Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Bishop
Styrende som i fuld kontrol uden skyggen af sætte sejren over styr.

Som sagt ikke et oplæg til en debat om hvilken træner der er bedst, blot en venlig hentydning til GM om at den kritik han ofter sender mod Montella, ligesåvrl kunne sendes mod hans yndling. Men det er jo lidt et generelt problem, synes jeg, at visse debattører bliver lidt for låst i deres kritik, har de først set sig gal på en spiller/træner

PS. Og ja om det skylden overhovedet kan sendes mod træneren er en anden god point, men her er GM ofte slem til at give Montella skylden når noget er galt, og når spillet så er godt, går de rosende ord så til de spillere han synes godt om.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Flying Dutchman
Styrende som i fuld kontrol uden skyggen af sætte sejren over styr.

Ja okay, så vil jeg da mene, at vi var styrende mod både SPAL og Fiorentina. Men jeg forstår dit formål med det.

Men det er jo lidt et generelt problem, synes jeg, at visse debattører bliver lidt for låst i deres kritik, har de først set sig gal på en spiller/træner

Tell me about it...
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Martinovic
Pligtsejr.

Straffesparket til Kalinic er tyndt. Jeg synes, han spiller meget på det.

Til gengæld synes jeg ikke, der er tvivl om det andet straffespark. Kessie tager trækket, og Felipe sætter en sen tackling ind.

Nu begynder de lidt sjovere kampe, hvor vi får at se, hvad holdet er gjort af. Mod de mindre hold er jeg fan af opstillingen i går.

Mod Roma ser jeg gerne en mere kompakt opstilling. Måske en 3-4-3 med Suso på højre kant, Bonaventura på venstre kant og Kalinic på toppen.

Så kan Silva og Calhanoglu være jokere.
Mojn do!
Skrevet af Great Milan
Bishop

"Nu ligger du ikke skjul på at du mener at Spalletti er serie a´s bedste træner og at Montella ditto er i den bløde mellemvare. Men ser du Inters kampe er der da intet der beretter at Spalletti skulle preforme bedre end Montella. og med kampen i går in mente så har Montella i mine øjne præsteret noget Inter stadig har til gode, at være styrende over 90 minutter.
Det jeg vil frem til er selvfølgelig ikke at Montella nødvendigvis er en bedre træner, men det ville klæde dig at give kredit, der kredit er på sin plads."

Jeg har ikke set mig sur på Montella. Jeg er ikke typen, der kritiserer en personlighed, fordi jeg har set mig sur på vedkommende. Det er alt for lavt at gå på.

Dog synes jeg stadig, at jeg har den kamp til gode, hvor Milan spiller kontrolleret, styrende og bare en anelse af godt fodbold. Udover kampen mod Juventus i pokalfinalen, som vi vandt, har han virkelig ikke imponeret mig. At vi spiller ok godt fodbold de første 20 min. mod en oprykker som SPAL på hjemmebane, giver i min verden ikke meget kredit. Slet ikke når begge mål kommer efter igen (min optik) ikke eksisterende straffespark.

Straffesparkene: https://www.youtube.com/watch?v=MkAjO_VuZH8

Kalinic spiller 100% på den, og der er ingen berøring på hans fod. Kessie hopper over begge modstandernes ben og falder meget let. Minimal berøring dog ikke nok til at han falder.

Inter var dominerende mod både SPAL og Fiorentina, som DF også skriver. Mere dominerende end vi har været sammenlagt i vores 5 Serie A kampe.

Men hvem ved, måske bliver jeg netop ham, der kommer til at hylde Montella, når jeg sidder på San Siro her om små 10 dage med en sejr over Roma. Vi skal også lige huske, at vi har mødt ét godt hold (Lazio), og her blev vi kørt over. Alle de andre kampe hidtil i denne sæson, var MEGET overkommelige. Nu kommer de svære kampe i Serie A. Så må vi se, hvor godt Montella kommer ud af det der.

Jeg ved godt, at jeg er meget kritisk, hvad angår fodbold i det hele taget, men nogle mennesker er også bare alt for positiv over de mindste gode takter. Ikke dig Bishop men f.eks. Pirlo er meget blødsøden over Milan´s spil i år. Det er ikke nogen kritik Pirlo ;) Men synes, du giver Milan alt for meget kredit i år. Du mente f.eks. at Bonaventura spillede en god kamp mod Udinese. Samtidig roste du Suso i selvsamme kamp. Suso fik dårligere karakter end Bonaventur. Begge floppede på det groveste i den kamp. Men det er igen øjnene der ser.

Jeg håber, Milan bliver mere spilstyrende, kontrollerende over hele banen samt viser seværdig fodbold den kommende tid. Holdet skal jo også lige sammenspilles. Derefter kan vi måske se et bedre Milan.
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Kessie er ifølge MilanNews valgt til banens bedste spiller i går. Han har fået karakteren 7. Langt de fleste spillere har fået en karakter på under 6,5.
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
https://pbs.twimg.com/media/DKNbVaPW4AA0Yt3.jpg:large

GM hvem er det der får under 6 i karakter? :D
Skrevet af Rossoneri
Vurderingen af Mister afhænger naturligvis af øjnene der ser.
De færreste (undertegnede inklusiv) kan vel påstå at være upartisk ift vurderingen af specifikke spillere, trænere osv.

Uden at komme nærmere ind på det, synes jeg dog at det er åbenlyst at visse spillere og træneren vurderes på meget forskellige vilkår, afhængigt af personlig holdning.

Skal man alligevel forsøge at se en smule objektivt på det, må man vel sige at Montella bestod uden at overbevise sidste år. Målet var EL kval og det blev opnået.

Ift denne sæson (og kommende) mener jeg dog at sidste sæsons meritter, er irrelevante i den sammenhæng.
Kort og godt fordi Milan er genopstået i et andet univers - ny ejer, ny trup, ny ledelse og nye målsætninger.

I den sammenhæng, men jeg egentlig ikke at man kan andet end at give @GM ret i at Montella stadig mangler at bevise sig.

Udover fadæsen i Rom, har vi jo egentlig leveret varen efter forventning. Men Montella kan omvendt heller ikke siges at have overbevist verden om at han er den rette mand i sædet, ved at levere en række pligtsejre - og som @Flying skriver længere oppe, hvad er egentlig Misters fortjeneste / skyld?
Det er nu engang spillerne der løber på banen og det hold vi kan stille, skal jo vinde de nævnte kampe i mindst 95% af tilfældene.

Når jeg selv som leder skal evaluere på performance, stiller jeg altid to spørgsmål afhængigt af udfaldet; har vi leveret under forventning er spørgsmålet "hvorfor fejlede vi og hvad har vi lært ift at levere et bedre resultat næste gang?". Har det derimod været en succes, spørger jeg "kan resultat gentages?".
Ideen med det spørgsmål, er at vurdere hvorvidt det er vores egen skyld at vi "vandt", eller om det i højere grad skyldes tilfældigheder.

Personligt slog jeg sidste år omkring juletid, kraftigt på tromme for at vores resulater til en vis grad beroede på "tilfældigheder".
Det er naturligvis altid godt når man formår at redde et straffespark i kampens døende minutter eller styrer bolden i mål som resultat af "klumpspil" og et tungt pres.

Men her kommer så spørgsmålet; er det realistisk at vi ville få samme udfald næste gang? Her må man nok også sige nej - og eftertiden viste os da også at de (in)famøse marginaler ofte gik imod os i sæsonens sidste halvdel.

Ser jeg på indeværende sæson, synes jeg faktisk at vores resultater er kommet i hus med noget mere overbevisning. Først og fremmest mener jeg det skyldes at vi har en helt anden struktur i vores opspil - og navnlig efter vi er skiftet til 3-5-2.

Der er en række faktorer der er medvirkende til dette - to angribere, backs der kan fokusere mere på at angribe og så naturligvis vigtigst af alt - væsentlig bedre spillere.

I mit univers, skal Montella naturligvis være genstand for både kritik og ros ifm de enkelte kampe. Jeg mener dog ikke at det giver mening at komme med en mere overordnet "dom" over hans præstation før nytår.
Med så store ændringer i truppen og i den umiddelbare omverden, vil det klart tage tid at finde niveauet.

Og så vil det klart også give os en bedre pejling, når vi er rendt ind i flere af de hold som vi skal sammenligne os med.
Skrevet af Bishop
Man skal immervæk være en god leder for at enten gå ind på nyt hold og få det til at præstere fra dag 1, eller som Montella sætte et helt nyt hold sammen på et par måneder.
Som projektleder til og med fra et andet land, har jeg god erfaring med at komme ind i miljø og skulle optimere og få en garvet flok til at præstere, her er jeg slet ikke i tvivl om at personlige egenskaber er mindst lige så vigtigt som faglige egenskaber. Og lige netop det personlige mener jeg at Mister har bevist sig at noget nær perfekt. I den modsatte kategori ksn man tage fat i FDB, der i den grad er afhængig af at ramme den rigtige gruppe for at få tingene til at fungere, det faglige er nok på plads, men hans personlige egenskaber synes at halte.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Fossa dei Leoni
Nu må folk seriøst til at styre sig. Han skal spille et helt nyt hold sammen med en helt ny formation. Udover Lazio kampen, så er alt gået til forventning. Jeg forventede selv, at vi ville være meget ustabile i starten af sæsonen også blive bedre løbende. Indtil videre har vi bortset fra Lazio kampen gjort, hvad vi skulle.

Folk er da også bare umulige at tilfredsstille.
Skrevet af Rossoneri
@fossa
Er det ikke også den generelle holdning her i tråden at Montella skal have tid til at bevise sig?
Eller er der noget jeg overser?
Skrevet af Rossoneri
Lucas Lima kan i øvrigt hentes på en fri transfer til januar.

Synes han kunne være en glimrende tilføjelse til rotation på den kreative mezalla.

Dermed kan vi bruge Calhanoglu og Suso som seconda punta og Kalinic, Silva og Cutrone på 9eren.
Skrevet af Great Milan
Pirlo

Det kommer an på, hvilken side du kigger på. Biglia får bl.a. 5,5 og det samme med Hakan.

http://www.milannews.it/il-match/le-pagelle-di-tuttosport-kessie-il-migliore-bene-anche-zapata-e-bonucci-calhanoglu-pasticcia-268781

Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
@GM
Biglia var sammen med Kessie, banens bedste. Mere er der ikke at sige, alle medier er stort set enig.
Måske du skulle begynde at sortere lidt i de medier du følger...
Skrevet af Great Milan
Pirlo

Jeg har linket til dig, om du vil godtage den eller ej er helt op til dig. I øvrigt siger jeg heller ikke, at Biglia ikke gjorde det godt. Han var bedre end de fleste. Dog får han ikke en god karakter i det link, jeg sendte dig. De fleste ligger på 6 eller 6,5.

"Suso gør det da super godt, livlig og er hele tiden med i spillet. Suso er bestemt brugbar i dette system osse."

Mener du helt seriøst, at Bonaventura og Suso gjorde det godt mod Udinese?

Bonaventura får her 5,5. Det samme gør Romagnoli. Suso får 5,0.

Tror du er den eneste her i Milan tråden, der mener, at Bonaventura og Suso gjorde det godt mod Udinese. Som sagt du er alt alt alt for gavmild i dine antagelser Pirlo ;)


http://it.eurosport.com/calcio/serie-a/2017-2018/le-pagelle-di-milan-udinese-2-1_sto6337214/story.shtml
Grande Milan!
Skrevet af Pirlo21
@GM
Ja jeg mener Suso spillede en god første halvleg mod Udinese. Desværre var han ikke kamp afgørende og efter pausen faldt han i niveau. Men alt i alt en fornuftig kamp og en god og livlig første halvleg.

Jack så man ikke meget i den kamp, men lavede et stort løbearbejde. Offensivt var han noget usynlig, men han havde en defensiv opgave som han udfyldte flot.

Både i Udinese og SPAL kampen har du givet udtryk for vi spillede dårligt. Jeg lodret uenig.
Vi spiller ikke fantastisk, men når man ser på det faktum: at vi er et helt nyt hold. At vi lige har skiftet system. Så er vores spil i de sidste 2 kamp helt godkendt.

NB jeg er iøvrigt sjældent enig i avisernes bedømmelse, men kigger dog på dem og sammenligner...
Skrevet af Great Milan
Fair nok Pirlo ;)
Grande Milan!
Skrevet af Great Milan
Grande Milan!
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Er det mig der har overset noget, eller savner vi et resultat på årets Zio Fester? :)
Skrevet af Lentini
Nej, du har ikke overset noget. Det er helt korrekt.

Ser lige om jeg kan få det gjort i løbet af dagen.
annonce
0