Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Godt frispark af RR.

Tæt på Kessie lige efter.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
De udskiftninger har givet en hel anden energi. Fint spillet af Cutrone.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Kessie er en kampvogn på den midt. Uanset hvor meget de hiver og flår i ham, bliver han stående.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Han er King Kong.
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Hattrick Kalinic. SÅDAN!
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Ifølge deres linjer tværs over banen er der ikke offside.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Haha, så fløjter han sgu offside.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
De ligger dårligt de hjørnespark. Alle i bagrummet, hvor Milan ikke har nogen spillere.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Fint lige at se Calhanoglu på favoritpladsen.
Håber han bliver et fast indslag der.
Skrevet af Martinovic
Respekten er for stor. Tag dog bolden og kør den rundt i stedet for at fald helt tilbage. FREM!
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Hold nu kæft hvor er vi ringe spillende i Serie A. 4 kampe og 4 gange mega usikkert spil. Så meget besvær mod et Udinese hold som har tabt 3 ud af 4 Serie A kampe.

Kampens bedste spiller: Kalinic der trods manglende kamptræning scorer 2 mål, som redder vores røv i denne omgang.

Videre ...
Grande Milan!
Skrevet af Martinovic
Vigtigt med en sejr. Utroligt vi altid har det så svært mod Udinese.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Fuldt fortjent at vi vinder, vi skulle selvfølgelig ha lukket kampen m.m
God første halvleg, ik så god anden halvleg.
Men bestemt fortjent vi vinder.
3 mandsforsvaret er bestemt vejen frem, selvom holdet selvfølgelig ikke shiner i formationen endnu, så syntes jeg det generelt så rigtig godt ud.
Dejligt med 3 points, men man blev sku nervøs til sidst - så håber godtnok vi begynder at lukke vores kampe bedre i fremtiden :D

GM, hvilken kamp så du!?
Skrevet af Pirlo21
@Rossoneri, jep var lige hurtig nok :D
Skrevet af Lentini
Igen knap 50.000 som sidst mod Cagliari.
Skrevet af Martinovic
Spillet er i perioder rigtig godt - i andre perioder ser holdet rystende usikkert ud. Måske det er fordi, det er et nyt hold, der skal spilles sammen.

Det skal blive bedre i de gode perioder. Vi får rigtig mange gange spillet bredt og får også lagt indlæg i feltet, som ikke bliver udnyttet.

Suso og Jack fik i hvert fald ikke spillet sig i start 11´eren i denne kamp. Heldigvis er der god bredde offensivt til de forskellige formation, så skader og karantæner ikke er så iøjnefaldende, når de kommer.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ret enig i din betragtning Foggy. Mit bedste bud er at der mangler relationer spillerne imellem som blir bedre over tid.

Vi må dog gerne skrue lidt ned for gaveboden omkring de personlige fejl, som beror på dårlig beslutningsevne. Idag var det så Romagnoli med en mareridtspasning..
Skrevet af Rossoneri
Egentlig en lidt underlig kamp.

Jeg synes vi dominerer kampen fra start til slut - med undtagelse af enkelte passager hvor Udinese kommer til et par chancer.
Omvendt så sad man mange gange med frygten for at skulle spises af med et enkelt point - eller sågar ingen.

Man kunne spekulere i at et bedre sammenspillet hold, havde lukket kampen noget før.

Jeg synes dog at kampen efterlader os med flere lyspunkter end det modsatte.

For det første synes jeg at systemet viser sin berettigelse.
Her tænker jeg primært på de to angribere og de yderst offensive backs.

Vi kan nok blive enige om at Suso ikke spiller sin største kamp for os - for mange småfejl og lidt uskarphed i boldbesiddelse, gør at han ikke får sat sig selv så meget i scene.
Omvendt så er han i konstant bevægelse, hvilket gør det utroligt svært for Udineses meget defensivt indstillede backkæde.
Personligt ser jeg dog Calhanoglu som bedste kandidat til pladsen, med Suso som backup.

Kombineret med to wingbacks der hele tiden er farlige, har man en god nøgle til at dirke et betonforsvar op.
I den forbindelse antager jeg at vi er færdige med at påstå at Calabria skulle være elendig og håbløs. Sammen med Kalinic er han klart MoM.

Jeg har ellers været lidt imod både at spille med regista og et kreativt omdrejningspunkt i tre-back kæden. I dag synes jeg dog det fungerer rigtigt fint og Biglia spiller en flot kamp.

Det giver samtidig Kessie carte blanche til at tage masser af løb frem i banen og ikke mindst sætte alt ind i presspillet. I dag viste han det topniveau han besidder. Når han formår det, gør han alle omkring sig bedre.

Sidste år sad jeg tit med følelsen af at vi ofte var "heldige" med de snævre sejre vi fik - navnlig i første halvdel af sæsonen, hvilket jo også blev heftigt debatteret her i forummet.
Den følelse sidder jeg ikke med efter kampen idag.

Jeg har tiltro til at vi nok skal levere flotte resultater når vi får flere kampe sammen. Det stramme program over de næste par uger er en udfordring, men det kan også være en "gave" ift at få holdet spillet sammen.
Skrevet af Martinovic
Det VAR-system er både godt og ondt. Vi havde været bagud 1-0, hvis VAR ikke havde set sit lys i Serie A. Omvendt forhindrede det også Kalinic i at score hattrick.

Jeg er glad for, at det er kommet, og det gik nogenlunde hurtigt med at få afgjort de tvivlsomme kendelser i dag.

Calabria spillede en fin kamp. Det går rimeligt, når han ikke har så mange defensive pligter.

Jeg bliver mere og mere begejstret for Ricardo Rodriguez. Lidt ligesom Perisic i Inter er det utroligt, at ingen har plukket dem noget før, hvis det er deres niveau.

Romagnoli var nok Milans dårligste i dag, men han er væsentligt bedre, end det han viste i dag. Forhåbentligt skal han også blot bruge nogle kampe på at vænne sig til systemet og komme tilbage fra sin skade.

Biglia var også en af Milans bedre i dag. Han kommer i vejen for en masse og har nærmest ingen fejlafleveringer. Han er som Pirlo. Får han for meget plads, dominerer han midtbanen og strør om sig med gode afleveringer.

Kessie er den spiller, jeg er mest imponeret af. Han virker utrættelig og tager rigtig mange offensive løb med og uden bold. Jeg ser det også som en vigtig del af hans spil, at han får lov til at tage de offensive løb, for han er ret dygtig med bolden og er god til at slippe af med den. Fortsætter han den udvikling, får vi nok ikke lov at holde på ham særligt længe.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Fortsætter han den udvikling, får vi nok ikke lov at holde på ham særligt længe.

Jeg har netop tænkt på det samme - eller i hvert fald at det bliver interessant at se hvordan vi reagerer når/hvis store bud kommer ind på spillere efter en potentiel god sæson.

Hvis vi virkeligt mener det seriøst ift at ville tilbage til toppen, skal vi jo reelt afvise bud på spillere som Kessie (med mindre der kommer et vanvidsbud og vi mener han kan erstattes).

annonce
0