Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Martinovic
Cutrone gjorde ingen forskel. Tværtimod gjorde det en forskel, at Suso fik en mere fri rolle længere tilbage på banen og ikke skulle ligge så tæt på Inter forsvar.

Kyniske og Handanovic til forskel. Som vi kender Inter.
Mojn do!
Skrevet af Pirlo21
Nej hvor er det bare dumt... hvorfor RR... selvom han falder let, så er det håbløst defensivt arbejde.

Ellers flot comeback af os, vi havde bestemt ikke fortjent at tabe og vi sad virkelig på kampen efter pausen og dominerede virkelig flot. Men Icardi laver 2 flotte flotte mål og RR laver det så dumt straffespark. Det ser sort ud nu, men når det er sagt. Så tror jeg Montella fandt løsningen på hvordan vores offensive spille kan shine i en 3-5-2.

Vinden blæser virkelig ikke vores vej, 3 nederlag og 2 i streg til vores direkte konkurrenter. 10 points efter Inter m.m. INTET taler for top 4 pt..
Men mener bestemt ikke Montella skal fyres nu.

Jeg er så bitter, Biglia laver en dum dum fejl ved deres mål til 2-1, RR giver dem et crazy straffespark og Bonucci skuffer ved deres 2 første mål.
Spillet var der i dag efter pausen og chancerne var der, men vi laver ganske enkelt for store personlige fejl.
Tilsidst må man også bare sige Inter kender deres besøgstid...

Skrevet af Rossoneri
@foggy
Wait and see - jeg forventer klart at Montella skal klandres igen.

Biglia er ALT for dårlig defensivt til at spille den plads. Locatelli bør tage over.

Alternativt skal de to spille sammen med Suso og Jack i mere frie roller fremad banen.
Det gør Kessie til Sorte Per (no pun intended).
Skrevet af Martinovic
Det var en super offensiv indsats efter pausen. Vi kunne reelt have lavet fire mål, men Handanovic har sjældent en dårlig dag.

En befrielse at se Jack i det spillehumør.

Må Icardi få sig en lang ufrivillig pause, fordi Wanda vil have en hjemmegående mand.......
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
I øvrigt ikke enig i at Cutrone ikke gjorde en forskel. Han giver meget mere tilstedeværelse i boksen, hvilket frigiver plads til de andre offensive spillere.
Skrevet af Lentini
Pænt irriterende.

Jack fumler en bold væk under særdeles svagt pres af Borja Valero, og Candrevas mantra om ”154. gang er lykkens gang” er naturligvis imod Milan, fordi manden spiller kun to gode kampe i året, ligger pænt skarp ind imod Wandas undersåt.

Men de to sidste mål, er jo naivitetens udtryk i allerværste grad. Først jokker Biglia gudhjælpemig i bolden, men hvorfor han ikke saver Wanda i to stykker da han indhenter ham igen, er mig en gåde. Hold kæft, hvor mangler der bare sammenbidthed og raseri i en sådan situation. Så flæk ham dog i to. Éder gør i slutningen af kampen lige præcis det rigtige ved at flække Locatelli – nøjagtig det samme skulle Biglia have gjort.

Vecino tager også en raid midt indover banen - så klip dog manden, for helvede! I stedet forsøger man at stikke en arm ud. Hvis Rino har været på stadion, har han bidt armlænet i stykker i ren raseri.

Rodriguez giver Tagliavento muligheden for at dømme den. Ikke alene er det træls, men også særdeles fjollet når bolden hænger tre meter op i luften i en skæv vinkel. D’Ambrosio skal jo være en Matrix-figur for at nå den. Den der tabermentalitet man har i Wolfsburg kan han sgu sende med ekspresfart tilbage.

Men hvor er vi dog en del ”kønnere” at se på med to fuldblodsangribere, som tvinger modstanderens centerforsvar til at tænke i bagrum konstant. De støder overhovedet ikke op, hvilket giver oceaner af plads til Jack og Suso, som de boltrede sig i. Hvis det er et fingerpeg om hvad vi kan udrette rent offensivt, kommer vi til at lave mange mål. Så må Biglia få lidt røvhulsmentalitet ind, eller vi kan smide ham på bænken, og lade Locatelli tage den rolle.
Skrevet af Martinovic
Cutrone lavede mange løb, men det var ikke meget, han rørte bolden. Det samme med Silva. Jeg kan ikke se, hvorfor vi gav 300 mio. kr. for ham.

Jeg ville hellere have haft Belotti/Aubameyang end Silva og Kalinic. Vi mangler en mand, der bare sparker dem i kassen. Inter ville rykke ned uden Icardi, der også reddede dem mod Roma.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Muligvis var Cutrone ikke i mange boldberøringer, men manden er altså konstant i bevægelse, rundt omkring modstanderens forsvar og det gav altså i min optik rigtige gode arbejdsbetingelser for Jack og Suso. De gjorde hvad de lystede efter behag.
Skrevet af Martinovic
Pulsen er så småt ved at komme ned, men jeg synes stadig, vi var det bedst spillende hold.

Hvis vi kan bibeholde noget af den aggressivitet og tro på tingene, så kan vi snildt komme fra baghjul nu, hvor ingen regner med os længere.

Borini gjorde det i øvrigt super som wingback. Han lagde op til 2-2-målet. Han mangler noget defensivt, men han er hurtig og tør udfordre offensivt.Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Borini var vel nærmest vores bedste mand.
Skrevet af Lentini
Spørgsmålet er om Montella tør bruge både Suso og Jack, som mezzala med to angribere foran sig. Det er risikofyldt, og meget offensivt - men jeg var pænt godt underholdt af det spil. Og jeg lever stadigvæk lidt efter "opdragelsen" i Berlusconi-skolen omkring at skulle underholde.

Hvis han tør det, skal Biglia virkelig steppe op og finde sit indre svin, eller må Locatelli derind, eller sågar Montolivo.
Skrevet af Pirlo21
I med og modgang, FORZA AC MILAN

Jeg savner medvind og kynisme i begge felter.
De næste 2 kampe skal vindes.
Næste runde er Roma ude mod Torino og Inter ude mod Napoli. Forhåbentlig sætter de points til der.

Hvis jeg var Montella holdte jeg fast i den samme offensiv som vi så efter pausen. Defensivt ved jeg ikke hvad jeg skal sige. Vi har på papiret et fantastisk defensivt hold, men faktum er at vi har lukket 7 mål ind de sidste 3 runder...
Igen i dag så vi der ingen forskel er spillemæssigt mellem os og de bedste hold. Men vores fejlrate er skræmmende.. Krydser finger for bedre tider nu, det her hold har så meget potentiale, det så vi igen i dag. Men det tager tid, tid vi ikke har.
Håber der kommer medvind nu, for den har vi brug for. Bittert at tabe på et tåbeligt straffespark, efter at ha kæmpet sig så flot tilbage og vi havde chancer til endnu mere en bare en uafgjort... men sådan skulle de ikke være.
Skrevet af Martinovic
Jeg er ellers stor fan af Kessie, da han er en arbejdsmand uden lige, men det offensive spil blev bedre, efter han gik ud.

Rodriguez skuffede mig i dag. Ikke så meget pga. hans tåbelighed til sidst, men han kommer for lidt med frem som wingback.

Jeg synes også, at formationen fremadrettet er et stort spørgsmål. Jeg vil gerne have plads til Jack, Suso og to angribere. Så kan resten være lige meget.

Locatelli fortjener også snart en startplads. Han rummer så meget potentiale den knægt.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Hvorom alting er, så er der virkelig nogle ting at tænke over for Montella. Han så ud til at finde nøglen til offensiven, og ikke mindst så det ud til at han fandt en nøgle til hvordan Suso rent faktisk kan være nyttefuld i en 3-5-2.

Men der må også være hovedbrud for ham, når Biglia spiller så langt under standard som tilfældet er. Nevermind at der er mange nye, og at man skal finde sin plads. Han er 31 år, erfaren og en dygtig spiller. Han kan og må ikke spille så ringe som tilfældet er. Spørgsmålet er om det er fordrende for Biglia at spille ham endnu mere, for at finde sin plads eller bænke ham for at give ham et pusterum.

Jeg tror, hvis jeg stod i Montellas sko, at jeg ville teste den der meget offensive mezzala tilgang noget mere. Vi angreb på utrolig mange fronter. Og så ville jeg virkelig overveje, hvorvidt Biglia skal være starter for nuværende.
Skrevet af Rossoneri
Jeg har tidligere talt for en "Ancelottisk" midt bane med en kreativ mezalla, en bolderobrer på den anden 8er og en regista.
Men jeg synes ikke det fungerer. Spillerne er simpelthen fejlcastet - navnlig Biglia og Kessie falder igennem gang på gang.

Biglia er for dårlig defensivt - han formår ikke at følge sin mand og støtte forsvaret.
Kessie er et taktisk analfabet og hans kæmpe motor drukner lidt i de mangler han har ift hans rolle.

Derfor vil jeg gerne synge med i @Lentinis kor omkring at omstrukturere midtbanen.

Med to kreative mezallaer og en decideret bolderobrer, mener jeg vi får mere ud af de spillere vi har i truppen.
Heri ligger at jeg vil rykke Biglia frem som mezalla, præcis som Inzaghi også gjorde det i Lazio sidste år.

Det efterlader fire spillere til de to 8er positioner, Bonaventura, Suso, Calhanoglu og Biglia.
6eren mener jeg så at Kessie og Locatelli skal slås om.

Fremme ser jeg også at Silva fungerer bedst sammen med en decideret 9er. Det giver ham meget mere plads at boltre sig på.
Skrevet af Martinovic
Jeg synes, det er pisse svært at finde hoved og tale i det taktiske.

Da Kessie blev skiftet ud, gik vi over til to angribere. Vi fastholdt tremandsforsvaret og de to wingbacks. Reelt var Biglia eneste balancespiller, og den løste han ikke særlig godt.

To angribere plus Jack og Suso tvivler jeg meget på, at Montella tør spille med fremover. Alternativt kan Locatelli spille 6´eren, da han fylder væsentligt mere defensivt.

Hvor er jeg træt af at have tabt den kamp, når vi på ingen måde var dårligere end dem.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Meget enig i at der vil mangle balance med Biglia som såkaldt balancespiller.

Men vi har trods alt Kessie og Locatelli som jeg vurderer vil udfylde rollen markant bedre.
Skrevet af Martinovic
Kessie har næppe hjerne til at spille 6’er. Lad bare Locatelli blive førstevalg på den position.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Lidet flatterende beskrivelse af Kessies hjernekapacitet. Men enig.

I løbet af morgendagen vender jeg nok øjnene imod en gammel traver i rollen som 6er; Montolivo.
Skrevet af TotalFan
Fed fed kamp for den neutrale tilskuer. Ærgeligt at der skulle være en taber. Men sådan er fodbold jo.

Milan viser da i dele af 2halvleg, at de er nået et stykke vej, og at det måske er måden at spille på. For i de kampe jeg har set dem, har det ikke rigtig fungeret opimalt, lige så snart modstanderen har bare en smule klasse.

Men jeg er da positivt stemt over for Milans chancer for en 4.plads efter dagens kamp trods endnu et nederlag.
annonce
0