Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Great Milan
Jeg tænker, at vi stiller op med følgende hold i morgen i en (3-5-1-1):

Donnarumma - Musacchio - Bonucci - Romagnoli - Abate - Kessie - Biglia - Rodriguez - Suso - Calhanoglu - Silva

Lidt ligesom holdet mod A.Wien hvor Musacchio erstatter Zapata, Rodriguez erstatter Antonelli, og Suso erstatter Kalinic.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Hvor finder du flopholdet henne?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Great Milan
På diverse Instagram sider. Altså Instagram hjemmesiderne for de forskellige aviser.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Man kan også finde de bedste 11 fra seneste runde (3-4-3):

Handanovic - Ghoulam - Skriniar - Pezzella - Chiesa - Nainggolan - Allan - Perisic - Kalinic - Dybala - Mertens.
Grande Milan!
Skrevet af Flying Dutchman
Jeg takker. At en noget nær usynlig Perisic kommer med på ugens hold, er mig en gåde - men okay.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Rossoneri
At en noget nær usynlig Perisic kommer med på ugens hold, er mig en gåde - men okay.

Der er vel også bare en avis´ synspunkt.
Har set andre steder at fx Calabria er på rundens hold, hvilket jeg mener giver god mening. Han var reelt bedste mand for os i søndags.

Men generelt, vil jeg sige at der jo ikke findes nogen sandhedsværdi i disse "kåringer". Det er et udtryk for øjnene der ser og det sker som oftest med mange forskellige filtre.

Et godt eksempel er vores Gustavo Gomez. Han spillede en del kampe sidste år hvor man kunne vælge at vurdere ham som fantastisk eller fiasko (og naturligvis alt derimellem).
Det kom helt an på præmissen for hans præstationer. Så man på hans indsats i duelspillet, gjorde han det fortrinligt. Så man omvendt på hans boldomgang og evne til at indgå i det opbyggende spil, var han til absolut bundkarakter.
Skrevet af Rossoneri
Montella udtaler at Silva er eneste sikre starter imorgen.

Silva var klinisk i Wien og gør præcis det der forventes af en angriber der skal gøre sig på højt niveau. Det var ikke mål han selv skabte, men det vigtigste er at han får dem i kassen.

Jeg må indrømme at jeg er en smule uenig med Montella i at vælge Silva. Primært fordi jeg mener at det er vigtigt vi finder noget kontinuitet i forreste geled. Det er svært når duoen bliver skiftet ud til hver kamp.

Nuvel, der er masser af kampe i den kommende tid og morgendagens er naturligvis en der SKAL vindes. Med så skarpt et felt i kapløbet om Top4, er der ikke råd til at snuble mod de (på papiret) små hold.
Skrevet af Martinovic
Tør? Hvis Suso starter inde igen tror jeg nærmere det er fordi Montella vil have ham til at fungere i den position, fordi Suso modsat de andre har evner til at sætte en mand, og via den kvalitet kan skabe overtal på egen hånd.


Vores bedste kamp i sæsonen var kampen i Wien, hvor Montella stillede med Hakan på 10´eren og Kalinic og Silva foran.

Hvorfor ikke prøve det i Serie A?

Suso faldt ikke igennem mod Udinese, men han var blandt de dårligste og spillede sig ikke i start 11´eren.

Og så har vi da vist ikke spillet andet end 3-5-2 med 3-backkæden.


Det er talknepperi, men i mine øjne vil jeg kaldt formationen mod Wien for 3-4-1-2, da Hakan havde en fri rolle på den offensive midt og ikke så mange defensive pligter, som hvis han skal spille på linje med Kessie og Biglia.

Det var tydeligt, at den placering på banen gør en stor forskel for ham. Han har også selv sagt, at han helst vil længere frem på banen.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Man kan sige det er talknepperi.

Jeg mener dog der er en ret væsentlig forskel. Nemlig Kessies rolle.

Spiller vi med en central to-mands midtbane, vil Kessies rolle være mere "holdende".
Personligt synes jeg han er bedst når han får lov til at tage de dybe løb på skift med den anden mezalla.

Så det er naturligvis en betragtning med opvejelser.

Jeg er enig i at Calhanoglu er bedre længere fremme på banen og i en fri rolle. Heri også mit ønske om at han bruges som seconda punta.
Skrevet af Martinovic
Jeg er enig, men så mangler vi en balancespiller i stedet for Kessie, hvis han skal være mere offensiv. Sådan en spiller har vi desværre ikke fået, og Bonaventura er i hvert fald ikke sådan en type.

Mod de mindre hold som eksempelvis SPAL mener jeg, at vi bør kunne nøjes med Kessie og Biglia centralt.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Mod de mindre hold som eksempelvis SPAL mener jeg, at vi bør kunne nøjes med Kessie og Biglia centralt.

Jeg tror ikke, I skal undervurdere SPAL.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Ja, det blir nemlig en omgang talknepperi fordi der er immervæk forskel på Hakans positionering når vi snakker offensiven i Austria, på bolden plus første genpres til hans positionering i den defensive organisation.

Han spillede for mig, ikke nogen traditionel trequartista som jeg ser blir anført igen og igen i tråden. Der var en variation i hans rolle i de forskellige faser i spillet.

Hans udgangspunkt i den defensive organisation var stadigvæk den venstre mezzala, mens han i offensiven fik mere frihed til at søge centralt(10eren om du vil) hvis han ville eller søge andre positioner.

Den fleksibilitet lykkedes rigtig godt for Hakan i den kamp mod Austria, fordi dels var modstanderen elendig med milevidt mellem kæderne, dels fordi Hakan er dygtig i sin timing til at søge rette rum og dels fordi man med to fuldblodsangribere fikserede hele det centrale forsvar, så pladsen blev skabt.

Jeg er ret sikker på at Jack har fået samme frihed i sin rolle imod Udinese. Problemet deraf, for mig skal det understreges, blev at cocktailen i front med bl.a. Suso som immervæk er en anden spillertype, indskrænkede rummet for Jack fordi Suso søgte ned i det rum, som egentlig var det "frirum" Jack skulle støde op i. Ergo blev han låst til sin position og kunne skabe den dynamik som Jack er god til.

Til imorgen ser det så ud til at Hakan igen starter, men nu sammen med Suso. Og jeg er spændt på om det kommer til at fungere. Jeg har mine bange anelser hvad det angår.

Hvis man skulle have interesse i Hakans bevægelsesmønster kan det anbefales evt at se kampen igen i Wien samtidig med at studere hans heatmap.
Skrevet af Great Milan
Jeg så kampen mellem Inter og SPAL, og jeg synes faktisk, at de (SPAL) spillede en ganske udmærket omgang fodbold. De var helt med indtil, der blev dømt straffespark. De spiller fint bolden rundt. Det er bestemt ikke et typisk bundhold, som vi er vant til at se i Serie A. F.eks. er der ret stor forskel på SPAL og Crotone efter min vurdering.

Men selvfølgelig er det en kamp vi skal vinde og gerne lidt mere overbevisende ind hidtil i Serie A kampene. Vi har ganske enkelt ikke været særlig sikre på sejr udover Crotone med 10 mand.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Så er truppen udtaget til kampen mod SPAL i morgen aften:

PORTIERI: A. Donnarumma, G. Donnarumma, Storari

DIFENSORI: Abate, Bonucci, Calabria, Musacchio, Paletta, Rodriguez, Romagnoli, Zapata

CENTROCAMPISTI: Biglia, Bonaventura, Calhanoglu, Kessie, Locatelli, Mauri

ATTACCANTI: Borini, Cutrone, Kalinic, Silva, Suso.


Antonelli er stadig skadet. Montolivo og Gomez er ikke udtaget.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Montolivo er i lighed med Antonelli, skadet.
Skrevet af Great Milan
Donsah er faktisk en spiller, vi godt kunne bruge.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Jep, enig. Af grunde jeg ikke ved syns Donadoni at være uenig. Han har ofte holdt ham ude til fordel for andre ligegyldige nulbonner.
Skrevet af Great Milan
Der er flere ting, der taler til hans fordel. Fysisk stærk. God med bolden ved fødderne. Godt overblik og god i sit pasningsspil. Lige en type til vores midtbane, hvor vi er meget tyndt besat. Kessie skal vel spille ANC engang her til vinter, hvilket efterlader et kæmpe hul på midtbanen. Vi bør gå efter Donsah til januar. Han er kun 21 år, og hans prisskilt er ikke skræmmende. Vi bør gå all in på ham.
Grande Milan!
Skrevet af Lentini
Spillede de ikke ANC i vinters? Er ret sikker på det, fordi mener at netop Kessié gik ret død i foråret efter turen til ANC. Så der går lige et par år endnu og man har også snakket om at rykke turneringen til sommeren istedet for.

Men ligegyldigt. Donsah er en spændende spiller, som er dejlig aggressiv. Jeg vil ihvertfald hellere Donsah end Alfred Duncan som der blev snakket om i sommers.
Skrevet af Rossoneri
Da Donsah er ghaneser, er der en chance for at han også ville skulle afsted til ACN.

Personligt har jeg Barella som favorit til pladsen. Kan vi hente ham og Jankto i januar, synes jeg vi efterhånden har en fornuftig trup - både i kvalitet og bredde.
annonce
0