Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Flying Dutchman
Du må også gerne købe ham til Inter.

Jeg står ikke for indkøb i Inter.

Jeg ved ikke om Calabria er bedre end Abate, om Montolivo er bedre end Calhanoglu eller om Borini er bedre end Bonaventura. Det er også lige meget. Montella synes det. Og han har nok nogle gode begrundelser til det.

Forstå mig ret, jeg anser ikke Montella som værende en dygtig træner. Faktisk er han, sammen med jeres mangel på en 20+ mål angriber, jeres største hæmsko. Men jeg har én holdning, som jeg altid har haft, uanset den pågældende trup eller træner: Montella stiller ikke med Calabria, Montolivo og Borini for at pisse dig eller alt muligt andre af, ej heller stiller han med vilje med et svagere hold, kun for at vise, det er ham der bestemmer. Når han stiller med de spillere, han gør, så kan du roligt gå ud fra, han gør det, fordi han, efter dagevis af træninger og samvær, synes disse spillere, er de rette til opgaven. Du aner jo ikke en tøddel om, hvorfor Abate blev fravalgt. Måske har han ikke givet sig til træning? Måske døjer han lidt med skader? Måske kan Calabria noget, Abate ikke kan, i forhold til den pågældende modstander. Det ved du intet om.

Der er meget kritik på Montella i denne tråd, og meget af det (mest fra andre brugere) er berettiget - men det bliver enormt unuanceret, når kritikken går på, at hans startopstilling ikke ligner din egen. Uanset hvor stærke holdninger du må have, så er du ikke i nærheden af at have samme indsigt i Milan og truppens daglige funktion, som Montella. Så din kritik er, som sædvanligt, enormt unuanceret.

Hvis en spiller sidder på bænken, må det være fordi træneren skønner, at denne spiller er i stand til at spille, ikke sandt? Eller sidder han bare på bænken for pyntens skyld efter din mening? Ergo skal Abate ikke sidde på bænken fremfor Calabria. Calhanoglu/Bonaventura skal ikke sidde på bænken fremfor Montolivo. Igen skal Bonaventura ikke sidde på bænken fremfor Borini. Fes den ind? Eller skal jeg skære den endnu mere ud i pap for dig.

... Så når Calabria, Montolivo og Borini sidder på bænken næste gang, så er det også skønnet til at være i stand til at spille, ikke også? Så sidder de heller ikke der pyntens skyld, vel?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Flying Dutchman
Og hvis du desuden skal kritisere Montella for spillervalg, så bør du også stille alvorlige spørgsmålstegn ved, at Kessié og Biglia spillede - de var da, efter min mening, Milans ringeste mod Lazio, og førstnævnte har, efter en stærk start, set bekymrende svagt ud her på det sidste.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Pirlo21
Udover over at vi skal vinden aftens kamp.
Så bliver det også spændende at de hvordan vi kommer til at stå defensivt! Hænger vi sammen i kæderne, står vi kompakt, balancen m.m
Tror vi fleste er enig om at skal vi bruge vores bedste spillere på en gang - skal vi over i en 3 mandsforsvar kæde.
Om vi så offensivt kommer til at spille med 2 angribere eller kun med en - måden tiden vise.
Tror vi vinder sikkert i aften, dejligt kampen bliver vist på tv :)
God kamp til alle
Skrevet af Great Milan
FD

"Jeg ved ikke om Calabria er bedre end Abate, om Montolivo er bedre end Calhanoglu eller om Borini er bedre end Bonaventura. Det er også lige meget. Montella synes det. Og han har nok nogle gode begrundelser til det."

Hvis ikke du ved noget om det, bør du måske overveje hvor vidt du skal gå ind i en diskussion, som du ikke ved noget om en anden gang. Det er ikke videre smart at forsøge at gå ind i en dialog, man ikke aner en kæft om.

Alle Milan fans ved, at Calabria ikke er god nok til at starte inde for Milan. Desuden er det ikke første gang, at Montella foretrækker ham fremfor Abate. Da Abate sidder på bænken, og er meldt klar, må vi gå ud fra, at han kan spille. Derfor bør han starte inde. Montolivo er heller ikke bedre end hverken Calhanoglu eller Bonaventura, det ved alle Milan fans også. Borini kunne ikke engang bruges i Sunderland, men i Milan starter han inde i hver enkelt kamp. Hvor i ligger logikken her? Ingen steder, så lad være at lede forgæves. Den eneste der ikke forstår at bruge de rette spillere er Montella. Han er blevet jordet ned på samtlige Milan sider på Instagram omkring brugen af netop Calabria, Montolivo og Borini mod Lazio. Det har han så tilsyneladende taget til sig og set bort fra mindst to af dem til startopstillingen mod A.Wien. Tænk at andre skal lære ham at udtage de rette spillere.

Med andre ord skal han bruge "kernen" af truppen til langt de fleste kampe. Når nogen af de startende 11 spillere er skadet eller trætte, syge, så kan han rotere. Når han så endelig skal rotere, må han godt lade være at overdrive, som han har tendens til. Der skal ikke rykkes rundt på flere pladser på én gang.

Vores bedste opstilling i en 3-4-1-2 er følgende:

Donnarumma - Musacchio - Bonucci - Romagnoli - Conti - Biglia - Kessie - Bonaventura - Calhanoglu - Silva - Kalinic

Udskiftere: Abate - Zapata -Paletta - Rodriguez - Locatelli - Montolivo - Suso - Cutrone.

Calhanoglu naturligvis der hvor han er bedst - som en 10´er lige bagved de to angribere.

Er der tale om en helt anden formation, skal vi naturligvis kigge på andre spillere. Ved en 4-3-3 skal der f.eks. gøres plads til Suso.

Bonucci - Kessie, Biglia og Bonaventura skal der aldrig røres ved, med mindre de er skadet, trætte eller syge.

Jeg er dog i tvivl om, vi nogensinde kommer til at se Milan i stærkeste opstilling under Montella. Hans 11 bedste er åbenbart ikke det samme som alle andres 11 bedste.

Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
@ GM

Men DU ved jo tilsyneladende alt om Milans trup, hvordan de fungerer til dagligt, hvem kæmper hårdest, hvilke roller de er bedst til, hvor god deres taktiske forståelse er og så videre.

Endvidere går jeg ikke i dialog med dig - jeg forsøger, formentlig uden held, at påpege overfor dig, at du måske bør tænke dig om, inden du nok en gang går all-in på din evindelige, usaglige og enormt unuancerede kritik af Montella. Det er for eksempel næppe hans skyld, at Kessie og Biglia spiller som én og samme pose nødder og at Cutrone var isoleret oppe foran. Til gengæld kan man godt klandre ham for, ikke at pakke Bonucci bedre ind.

Uanset hvordan du vender og drejer det, så er han bedre informeret end dig. Endvidere vælger han start-elleveren ud fra hvad han synes er bedst, ikke ud fra hvordan han bedst kan pisse dig af. Han sætter elleve spillere på banen, som som helhed skal tackle kampen. Det er meget muligt, at den start-ellever så ikke flyver overens med dine hede FM-drømme, men det er sådan set også underordnet, når han, på samtlige parametre, er bedre rustet til opgaven, end du.

Det kan dog være, du skulle ansøge, når Montella bliver fyret.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
FD

"Men DU ved jo tilsyneladende alt om Milans trup, hvordan de fungerer til dagligt, hvem kæmper hårdest, hvilke roller de er bedst til, hvor god deres taktiske forståelse er og så videre."

Lige nøjagtig!

Uanset hvordan du vender og drejer den, kan du ALDRIG forsvare, at Calabria skal starte inde for Milan. Du kan heller ALDRIG forsvare, at Borini skal starte inde for Milan. Du kan til dels forsvare, at Montolivo starter inde fremfor Bonaventura, som lige er vendt tilbage fra en mindre skade. Men sidder Bonaventura på bænken, må vi antage at han kan spille. Ellers skal han ikke sidde på bænken.

Capise!
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Lige nøjagtig!

Fuck... Når selv jeg får kvalme over, hvor arrogant du kan være, så er det altså skidt.

Men hey, så ved vi da det! Du tror, du er en bedre træner end Montella. Det er da altid rart, at tingene lægges frem på bordet.

Uanset hvordan du vender og drejer den, kan du ALDRIG forsvare, at Calabria skal starte inde for Milan. Du kan heller ALDRIG forsvare, at Borini skal starte inde for Milan. Du kan til dels forsvare, at Montolivo starter inde fremfor Bonaventura, som lige er vendt tilbage fra en mindre skade. Men sidder Bonaventura på bænken, må vi antage at han kan spille. Ellers skal han ikke sidde på bænken.

JEG skal heller ikke forsvare noget som helst. Men Montella kan sagtens forsvare hans valg, da han har mere styr på det end dig. Du kan snakke udenom alt det du gerne vil, men der er stadigvæk to, helt konkrete punkter (som du så tilsyneladende nægter at forholde dig til):

1) Montella har i sagens natur mere føling med situationen, end du har.
2) Montella vælger ikke svagere spillere, med det ene formål at pisse dig af. Jeg kan garantere dig for, at han har haft nogle gode grunde til at vælge Calabria frem for Abate og Borini frem for Calhanoglu.

Capise!

Det staves "capisce", men fedt at du forstår det!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
Videre ...
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Hvis Calhanoglu får en fri rolle bag angriberne er det en 3-4-1-2, og det passer også bedst, som jeg ser det.

Biglia og Kessie kan sagtens håndtere maskinrummet, og med to offensive wingbacks vil angriberne forhåbentligt få nok af bolde at arbejde med. Bare Kalinic holder sig i boksen.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Lige netop, Foggy. Det er 3-4-1-2 vi bør afprøve, met skal ikke være mod Udinese. Det skal være i EL, hvor vi kan tillade os det i gruppespillet. Når man har en alt afgørende CL plads at spille om, er der ikke plads til at eksperimentere. I hvert fald ikke i skrivende stund, hvor vi allerede er godt bagud i Serie A om 4. pladsen.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Kampen sendes direkte på Eurosport 2 kl.19.00 i aften.
Grande Milan!
Skrevet af Magnifico
Capise!

Det staves "capisce", men fedt at du forstår det!

Reelt findes Capisce! slet ikke på italiensk. Det er amerikansk slang for den italienske bydeform (imperativo), hvor man siger Capisci! (i du-form) eller Capisca! (i De-form), når man tiltaler en person. Og dét kan ikke diskuteres :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Flying Dutchman
Jow, men nu skulle vi ikke gøre det sværere end striks nødvendigt, Mag!
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Magnifico
Capisco :-)
ACF Fiorentina & Leeds United FC
Skrevet af Rossoneri
Di Stefano melder at Antonelli - ganske som forventet - starter på venstre wingback. Og som det er skrevet flere steder her i tråden, bliver det Calhanoglu der kommer til at ligge i en fri rolle bage Silva og Kalinic.

Jeg synes det er rigtigt set af Montella ikke at bruge Biglia som regista.
I kampen i Makedonien, var det netop her der opstod masser af misforståelser ift. Bonucci og Locatelli.
Med en Bonucci der er så stærk i netop den rolle, giver det også langt bedre mening at bruge Bonaventura eller Calhaoglu i en mere fremskudt rolle og lade Biglia og Kessie står for balancen.

Dermed kan man også meget nemt være fleksibel med de tre forreste, mens man holder resten af formationen intakt.
Skrevet af Rossoneri
Opstillingen bekræftet, med Zapata der erstatter Musacchio, som eneste overraskelse.
Skrevet af Lentini
Hvad i helvede.. Eurosport 2.
Skrevet af Rossoneri
Man kan evt. købe Eurosport Player der viser alle kampene.
Skrevet af Great Milan
Godt at se at Montella har taget kritikken til sig og set bort fra samtlige 3 fejl valg i start 11´eren mod Lazio - Calabria, Montolivo og Borini. Sådan er det, når man får kritik fra alle kanter!

Jeg forventer en klar sejr i aften!
Grande Milan!
annonce
0