Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lentini
Hvis (nu rammer Di Stefano ofte meget rigtig) det er de 11 vi smider på banen, så har Montella ihvertfald skruet ret voldsomt op for det teknisk kreative på midtbanen. Så satser han meget på at vi skal vinde via teknik og kombinationsmæssig styrke.

Yderligere spekulerer jeg lidt på om vi i den defensive organisation laver forskydningen, hvor RR glider ud til venstre, mens Calabria synker ned på højrebacken. Så ligner det mere en 4-4-2 i den defensive organisation.

Så alt det blir spændende at følge i aften, hvordan vi egentlig transformerer os i de forskellige faser af spillet.

Og så skal vi naturligvis lægge på med en sejr. Det trænger holdet til.
Skrevet af Martinovic
Ja. Vi har nogle af Serie A´s bedste forsvarsspillere rendende. På tide de snart begynder at vise det.
Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
Bacca udtaler i øvrigt i dag at han er tilfreds med sin indsats i sin tid i Milan (som jo desværre ikke er officielt overstået). Han siger samtidig at han spillede på det dårligste Milan-hold i historien.

Det er decideret skammeligt at han ikke tager ansvar for sin fornærmende ringe indsats i klubben.
Jeg mener selv at han var komplet fejlcastet til at spille ene 9er (hvilket formentlig heller ikke var planen da han blev hentet). Og det kan han, isoleret set, naturligvis ikke klandres for.

Men hans attituder som end ikke Niang præsterede, er der ingen undskyldning for.

Fucking cunt!

Skrevet af Lentini
Jeg syns som sådan ikke at Bacca var fejlcastet. Sinisa blev jo hyret i sin tid fordi han er en hård hund og desuden ville praktisere Berlusconis elskede diamant midtbane med to angribere.

Men som tilfældet var de gange Sinisa afprøvede den i Samp, blev det også i Milan noget juks.

Bacca er dog bare en ekstrem irriterende personlighed uden nogen form for selverkendelse. Hans tåbelige agent ligeså. Hans tekniske niveau er uhørt lavt, og selve relationerne og forståelse for fodboldspillet helt generelt, mangler han i helt åbenlys høj grad.

Nu skal han bare høvle mål ind i Spanien, så vi ikke skal tænke mere på ham. Udlejningen af ham er en af downside historierne fra i sommers.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Nu skrev jeg også at han var fejlcastet til at spille ene 9er :)
Altså underforstået at jeg ikke mener han havde optimale omstændigheder for at lykkes rent spillemæssigt.
Men hans attitude var en skandale - jeg vil nærmest sætte ham i bås med Balotelli.
Skrevet af Lentini
Peppe Di Stefano fik ret igen. Opstillingen blir som skrevet på sidste side. Ydermere nævner han at der bliver denne skævvridning i formationen hvorfor den defensive organisation blir en 4-4-2, som transformeres når i boldbesiddelse.

Jeg er spændt på hvordan det kommer til at gå. To angribere samt Jack, Hakan og Suso på banen i en og samme tid. Håber det lykkes - det kunne blive en temmelig heftig offensiv.
Skrevet af Rossoneri
Er kampen ikke på Eurosport?
Skrevet af Lentini
Tror du skal vælge den mulighed hvor der ikke står decideret klubnavne på.
Skrevet af Pirlo21
hvorfor ikke går over til en 4-4-2...
Syntes vores spil har været ide forladt og langsomt.

Det er helt fint at ville køre et et 3-5-2 system ind, men i dag har vi ikke spillerne til rådighed til det system. Så hvorfor ikke skifte til fx 4-4-2 jeg forstår det ikke..
Nå vigtigt at vi vinder og undgår skader, håber der kommer mere fart i vores spil.

NB Eurosport 2 viser kampen
Skrevet af Pirlo21
Nå ser udtil, at Montella er kommet til samme konklusion som jeg... og er gået over i en 4-4-2 ger efter pausen. Dejligt med en reaktion
Skrevet af Rossoneri
Som Lentini var inde på, veksler vi mellem formationer. Udgangspunktet er vel stadig 3-5-2.
Skrevet af Lentini
Nu havde jeg ikke mulighed for at se kampen.

Men jeg tillader mig at konkludere at Montella med aftenens uafgjorte resultat mod et græsk sekunda hold på San Siro, har sat sig selv voldsomt under pres.

Han skal vinde de næste 4-5 kampe, uagtet modstanderen, for ikke at få silkesnoren.

Jeg tipper at Mirabelli tjekker markedet allerede nu, i de her sekunder.

Skrevet af Pirlo21
skuffende kamp og resultat.
Vi er bestemt et presset hold.
Selv om det var skidt, så havde vi nu rigelig af chancer til at score et eller 3 mål... men intet går vores vej pt og jeg syntes tydeligt at man kan se at vores spillere er påvirket af situationens alvor.

At Hakan spiller en hel kamp, må være fordi han ikke er i spil til søndagens kamp. Elendig kamp af ham...

Håber godtnok vi får sluttet oktober af med bravur, søndag gælder det Genoa. Onsdag Chievo ude og næste søndag Juve hjemme... Nå må viden meget gerne blæse vores vej de næste 3 runder. Fordi held ejer vi ikke pt
Skrevet af Lentini
Manglende held plejer som regel at være et udslag for manglende kvalitet.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Den her kamp, skulle vi bruge til at bygge selvtillid op. Det gik så bare desværre ikke.


Vi er i knæ nu, og der er kun en vej fremad nu. Montella står virkelig overfor en eksamen i de næste kampe. Jeg forventede først, at vi ville blive gode i 2018, men der er grænser for, hvor ringe vi kan være.

Jeg synes dog, at spillet berritiger til mere, end hvad vi har fået af points på det seneste.
Skrevet af Rossoneri
Jeg kan slet ikke nikke genkendende til at "held" (eller mangel på samme) skulle være at årsagen til at vi ikke vinder.

Synes vi spiller en helt igennem miserabel kamp.

Både spillere og træner fejler i aften.

Skal vi tage Montella først, så bliver det igen for teoretisk til at spillerne kan omsætte det inde på banen. Jeg synes han er for dårlig til at tage bestik af virkeligheden omend det sikkert har set imponerende og klogt ud da det blev smidt op på taktiktavlen.

Navnlig Calabria har svært ved at fortolke sin rolle, fordi han skal veksle mellem at være back og wingback. Jeg er egentlig overrasket over at Montella ikke efterhånden har konkluderet at det ikke fungerer med de her dobbeltroller.

Samtidig dumper han også med eksperimentet med Bonaventura som wingback. Løbende bliver meget ofte ind i banen og ind i det område hvor Calhanoglu skal kunne boltre sig. Reelt bliver det fire spillere henover midten der alle søger meget centralt.
Og med førnævnte Calabria der ikke kunne committe sig 100% offensivt, manglede vi fuldstændigt at gøre banen bred og dermed enten slå indlæg eller sprede AEKs forsvar for at skabe mere plads til angribere og fremstormende midtbanespillere.

Vi har Paletta siddende på bænken og i bagklogskabens lys, skulle Mister nok have satset på ham og så smidt Rodriguez frem på wingbacken.

Dette påvirker at Suso ikke får en "legekammerat" bredt i banen, hvilket gør det meget lettere at lukke ham ned. Og i den anden side løber Jack og Calhanoglu som nævnt i vejen for hinanden.

Alt i alt, mener jeg det er en stor fejl af Montella at han ikke vælger at arbejde på kontinuiteten og udfylde rollerne i det system han har valgt, fremfor at prøve at tilpasse og tweeke. Det er tiden bare slet ikke rigtig til.

Derudover er der bare en række spillere der fejler. Navnlig Silva ser enormt uskarp ud - først og fremmest i sin førsteberøring.
Suso var igen ikke konsekvent i sit niveau - nogle gode aktioner mens han andre gange faldt igennem.

Musacchio har bestemt heller ikke sin bedste kamp. Af uforklarlige årsager ser han usikker ud på bolden. Noget som ellers har været hans styrke.
Dertil synes jeg at han er svag i sit duelspil. Han er jo ikke den højeste spiller, men så giver det heller ikke meget mening at gå fuldt ind i dueller (som han sjældent vinder) og dermed efterlader et hul bag sig.

Eneste lyspunkter er at Locatelli bringer meget mere dynamik på midten. Synes også at Bonucci ser bedre og bedre ud - uden dog at imponere voldsomt.

Skal man pege pilen i en primær retning i dag, mener jeg dog at det må være mod Montella.

Manglende resultater kan accepteres på nuværende tidspunkt. Men der er absolut ikke meget rum til forkerte oplæg fra sidelinjen.

Jeg deler klart holdningen til at Fassone sidder og lurer på CVer i skrivende stund. Spørgsmålet er bare om man mener der kan findes en passende kandidat derude.
Som tidligere skrevet, er jeg ikke klog nok til at komme op med et oplagt valg.
Skrevet af Martinovic
Satme skidt med 0-0 mod AEK og så med den startformation. Montella må sidde meget usikkert i det sæde nu. Han gjorde det fantastisk med en dårlig trup. Nu har han fået væsentligt bedre spillere at arbejde med, men virker ikke som manden, der kan få det til at fungere.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Nej, og han får større problemer nu hvor størstedelen af fansene også er utilfredse. Igår blev man pebet af banen.
Skrevet af Milanisti
Det er på tide at Fassone og Mirabelli handler.
Kampen igår var en stor skuffelse for os alle. Intet fungere for os pt.

Skrevet af Lentini
Man kan sagtens handle, men jeg er meget lidt for ikke at have en 100% holdbar handlingsplan. Der skal jo være en fri træner på markedet, som indeholder evnerne til at kunne styre en klub som Milan og tilmed har en filosofi som slægter Montella en smule på idet materialet er lavet efter hans ønsker. Materialet er efter mine begreber et offensivt boldorienteret mandskab.

Og generelt set er jeg ret konservativ omkring fyringer, idet værdien og udfaldet over tid, sjældent har en stor effekt. Dermed ikke sagt at man som leder ikke skal være sit ansvar voksent.

Jeg skal nok få mine svedeture de næste dage når navne som fucking Walter Mazzarri igen florerer.
annonce
0