Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fossa dei Leoni
Ender vi ikke i top 4 kan vi godt smide Montella på porten, KUN hvis vi kan finde en bedre erstatning.
Skrevet af Martinovic
Ender vi ikke i top 4 kan vi godt smide Montella på porten, KUN hvis vi kan finde en bedre erstatning.


Der skal nok komme trænermuligheder til sommer.

@ Rossoneri

Nu forstår jeg bedre, hvorfor du ender i langvarige diskussioner. Din måde at debattere på er nedladende, arrogant og bedrevidende.

Føj siger jeg bare.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Nu forstår jeg bedre, hvorfor du ender i langvarige diskussioner. Din måde at debattere på er nedladende, arrogant og bedrevidende.

Jeg beklager hvis du finder det jeg har skrevet som værende nedladende. Det er ikke min hensigt.

Min umiddelbare tanke var at vi to eksempelvis er havnet i en langvarig diskussion, fordi vi begge bliver ved med at fremføre vores argumenter...
Hvis du ikke ønskede at diskutere med mig, er det jo bare at holde dig fra tasterne.
Men jeg kommer naturligvis ikke til at give dig ret i noget jeg er lodret uenig i - ligesom du ikke gør det den modsatte vej.

Bare af nysgerrighed - hvori mener du det nedladende ligger?

Og ydermere - er det mere nedladende end når du kalder mig dum for at have en given mening?Skrevet af Martinovic
Jeg gengiver lige din oprindelige påstand igen; Havde det ikke været for Kalinic offensive løb i den kamp, hvor han trak en spiller eller to til sig, så havde Silva ikke haft mulighed for de friløbere, han fik.
Står du stadig ved at det holder vand?


Fair. Han havde del i to af de fem mål.

Det kan man vel sige om mange der skal spilles ind på en ny position - og med mange nye holdkammerater.
Men, husk nu lige på at vi taler to kampe.
Det er hysteriet jeg opponerer imod. Det holder simpelthen ikke at drage en konklusion efter 180 minutters fodbold.


Jeg mener bare ikke, vi har råd til at eksperimentere. Montella må finde ud af, hvad han vil. De andre tophold smider ingen point endnu, og vi har tabt to kampe, som burde have givet point, hvis spillerne havde været klar fra start.

Igen vil jeg påstå at "datagrundlaget" er fuldstændigt ubrugeligt. Det er ren ergo-sum logik.
Du vil bruge én kamp og ophøje den til standard for resten af sæsonen.

Vi vinder kampen stort, visse ting fungerer, ergo er det formationen der bærer den primære forklaring.

I din betragtning udelader du dog relevante aspekter:

At Austria Wien var fornærmende ringe - navnlig deres forsvar var helt i skoven. Derfor nytter der jo ikke noget at antage at vi får det lige så let mod andre modstandere.

At de petitesser omkring talkombinationer du taler om, ikke eksisterer. I forsvaret faldt Calhanoglu ned som venstre mezalla og dermed skaber den formation som du ellers kritiserer så kraftigt.
Calhanoglu løber rundt som det passer ham fordi Austrias spillere både presser og markerer på lilleput-niveau.

At væsentlige andre dele af spillet ikke fungerede.

Det er min påstand at vi kunne have spillet et væld af andre formationer og stadig have udraderet Austria Wien. Ergo skulle vi så sidde og diskutere om vi skulle spille 4-4-2, 4-3-3 eller hvad man nu kunne finde på.

Og tilbage til mit spørgsmål som du ikke svarede på; hvad hvis vi spiller 3-4-1-2 mod Roma og taber? Jeg antager at vi så kan konludere at den formation også er kasseret, eller?
For egen regning, vil jeg konstatere at vi nok ret hurtigt løber tør for mulige formationer.


Ja, Wien var ringe, men Milan gjorde dem også dårlige.

Jeg siger ikke, at 3-4-1-2 skal være formationen resten af sæsonen, men det er indtil videre den eneste formation, som har virket, og hvor holdet har spillet godt.

Måske går jeg for meget op i systemer, men Montella har indtil videre ikke haft succes med at eksperimentere. Desuden finder jeg det dybt kritisabelt, at Milan betaler 300 mio. kr. for Silva, og Montella så kun bruger ham i hver anden kamp. Samme med Musacchio.

Eksempelvis hvordan det påvirker de resterende spillere og deres roller.
I Wien var det meget tydeligt at Calhanoglus meget frie rolle, gjorde Kessies til det modsatte. Han blev med andre ord omdannet til en balancespiller - en rolle jeg bestemt ikke mener at han fortolkede særligt godt.
Det tager reelt brodden af det vigtigste element i hans spil, dynamikken.

Kampen igår viste (igen) med al tydelighed Kessies udviklingspunkter. Det ville bestemt ikke blive lettere for ham i en mere taktisk betonet rolle.


Kessie er en svær spiller at blive klog på. Han er en stærk tovejsspiller, men mangler stadig at bruge hjernen, når han spiller. Ikke alt er lige brugbart, og han er meget satsende i sit spil. Som både du og andre også har påpeget, så mangler vi et alternativ til ham. Den centrale midtbane er alt for tynd.

Min harme over dit indlæg kom, efter jeg skrev:

"Vi er flere herinde, der ønsker Locatelli testet på en 8´er-position."

Hvortil du svarede:

"Den kritik kan Montella umuligt sidde overhørig. Hvilken træner med respekt for sig selv læser ikke debatindlæggene på bold.dk? Det er uhørt!"

Synes du ikke, det er unødvendigt med sådan et svar? Både Lentini og jeg har efterlyst, at Locatelli bliver testet som 8´er, da han er en dynamisk og løbestærk spiller. Desværre ser det ud til, at Montella ikke er den største fan af Locatelli.

Og ydermere - er det mere nedladende end når du kalder mig dum for at have en given mening?


Jeg skulle ikke have skrevet, at det var dumt, men du skriver jo, at Kalinic ikke havde nogen del i Milans første mål, selv om han er oplægger til Calhanoglus scoring.

Det blev langt det svar her, og jeg er ikke tilhænger af så lange debatter. Der er ingen tvivl om, at vi ser vidt forskelligt på, hvordan Montella skal gribe det an, og sådan er det bare.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
I øvrigt ser det ud til, at Montella får kampene mod Roma og Inter til at bevise, om han er den rette mand. Det er et stort pres, men får vi nul point i de kampe, er top4 langt væk.

Thomas Tuchel er nævnt på rygtebørsen, men jeg håber, vi fortsat vil satse italiensk.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Fair. Han havde del i to af de fem mål.

Men Silva scorede jo "kun" tre mål - hvilket var hvad jeg forholdt mig til.
Diskussionen gik på om Kalinic og Silva kan sameksistere - ikke hvorvidt førstnævnte bidrog med noget eller ej.

Vi kan så være uenige om hvorvidt han havde en rolle i det andet mål (3-0) målet. Det er der ingen grund til at koge mere suppe på.

Jeg mener bare ikke, vi har råd til at eksperimentere. Montella må finde ud af, hvad han vil. De andre tophold smider ingen point endnu, og vi har tabt to kampe, som burde have givet point, hvis spillerne havde været klar fra start.

Problemet er at alt bliver et "eksperiment".
Calhanoglu kender ikke sproget (hvilket han selv har udtalt er et problem), han kender ikke ligaen, han kender ikke sine medspillere og han har ikke spillet betydelige kampe i et halvt år.

Hvis han spiller med tridente, skal han spille med en to-mands midtbane, hvilket jeg umiddelbart ikke mener vi har spillerne til.

Fucked if you do. Fucked if you don´t.

Jeg siger ikke, at 3-4-1-2 skal være formationen resten af sæsonen, men det er indtil videre den eneste formation, som har virket, og hvor holdet har spillet godt.

Jeg tillægger nok bare ikke systemet særligt meget vægt i den forbindelse. Jeg ser mere på de enkelte roller.
Om Calhanoglu spillede 10er eller 8er, synes jeg bliver en snak uden mulighed for et endeligt svar.
For han spillede vel begge dele.

Min anke her går på at vi sidestiller successen med at systemet nødvendigvis fungerede. Jeg mener der mangler en del betragtninger i den konklusion. Eksempelvis hvordan resten af midtbanen fungerede og angrebsduoen (som vi så er uenige om).

Måske går jeg for meget op i systemer, men Montella har indtil videre ikke haft succes med at eksperimentere.

Men bliver vi ikke nødt til at anskue alt andet end 4-3-3 som "eksperimenter"? Hvis jeg ikke tager meget fejl, synes de fleste at være meget enige i at vores trup ikke er designet til det.

Desuden finder jeg det dybt kritisabelt, at Milan betaler 300 mio. kr. for Silva, og Montella så kun bruger ham i hver anden kamp. Samme med Musacchio.

Jeg mener der er flere betragtninger i dette også.

For det første at Silva kommer til en liga der er væsentlig anderledes end den han kommer fra. Dermed er der noget tilpasning. Dette har Montella været ret klar i spyttet omkring.

Desuden mener jeg at der er behov for to angribere på højt niveau, hvis vi skal gøre os forhåbninger om en topplacering. Dertil er der naturligvis også taktiske anskuelser, hvor jeg igen ser det som en styrke at vi har alternativer.

Eksempelvis var vi sidste år alt for lette at neutralisere for holdende der bare parkerede fem-seks spillere i eller foran eget felt.
Ikke midst fordi Suso altid trækker ind i banen og der ingen trussel var i boksen.

Som både du og andre også har påpeget, så mangler vi et alternativ til ham.

Ja, heri er vi meget enige.
Men jeg mener dog ikke løsning er at forvandle Kessies rolle til en hvor han ikke er synderligt godt castet.

Synes du ikke, det er unødvendigt med sådan et svar?

Ærligt talt nej, jeg har umiddelbart en forventning om at man kan tage lidt røg og jeg anså det ikke som i en anden liga end den tone du selv brugte.
Men jeg beklager som sagt at du har opfattet det sådan - det var ikke min hensigt.

Både Lentini og jeg har efterlyst, at Locatelli bliver testet som 8´er, da han er en dynamisk og løbestærk spiller. Desværre ser det ud til, at Montella ikke er den største fan af Locatelli.

Jeg er jo sådan set enig - hvilket jeg også adskillige gange har givet udtryk for. Men nogle gange må man jo forholde sig til tingenes tilstand.

Jeg kan omvendt godt forstå at Montella vil specialisere Locatelli på 6er positionen - navnlig med et tre-mands forsvar bag sig. Bliver Biglia ved med at præstere på samme niveau, varer det næppe hellere længere før vi får ham at se mere.

Jeg skulle ikke have skrevet, at det var dumt, men du skriver jo, at Kalinic ikke havde nogen del i Milans første mål, selv om han er oplægger til Calhanoglus scoring.

Nej, jeg skrev som sagt at han ikke var involveret i Silvas første mål. Jeg synes faktisk det fremgår ret tydeligt af det jeg skriver.
Men nuvel.

Og som du skriver - ja, lad os bare lukke den med at være enige om at være uenige. Jeg synes i hvert fald jeg har fået gjort det klart hvad jeg mener om emnet.
Skrevet af Rossoneri
Når nu hele denne "ny træner" snak raser, så kunne det være interessant at høre hvad folk forventer at en ny træner skal bringe - og ikke mindst i hvilket tempo.
Skrevet af Slettet(100659192308)
"Når nu hele denne "ny træner" snak raser, så kunne det være interessant at høre hvad folk forventer at en ny træner skal bringe - og ikke mindst i hvilket tempo."

Og hvorfor Tuchel så gerne skal hentes til klubben..
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Martinovic
Når nu hele denne "ny træner" snak raser, så kunne det være interessant at høre hvad folk forventer at en ny træner skal bringe - og ikke mindst i hvilket tempo.


Den næste træner klubben henter, skal være en toptræner. Ellers kan vi lige så godt beholde Montella, der er i rækken lige efter.

Jeg kan ikke pege på en ledig toptræner, og derfor er det måske bedst bare at beholde Montella og så evaluere til sommer. Det vil være dumt at hente en midlertidig træner ind, da vi kan risikere, at det bliver værre. Sæsonstarten har trods alt været ok, men så heller ikke mere i mine øjne.

Vi skal have en træner ind, der tør svinge pisken. En træner spillerne har respekt for og tror på.

Jeg håber på Conte, fordi han også praktiserer et tremandsforsvar og samtidig har den galskab, som det måske kræver.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Jeg forstår altså ikke den der gængse tanke, der altid hersker, med at pisken bare skal svinges, så er alt godt. Jeg tror snarere det kræver at træneren ved hvilket menneske han individuelt har at gøre med, og igennem det finder ud af hvornår der skal være pisk og gulerod.

Sarri var meget cool, når han som første siger til Higuaín at han er overvægtig og lad. Og derefter guider ham hen imod hvor han kan blive bedre.
Skrevet af Gustenv@rius
Det er nok ikke videre realistisk at Milan kan tiltrække en toptræner, hvis man står i en situation hvor Montella er sendt på porten.

Men mindre kan jo også gøre det.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Rossoneri
Jeg synes der er plusser og minusser ved Conte - sidstnævnte fylder dog mest i min bog.

Skal man starte med det positive, formår Conte at implementere et system og en filosofi og få spillerne til at følge det.
Han er også pragmatisk nok til at tilpasse systemet til det hold han har - ikke omvendt.

Og så synes det at spillerne har respekt omkring hans person.

Den helt store hurdle ved Conte er at han er en kælling. Så snart han ikke får det som han vil, truer han med at smide håndklædet i ringen.
Senest i dag er han ude og udtale at han ikke bliver i Chelsea "for længe". WTF?? Hvad er det for en illoyal udtalelse midt i en sæson.

Samtidig har han det også med at rage uklar med sine spillere. Hvad end man måtte mene om Diego Costa, så er det ekstremt dårlig ledelse at fyre en spiller på en sms.
Og det sender naturligvis også et dårligt signal til resten af truppen.

Og så er Conte (ligesom Mourinho) en træner der ikke er i en klub i lang tid af gangen. Når vi nu skal til at bygge et nyt hold op, anser jeg at vi har behov for kontinuitet på pladsen.

Personligt har jeg meget svært ved at få øje på den oplagte afløser til Montella. Og i virkeligheden synes jeg jo også at det er alt for præmaturt.

I min optik er dette "År 0" for Montella og han skal vurderes udfra hans bedrifter med et hold der er sammenspillet og bedre tilpasset hans taktik og filosofi.

Jeg mener dog at Montella skal højne niveauet på en række punkter, såfremt han skal vise sig at være den rette mand til sædet.

Sådan i korte træk, drejer det sig om at reagere hurtigere, lægge sig fast på et spillekoncept og blive bedre til at styre den tænding spillerne løber på banen med.
Sidstnævnte er navnlig set ift sidste sæson.
Skrevet af Lentini
Så blev Suso forlænget til 2022.
Skrevet af Martinovic
Jeg forstår altså ikke den der gængse tanke, der altid hersker, med at pisken bare skal svinges, så er alt godt. Jeg tror snarere det kræver at træneren ved hvilket menneske han individuelt har at gøre med, og igennem det finder ud af hvornår der skal være pisk og gulerod.

Sarri var meget cool, når han som første siger til Higuaín at han er overvægtig og lad. Og derefter guider ham hen imod hvor han kan blive bedre.


Sarri er i mine øjne også en træner, der svinger pisken forstået på den måde, at han råber højt, når det er nødvendigt og ikke bare ser passivt til.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Ja, men jeg tror ikke bare han råber. Der er ingen som gider lytte på en skrigeskinke. Der skal være mere substans end det, ellers kan vi jo bare ansætte John Faxe eller Roy Keane.
Skrevet af Martinovic
Det er også for at sammenligne med Montella, der er from som et lam. Det duer heller ikke.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Hvis vi ville have råberi og hysteri, skulle vi da have holdt på Miha. Man kan så omvendt sige at det mere eller mindre er det eneste han kan.

Jeg er helt på linje med @Lentini her.

Det handler ikke om at råbe (eller ikke råbe) - det lød helt Shakespearsk...
Det handler om at være autentisk. Det dur naturligvis ikke hvis man ikke har myndighed og autoritet, men det synes jeg nu ikke det tyder på at Montella mangler.

I hvert fald er der flere gange kommet kommentarer fra spillertruppen omkring deres respekt for Mister. Og respekt kan man, som bekendt, opnå på mange måder.

I den forbindelse synes jeg egentlig at hans interview i dag er rigtigt fint. Han er rolig og balanceret, men tager samtidig fuldt ansvar for kritikken af ham og holdet og understreger at han kræver mere af holdet.

I mit virke som leder, har jeg sjældent oplevet at folk præsterer bedre hvis jeg har sat dem under stress. Helt klart tværtimod.

Den der mellemleder-mentalitet hvor man blot råber ledelsens frustrationer videre til truppen med 10dB i tillæg, er altså noget der fungerer de færreste steder i dag.
Så skulle man nok snarere satse på skotsk fodbold.
Skrevet af Bishop
Jeg mener nu at det bliver lidt for unuanceret hvis man påstår at en top træner absolut skal svinge pisken, Carlo for nu at tage et eksembel vi alle kan relatere til, er jo heller ikke en der står og skaber sig på sidelinjen.

Selvfølgelig skal spillerne respektere træneren, og gør de det, så burde det ikke være nødvendigt at "svinge pisken" jeg synes egentlig ikke jeg har opfattelsen af at Montella er "from som et lam", han er bestemt nedtonet at se på, nogen vil mene cool og behersket, hvilket jeg personligt sætter pris på. Men "from som et lam" (hvis jeg forstår brugen af termen) synes jeg umiddelbart ikke passer på ham, han virker som en træner der netop kræver respekt og professionalisme af sine spillere, senest var han jo ganske streng i retorikken omkring Niang.

Det er heller ikke fordi at jeg mener at en indpisker ikke kan fungere, bevares, der findes da trupsammensætninger hvor det synes nødvendigt. At Milans trup pt skulle nyde godt af en indpisker, er jeg dog ikke overbevist om, faktisk er jeg ikke i tvivl om at Montella nok har styr på det personlige, men som Rosso så fint opsumerede så er der andre punkter hvor han meget gerne skal oppe sig,

EDit:

Ja det blev så næsten en gentagelse af Rosso indlæg, jeg er lidt langsom på tasterne idag, men jeg er enig, og personlig i mit virke, har jeg også større succes med respekt og gulerod, frem for frygt og ris..
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@ Foggy

Det ved jeg ikke om han er. Imo fremstår han afbalanceret. Carlo er lige sådan. Afbalanceret og rolig. I disse dage i München syns de nok Carlo også er en værre vatarm og at der skal noget hårdhed til, fordi det er lettest at pege på de yderliggående kontraster målt op imod hinanden, som i pisk og gulerod. Dermed ikke sagt at det ene er bedre fremfor det andet. Alle har sine præferencer.

Det vigtige ved en træner er at han kan analysere sig selv, kender sine begrænsninger og lærer af det. Allegri har taget massive skridt fx.

Carlo syns jeg også var noget stringent i det i starten af tiden i Milan, men udviklede sig med tiden til at give mere lods til sine offensive esser.

Egentlig syns jeg der er flere lighedspunkter på det stadie som Montella står i nu ift dengang Carlo kom hjem til Milan med nogle ridser i lakken.
Skrevet af Lentini
Cutrone i øvrigt også forlænget.

Edit; Sludder. Han har "bare" fået en lønforhøjelse. Kontraktlængden den samme; 2021.
annonce
0