Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
GdS beretter også om hændelsen omkring anførerbindet.

Montella har tabt omklædningsrummet. Stemningen er ikke god.
Skrevet af Rossoneri
@Fossa
Ja, flere medier bringer den historie omend det er svært at fastslå om den holder vand.

Der har dog længe kørt historier om at en række af de eksisterende spillere (heriblandt Montolivo) skulle have et horn i siden på Bonucci og Donnarumma.

Sidstnævnte pga hele missæren i sommer, der som resultat gav ham en lønpakke der langt overgår de fleste i truppen. Her skulle nogle mene at han ikke fortjener dette.

I Bonuccis tilfælde, skulle det være fordi han er kommet ind og har krævet en masse af sine medspillere. Præcis som Zlatan gjorde i sin tid, hvilket heller ikke gjorde ham populær blandt alle.

Hertil er der historien om at han har "taget" anførerbindet fra Montolivo og der spekuleres i at dette skulle have været en del af de krav han havde til en aftale.

Og så var der snakken omkring trøjenumre, hvor Kessie faktisk først havde fået #19 - et tal der i øvrigt har en betydning ift hans afdøde far (hvis jeg husker ret).

Så, personligt tror jeg det er ganske sandsynligt at der er gnidninger i truppen.
På den ene side kan man sige at det selvfølgelig er bedst at have en harmonisk trup.
Omvendt, så har vi om nogen længe (siden Zlatans exit) savnet en vinderkultur.

At Montolivo og andre skulle føle sig provokeret af at Bonucci kommer med en sådan, er kun sundt for truppen på sigt.
Skrevet af Pirlo21
Udover de manglende resultater og points, så er vores største problem som jeg ser det: at folk er begyndt at tvivle på materialet. Fansene, omverden, journalisterne osv er begyndt at stille spørgsmåltegn ved vores materiale og det sætter sine tydelig spor i vores trup. Selv vores største stjernespiller bliver kaldt et flop...
Bonucci har spillet skidt ingen tvivl der, men hans evner kan man ikke betvivle.
Vi er et meget presset hold og dette ses tydeligt på banen.
Kigger man isoleret på vores 3 sidste kampe i serie a, så er det vildt vi kun har formået at hente et point. Set på spil, statistikker og chancer m.m så er det et unfair billed.
Men faktum er faktum og lige pt har Montella og co failet big time. Det kan der ikke værre to meninger om.

Montella har to kampe til at rede sit liv som Milan træner tror jeg, håber af hele midt hjerte at han og holdet lykkes. Jeg tror stadig på spillermaterialet, men de manglende resultater, har sat sine tydelige spor og alle er begyndt at tvivle.
Holdet har brug for medvind, håber vi onsdag imod Chievo får gang i målscoringen igen og tanker noget selvtillid inden lørdagens opgør mod Juve!

FORZA AC MILAN i med og modgang
Skrevet af Lentini
@ OC

Der er intet som er skudt forbi. Det nytter ikke noget at have en mand siddende bag en skærm, som tolker forskelligt indenfor samme kamp på identiske situationer - det er mindblowing dårligt arbejde.

Og det nytter heller ikke noget at der er skiftevis fortolkninger af regelbogen fra den ene weekend til den anden.

Det er identiske situationer som blir tolket vidt forskelligt. Det er helt enkelt for dårligt at udfaldet kan blive i vidt forskellige retninger, når man nu endda har et "våben" til at hjælpe. Så hjælper VAR meget lidt.
Skrevet af Lentini
Historierne omkring at Montella havde tabt omklædningsrummet, begyndte allerede at rumstere op til Genoa-kampen. Det kombineret med en noget spøjs opstilling, var nok det som gjorde en allermest nervøs. Normalvis syns jeg altid man kan se et mandskab mangle de sidste 10% i energi, når de ikke længere tror på deres træners evner. Det syns jeg ikke afspejlede sig i den indsatsmæssige udfoldelse imod Genoa. Men det er noget som meget hurtigt kan vende sig udebliver resultaterne for længe, og de negative stemmer får for megen plads internt i truppen.

Bedste kur er sejre, og der er lidt af en nød at knække, når vi skal spille op til dans mod et defensivt klogt struktureret og stædigt Chievo-mandskab. Nok rækkens mest irriterende modstander, fordi man ved at 3 point forpligter på papiret, men ofte er det en frustrerende opgave der kræver blod, sved og tårer, for at fyre en rigtig klichéholdig glose afsted.

Nu er Bonucci så i karantæne, alt imens Jack også har raget en skade til sig. Det sidste irriterer mig sgu mest.

Jeg er lidt spændt på hvordan Montella har tænkt sig at twiste den, fordi han er tvunget til at ændre pga. skader og karantæne. Det bliver interessant om han fortsætter med 3mands centerforsvaret eller ændre det pga. Bonucci.
Skrevet af Rossoneri
Hvis jeg ikke tager fejl, har Musacchio tidligere spillet centralt i tre-mands forsvar. Jeg mener også at han har de tekniske kvaliteter til det.
Zapata spillede en rigtig fin kamp mod Genoa og det er fint med genvalg til ham.

Men med Montella i det mere eksperimentelle humør, kan man forestille sig flere ting. Blandt andet har han jo tidligere talt om at både Locatelli og Kessie kan spille pladsen.
Personligt tror jeg nu mest på Romagnoli-Musacchio-Zapata.

Omkring Montellas håndtering af "omklædningsrummet", så forekommer det mig at han er lidt af en iagttager i sagen. Forstået på den måde at jeg ikke tror det er ham spillerne har vendt sig imod.
Det kunne snarere ligne at der var klike-dannelser a la det flere (heriblandt Zlatan) har beskrevet om argentinerne i Inter. Her drejer det sig bare ikke om nationalitet, men om løn, hieraki m.m.

Men det er naturligvis hans ansvar at have en trup der kan (og vil) arbejde sammen. Magter han ikke det, har han naturligvis mistet grebet om sit hverv.
Skrevet af Slettet(551159212602)

Jeg læste at Montella i sæsonens 9 kampe har brugt intet mindre end 21 forskellige spillere, hvilket er fuldstændigt uhørt og i den grad viser hvordan Montella famler i blinde.

Vi skal bygge et nyt hold op og det gør man ikke ved at skifte ud i hver eneste kamp - både spillermæssigt og ift. formation.

Vi har spillet således ca. (Nogle kampe har det ikke været tydeligt om vi har spillet 3-5-2 eller en variant):

1. 4-3-3, sejr

2. 4-3-3, sejr - samme opstilling i forsvar og angreb, 1 udskiftning på midtbanen.

3. 4-3-3, nederlag - samme opstilling i forsvar og angreb, 1 udskiftning på midtbanen.

4. 3-5-2, sejr, ny formation, 3 udskiftninger ift. forrige kamp

5. 3-5-2, sejr - 4 udskiftninger ift. forrige kamp

6. 3-5-2, nederlag - 3 udskiftninger ift. forrige kamp

7. 3-5-2, nederlag - 3 udskiftninger ift. forrige kamp

8. 3-5-2, nederlag - 2 udskiftninger ift. forrige kamp

9. 3-4-2-1, uafgjort - 4 udskiftninger ift. forrige kamp

Nu har jeg skrevet 3-5-2 flere gange men der har jo reelt både været tale om 3-1-4-2, 3-5-1-1 osv.

Prøv engang at bemærke hvordan vi kamp efter kamp skifter så mange spillere og så prøv at sammenligne med Napoli/Roma/Intet/Lazio og Juventus som har spillet sammen formation og med næsten samme spillere - de har brugt max. 15 forskellige.

Før Montella lægger sig fast på én formation og en grundstamme af spillere kommer vi ingen steder. I mine øjne er han gået helt i panik og pt. virker det ikke som om han ved hvad han vil.
Skrevet af Gasbarroni
Det er vel ikke mere uhørt, end at Allegri har brugt 23 spillere i denne sæson heraf 21 i Serie A og 2 kun i CL.

15 ved jeg ikke, hvor du har fra?
Vincere non e importante. E l'unica cosa che conta! 90 anni di Agnelli, una storia di trionfi - Grazie Avvocato
Skrevet af Rossoneri
@1976
Jeg er både enig og uenig med dig.

Overordnet set, mener jeg ikke der er noget odiøst ved at han både roterer spillere og prøver konstellationer af. Med så mange nye spillere, er der behov for at teste nogle spillere af i nye roller og herefter lave tilpasninger efter de erfaringer.

Her kan jeg personligt godt lide Montellas "proces" tilgang, fordi det giver nogle svar. Eksempelvis har han taget konsekvensen af at Suso ikke fungerede som seconda punta og prøvet ham både som mezalla og trequartista.

Det samme med Biglia og Kessie i en mere kontrollerende konstellation efter erkendelsen af at de ikke opfyldte deres respektive roller særligt godt.
Alternativet havde jo været en stædighed omkring at bruge spillerne i de pågældende roller, med det uundgåelige resultat at de ville fejle.

Omvendt tager hans eksperimenter til tider overhånd. Jeg mener ikke der skal et taktisk geni til at regne ud at det ikke ville fungere med Bonaventura som wingback sammen med Calhanoglu som mezalla. De søger de præcis samme rum og det kastrerede fuldstændig vores venstreside mod både AEK og i starten af Genoa kampen.

Og at han så gentager fadæsen, stiller ham bestemt ikke i et bedre lys.

Det samme gælder med hans mystiske hybrid-systemer, der tydeligvis forvirrer spillerne og gør det meget mere tænkt.

Herfra er det så afgørende hvad billedet bliver. Jeg anser det som at "testperioden" er overstået nu. Nu skal han have fået 95% af de svar han har søgt.
Dermed skal han også lægge sig fast på en formation og en nogenlunde fast stamme. I hvert fald en forståelse for spillernes primære pladser.

Det er selvfølgelig fint med en alt-mulig-mand som Borini, men når vi pludselig bruger sæsonens nok bedste spiller, Rodriguez, i forsvaret, hopper kæden af for mig.
Det er udelukkende en stædighed omkring at spille en venstre-fodet der. Det er også fint nok i en perfekt verden, men når resultatet bliver at man så må slippe Jack løs som venstre wingback, bliver han, i min verden, alt for teoretisk.

Jeg har en forventning til at det hedder 3-4-2-1 herfra. Det har jo også være Montellas udgangspunkt tidligere i karrieren og det er ikke mindst det der er blevet trænet en del på igennem en periode.

Skrevet af Bishop
"Jeg har en forventning til at det hedder 3-4-2-1 herfra. Det har jo også være Montellas udgangspunkt tidligere i karrieren og det er ikke mindst det der er blevet trænet en del på igennem en periode."

Og i samme ombæring så håber jeg at Montella på trods af Bonucci´s røde kort fortsætter med 3 mand i backkæden. Hvis ikke så synes jeg det udsender nogle uheldige signaler, blandt andet i form af han så valgt at spille med en formation udelukkende på grund af en mand, særligt når denne spiller under par. Nedenstående er min foretrukne til næste kamp

Zapata Musacchio Romagnoli
Borini Kessie Biglia Rodriguez
Suso Calhan
Silva



https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lentini
@ Rosso

Ingen anelse om Musacchio har spillet 3mands forsvar førhen. Jeg tvivler det har været under Marcelino, som sværger 4-4-2. Men jeg skal lade det være uvist.

Jeg er meget imod at man skal opfinde dybe tallerkner midt i en resultatmæssig krise, såsom forsvarsprojekter i Locatelli og Kessie. Det er imo ikke fordrende for andet end yderligere forvirring. Og der er trods alt en pæn stak centerstoppere han kan gøre brug af. Ydermere; nu har Montella ment at forskellige spillere kan spille alle mulige positioner. Jeg giver ikke meget for det andet, end hvis man øver det til træning og det har der trods alt ikke været rapporteret om. Så kan han ha nok så mange filosofiske tanker om diverse spillere.

@ 1976

Du er jo nødt til at have mellemregningerne med når du opstiller det sådan. Vi har trods alt spillet 16 kampe og ikke 9 hidtil. Der iblandt flere kampe med 3 dages mellemrum.

Jeg vil give dig ret så langt at han på nuværende tidspunkt gerne skulle have sig lagt fast på hvad sin stærkeste 11er er. Og det har han ikke. Han famler efter den offensive del af spillet - tydeliggjort i Jacks rolle som wingback.

Det har været mit problem med 3-5-2(udover at jeg af æstetiske og historiske grunde ikke bryder mig om 3mands centerforsvar) fordi man i sommers hentede spillere der iflg den sportslige ledelse var til 4-3-3, og der er 3-5-2 imo ikke rette puslebrik til alternativet , men snarere 3-4-3. Du får lidt andre vinkler i offensiven og presspilet skal justeres en smule. Men generelt set minder de to konstellationer om hinanden i flere faser.

Og med tanke på hvor Hakan har været bedst i Leverkusen og styrkerne ved Jack og Suso, kan det virkelig undre mig at den del er så svær for Montella at greje. Og med vores luren på Lucas Lima er det yderligt uforstående for mig at han ikke retter ind på det spor.
Skrevet af Lentini
Min påstand er at hvis Montella vælger en organisation som den Bishop refererer til vinder han i Verona mod Chievo.

Silva eller Kalinic er lidt potato potato for min del i øjeblikket.
Skrevet af Rossoneri
@Lentini
Nu var det bestemt ikke et ønske herfra at Montella skulle til at eksperimentere med Locatelli/Kessie i det centrale forsvar.

Det var snarere en henvisning til min primære anke imod ham - at det hele nogle gang bliver for tænkt.
Den gode Mister er en "interessant" (læs: speciel) person på den kant. Nogle gange er han yderst pragmatisk, andre gange foregår det hele på taktiktavlen og i hans hoved.

Man skulle nærmest tro at han led af en personlighedsspaltning.

Jeg er i øvrigt ganske enig i din betragtning om 3-4-3 (ift omstillingen fra 4-3-3). Og ikke mindst at den faktisk burde ligge lige til højrebenet.
Jeg forestiller mig egentlig at det er et "hensyn" der har været taget ift at han gerne ville spille Kalinic og Silva sammen.

I den forbindelse er jeg dog dybt forundret Montellas udtalelser for noget tid sin, om at vi kun har to wings til rådighed. Det står vel i råbende kontrast til at vi har hentet både Calhanoglu og Borini - som i øvrigt begge har været brugt på wings i indeværende sæson.

@Bishop
Meget enig i din opstilling - omend jeg har to bemærkninger.
Men det holder en god stabilitet og en logik ift hvad sæsonen har lært os indtil videre.

Både Bonaventura, Suso og Calhanoglu fungerer bedst i de frie roller bag en angriber. Og de gøres endnu bedre af en fremstormende wingback der kan skabe overlap og bredde i banen.

Kessie og Biglia skal have lidt mere afgrænsede roller. Af forskellige årsager godt nok - men jeg synes Genoa-kampen er noget nær det bedste vi har set fra begge to.

Ift dit valg af spillere, kunne jeg have lyst til at se Calabria på højre wingback igen. Jeg synes endnu engang han viste fornemme takter da han kom ind imod Genoa. Han er bedre til at finde til baglinjen og slå et indlæg mod forreste eller tilbage i feltet.

Omkring 9eren, så tror jeg det bliver lidt af et slagsmål i boksen. Her ser jeg Kalinic (eller måske endda Cutrone) som et væsentlig bedre kort end Silva (der omvendt er bedre teknisk).
Silva kunne være en skarp joker at få ind i sidste del af kampen, hvor markeringerne sidder lidt mere løst.
Skrevet af Martinovic
Spillernes form er ikke på plads, hvis han mener, det er nødvendigt, at de skal sidde over, fordi der er kamp hver tredje dag.

Mindre rotation og mere samme formation er vejen frem.
Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Nu nåede jeg ikke at læse dit indlæg, inde jeg skrev mit eget, men:

....som et væsentlig bedre kort end Silva (der omvendt er bedre teknisk).
Silva kunne være en skarp joker at få ind i sidste del af kampen, hvor markeringerne sidder lidt mere løst.


Netop derfor er han et fejlkøb i mine øjne. Ikke fordi han ikke har præsteret, men for 300 mio. kr. forventer jeg mere, og så skal han ikke sidde på bænken.

Mojn do!
Skrevet af Rossoneri
@Foggy
Jeg deler nu ikke din holdning til at Silva skulle være et fejlkøb.
Han er blot en anden type spiller end Kalinic. Jeg mener dog stadig godt han kan spille ene 9er - som han også gjorde i Porto.

Jeg synes at det er en stor styrke i truppen at vi har forskellige taktiske alternativer afhængigt af modstanderen. Mod et forsvar der står højere (eksempelvis Romas) ville jeg klart gå for Silva, da han har bedre speed og er bedre til at finde de rigtige dybe løb.
Skrevet af Bishop
"mkring 9eren, så tror jeg det bliver lidt af et slagsmål i boksen. Her ser jeg Kalinic (eller måske endda Cutrone) som et væsentlig bedre kort end Silva (der omvendt er bedre teknisk)."

Jeg synes slet ikke det står så slemt til mht Silvas fysik og evne til at vinde slåskampe. Nu har han jo fået begrænset med spilletid i serie a, så det er selvfølgelig svært at bedømme blot ud fra EL kampe, men med henblik på hans teknik og gode form i landsholdsregi, så synes jeg han skal have flere chancer, og dermed mulighed for at få skrabet sig noget serie a erfaring ind. Kalinic virker slat ikke skarp i øjeblikket, og står valget mellem Silva og Cutrone så foretrækker jeg trods alt at det er sidstnævnte der får Jokerrollen.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Lehrer
15 spillere brugt i Roma ? Det er nærmere i hvert fald 20, uden at jeg har undersøgt det. Vi stiller også nogle gange med 2-3 ændringer fra gang til gang.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af Martinovic
@Foggy
Jeg deler nu ikke din holdning til at Silva skulle være et fejlkøb.
Han er blot en anden type spiller end Kalinic. Jeg mener dog stadig godt han kan spille ene 9er - som han også gjorde i Porto.

Jeg synes at det er en stor styrke i truppen at vi har forskellige taktiske alternativer afhængigt af modstanderen. Mod et forsvar der står højere (eksempelvis Romas) ville jeg klart gå for Silva, da han har bedre speed og er bedre til at finde de rigtige dybe løb.


Jo, men jeg har bare den holdning, at giver man 300 mio. kr. for en spiller, så skal han starte inde. Ellers er det penge i vasken.
Mojn do!
Skrevet af Flying Dutchman
Man starter vel med de bedste spillere, uanset om de har kostet 3 kr. eller 300 mio.?
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
annonce
0