Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Han er 20 år, Foggy.

Det kan meget vel være at han ikke bliver bedre end det han er i dag. Jeg kan være bekymret over den skadeshistorik, han tager med sig fra sæsonen 16/17. Det er næsten De Scigliosk’, hvor den ene skade afløser den anden. Som grundregel siger man at det tager ligeså lang tid at nå topniveauet igen, som skadesperioden har varet. Og med det in mente, har Calabria ikke basisgrundlaget for at udvikle sig yderligere. Det kræver en kontinuerlig periode uden skader og kampe, for at det skal ske.

Alligevel synes jeg det er ret overilet at danne konklusionen; Elendig! nu når manden trods alt er 20 år gammel, og nuværende sæson er starten på hans tredje som fuldbyrdet medlem af Serie A-holdet, efter en skadesplaget sæson to i Milan.

Hans ærgerrighed bliver altid fremhævet af hans trænere, hvorfor særligt Sinisa havde et kært øje til Calabria. Imo er det alt for tidligt at kaste en 20-årig på gaden, selvom jeg var enig i betragtningen omkring et lejemål af Calabria i denne sæson ved en mindre klub, hvor sandsynligheden for spilletid ville være større end i Milan, hvor Contis indkøbssum klart indikerer at han var hentet ind som førstevalg.

Man kan så modsat sige, at når vi endelig skulle rammes af en længerevarende skade, er det højre backen hvor vi har klart mest dybde i holdet. Det havde snarere været en kæmpe katastrofe hvis Gigio havde fået en længerevarende skade, og vi så skulle vælge mellem Storari, Gabriel og Donnarumma, hvor jeg kan være i tvivl om at nogen af de nævnte overhovedet ville være en starter i alle andre Serie A-klubber, inklusiv SPAL, Benevento og Hellas.
Skrevet af Martinovic
Jeg har ikke kaldt ham elendig, men jeg vil være bekymret, hvis Abate får en skade. Det må vi håbe, han ikke får.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja ok - så var det GM som kaldte ham elendig.

Uanset hvad føler jeg mig overbevist om at Calabria kommer til at få kampe i den næste periode, fordi Abate ikke har fysik til at kunne levere på topniveau i 5 kampe på 14 dage. Det er fysisk umuligt, og ville sende ham på pumperne og forøge muligheden for skader. For Abate har også en historik omkring muskelskader. Og lige præcis wingbacken kræver altså at man er 100% i vigør.
Skrevet af Rossoneri
Er det ikke 50/50? Calabria kan ikke forsvare - Gomez kan ikke angribe.

Jeg vil foretrække en, der kan lukke bedre af bagude.

Du skal naturligvis have lov til din egen holdning, men jeg undrer mig dog over at du kan argumentere for at Gomez (der efter dit eget udsagn ikke kan angribe) skal besætte en primært offensiv plads.

Det er min holdning - og så kan du naturligvis være uenig - at en wingback skal have speed, kunne udfordre 1:1, have et veludviklet pasningsspil og kunne slå et indlæg.
Sekundært skal man naturligvis kunne supplere forsvaret.

Med mindre vi lever i meget forskellige verdener, antager jeg at vi ret let kan komme til enighed om at Calabria er væsentligt bedre end Gomez på de nævnte primære parametre, eller?

Gomez er en dygtig duelspiller, men det er vel så også det. Han er decideret ubegavet (i en fodboldmæssig forstand), mangler totalt placeringsevne, hans pasningsspil er på et meget lavt niveau og hans teknik ikke eksisterende.

Så nej, jeg mener bestemt ikke det er "50/50".
Jeg har faktisk svært ved at finde spillere i truppen der er dårligere matchet til netop den position end Gomez (keeperne fraregnet).

Ser man på hvordan Calabria har performet sidste sæson, viser der sig også et meget andet billede end det du her prøver at tegne.
Hvis vi sammenligner med Conti, overgår førstnævnte (som tidligere skrevet) vores nyerhvervelse på en række væsentlige punkter.
På punkter som "pass completion", "succesful passes", "chances created" og "succesful take ons" er Calabria bedre (statistisk set).
Hertil har han flere tacklinger per 90 minutter og vinder flere af sine dueller målt i procent.

Og for lige at gentage mig selv - dette er jo selvfølgelig ikke for at sige at Calabria skulle være en bedre spiller end Conti, men når du kalder ham "håbløs" mener jeg ærligt talt at du rammer langt forbi skiven.

Lad os lige huske på at Conti også så yderst udfordret ud i sine første kampe hvor han havde flere defensive pligter.

Én af ideerne med at spille med tre stoppere, er jo netop også at fratage wingbacks nogle defensive forpligtelser. Dette vil givetvis også gøre at Calabria kan fokusere mere på de aspekter han faktisk gør godt.

Calabria spillede en rigtigt skidt kamp i Rom - sammen med resten af holdet. Og der er ingen tvivl om at han fortsat vil have problemer i en backkæde med fire, idet hans defensive egenskaber efterlader en del at ønske sig.

Men nu er han jo også i en rolle hvor der er fokus på hans offensive kvaliteter.
Hvorfor skal der ikke fokuseres på dette, som der bliver det med Conti (som vel ret beset er lige så dårlig defensivt som Calabria)?
Skrevet af Rossoneri
Jeg har ikke kaldt ham elendig...

Nej, du har kaldt ham håbløs, hvilket vel går rimeligt ud på ét.
Skrevet af Rossoneri
Han har ligesom De Sciglio haft enkelte gode præstationer, som har givet tro på, at de er de næste i rækken til at slå igennem, men Calabria har bare alt for mange mangler. Milan skulle have lejet ham ud.

Jeg spår, at han ender i en midt- eller bundklub i løbet af de næste par år.

Falder den påstand ikke ret hurtigt til jorden med tanke på at De Sciglio nu render rundt i Juventus, som vel må siges at være et step op ift Milan....?
Skrevet af Great Milan
Som fodbold elsker skal man kunne skelne mellem fårene og bukkene. At sammenligne det talent Kessie eller Locatelli har med Calabria´s talent siger vist alt i dette sammenhæng. Der er en verden til forskel. Men at vi ser forskelligt på det, er en anden sag. Naturligvis skal der være plads til nye talenter fra egen række, og det har vi også vist, at der skal være. Donnarumma og Locatelli. Vi skal dog som klub blive bedre til at skelne skidt fra kanel. Sommetider går det lige lidt for hurtigt med at hive nogle spillere op på A-holdet: Calabria, Gabbia, Zanellato. Calabria har i flere ombæringer vist, at han ikke har et niveau på højde med eks. Locatelli - langt fra! Desuden har han spillet flere kampe sidste sæson, hvor hans defensive mangler kom til kort flere gange. Han evner ikke at forsvare. Mand mod mand er han nærmest dødsdømt. Forestil jer en Perisic overfor Calabria. (Det var blot et enkelt eksempel). Han fiser frem, og kommer for sent tilbage, og inden han er tilbage har modstanderne scoret. Hans placeringsevne er helt katastrofalt. Han er for lav, og mangler fysik. Det er ikke en god kombination. De to andre drenge har ikke fået ret meget spilletid på første holdet, så det er svært at vurdere dem. Men men men jeg siger det lige igen... det går lidt for hurtigt med at hive nogle unge spillere op på første holdet. Dette kan skade den enkelte spilleres selvtillid og skræmme ham fuldstændig væk, hvis denne ikke er klar til at blive kastet for løverne i Serie A.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Som jeg også nævnte tidligere, kan Abate ikke klare at spille 16 Serie A kampe op frem til 1. januar, og derfor bliver vi nødt til at bruge en anden på back pladsen i hans fravær (med mindre vi henter en ny højre back). Det er så i disse kampe jeg mener, at vi bør spille 4-3-3 fremfor 3-5-2. For så skal vi ikke bruge en back, der nødvendigvis skal tonse frem og tilbage på samme måde som ved en 3-5-2. I en 4-3-3 kan Musacchio sagtens spille højre back. Vi må bare give Calabria så få kampe som muligt. Men da Montella kan finde på at kaste ham ind fra start mod Lazio, så skal han nok få sine kampe. Og så må vi så se, hvordan det kommer til at gå.
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
Som fodbold elsker skal man kunne skelne mellem fårene og bukkene. At sammenligne det talent Kessie eller Locatelli har med Calabria´s talent siger vist alt i dette sammenhæng.

1. Hvem har sammenlignet Kessies, Locatellis og Calabrias talent? Jeg har så ofte været efter dig for at opfinde holdninger og påstande på mine vegne - det gør du dig igen skyldig i.
Drop venligst det.

Jeg har derimod sagt (hvilket jo er åbenlyst) at du fx vurderer Kessie og Calabria forskelligt. Den ene er "ELENDIG!", mens den anden naturligvis må forventes at have udfald grundet sin alder - som, i parentes bemærket, er identisk med den andens.
Selvfølgelig må udfald forventes hos en 20-årig spiller - men det må vel så komme begge spillere til gode. Eller?

2. Det forstås at din vurdering af enkelte spilleres talent er gyldig.

Det kan jo kun være dig selv der ultimativt ved hvad din betegnelse "ELENDIG!" eller "ikke to potter pis værd" reelt vil sige.
Jeg deler dog på ingen måde din vurdering og anser det faktisk som decideret useriøst når du kaster om dig med den slags prædikater efter alle spillere du af en eller anden grund har set dig sur på. Præcis som det er tilfældet med Montella.

Han evner ikke at forsvare. Mand mod mand er han nærmest dødsdømt.

Men han laver både flere tacklinger og vinder flere af sine dueller end Conti. Er Conti så en endnu mere "ELENDIG!", eller hvordan? Og hvad skal der i så fald ske med ham?

Han er for lav, og mangler fysik.

Men Marcelo der er lavere er verdens bedste back...Jeg håber du kan se dobbeltmoralen....(?)

Jeg kan simpelthen ikke forstå at Conti er en fantastisk spiller mens Calabria er "ELENDIG!". De har vel reelt de samme styrker og svagheder i deres spil. Conti er naturligvis niveaumæssigt over Calabria - der er så også tre år i mellem dem.
Kan du ikke selv se at der savner nogle nuancer i din sort/hvide vurdering?

Og så ser du (ganske belejligt) bort fra det faktum at vi nu spiller med tre stoppere, hvilket gør at Calabrias defensive mangler bliver mindre relevante.


Skrevet af Rossoneri
For så skal vi ikke bruge en back, der nødvendigvis skal tonse frem og tilbage på samme måde som ved en 3-5-2. I en 4-3-3 kan Musacchio sagtens spille højre back.

Hold nu op. Alle med øjne i hovedet kan vel se at Montella kræver konstante offensive løb af sine backs.
Det kan sagtens være at der kan varieres lidt ift de to sider, men det ændrer jo ikke på at hverken Musacchio eller Gomez (som det andetsteds er foreslået), besidder egenskaberne for en back (endsige wingback) i Montellas system.

Så kan man jo synes at Montella er en talentløs idiot og skal gøre alting anderledes (alternativt sige op) - men det er nu engang ikke virkeligheden.
Så må man starte en ny karriere op i Football Manager, så kan man få det lige som man vil have det.

Jeg finder det i øvrigt useriøst at du, i din iver for at sikre at Calabria ikke skal få spilletid, hellere vil se Bonucci på en plads hvor han ikke har gjort det godt.
Skrevet af Mr. Juve
Nåja, men manden der kalder Calabria håbløs og talentløs, var også manden der sagde at Rodriguez var et håbløst indkøb = ville floppe. Han har nu gjort det ok. . . :)


Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Great Milan
Mr.Juve

Der er immervæk også stor forskel på, hvad Rodriguez har at byde på kontra Calabria. Ligesom der er stor forskel på, hvad Lichtsteiner har at byde på kontra De Sciglio. Men det lærer du, når og hvis De Sciglio får mere spilletid end det er tilfældet p.t.
Grande Milan!
Skrevet af Mr. Juve
Mit indlæg var ikke en sammenligning mellem Calabria & Rodriguez... Mere at din "semi-hate" og afskrivning af Rodriguez var tosset, ligeså vel at det er tosset at afskrive et kun 20 årige talent, som immervæk har vist tegn på ganske fint talent.

Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
Skrevet af Great Milan
Mr.Juve

"Mit indlæg var ikke en sammenligning mellem Calabria & Rodriguez... Mere at din "semi-hate" og afskrivning af Rodriguez var tosset, ligeså vel at det er tosset at afskrive et kun 20 årige talent, som immervæk har vist tegn på ganske fint talent."

Ærlig talt har jeg svært ved at se, at det skulle være tosset at give et 6 tal til Rodriguez transferen. Som du selv skriver, har manden gjort det okay godt indtil videre. I min verden er okay godt bare ikke nok. Desuden er det alt for tidligt at udpege ham som værende en succes efter blot 7 officielle kampe hidtil. Lad os se hvordan det går med ham fremover.

Et 20 årigt talent bliver nødvendigvis ikke bedre, bare fordi han bliver ældre. Jeg har blot taget udgangspunkt i det Calabria har vist hidtil, og det har ganske enkelt ikke været godt, tværtimod. Derfor kan jeg ikke se, at noget skulle pege i retning af en bedre udvikling. Men du kan se noget fremtid i en knægt på 20 år, som har spillet af lort hidtil. Det er lovende takster, det kan jeg godt se.

Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Luca Antonelli er blevet skadet IGEN, surprise surprise. Til sommer må vi simpelthen af med ham. Det kan ikke være rigtigt, at han skal være skadet 3/4 af en sæson. Det kan vi ikke bruge til en pind. Væk med den kronisk skadede mand!
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Ja, Antonelli er noget skrantende. Ellers en fin reserve med okay niveau som kender sin plads, og aldrig piver. Men han missede over halvdelen af sidste sæson på skader.

Di Stefano fra Sky mener vi stiller følgende imorgen:

Donnarumma; Musacchio, Bonucci, Romagnoli; Calabria, Kessié, Biglia, Jack, Rodriguez; Suso, Kalinic.

Ændringer ift til kampen mod Austria;
Musacchio istedet for Zapata.
Calabria istedet for Abate.
Jack istedet for Hakan.
Rodriguez istedet for Antonelli.
Samt Suso istedet for Andre Silva.
Skrevet af Rossoneri
Interessant hvis det holder stik.

Glæder mig i særdeleshed til at se Bonaventura i den fri rolle og ikke mindst samspillet mellem Suso og Kalinic, hvor førstnævnte skal trække Udineses forsvar skævt, mens kroaten skal ind og slås i boksen.

Bliver ligeledes godt at se formodede stærkeste tre-back kæde.

Og så glæder jeg mig naturligvis til en magtdemonstration fra Calabria.
Skrevet af Lentini
Ja, jeg er sgu mest spændt på Suso. Han er åbenlyst en helt anden type end André Silva, og vil helst ikke spille med ryggen til mål. Så han kommer ganske givet til at søge væk, og om han så kan finde ud af at flakke rundt omkring Kalinic så kroaten rent faktisk har noget støtte blir interessant. Jeg tvivler, og det er fordi han er en tryghedsnarkoman.

Jack er naturligvis også interessant at følge, fordi han har været væk med skade, og hvor er han henne rent formmæssigt.

Delneri tvivler jeg på kommer med noget overraskende. Han har fået samlet sig et hold af orker, og forventer mig i vanlig stil at det blir uden risiko med lange bolde op imod Maxi Lopez. De har fået nogle ret høje typer ind, så sløsede defensive dødbolde må vi gerne holde os fra.
Skrevet af Great Milan
I Montella´s kontrakt har Fassone og Mirabelli forkangt en klausul, der lyder:

"Ved en given situation hvor Milan ikke kvalificerer sig til Champions League i 2018, vil Vincenzo Montella blive afsat uden nogen som helst form for kompensation".

Det er da vist også kun i orden. Godt tænkt af de to herrer.
Grande Milan!
annonce
0