Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Suso spillede vel reelt seconda punta igår. Montella har ligeledes udtalt at Suso er i spil til netop denne plads.

Umiddelbart har jeg mere svært ved at se Calhanoglu på bænken efter gårsdagens præstation.

Som jeg skrev igår, ville jeg ikke være overrasket over at se Calhaoglu helt fremme sammen med Kalinic eller Silva. Tyrkeren udtalte så sent som i denne uge, også at dette faktisk var hans foretrukne plads (sammen med wingen).

Det vil så igen give plads til Bonaventura som 8er/10er.
Skrevet af Great Milan
Efter kampen i går vil alle vel give Calhanoglu genvalg til kommende kamp, men hey det er Montella der er tale om. Her er der ikke plads til logisk tænkning. I 99% af samtlige storklubber rundt omkring i Europa vil man of the match i seneste kamp automatisk få genvalg, men sådan ligger landet ikke hos Montella. Jeg vil næppe blive overrasket, hvis han bænker både Calhanoglu og Silva - nøjagtig som han gjorde ude mod Lazio.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Magnifico

"Hvis jeg skal købe billetter hjemmefra, sker det gennem Viola´s officielle online-udbyder, som er TicketOne. Ellers køber jeg dem bare på stedet i mit lokale billetudsalg."

Tak for info.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
@Foggy
Suso spillede vel reelt seconda punta igår. Montella har ligeledes udtalt at Suso er i spil til netop denne plads.

Umiddelbart har jeg mere svært ved at se Calhanoglu på bænken efter gårsdagens præstation.

Som jeg skrev igår, ville jeg ikke være overrasket over at se Calhaoglu helt fremme sammen med Kalinic eller Silva. Tyrkeren udtalte så sent som i denne uge, også at dette faktisk var hans foretrukne plads (sammen med wingen).

Det vil så igen give plads til Bonaventura som 8er/10er.


Han lå væsentligt længere tilbage på banen i forhold til, hvad jeg forbinder med seconda punta. Jeg synes, han lå på sin vante kant.

Jeg kunne godt lide Calhanoglu på 10´eren, da den giver ham en masse fri bevægelse på samme måde, som Kaká gjorde i sin tid.

Jeg ved, vi ser forskelligt på det, men jeg ser ikke Jack som en del af den stærkeste start 11´er, med mindre han kan slå Calhanoglu af. Som 8´er fylder Jack for lidt, og der håber jeg, at Montella vil give sig og prøve Locatell som 8´er, når Kessie er ude.

Suso er en svær størrelse. Han kan meget på egen hånd og vil være at foretrække i 3-4-3, men spiller vi 3-5-2 / 3-4-1-2, ser jeg også ham på bænken.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Ser vi på Montellas historik, er det sjældent at han spiller med to deciderede angribere.
Det er som oftest en mere klassisk 9er parret med en meget mobil 10er type der falder ned i banen.

Ser man tilbage til hans tid i Catania, brugte han bl.a. Papu Gomez der.
I Fiorentina var det ofte en type som Rossi eller Ljajic, mens han i Sampdoria arbejdede med en juletræsformation hvor primært Correa, Cassano og Alvarez kæmpede om de to pladser bag 9eren.

Dermed mener jeg at der er meget der peger i retning af at Silva og Kalinic ikke nødvendigvis er tænkt som en duo, men snarere som alternativer til hinanden.
Selvfølgelig vil vi komme til at se dem sammen - men spørgsmålet er om det er udgangspunktet.

Synes også det var meget tydeligt igår at Silva og Kalinic på skift faldt ned i banen for at deltage i spillet.
Dén del synes jeg ikke Kalinic løste så godt.

Én ting man ved med Montella, det er at rollerne sjældent er statiske. Og du har helt ret i at Suso fortolkede rollen anderledes end Kalinic.
Det giver nærmest sig selv med blik på hvor forskellige de er som typer.

I det lys, skal man nok også se kampoplæg - det kan meget vel hedde 3-4-1-2 på papiret, men der er stor forskel på de typer der spiller.

Ser man på resten af holdet igår, så synes jeg at tre-mands forsvaret gjorde det rigtigt godt. Man skal være påpasselig med at drage konklusioner på så vagt et grundlag, men ikke desto mindre virkede en spiller som Bonucci langt mere tilpas.
Romagnoli går også ind og viser hvorfor han er det lyseste defensive talent i støvlelandet (sammen med Rugani).

Opspillet var også langt mere flydende med Biglia der ikke faldt så dybt i banen - og det passer ham i det hele taget nok bedre at han ikke skal løbe mange meter med bold.
Han er en meget intelligent spiller der kan bryde angreb, holde i bolden og ikke mindst vende spillet effektivt med sit gode overblik.

Synes også at vores backs kom langt bedre til sin ret og det var en fornøjelse at se hvordan de konstant truede i dybden.

I den forbindelse er jeg naturligvis meget enig i at Bonaventura fylder for lidt som balancespiller (som erstatning for Kessie).
Jeg er, som de fleste, meget forundret over at Locatelli ikke er blevet prøvet af her.

Men lad os se hvordan det ser ud søndag. Jeg håber på noget kontinuitet og spillere der får lov at finde sig til rette i deres roller.
Skrevet af Martinovic
Av. Conti ude i fire måneder. Det gik tilsyneladende også ud over ledbånd i knæet.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Nej hvor er det surt hvis Conti er ude 4 mdr....
Håber ikke det er så galt, så frustrerende.
Skrevet af Milanisti
Nu er det mig bekendt Fassone som har reddet Montellas chancer som træner hos Milan efter kinesernes indtog. Så han skal nok være mere fleksibel og indrette sig efter spillerne - den formation der blev spillet igår er nok den mest optimale med de spillere vi har.
Skrevet af Lentini
Reddet? Reddet fra hvad?
Skrevet af Yetilover
Puha Conti ude i 4-6 måneder. Det er sgu på ingen måder godt for vores sæson. Må dælme håbe Abate/Calabria kan holde den højre side i stand indtil vi får ham tilbage.
Skrevet af Gustenv@rius
Det er vel reelt sæsonen der er slut for Conti.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Slettet(551159212602)
Suk med suk på....... Abate er på en god dag middelmådig.

Calabria derimod er intet mindre end én omvandrende katastrofe.
Skrevet af MaggiMagg
trist for conti :(
Skrevet af Martinovic
Abate er en ok reserve, men jeg jubler ikke over, at han skal være stamspiller i resten af sæsonen. Det havde dog været værre, hvis Calabria skulle sidde på den back.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Det er et kæmpe knæk for Milan, at Conti er ude i 6 måneder. Det betyder, at Abate skal på overarbejde det kommende halve år. Navnet Calabria bør slet ikke nævnes i dette sammenhæng, for han er i ordets forstand ELENDIG! Jeg håber Abate kan klare tjansen i Serie A frem til januar. Så må han hvile i EL gruppe kampene, hvor Musacchio må tage højre backen. Men hold da op en mavepumper vi fik der.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Vi bliver vel nærmest nødt til at hente en ny højre back i januar vinduet. Det er immervæk mange Serie A kampe Abate skal spille, og det ved vi alle, at han ikke kan klare. Hvis så Montella har fidus til Calabria, så er vi fucked! Derfor er en ny højre back aldeles forlangt.

Et enkelt lyspunkt er dog, at vores sidste gruppe kamp i EL er mod Rijeka på udebane den 7. december. Herefter er der mig bekendt pause i denne turnering helt frem til starten af marts måned. Men 16 Serie A kampe frem til 1. januar er for vildt.
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
Så synd for Conti og os, klasse back vi kommer til at mangle. Især hans offensiv havde jeg set frem til at udfolde sig hos os.
Så synd for knægten, en knæskade kan forandre hele sin karriere... så sørgeligt - han vil være savnet.

Abate og Calabria er fine backs at have... men Conti bliver en klasseback.

Skrevet af Rossoneri
Calabria har vist fine prøver på sine evner i det fremadrettede spil.

Hans defensive mangler blev tydeligt udstillet mod Lazio, men i en mere fremskudt rolle og med færre defensive pligter, synes jeg egentlig det ser fint nok ud.

Udfordringen er for mig i højere grad Abates skadeshistorik. I dét lys kan det måske give mening at leje en backup i vinter-vinduet.
Skrevet af Rossoneri
Musacchio som højre wingback?

Det ville være noget af en opfindelse. Manden er jo slet ikke den type spiller - dynamik, gode indlæg, kan drible forbi en modstander - umiddelbart ikke prædikater man ville kaste efter den kære argentiner.

Calabria spillede masser af fine kampe sidste år og er naturligvis ikke "ELENDIG!" Som så ofte før, bliver kritikken usaglig og følelsesladet på et niveau der bliver useriøst.

Det er et slag, men det ville reelt være et større problem hvis skaden var kommet på venstre back.
Skrevet af Lentini
Både Abate og Calabria kommer i spil. Spørgsmålet er så hvordan Montella deler tiden idet vi fra 17.september og til 1.oktober har 5 kampe. Udinese(H), SPAL(H), Samp(U), Rijeka(H) Roma (H). Det er indenfor 14 dage at disse kampe skal afvikles.
annonce
0