Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Det har ikke noget med held at gøre. Men rette mentalitet og koncentration. Hovedparten af de spillere som er hentet er rigtig dygtige eller indeholder kvaliteten til at blive rigtigt dygtige.

Nok er man endnu ikke sammenspillet, men man har død og pine at vise en form for stolthed over sit håndværk og leverer en koncentreret dedikeret indsats.

Bonucci har lavet store fejl hvad enten vi spiller 3- eller 4- bagi som udgangspunkt. Romagnoli har yderligere en flot assist til Lasagna mod Udinese.

Formmæssigt skal vi ikke toppe endnu heller. Men levér dog for helvede en koncentreret indsats istedet for det andet juks.
Skrevet af Lentini
Cagliari = ordentlig blunder af Kessie.
Lazio = unødvendig kluntet af Kessie.
Udinese = kæmpe pasningsfejl af Romagnoli.
Sampdoria = super oplæg af Zapata til fætteren.
Austria = Zapata koger.
Rijeka = Bonucci slatten pasning istedet for en sikker clearing.
Romagnoli koger den og laver kluntet straffe.

Det er 6 kampe hvor man laver graverende store fejl. Hvis man gerne vil gøre det svært for sig selv, skal man da bare fortsætte den flotte trend.

Skrevet af Bishop
"Men indtil videre er det Bonucci, Romagnoli, Zapata og Kessie der har fået høvl fra fans for at begå "personlige fejl". Lad os se om resten af holdet også følger trop på den front; så kan vi jo fint konkludere at det er spillerne der simpelthen bare er elendige og var heldige i deres tidligere klubber."

Wtf. Fordi vi er 3 mand herinde der ikke mener at alt kan tørres af på Montella.
Det er da tydeligt for enhver at spillerne i det store hele er blevet skånet i både presse og på sociale medier.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Bishop
Og nej spillerne er ikke elendige, ligesom at Montella heller er elendig, han har jo også tidligere bevist med viola at han er i stand til at få et hold i top 4, 3 gange i træk, hvor mange vil mene at der var hold der på papiret burde være i stand til at slutte højere end viola.

Måske man lige skal synke en gang, og så bare forholde sig til at ligesom at det er svært for spillere at gå ind i et helt ny hold uden at lave fejl, så er det også svære arbejdsbetingelser for en træner.

Selv hvis det skulle lykkes at Carlo nu, så tvivler jeg på at han kan udrette mirakler, og mest af alt frygter jeg at han laver en Kaka.
Men Fassone skal da for alt verden etablere en kontakt med Ancelotti, og hvis, når vi rammer foråret, Milan så er helt ude af top 4 så ville det da bestemt være noget af et ES at have i ærmet, og så ville Carlo have god tid at sætte sit præg. Men men lad os nu se Carlo tager nok kun opgaven ser han et god sandsynlighed for at han kan lykkes.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Milanistar
Nok laver nogle af spillerne store fejl, men overordnet set ser det stadig langt bedre og mere sammenhængende ud end det har gjort siden Zlatan smuttede. Og jo, fejlene kan godt til dels tørres af på Montella, da opspilsdelen er for risikabel. De bagerste forsøger død og pine at spille bolden frem, og hvis man gør det konseksvent, så kan det ikke undgåes at der laves fejlpasninger hist og her, især mod hold der lurer på netop disse fejlafleveringer.

Og med hensyn til Carlo, så kan vi med sikkerhed slå fast at vi ikke kommer til at spille med 3 bagi, men på den positive side kan vi bevæge os væk fra at skulle spille med offensive kanter (som vi i øvrigt ikke har i truppen) og vende tilbage til noget a la 2004-2007 formationerne med suso/calhanoglu på kakas plads, og en dynamisk midtbane med kessie, biglia og locatelli/ny mand til vinter. Jeg tror virkeligt at Carlo er manden der skal føre os tilbage i CL!
Sempre Milan.
Skrevet af MaggiMagg
hvis montella nu bare kunne huske at fortælle spillerne ikke at lave fejl, så ville alle de her fadæser blive undgået. det må han huske til de næste kampe
Skrevet af Pirlo21
Kender jeg Carlo ret, så er han ikke interesseret i at overtage en klub ikke fra start af sæsonen af! Hvilket vil sige, at Carlo først kommer i spil næste sæson.

Montella skal selvfølgelig have hele denne sæson til at bevise sit værd. Går vi helt i opløsning, kommer fyring selvfølgelig på tale - men der er vi heldigvis ikke lige pt.

Ang kampen igår, jammen i guder. Man var ved at falde i søvn igennem hele kampen, vi havde fuld kontrol efter pausen og så taber vi hovedet lige pludselig... det er skidt, rigtig skidt. Heldigvis kom vi med et modsvar til sidst. Og Montella kan glæde sig over han har 3 gode og formstærke angribere til rådighed :)

Hmm tænker jeg nu, tør man overhovedet glæde sig til Roma kampen på søndag?? Eller skal vi leve i frygt for at få en ordentlig lussing... Roma er vitterlig ikke et hold vi har haft det godt med sidste sæsoner og vores form pt er ikke imponerende!

Personligt havde jeg regnet med, at vores forsvarspil ville være rimeligt på plads nu. På papiret har vi et fantastisk forsvar og en nogle fantastiske defensive midtbanespillere... Men det hænger tydeligvis ikke sammen pt, igen igår gav vi alt for meget plads til modstanderens angrebs spil. De kom alt for let til chancer og spil på vores banehalvdel.
Om det er spillesystemet, dårlig psyke, for stort pres eller hvad.... ved jeg ikke. Faktum er at vores kæder ikke hænger sammen.
Et nyt spillesystem tager selvfølgelig tid og det må man endelig ikke glemme. Men er overrasket over vores defensiv virker så usikker. Håber man får rettet op på det til søndag... Vi SKAL gerne have 3 points imod Roma!

Skrevet af Rossoneri
Skal man se en smule analytisk på dette, så er det ikke en udfordring der isoleret til Montellas tid som træner (omend han ikke skal fritages for ansvar).

Men det giver i hvert fald ikke mening at pege fingre af Mister, som det primære problem.

Hvis jeg kendte svaret på problemet, ville jeg nok have en stilling i Milano lige nu - det har jeg desværre ikke.

Det simple svar er vel at vi mangler koncentration.

Skal jeg umiddelbart pege på en syndebuk, må det være Galliani. Det kan naturligvis lyde tåbeligt at pege fingre af en mand der end ikke er ansat i klubben længere.

Men som i enhver anden organisation, er kulturen alpha og omega. Det er min påstand at en manglende vindermentalitet altid vil resultere i at individer underpræsterer.

Og hermed så forbindelsen til Galliani.
Med det primære sportslige ansvar, har Galliani negligeret at udfylde det vakuum af lederegenskaber der opstod efter senatorerne og Zlatan (til dels Silva).

Her mener jeg at man fejlet i at se på hvilke personlige egenskaber de erhvervede spillere havde - i tilgift til deres spillemæssige.

For mig at se er der i ethvert team (ikke mindst på et fodboldhold) behov for et sundt mix af folk med lederegenskaber (ikke for mange), kreativitet og compliance (altså at de følger den kurs der er udstukket).

Problemerne opstår når tingene ikke går efter planen og der mangler ledere og kreatører.

I mit univers har vi én primær leder på holdet - Bonucci. Spillere som Biglia, Montolivo m.fl. kommer med masser af erfaring, men som persontyper er de anderledes.

Og står der bare én og råber højt, er det sjældent nok - slet ikke når denne lige er kommet til.

Det tætteste vi kommer på en ledertype, er i mine øjne, Locatelli. Fra første kamp, så jeg ham råbe og dirigere de andre.

Som jeg ser det, består truppen (som det har været tilfældet længe) primært af individer der kan følge en plan. Men vi mangler den selvjustits som lederne kan være med til at skabe.

Det er naturligvis helt i skoven at påstå at spillerne skulle have været "heldige" at præstere i deres tidligere respektive klubber og nu viser deres sande niveau.
Så meget i skoven at det ikke tjener et formål at gå yderligere ind i sådan en diskussion.

Jeg mener at det må være et krav til Mirabelli at finde en-to ledertyper der kan gå ind på holdet.
Her ofrer jeg gerne Kessie (til en bænkplads), ikke mindst set i lyset af hans meget svingende præstationer.

Jeg ska være ærlig og sige at jeg ikke lige kan pege på det oplagte valg. Men det er jo også derfor Mirabelli får en hæderlig hyre.

Men jeg savner i hvert fald et "van Bommel" indkøb.
Skrevet af Great Milan
Var på stadion i går, og det var mildest talt katastrofalt spil fra Milans side. Bonucci og Romagnoli laver fejl, som man ikke ser i Serie 1 i DK. Mauri har niveauet til AGF. Abate er en gammel mand at se på.

Jeg frygter det værste mod Roma, hvis ikke vi spiller 100% bedre end vi gjorde mod Rijeka. Med det spil i går taber vi minimum 0-3 mod Roma. Med andre ord skal der helt andre boller på suppen, hvis vi skal slå Roma.
Grande Milan!
Skrevet af Fossa dei Leoni
Personlige fejl har jeg lidt svært ved at tørre DIREKTE af på Montella.

Jeg har sagt fra start af, at det tager tid før at spille et helt hold sammen.

Sampdoria og Lazio kampene var bare ringe, men udover det, er det gået ifølge planen, som jeg ser det.

Folk må væbne sig med tålmodighed.
Skrevet af Rossoneri
@Milanistar
Ikke offensive kanter? Huh?
Hvad vil du så kalde Rodriguez, Conti, Calabria, Antonelli og Abate?
Skrevet af Rossoneri
Ancelotti har i øvrigt (mig bekendt) ikke spillet 4-3-1-2 siden han forlod Milan.

Dermed er der vel ikke så meget der tyder på at han skulle kaste sig ude i dette igen (i det teoretiske scenarie at vi skulle hente ham tilbage).

Han er først og fremmest en pragmatisk træner der vælger formation udfra hans trup.

Dermed er det næppe utænkeligt at han ville kunne finde på at spille med tre i det centrale forsvar.

Mange ville jo sige det samme om Capello, men han spillede også 3-5-2 i Roma.

Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg ved godt, at alle herinde elsker Ancelotti, men jeg mener stadig, at hvis Montella kan få det her hold i CHL, så er det godkendt.

Glem nu ikke, at det er et ungt hold med et helt nyt system og en masse nye spillere, og det tager altså bare tid at spille sammen.
Skrevet af Martinovic
Selvfølgelig er det mere end godkendt, hvis Montella kan få Milan i top4, men det er bare ikke videre realistisk, med mindre resultaterne begynder at flaske sig. Pt. er vi nede som nummer seks i forhold til favoritværdighed. I mine øjne har Lazio overhalet os.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Rolig nu med øjebliksbillederne.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Enig.
Skrevet af Gustenv@rius
Ancelotti har vel heller ikke profilen til at træne det nuværende Milan. Sat lidt firkantet op, så ser jeg Ancelotti som træneren man giver et komplet hold med store egoer, som han så formår at tøjle og føre til de store titler. Jeg kan slet ikke se ham bygge et hold op fra bunden, som er det man skal nu i Milan.

Conte er træneren i mangler, om man så kan lide ham eller ej.
Non rispondo a quelli che odiano la Juve, perché il loro é solo un problema psicologico. 36 ★ ★ ★
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg er helt enig Gusten. Medmindre at der kommer store udsving i resultater, fortrækker jeg dog bare at beholde Montella for nu.
Skrevet af Martinovic
Ancelotti byggede i sin tid Milan op med få profiler, men siden hen har han trænet klubber, der allerede har en masse profiler.

Jeg tror heller ikke, det er garanteret, at Ancelotti er manden for Milan. I øvrigt rygtes det, at han heller ikke har interesse i Milan, men at Arsenal skulle stå højt på hans liste.

Omkring Roma-kampen læste jeg en statistik på fjæsen, at Montella har mødt Roma 11 gange som træner - tabt de otte og tre uafgjort. Ikke en særlig god statistik forud for en must win kamp.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Nå så er der ikke lang tid til en meget afgørende kamp for os.
Vi har brug for 3 points, det kan der ikke være 2 meninger om!

Jeg forventer, at vi kommer ud med en gejst, vilje og tro på egne evner, en tro på at nu skal vi fandme ud og vise hvad vi kan m.m.
Holdet skal bevise over for dets skeptiker, sine fans og omverden at vi godt kan spille med om top 4 denne sæson.
Jeg forventer et brag af en kamp, hvor holdet folder sig ud.

Vores defensiv skal være på plads i dag, missionen må være at holde Roma fra at score. Mål skal vi nok lave.

KOM SÅ AC MILAN, god kamp til alle :)
annonce
0