svær, Lazio har ikke imponeret de første 2 runder. Men har stadig formået at hente 4 points, endvidere slog de Juve i super cupén. Så svært bliver det. Nani forventer jeg også får debut og har han en god dag, kan han være svær at håndtere.
Men når alt kommer til alt, så tror jeg på vi kan vinde kampen. Vi er simpelhen et bedre hold spiller for spiller, selvom vi stadig er noget fra topformen. Vanvittig spændende søndag vi går imøde :)


Skrevet af Great Milan
Pirlo

"Conti kom desværre tilskade i landskampen mod Israel, super ærgerligt. Dog er det kun en lille forstuvning han har fået på anklen, så han kan nu sagtens nå at være klar søndag. Ellers må man forvente at Abate starter."

Conti bliver næppe klar til at spille søndag. En skade som den han har pådraget sig tager minimum 14 dage at komme sig. Jeg forventer, at Conti er ude helt frem til 20. september mod Spal. Det vil sige, at han går glip af 3 kampe for Milan. Vi skal jo altid være uheldige med skader - det hører åbenbart historien til hos Milan. Nu må vi se, hvornår vi kommer til at stille med stærkeste opstilling.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
I har vel Abate?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Ja, så det er ikke det store savn, selv om det selvfølgelig er bedst at have alle mand klar.

Jeg synes, det er fint, at Abate spiller mod Lazio. Han er bedre defensivt end Conti, når Lazio har et par hurtige kanter.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Conti er ikke alvorligt skadet og kunne være klar til søndag.
Det ventes dog at han spares for at undgå en yderligere skade.

Det bliver interessant at se hvordan Montella blander kortene søndag.
Personligt har jeg jo et håb om at Montella kigger lidt på sin trup og går for en 3-4-3, men det er nok for tidligt udfra at vi har haft 17 spillere til landskamp (hvilket i øvrigt er rekord).
Skrevet af Rossoneri
Sky Italia melder at Sosa skifter til Trabzonspor.

I mit univers, peger det yderligere imod at vi kan forvente en to-mands midtbane på sigt.

Hvis ikke, har jeg svært ved at se hvorfor vi skulle være så forhippede på at komme af med ham.
Skrevet af Great Milan
Montella har jo brugt Sosa på en forkert position fra dag 1. Sosa har af naturlige årsager ikke leveret varen. Derfor må man gå ud fra, at Montella ser Sosa som en ubrugelig spiller. Set ud fra dette synspunkt er det jo bedre at komme af med en spiller, fremfor at han blot skal sidde på bænken og trække 1,5 mil euro om året. Når man alligevel ikke formår at få det maksimale ud af spilleren, er det bedst for både Sosa og Milan, at vejene skilles. Det var nærmest uundgåeligt.

Video´en her er fra sæsonen lige inden han kom til Milan:

https://www.youtube.com/watch?v=1ANI7tfHMoM
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
@GM

Alle meldinger går jo på at Conti er med i truppen søndag, så rolig nu :)
Jeg syntes iøvrigt Abate har set rusten ud, så håber da bestemt Conti bliver klar - han er i mine øjne, en meget bedre back.

Sosa salget er vel ok, selvom jeg syntes han havde været en glimrende breddespiller at have. Som heller ikke fik en voldsom løn hos os. Dog er det godt vi får solgt ud af den alt for store trup. Havde håbet Paletta også ville ryge!
Skrevet af Great Milan
Pirlo

Problemet er bare, at vi er rimelig tyndt besat på midtbanen. Vi har 6 brugbare spillere til midtbanen, og her har jeg oven i købet talt Hakan med. Mauri er ligegyldig. Han gavner ikke engang sig selv.

Med hensyn til startopstillingen søndag stiller Montella nok således op:

Donnarumma - Abate - Bonucci - Musacchio/Romagnoli - Rodriguez - Biglia - Kessie - Montolivo - Suso - Cutrone - Borini/Calhanoglu.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Grundet Montolivos skade, var Montella tvunget til at tænke Sosa ind i en ny sammenhæng.
Derfor er det svært at skyde for meget for vores træner for netop det valg.

Efter en lidt sløj start, synes jeg da også at argentineren gjorde det hæderligt.

Fordelen ved Sosa er at han dækker flere pladser og ville jo egentlig være et mere naturligt bud på venstre mezalla, hvor vi synes tyndt besat.

Det er ganske åbenlyst at det også her er klubben der har presset på for at komme af med spilleren.
Personligt antager jeg at det peger mod en midtbanekonstellation, hvor færre centrale spillere behøves (læs: to-mands midtbane).

Så længe Suso er i god form, må vi også forvente at der satses på tridenten.

Hvis det er planen fortsat at spille med en tre-mands midtbane og tridente, er det svært at se hvorfor man presser så hårdt på for at komme af med Sosa.

Hverken transfersum eller lønpost er jo noget der bon´er af betydning.

On another note; Borini er (med en årsløn på 2,5m) vores 5. højst betalte. WTF?!
Det er vel at mærke mere end Calhanoglu m.fl.
Hvordan kan vores ledelse dog gå med til det?
Skrevet af Great Milan
Sosa: Så skulle den være mere eller mindre sikker. Sosa drager i morgen tidlig til Tyrkiet for at skrive under med Trabzonspor. Han kommer til at tjene, og hold nu fast.. 5 mil euro om året plus bonus! Milan får mellem 5,5 - 6 mil euro for ham.

Kilde: MilanWorld
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@GM
Hvis jeg forstår ret er der tale om bruttoløn, hvor han hos os tjener 1,7 netto (ca. 3m brutto).

Det er dog stadig en vildsom løn for en spiller som ham. Dog skal man huske at han kom som årets spiller i Tyrkiet i sæsonen før vi hentede ham.
Skrevet af Milanisti
Så er det officielt - Sosa er skiftet til Trabzonspor på en lejeaftale til €1,35m - og dertil følger en købsoption, som bliver aktiveret til Januar. Den samlede pris lyder på €4,75m.

Skrevet af Milanisti
Juventus har igennem de seneste 5 år høstet en gennemsnitlig indtægt på €41m pr. sæson - fra Juventus Stadium. I samme periode har vi hentet €26m.

Sammenligner vi med Real, Barca, United og Arsenal, så havde de en årlig indtægt på mellem €119-127m i gennemsnit. Det er jo vanvittigt.
Skrevet af Slettet(042125212608)
Italienske hold kommer aldrig i nærheden af at tjene 100m euro, 50m ? og så er man vist optimistisk

Det ville kræve et langt bedre fremmøde som mildest talt er en joke for de fleste hold, og to højere priser, samt at man nok ikke bør lave sæsonkort til 50-70% af kapaciteten, for det er der ikke meget økonomisk gevinst i.

Men det hjælper selvf. intet at man spiller på gamle nedslidt kommunal ejede stations med elendige baner og kritisabel infrastruktur til og fra.
Skrevet af Pirlo21
Ja kampen aflyses nok desværre.
Men banen skal selvfølgelig være iorden... men øv øv!!
Selvom vi ikke kan stille i stærkeste opstilling, så vil jeg mene Lazio er mere hæmmet end os med skader.
Nå man kan ikke gøre andet end at afvente den endelig beslutning!
Skrevet af Martinovic
Lige blevet udskudt. Forståeligt med de massive regnmasser i Rom.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
Ærgerligt, på den anden side kan vi få holdet mere sammenspillet inden vi skal møde et tophold og få Jack, romagnoli og Conti tilbage i kampform.
Dog havde Lazio også sine skader... havde glædet mig til denne kamp!
annonce
0