Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Vi må gå all in på Europa League.

Det bliver i hvert fald ikke til top4 med Montella ved roret.
Mojn do!
Skrevet af Slettet(551159212602)
Sampdoria har domineret hovedparten af kampen og vi har haft imponerende 0 skud på mål.

Problemerne er tydelige og alligevel venter idioten på trænerbænken til 78 minutter med at skifte ud. Vi kommer ikke i Top 4 med den klovn ved roret!!
Skrevet af Bosse1983
Personlige fejl kan vel aldrig være trænerens fejl, hvis ikke du har med en spiller at gøre som gør det konstant. Zapata var stærk i sin seneste kamp, mens Musacchio har været tilsvarende svag siden kampen mod Crotone.

Midten og til dels angrebet er ikke sat rigtig op synes jeg, men det handler lidt om gynger vs. karrusellen i en sådan kamp. Det primære kritikpunkt er at han sidder på hænderne ude på bænken.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Fossa dei Leoni
Vi skaber alt ofr lidt offensivt. Udover Suso, så er det virkelig ikke meget kreativitet på banen. Bonaventura har ikke fået en god sæsonstart.
Skrevet af Milanisti
Musacchio har nu spillet fint og jeg har set alle Milans kampe indtil videre. Kan ikke se hvad der skulle berettige hans plads på bænken, men det er en mindre detalje.

Det her handler ikke om Musacchio vs. Zapata, men holdet er sat helt forkert op og trods pinlig præstation i første halvleg ser vi INGEN reaktion.
Skrevet af Milanisti
Og ja.. 2-0.
Skrevet af Slettet(551159212602)
Når nu vi tabt til Roma og Inter må ledelsen tage konsekvensen og erkende fejltagelsen på trænerbænken!!
Skrevet af Pirlo21
Tak for kaffe, to mål giver vi dem simpelhen i dag.
Først Zapata og nu Borini.

Jeg syntes enlig vi kom godt igen efter pausen og satte os mere og mere på spillet og blev farligere. Kessie var bla tæt på m.m
Det trak optil en scoring til os... men ud af det blå. Slår de en lang aflevering som Zapata på magisk vis vælger at nikke på tværs i det lille felt!!!!!!!! Ved godt han er presset... men alligevel.

Skidt af os og nu er vi virkelig presset. Vi skal levere nogle resultater de næste 2 runder, gerne 6 points! Det bliver svært, men ikke umuligt.
skuffende kamp

Iøvrigt typisk at de score når vi endelig var ved at sætte os på kampen.. hård skæbne vi lider i dag syntes jeg. Var vi kommet foran i anden halvleg, havde det ikke været ufortjent. Men sådan er fodbold og man skal kende sin besøgstid, i begge felter!
Skrevet af Bishop
Man kan ikke klandre Montella for personlige fejl, men det virker en kende naivt at starte med formsvage Jack og til dels Suso på udebane mod Sampdoria, og at han så samtidig er fuldstændig passiv på bænken falder selvfølgelig også tilbage på Mister.

Men men slap nu af folkens, det er alt for tidligt at dømme både Montella og Milan ude af top 4.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Milanisti
Det var slut på den kamp. En kamp hvor spillet og statistikkerne taler sit klare og tydelige sprog. Ikke ét eneste skud på mål.

Individuelle og personlige fejl er én ting, som træneren ikke kan tage skylden for. Noget andet er endnu en kollektiv off-kamp, hvor taktikken fejler og Milan intet får skabt. Meget sen reaktion fra trænerbænken trods klokkeklare faresignaler tidligere i kampen.

Det er ikke første gang at Zapata laver disse personlige fejl - det er noget han har været kritiseret meget for de seneste sæsoner og endda har denne kritik været meget udbredt i denne tråd.

Midtbanen kunne slet ikke følge med; Biglia var sjov at se på; Kessie kunne ikke få det til at fungere igen i dag og Bonaventura sætter en tyk streg under en dårlig periode han har pt. Det har ikke just været prangende spil vi har set fra Bonaventura.

Hvad angår angrebet, så taler statistikkerne sit sprog. Man kan sige, at de ikke fik meget at arbejde med, men selv det de fik blev ikke forvaltet ordentligt - og er overrasket over at Kalinic kæmper meget mere end Suso. Sidstnævnte gider jo sjældent presse frem.
Skrevet af Milanisti
Men men slap nu af folkens, det er alt for tidligt at dømme både Montella og Milan ude af top 4.

Men.. det er ikke første gang at Montella er blevet kritiseret for det dårlige spil, som Milan leverer. Selv ejerne havde sine tvivl omkring ham, men Fassone reddede Montellas røv. Fint at han tror på ham. Der er bare en del fans, som ikke gør. Der er ikke meget der taler for at han skulle lykkedes?

Det er et helt nyt hold og det skal selvfølgelig spilles sammen. Men hvor går grænsen?
Skrevet af Milanisti
Det kan godt være at nogle herinde stadig tror på Montella. Men hvad har man det i? Hvad berettiger at Montella skulle kunne fuldføre denne opgave?
Skrevet af Rossoneri
Tvivler på at du har set kampen i så fald.

Det behøver du nu ikke gøre.

Vi spiller komplet elendigt...

Definér "elendigt".
Vi har flere spillere der ikke leverer varen i dag - dårligst må klart være Kessie efterfulgt af Biglia. Zapata laver desværre en fejl - som han efterhånden gør alt for ofte.

Men individuelle fejl gør jo ikke at spillet som hovedregel er dårligt.

Og endnu mindre sagligt bliver det når, du igen igen, insisterer på at skyde skylden på Montella.
Hvordan skal han være ansvarlig for at Biglias boldomgang pludselig er elendig? At Zapata har en hjerneblødning? At Kessie laver et hav af individuelle fejl?

Montella er på ingen måde hævet over kritik - men det her er decideret fjollet.

Vi har været under total pres...

Definér "under pres".
Det er vel næppe en overraskelse at Sampdoria kommer ud og presser højt. Det er jo deres spillestil og har man et minimum af indsigt, burde dette være ganske forventeligt.
Spørgsmålet er så hvad vi gør ved det.
Her synes jeg faktisk at holdet skal roses for at formå at spille bolden ud af egen zone. En boldbesiddelse på 54% og pasningsprocent på 86, bevidner om at vi netop ikke har panikket og losset bolde væk (som det så ofte var tilfældet sidste år).

Det er ikke første gang at spillet ikke fungerer og Suso-Kalinic konstallationen må være definitivt slut nu - ellers må Montella blive henvist til døren.

Du har ret - det er anden gang. For de har kun spillet sammen to gange i den konstellation.
Synes du ikke det er en smule forhastet at erklære en sådan sammensætning for død? Og i øvrigt at kræve trænerens afgang...

Og jeg synes faktisk Kalinic gjorde det rigtigt fint. Han kæmper og vinder masse af bolde fremme i banen og formår også ofte at lægge den af til en medspiller.
Præcis det der kræves af ham i den rolle.

Det er klart at Suso skal tilpasse sig rollen og skal man klandre Montella noget, må det være ikke at forsøge sig med Calhanoglu der er mere naturlig i rollen. Omvendt skal han vænne sig til en ny liga, et nyt hold, et nyt sprog osv.

Selvfølgelig skulle vi gerne have haft minimum ét point med i dag. Og når man taber 2-0 er indsatsen sjældent godkendt.

Men ligesom vi vandt kampe sidste år, hvor man måtte kritisere store dele af holdet, må man også her tage tingene med et gran salt.

Jeg ved selvfølgelig ikke om du havde forventet at alt bare skulle spille fra dag ét - i så fald vil jeg påstå du har et urealistisk syn på tingene.

I den forbindelse mener jeg det er dybt useriøst at kræve trænerens afgang.

Havde du vitterligt forestillet dig at en anden træner bare havde fået tingene til at glide i olie med så mange nye spillere? Og hvem skulle den træner i så fald så være.

Det er OK at være skuffet - det er jeg naturligvis selv.
Men det fratager ikke "kravet" til at være en smule seriøs og objektiv i sin kritik.
Skrevet af Martinovic
Montella er ingen indpisker. Vi er bagud, og alligevel står han og ligner en, der er ligeglad.

Han skifter ud godt 10 minutter før tid, selv om alle kan se, at spillet er elendigt.

Vi har endnu til gode at spille en komplet, god kamp i Serie A.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Det kommer vel sn på hvor man læser, herinde ksn man altid et par stykker der ikke har meget til oversigt Montella.

Vi skal gerne vinde +20 kampe for at slutte i top 4, og så længe vi vinder over den nedre halvdel så vi stadig på ret spor, og alt andet har vi netop i år været i stand til at vinde alle de kampe mod dårligere hold, både serie a men selvfølgelig også EL som vi i de sidste år har haft store problemer imod.

Det er dog helt tydeligt at holdet får ret store problemer så snart modstanderen har et vis niveau, men at råbe fyring osv her 6 kampe inde i sæsonen med 4 sejre i serie a og fuldt hus i EL er tåbeligt.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Jeg er mere bekymret for spillet end for resultaterne. Sampdoria er kommet godt fra start, og tre point var ingen selvfølge.

Det der pisser mig mest af, er al den skide rotation, som om det er hans pligt at gøre alle tilfredse i form af spilletid.

Find dog den stærkeste start 11´er og brug dem i alle kampe. Fungerer det ikke, så må han skifte ud. Det her er til at brække sig over.
Mojn do!
Skrevet af Bishop
Og hvordan finder han den stærkeste 11´er? Hele holdet er jo stort set udskiftet?

Jeg tror ikke Montella skifter for at please nogen, jeg tror dels han ønsker at holde spillere varme, men mest af alt at netop finde de 11 bedste.

Jeg er enig i at der i nogle af tilfældene bliver skiftet lige lovlig meget, og at Hakan f.eks godt kunne have startet, men for fanden, at Biglia og Kessie ikke fungere idag, kan han jo ikke forudse, og selv hvis han kunne, så var han jo først blevet brændt på bålet havde han bænket de to.

Det her projekt kræver tid det kan da for fanden ikke komme som en overraskelse, og at vi netop ikke er startet "Frank De Boersk" er nok det tætteste vi kommer på at Montella netop er valideret i forhold til at kunne få det her til at lykkes.

Tror folk i ramme alvor at Carlo eller Pep, kunne gå ind og hive 6 sejre hjem i træk og at spillet lignede en million fra start af? Come on! jorden kalder.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Martinovic
Ja, det må han finde ud af. Han roterer til hver kamp.

Bonaventura er et stykke fra den form, han har vist i sidste sæson. Suso fungerer ikke centralt.

Vi gav 300 mio. kr. for Silva, men han skal åbenbart sidde på bænken.

Mojn do!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg sagde på forhånd, at Suso ville være en af de helt store tabere i en 3-5-2 formation.

Vi skal ha spillere, som kan afdrible en mand og kreaere noget på egen hånd.
Skrevet af Lentini
?? Men det er jo lige præcis det Suso kan. Bare ikke særlig godt fra det udgangspunkt han har nu.

Elendigt hele vejen igennem.
annonce
0