Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Rossoneri
@Pirlo
Hvad synes du det siger om mig at jeg forholder mig til virkeligheden, fremfor ukritisk at lege papegøje ift folk der skulle være såkaldte "eksperter"?
Det er tilladt at danne sig sine egne meninger.

Hvad vil det sige at være "ekspert" i italiensk fodbold? Jeg har fulgt Milan i start 30 år. Jeg vil påstå at jeg ved mindst lige så meget om Milan, som mange af de folk der kalder sig (eller bliver kaldt) eksperter.

Det tillægger vel ikke (i sig selv) mine udsagn mere værdi end andres.
Man må selvfølgelig se på den påstand der fremføres.

Du har fra starten bare råbt om omkring at du mener at Suso er rigtigt rigtigt god. En holdning som du selvfølgelig er berettiget til.

Vi andre har været lidt mere nuanceret i snakken og har diskuteret hvad Suso bidrager med i den chanceskabende del af spillet. For nu er fodbold jo ikke bare 11 individualister der løber rundt og forsøger at score på egen hånd hver gang de får bolden.

Hvem er det der skal score og skabe chancer for os, som kan gøre det bedre?

Ja, som jeg har skrevet mange gange nu, så drejer det sig om flere spillere. Heriblandt Suso.

Nogle bærer dog et større ansvar i den del af spillet ift andre.
Primært drejer det sig om de to 10ere og de to wingbacks (med hver deres roller). Ingen går fri af kritik - Suso har dog bare været meget ringe i den del af spillet.

Men ethvert angreb er jo et resultat af en række sekvenser - pasninger, driblinger osv. Heri må man forvente at enhver spiller udfører den enkelte rolle med en vis succes.
Tager man de kampe som du så glædeligt henviser til, må vi selvfølgelig forholde os til at Suso har haft meget lidt succes med sine indlæg.

Vores to wingbacks bærer også en opgave i at foretage overlap, komme til baglinjen og herfra slå indlæg i boksen, eller alternativt på kanten af feltet.

Det var Calabria ikke så god til i sidste kamp. Her har Montella også været under beskydning for at vælge spillere som Bonaventura og Borini i venstresiden.

Men tilbage står den isolerede konklusion at Suso, i de seneste tre kampe, har haft 19 muligheder på at finde en medspiller i feltet. Det er kun lykkedes i de to.
Det ville selvfølgelig ikke være garanti for mål - det må modtageren af indlægget stå på mål for.
Men så længe bolden ikke kommer frem - er det nu engang yderst svært at score mål for en angriber.

Det er vel svært at komme uden om at dette er et problem for vores offensive spil.
Alternativt er jeg da lutter øre for et modargument...
Skrevet af Fossa dei Leoni
"
Jeg synes Suso kan og skal beskyldes for at gøre sine medspillere (navnlig Kalinic) dårligere.
Vi har købt en stor stærk angriber der kan gøre en forskel i boksen.
Det kræver dog naturligvis at at han bliver serviceret.

Suso har otte indlæg igår - ikke et eneste af dem når frem til en medspiller. Hans pasningsprocent er dårligst af alle 10 startende markspillere. Han rammer kun målet i ét af fem forsøg og kun en enkelt gang formår han at afdrible en modstander.

Skal Suso nogensinde blive en topspiller, skal han virkeligt bygge på ift at spille sine medspillere bedre. Han kunne jo fx begynde at se nogle bånd med Kaká som var formidabel til dette, samtidig med at han udfordrere sin modstander direkte."

Det kunne ikke siges bedre Rossoneri. Glimerende individuel spiller der levere gode enkeltmands aktioner, men han er alt for ineffektiv i sine handlinger og gør slet ikke medspillere bedre. Ovenikøbet så er han også alt for forudsigelig med bolden. Det er enten træk ind i mod midten også en afslutningen eller helt ud til siden også et indlæg.
Skrevet af Rossoneri
Di Marzio spår at eneste ændringer ift Chievo kampen, bliver at Abate erstatter Calabria, mens Zapata tager over for Musacchio.

Jeg så jo gerne at vi fik Rodriguez ud på sin wing. Omvendt er jeg utryg ved Musacchio i det centrale forsvar. Den er en smule svær.

Derudover tænker jeg at det kunne være interessant at introducere Silva på et tidspunkt, så han kan drive lidt gæk med et relativt tungt Juve forsvar.
Skrevet af Interforlivet
@Rossoneri og Bishop: Tak for svar. I er helt sikkert mere inde i sagerne end jeg er og har derfor nok også mere sandfærdige indblik i sagerne. Jeg håber i hvert fald ikke at hans fravær får en negativ effekt i morgendagens kamp, hvor jeg selvfølgelig holder med vores kære naboer:)
Skrevet af Bishop
https://pbs.twimg.com/media/DNN2QogXkAA1SwO?format=jpg&name=medium

Hmm jeg ved sgu ikke helt med den opstilling, Abate er jo ikke helt uden evner, men det er jo ikke ligefrem fordi han er spilleren der ligger den ene sukkerbold efter den anden fra kanten.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
Jeg har egentlig ikke de store bekymringer ved Abate. Han har masser af rutine og stadig speed til at løbe forbi sin modstander.

Reelt er jeg mere bekymret format vi igen kommer til at mangle noget bredde i vores venstreside, med Borini der er naturligt højrebenet.
Skrevet af Pirlo21
Nå drenge så er der ikke længe til det går løs.
Nøj jeg glæder mig og ser frem til en stor kamp fra vores side. Montella sagde det meget klart i optakten til kampen, vi skal vinde.
Den indstilling forventer jeg holdet har til dagens kamp, jeg tror på en stor aften fra vores side og jeg håber Hakan vågner op i dag og bidrager offensivt så alt ikke skal komme fra Suso.
Udsolgt på vores elsket stadium, nøj det bliver det stort.
Kom så AC Milan, god kamp til alle.

https://mobile.twitter.com/MilanEye/status/924287670339108865/photo/1
Skrevet af Rossoneri
Glimrende pres fra start.
Skrevet af Milanisti
Når vi har bolden spiller vi tydeligvis 3-5-2 eller 3-5-1-1 om man vil. Men vi forsvarer i en 4-4-1-1. Det virker godt pt.

Skrevet af Rossoneri
Talentløs opdækning af Biglia endnu engang. Flot!
Skrevet af Milanisti
Flot..
Skrevet af Rossoneri
Synes i øvrigt det er rimeligt tydeligt at det igen hedder 3-4-2-1.
Jeg bliver aldrig fan af den dobbeltrolle til den ene wingback - det skaber uro.

Og så må Biglia bare ud. Han har været virkelig dårlig.
Skrevet af Milanisti
Jeg kan ikke klare at se på Biglia.

Ind med Silva, Bonaventura og Locatelli.

Ud med Kalinic, Borini og Biglia.
Skrevet af Rossoneri
Bonaventura er skadet.

Synes nu Kalinic gør det rigtigt godt.
Skrevet af Milanisti
Kæmpe chance. Kalinic din nar.
Skrevet af Milanisti
Han lignede godt nok ikke en goalgetter der. Hvad ser folk i ham? Hvad fanden kan han?

Ind med Silva.
Skrevet af Rossoneri
Buffon må jo få kredit forsvar vifte den over. For sindsyg redning.
Kalinic gør det eneste rigtige - sparker op i målet.
Skrevet af Lentini
Til statistikkerne. Milan har tabt alle kampe hidtil i denne sæson hvor man er kommet bagud. Betryggende.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Suso og Kalinic: Ikke godt nok.

Suso skal være glade for, at vi er så afhængige af hans enkelte mål og asstists. Fordi jeg er så godt træt af, at han 1 ud af 100 aktioner lykkedes med noget produktivt.
Skrevet af Magnifico
Udmærket af Buffon, ja. Men bolden glider imø lidt for langt fra Kalinic ved tæmningen, hvilket giver Buffon muligheden for at komme tæt på.
ACF Fiorentina & Leeds United FC
annonce
0