Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Milanisti
Jeg er helt enig med de andre herinde. Calhanoglu er ikke den nye Ronaldinho, men han viser glimt af sit potentielt. Han er ny og har kommunikationsproblemer; og til trods for det er han en langt bedre holdspiller end Suso nogensinde bliver.

Sidstnævnte trækker tempoet ud af en del angreb med hans ensidige driblinger, som ALLE har læst fordi han prøver det samme igen og igen.

Ud af 100 forsøg på mål lykkedes han med 1 - engang imellem, og så går nogle personer helt amok over ham.

Sælg ham til Januar og brug pengene på en backup til Kessie eller en bedre DM en Biglia, medmindre man gerne vil spille med Locatelli.
Skrevet af Fossa dei Leoni
Jeg er heller ikke den største Suso fan herinde og med rette men at sælge ham til vinter, det ville være det dummeste. Han er klart vores mest driblestærke og hurtige spiller, der kan komme forbi sin direkte mand. Vi har ikke meget offensiv uden ham.

Jeg er tilhænger af, at Locatelli får mere spilletid fremfor Biglia.
Skrevet af Rossoneri
Han er klart vores mest driblestærke og hurtige spiller, der kan komme forbi sin direkte mand.

Jeg er ikke enig i præmissen, men man kan da i så fald så klandre Suso for ikke at udfordre mand-mand, når nu han skulle være så god til det.

Som oftest sker der det at Suso modtager bolden og derefter tager al dynamik ud af spillet, fordi han insisterer på at stoppe helt op og meget ofte slår en bold bagud i banen.
Det ville være en mere end fair antagelse at vores offensiv ville være langt mere flydende uden Suso.

Som et yderligere vidnesbyrd på Susos fejlfortolkning af sin rolle og ikke mindst hans obstruktion af vores offensiv, kan man kaste et blik på heat maps.

Eksempelvis kan man se at Suso og Abate er mest hyppigt i præcis det samme rum. Det rimer naturligvis rigtigt dårligt på overlap og dybdeløb.
Derudover er der et markant sammenfald med de rum Kessie bevæger sig i.

Ikke mindst fortæller det også historien om at Suso ikke befinder sig i de rum hans rolle foreskriver.

Sammenligner man fx med Calhanoglu, kan man se at tyrkeren er meget bedre til at søge rummene centralt i banen.
Skrevet af Bishop
Fint med en sejr, så en ny træner stadig noget at sigte efter, for en ny træner må der til, jeg fatter simpelthen ikke hvordan Montella kan finde på at forvalte sine nye spillere på den måde. Den smule identitet man trods alt havde fået bygget op i presæson og som også kastede point af sig i starten af sæsonen, er stille og roligt blevet suget ud af holdet. Bonucci var eneste lyspunkt igår. Resten af dræbende kedeligt nosseløst fodbold.

Tidspunktet for et trænerskift bliver ikke bedre, med forbehold for at man selvfølgelig ikke har en kandidat til rådighed.
Landsholdspause, så Napoli og derefter 8 kampe hvor vi møder hold der alle ligger under os i tabellen, plus nogle kampe i EL hvor der også er god mulighed for at bygge momentum.
https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bisp
Helt enig i dine betragtninger.
Ikke mindst omkring Bonucci som MoM.
Det er ikke blot hans direkte aktioner, mens også hans attitude inde på banen - jubler når han eller medspillerne laver en vigtig tackling osv.
Det er godt at se en anfører med noget udtryk.

Jeg vil dog også fremhæve Kessie som jeg mener spiller en af sine bedste kampe for os. Han er rigtigt dygtig til at bryde kæderne og, og uden sammenligning, den der sætter en direkte modstander flest gange.
Skrevet af Lentini
.... Og Kessié havde en klog veldisponeret og positionsmæssig rigtig placeret Montolivo til at bakke af for sig. Montella kan sende videoen af kampen med Att: Biglia.

Vi blir for øvrigt skilt i atomer af Napoli efter landskampspausen.
Skrevet af Martinovic
Det tror jeg også. Vi spillede ikke engang særligt overbevisende modstanderen taget i betragtning.

Napoli vil splitte vores svingende defensive ad.

Jeg vil vælge en 3-5-2 med en kompakt central midt og defensive wingbacks for at lukke ned for Callejon og Insigne. Hvis de holdes på afstand af Mertens, bliver de nemmere at lukke ned.

Mojn do!
Skrevet af MaggiMagg
hvis vi kan holde resultatet på et respektabelt niveau er jeg glad. ingen hindbærsnitter tak.
Skrevet af Rossoneri
Ja, vi kan så konstatere at Paulo Sousa ikke bliver vores nye træner, eftersom han just er blevet præsenteret som afløser for Cannavaro i Tianjin Quanjian.
Skrevet af Flying Dutchman
Det er vel jeres største problem qua trænerposten? Man skal ikke være en større fodboldekspert for at konstatere, at Montella er ude hvor han ikke kan bunde: holdet har ingen identitet og de konstante rokeringer har sat et enormt præg.

Men hvem skal erstatte ham? Sousa var vel nogenlunde eneste klokkeklare løsning lige nu.
FC Internazionale - Stadio Giuseppe Meazza Triplete Solo Noi
Skrevet af Pirlo21
https://pbs.twimg.com/media/DN8BkkrXkAEu1LN.jpg

Så kan man mene hvad man vil... personligt syntes jeg Bonucci var bedst. Men ikke ufortjent at Kalanic score lavt!
Skrevet af Martinovic
Sousa ville også have været en lappeløsning. Uanset om Montella bliver fyret eller ej, skal hans afløser - med mindre det er Conte eller en anden toptræner - kun have kontrakt til sommer.

Jeg er træt af Montella, men det vil også være dumt at fyre ham uden at have en kompetent afløser klar.

Gattuso har jeg ingen fidus til, og det vil også ødelægge hans eftermæle en smule, hvis han skuffer ligesom Pippo og Seedorf.Mojn do!
Skrevet af Martinovic
Kalinic havde ikke en god kamp i går, men han brugte også mange kræfter på at løbe og jagte Sassuolos boldholder, når de skulle bringe bolden frem. Det er fint med presspil, men kun hvis det er organiseret.

Jeg kan huske et citat fra Zlatan, hvor han siger, at det nytter ikke noget at løbe og presse modstanderen, hvis du så er træt, når du selv får bolden.

Det er bl.a. en ulempe med Suso. Når han får tid, kører han selv, og er han presset, slår han et indlæg så sent, at modstanderens forsvar har markeret vores enlige angriber. Det er omvendt med Candreva, der slår en fandens masse indlæg, og selv om han måske rammer Icardi på hvert tiende indlæg, så giver det pote. Jeg ønsker mere direkte spil og hurtigere beslutninger af Suso, så han kan gøre Kalinic eller Silva farligere.
Mojn do!
Skrevet af Lentini
Nu skal Zlatan heller ikke få det til at lyde så pokkers hårdt og jeg kunne have ham mistænkt for en udtalelse som den, at han rent ud sagt bare ikke gider forsvare.

Kalinic skal sådan set "bare" sørge for at skære banen. Normalvis prøver man at skære banen over så den centerstopper med dårligst tekniske kompetencer blir tvunget til at lede bolden frem.
Skrevet af Slettet(551159212602)
Vi er enige i at Hakan har skuffet flere gange, men ved ikke hvad folk havde forventet??? Manden havde mere eller mindre ikke spillet i 4 måneder, så at tro han ville levere fra day one er direkte dumt!

Personligt forventer jeg ikke han finder tilbage til det niveau han viste i Leverkusen før vi har rundet nytår.
Skrevet af Rossoneri
Med henvisning til den seneste tids snak om hvad vores midtbane bringer ift at skabe chancer, så har Kalinic sølle 22 boldbesiddelser igår.
Til sammenligning har Locatelli 24 på de godt 30 minutter han havde på banen.

Suso topper listen med 81, hvilket igen fortæller historien om hvor lidt han får ud af sine anstrengelser. Det er præcis sammen sang som sidste år - han mangler et slutprodukt.

Jeg har set en del highligts fra de seneste kampe i løbet af dagen og jeg bliver mere og mere frustreret over at se hans kontraproduktive indsats gang på gang.

Kære Julemand, jeg ønsker mig en spiller der kan (og tør) angribe direkte og ikke løber og gemmer sig ude ved bolddrengene hele kampen.
Skrevet af Lentini
Snakker vi boldbesiddelser eller pasninger? Hvis det er det sidste, er det ikke så opsigtsvækkende endda. Angriberne ligger typisk mellem 15-25 pasninger pr. kamp så 22 vil ligge i den høje ende. Det er så connected pasninger eller aflæg om man vil. Der er jo som regel en vis fejlmargin.

Icardi fx plejer at lægge relativt lavt på det parametre, fordi han typisk er mest involveret omkring boksen og knap så meget i det opbyggende. Giovanni Simeone er en anden som oftest ligger ret lavt i det parametre.

Men der er jo en forskel fra boldbesiddelse til pasninger som sagt..

Skrevet af Rossoneri
Vi taler boldbesiddelser - altså en samlet sum af de gange han har modtaget en aflevering eller erobret bolden. Sidstnævnte har han ikke, så det er lig med det antal gange han modtog en pasning.

Sammenligner man med nogle af de andre angribere, viser det også at Kalinic får væsentlig mindre at arbejde med.

Dzeko (35), Icardi (31), Belotti (32) og Higuain (40).

Dette selvfølgelig ikke for at sløre at Kalinic ikke spillede nogen god kamp søndag. Men det er nu engang en forudsætning for at score mål, at man har bolden.

Interessant er det også at se på sidste sæson, hvor billedet var helt det samme ift Bacca.

Dermed mener jeg det er rimeligt at sige at vores offensive kvaler skal relateres til manglende chanceskabelse fra midtbanen, snarere end uskarphed fra angriberne.
Det viste tallene fra sidste sæson hvor Baccas snit for mål per afslutning var det højeste blandt de bedste angribere i ligaen.

Det kan synes at jeg har en lidt ensporet fokus på Suso. Det er naturligvis ikke udelukkende hans skyld / ansvar. Men med 81 boldbesiddelser, bør han bare få langt mere ud af det.

Calhanoglu (der ligeledes kritiseres voldsomt) skabte lige så mange chancer på færre minutter og på det halve antal boldbesiddelser.
Det fortæller (i min logik) historien om en spiller (Suso) der ikke får nok ud af sine anstrengelser.

Alternativt skal Suso bruges på en anden måde, hvor han får langt mindre boldbesiddelse. Og han skal lære at fjerne sig fra wingen, så han kan åbne op for de dybe løb fra wingbacken.
Skrevet af Bishop
"Dermed mener jeg det er rimeligt at sige at vores offensive kvaler skal relateres til manglende chanceskabelse fra midtbanen, snarere end uskarphed fra angriberne."

Nu ved jeg ikke om de tal du skriver er representative for alle vores kampe, men er de det, så er det vel rimeliget at fordele skylden ligeligt mellem uskarphed og dårlig servicering.

https://media.giphy.com/media/hrlkHUl2PQhtC/giphy-downsized-large.gif
Skrevet af Rossoneri
@Bishop
Bare lige for at sikre at vi taler om det samme når vi taler om "skarphed". Her anser jeg det som et udtryk for at den enkelte spiller scorer på sine afslutninger.

Der er selvfølgelig et "white space" i dette, der ikke fortæller historien om hvorvidt spilleren når frem til de chancer der skabes for dem.
Det mener jeg nu ikke at have hæftet mig ved skulle være et problem for Kalinic.

Ser man dog på ovennævnte beskrivelse af skarphed, mener jeg ikke umiddelbart vi kan sige at dette skulle være et problem for os.

Kalinic scorer på 20% af sine afslutninger. Til sammenligning: Belotti (10%), Icardi (29%), Dzeko (13%), Higuain (22%).

Ser man derimod på antallet af afslutninger per 90 minutter (for nu at gøre det sammenligneligt), mener jeg der tegner sig et mere "afslørende" billede.
Kalinic (1,92), Belotti (3,44), Icardi (3,23), Dzeko (5,20), Higuain (3,23).

Her kunne man så lave et interessant tankeeksperiment. Hvad nu hvis vi formåede at sætte Kalinic op til lige så mange afslutninger som Dzeko? I så fald ville Kalinic (alt anden lige) score mere end et mål per 90 minutter.

Nu er ovenstående selvfølgelig, som skrevet, et tænkt eksempel. Og der er så mange ubekendte og "hvad-nu-hvis" betragtninger at det ikke kan bruges som empirisk argument.

Men jeg synes det kan bruges til at synliggøre hvad vores problem er (og har været længe). At vi har problemer med at sætte vores angribere op til afslutninger.
Som jeg skrev i et tidligere indlæg, har Bacca også markant færre afslutninger end samme "kontrolgruppe" set på sidste sæson.
annonce
0